מסכימה עם כל מילה! מדהים! גם אני רוצה...
J just jenny New member 12/1/06 #25 אוי מהמם בטירוף!! אני חולה על קעקועים כאלה!! זה פשוט מהמם זה מזכיר שלג'ואל מג"ש יש דומה לכזה [רק יותר צבעוני ] ותמיד אהבתי את הקעקוע שלו, וזה.. פשוט מהמם!! שיחק אותה
אוי מהמם בטירוף!! אני חולה על קעקועים כאלה!! זה פשוט מהמם זה מזכיר שלג'ואל מג"ש יש דומה לכזה [רק יותר צבעוני ] ותמיד אהבתי את הקעקוע שלו, וזה.. פשוט מהמם!! שיחק אותה
D d i s n e y girl New member 12/1/06 #30 ../images/Emo3.gifזה מ=ה=מ=ם../images/Emo7.gif*בוכה מהתרגשות*.. הכוכב היה חמודיי..אבל זה פשוט מדהים!! יש לו יצירת אומנות שלמה על הרגל..חחח..
../images/Emo3.gifזה מ=ה=מ=ם../images/Emo7.gif*בוכה מהתרגשות*.. הכוכב היה חמודיי..אבל זה פשוט מדהים!! יש לו יצירת אומנות שלמה על הרגל..חחח..
M moran1991 New member 14/1/06 #42 ואוווווו ../images/Emo99.gif זה באמת יפה! אני לא ממש אוהבת קעקועים..אבל הקעקוע שלו ממש מדהים!
D danirit1 New member 18/1/06 #46 מה עשית? יפה של נירית מה זהההההההההה הוא מתחיל להיות אלה מבלינק!! ברוס? איזה השפעה למה דני למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה גבר תראו ת'גוף איזה שווה איך הוא גדל ומצח היפייפה שלי...אוף
מה עשית? יפה של נירית מה זהההההההההה הוא מתחיל להיות אלה מבלינק!! ברוס? איזה השפעה למה דני למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה גבר תראו ת'גוף איזה שווה איך הוא גדל ומצח היפייפה שלי...אוף