היום בתפוז
אנשים

קרניjack

New member
זה בטח לא יהיה כזה זול

2 דיסקים של DVD ועוד דיסק שירים זה נראה משהוא כמו 150-200, אבל ממתי המספרים האלה מפריעים לשוהמיסטית שכמוך?

MyMystery

New member
כי אין לי כ"כ הרבה כסף..../images/Emo203.gif

ויש עוד הרבה להקות חוץ מMCR..אז תחשבי כל להקה איזה 80 ש"ח.. מה אני נראית לכם עשירה או משהו? =\

EveDark

New member
כל אחד והשיקולים שלו, כלומר-

אני מסכימה עם העניין של הכסף, אף אחד פה לא רוטשילד [אלא אם כן מישהו כאן כן רוטשילד, ובמקרה הזה- היי! אנחנו צריכים להפגש מתישהו -.-] MCR זו הלהקה האהובה עליי, ויש לה הרבה משמעויות בעיני בהרבה תחומים. אני בהחלט אהיה מוכנה לשלם 80 שקל בשביל האלבום הראשון שלהם. הם חשובים לי. המוזיקה שהם עושים חשובה לי. אני מתחברת אליה, ואין הרבה דברים שאני יכולה להגיד עליהם- "היי, זה גורם לי להרגיש ממש טוב. זה עושה אותי שמחה. זה גורם לי לרצות לקפוץ, לרקוד, לצעוק." [אני מזכירה לעצמי את הפרסומת של דיאט קוקה קולה]

קרניjack

New member
אני איתך

בקשר שזה הרבה כסף, נכון לדעתצי זה גם לא מוצדק, ושכל אחד יקנה מה שהוא חושב לנכון!

קרניjack

New member
../images/Emo207.gif אפשר לשלוח את הפאצ'ים עד אפר

עד ה3 באפריל! הילדה האריכה את הזמצן!
מסתבר שכן היינו יכולים לשלוח ביחד, אבל עדיין יש הזדמנות לשלוח, לכל מי שלא הספיק או התעצל עד עכשיו!
אני אכתוב שוב את הפרטים למי שרוצה

EveDark

New member
וואו, מזל :)

שלחתי באקספרס לפני כמה ימים, אבל מנסיון קודם זה לא תמיד שולח באקספרס [עדיף לי לשלוח באקספרס למקרה שזה כן יישלח מהר יותר]. עכשיו זה די בטוח שזה יגיע בזמן :)

GUILTY

New member
ואוווווווו תראווו!!!!!! זה הפאטצ'ים

תחפשו את שלכם..... אלו כל הפאטצ'ים שהיא אספה מכל העולם עד עכשיו.....

GUILTY

New member
כן אני יודעת :( בסוף זה לא יצא

שמיכה זה יצא מפית! היי את שלחת? עם כן והוא בתמונה אז איזה מהם? ועם לא אז למה את מחכה?!!!

yaelrs

New member
אני הכנתי...../images/Emo192.gif

אבל הוא יצא מכוער וזה, וכבר לא נשאר מספיק זמן לשלוח אז כבר עזבתי את זה.. אבל עכשיו כשהיא האריכה את הזמן אני אעשה אחד חדש ואשלח..

love mcr

New member
שלי שם!!

יאא איך פחדתי שהוא לא יגיע!! אבל שלי הכי קטן=\ וזה אשכרה כלום!! ואני רואה שם כמה מישראל! :)

למעלה