היום הופעה בשוני

veredmp

New member
../images/Emo79.gif היום הופעה בשוני ../images/Emo79.gif

חיכינו 3 חודשים (כמעט) והנה, זה מגיע. ההופעות חוזרות, וההופעה הראשונה היא בשוני, בנימינה
אני אהיה שם. מי עוד בא? תהנו המון, ואל תשכחו לבוא לפה בסיום ההופעה ולספר איך היה

shay keran21

New member
תהנו תהנו תהנו...כמה שאני מבכה על שלא

ישדרו את ההופעה גם ושוב...כמו ששידרו של הראל,וגם שישדרו של קרן....אני בטוח שתלכו להיות מופתעים..כי מירי כמעת בטוח שתשיר לפחות עד 3 שירים או שלא שרה מזמן או שלא שרה מעולם...מקווה בשבילך ורד שהיא תשיר "ילדה שהתבגרה" אני גם מאמין שקרנונה תהיה בהופעה...מסרו לה ד"ש:p

veredmp

New member
קרנונה תהיה בתרנגולים

היא אמנם מאוד מוכשרת, אבל היא לא מסוגלת להיות בשני מקומות בבת אחת

זו ניבה, music4life...כותבת מחברה...

קיצר אני אהיההההף-D ואינ מאושרת עד הגג, ומתרגשת מאד...חכיתי שנ יותר מכם ולא 3 חודשים והגיע ה
לראות ולשמוע את מירי ליייב, יהיה מהמם!

fasulya

New member
נמצא דיסק און קי באמפי שוני

אם אחד מכם איבד ניתן להשיגו דרכי בשליחת מסר פרטי עם דרך התקשרות

veredmp

New member
אני רוצה לתקוע בשופר ../images/Emo124.gif

היתה הופעה מעולה (כצפוי). מירי באה באנרגיות מחודשות. רואים שכבר בער לה לחזור להופיע. לקראת סוף ההופעה היא היתה מאוד חגיגית ואמרה את המשפט שבכותרת
היו מעין לפידים כאלה על החומות של האמפי, והיא אמרה שהיא מרגישה כאילו שתיכף תהיה הדחה
מבחינת שירים לא היו הרבה הבדלים מהליינאפ הקודם מלבד שניים - היא פתחה את ההופעה עם "הצל ואני" ושרה את "שער הרחמים" של מאיר בנאי בביצוע מרטיט ביותר. בסוף ההופעה היא שרה את "שיר תקווה" והקריאה את המכתב של יואב שהוא שם בפורום לפני כמה ימים. כמובן שהיא דמעה כשהקריאה אותו. תמונות מחר
חייבת לציין שכל כך כל כך התגעגעתי! כל כך כיף שהיא חזרה

veredmp

New member
אוי ואיך שכחתי!

אייל הלר היה. אני פשוט חולה עליו. אמרתי לו ואני אומרת גם כאן (בתקווה שמישהו רם-דרג יקרא, רמז-אורי-רמז) - חייבים להחזיר אותו באופן קבוע. אין עוד אנשים שמנגנים ככה על הגיטרה! ב"שיר לשירה" היא העלתה את שתי האחייניות שלה, ואחת מהן גם שרה איתה טיפה. זה היה חמוד ביותר.

למעלה