האא! עליתי עלייך! גם את רוצה לאנוס את דני? אל תדאגי, לך אני מרשה .
B bar jones New member 13/1/06 #34 האא! עליתי עלייך! גם את רוצה לאנוס את דני? אל תדאגי, לך אני מרשה .
H Hip Hop star New member 13/1/06 #35 את עושה צחוק?!../images/Emo2.gif זה חולני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B bustedit New member 13/1/06 #38 הלו הלו../images/Emo46.gif חולני?!?! חולני לאנוס? או חולני לאנוס את דני? (תזהרי בתשובתך )
H Hip Hop star New member 14/1/06 #40 הלו הלו בעצמך!../images/Emo2.gif חולני שהיא רוצה שאנוס את חבר שלה...
B bar jones New member 15/1/06 #43 חחח א'לוש.. יש כאן בעיות? כי אן כן, אנמי כאן כדי לפתור אותן.. בצורה חולנית כמובן..
D danirit1 New member 18/1/06 #47 חבר של מי?? אלה אלה אלה...שכחת אותי מהר הא? כמה שבועות אני לא פה וכבר שוכחים הא? לא מתחשבים אולי לא היה לי מחשב...כבר לוקחים לי את הבעל..סבבה..
חבר של מי?? אלה אלה אלה...שכחת אותי מהר הא? כמה שבועות אני לא פה וכבר שוכחים הא? לא מתחשבים אולי לא היה לי מחשב...כבר לוקחים לי את הבעל..סבבה..
R Rowdy Girl New member 12/1/06 #31 הלו? הלו? מה את עושה פה? חשבתי שאת שונאת את מקפליי...................... האמ
L LeeR4Ever New member 13/1/06 #32 אני כן. אבל הפורום הזה כה שולט ויש פה אנשים מושלמים בטירוף אז אני נשארת לא תיפתרי ממני כ"כ מהר מותר
R Rowdy Girl New member 15/1/06 #44 את נסגדת בכולופן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif נו מה את אוהבת באסטד ואותי חחחחח סתם ענת שלמות יתר בעמ.
את נסגדת בכולופן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif נו מה את אוהבת באסטד ואותי חחחחח סתם ענת שלמות יתר בעמ.
L LeeR4Ever New member 15/1/06 #45 היא אפשר לא לאהוב אותך. זה פשע [אל תגרמי לי להתחיל לדבר על באסטד ]
V vered131 New member 12/1/06 #21 ../images/Emo2.gif מה הוא עשה לעצמו!! לעזאזל.. זה היה כ"כ יפה הכוכב הקטן הזה. והוא עשה את זה ל.. -משו לא מוגדר- אבל.. טוב זה דני הכל יפה עליו. גם.. הדבר הזה. קלטו תגוף
../images/Emo2.gif מה הוא עשה לעצמו!! לעזאזל.. זה היה כ"כ יפה הכוכב הקטן הזה. והוא עשה את זה ל.. -משו לא מוגדר- אבל.. טוב זה דני הכל יפה עליו. גם.. הדבר הזה. קלטו תגוף
B busted4ever New member 12/1/06 #22 מה קרה לכם?!?! זה ממש מדהים!!! הכי יפםה זה קעקוע גדול עם מלא פרטים והצללות