בדיקת מערכת

../images/Emo220.gifנכון לא צריך להחליף כל פעם

שירים עם נימאס פשוט מחליף דיסק ולא חייב מחשב בשביל לשים את השירים ושהדיסקמן יהיה מחובר!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלאאאאאאאאאא

צורבים! פשוט לא!
ואל תקשיבי לפריק הזה nobody99 הוא סתם פריק שלא יודע מהחיים שלו
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלפחות את שנים עם דיסקמןXD

אני כמעט הלכתי מכות עם אמאשלי עד שהיא קנתה לי
דיסקים
. אמפי3 זה לאפסים
.

../images/Emo220.gifאממ

אני עם הפלאפון תמיד...אבל ניגמרת לו הבטריה וMP3 אין לי ממש כאילו יש אבל הוא בעיקרון של האח הזבל שלי...ואח שלי די דוחה הוא שומע מזרחית(בעע)וכל פעם שאני מחליפה אז הוא מחזיר והוא לוקח אותו לטיול(מניאק)וה MP4 זה בעיקרון של אח שלי השני(יש לי שני אחים ואחות)והוא אממ די בסדר אבל הוא בקושי נותן לי לשמוע ...והדיסקמן שלי נחמד וצריך לצרוב עוד דסקים...ולפלאפון יש זיכרון ממש קטן...ואין לי מספיק כסף לקנות MP או כל זה...אז אין בררה ואחותי תקועה גם עם הפלאפון...ולפעמים עם הדיסקמן שלה...(אוף שונאת את שני האחים שלי!)

בנצ..

דבר ראשון אל תשחק לי אותה יפה נפש! דבר שני, חלמתי עלייךךךךךךך! חחח עכשיו קמתי והייתי חייבת להגיד לך את זה אבל אתה לא מחובר אז קיצקוץ נכנסת לי לחלום..אין לי מושג איך.. אני רק זוכרת שהיית סיסי בטירוףףף

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

שיר מושמע ברקע? התחרות האולימפית דיסק בדיסקמן? אוסף של פינק פלויד דיסק/ים במערכת? X&Y של קולדפליי שיר אחרון בMP3? לא יודעת חח דיסק אחרון שנקנה? X&Y
דיסק נחשק? השלישי של שייגעצ והרביעי של קולד
שיר דבוק בראש? מישהו לרוץ איתו (שיר מאוד יפה!) הופעה אחרונה שהייתם בה? של המג'יקל מיסטורי טור חחחח זה היה מזמן!

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר מושמע ברקע?אין דיסק בדיסקמן?זרעי קיץ דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה? אחרית הימים דיסק נחשק? של כל המורים שלי ואז של בלה פלאק וגג של הג'ירפות ושל אהודד בנאי ועוד ועוד ועוד שיר דבוק בראש?אין הופעה אחרונה שהייתם בה? אחרית הימים בפסטיבל.. והיום אי הולך לשל קדולה בצוללת:] חינם

למעלה