למה.זה.לא.שם.?
ק קרניjack New member 1/3/06 #36 מתי שתיכן שלחתם? לוקח לפחות שבועיים עד שזה מגיע היא אמרה שהיא קיבלה עוד מכתבים, אני אשאל אם יש פה של מישהוא מישראל, ויש בתמונה הרבה פאצ'ים של אנשים מפה, כבוד לנו
מתי שתיכן שלחתם? לוקח לפחות שבועיים עד שזה מגיע היא אמרה שהיא קיבלה עוד מכתבים, אני אשאל אם יש פה של מישהוא מישראל, ויש בתמונה הרבה פאצ'ים של אנשים מפה, כבוד לנו
L love mcr New member 1/3/06 #49 אממ בתמונה הראשונה שאת שמת שלי זה הכי ימני והכי גבוה וגם הכי קטן והכי מכוער יש שם כמה ענקים.. אולי אני יעשה עוד אחד?!=\
אממ בתמונה הראשונה שאת שמת שלי זה הכי ימני והכי גבוה וגם הכי קטן והכי מכוער יש שם כמה ענקים.. אולי אני יעשה עוד אחד?!=\
S Sweet Revenge New member 1/3/06 #38 וואוווו... זה מביא לי חשק גם להכין. יש איזשהו בד מסויים שמכינים עליו או שזה יכול להיות כל בד?? ממ.. יהיה לי זמן לדעתכם?
וואוווו... זה מביא לי חשק גם להכין. יש איזשהו בד מסויים שמכינים עליו או שזה יכול להיות כל בד?? ממ.. יהיה לי זמן לדעתכם?
ק קרניjack New member 1/3/06 #39 כן ברור, יש לך עוד חודש! ואת יכולה כל בד, לדעתי לא רצוי דק מדיי, זה הכל
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 4/3/06 #52 יו../images/Emo126.gif יש שם פאצ'ים ממש ענקיים העיקר אני מדדתי שוליים והכל ויצא לי קטן ולא בולט והוא אפילו לא שם!
יו../images/Emo126.gif יש שם פאצ'ים ממש ענקיים העיקר אני מדדתי שוליים והכל ויצא לי קטן ולא בולט והוא אפילו לא שם!