../images/Emo13.gif טוב...קצת חוויות...
לא האריך במילים (במקרה שלי אני בטח משקרת כי כל תגובה לשי היא מגילת אסתר חחח), אבל רציתי גם לתת מעצמי לחוויות... טוב, שמעו אני לא הכי אוביקטיבית כי לא ראיתי את מיריל'ה המתוקה כבר שנה מופיעה כך שאפילו אם ההופעה לא היתה בשיאה (יכול להיות דבר כזה??) בשבילי זה יהיה הכי טוב והכי מושלם, אבל באמת שהיתה הופעה מ-ה-מ-מ-ת
ופצצתית, מירי פשוט היתה מאושרת ומלאת אנרגיות ושרה בצורה מושלמת למידי, כמו תמיד. המקום היה קסום ויפייפה, האוירה מאד חגיגית...זה נראה כמו קיסריה האמפי רק פי 3 קטן יתר, ועדיין מלא קסם.
, בהופעה בטח כבר אמרו להם, מירי שרה קאבר לשיר של מאיר בנאדי "שער הרחמים" וביצעה אותו מעולה....שרה גם שירים ישנים יותר וגם מהדיסק האחרון, והיתה יפייפיה עם שמלה אדומה וארוכה, והיו איתה קטעים מצחיקים כמובן כמו בכל הופעה, זה התפקיד של ורד לרשום ציטוטים נבחרים
היא קרעה את כל הקהל מצחוק...ואני חייבת לציין שלמירי יש באמת חוש הומור מדהים, כי זה לא רק הקטע של לדעת לספר בדיחה בצורה נכונה - היא מספרת סיפורים ובדיחות אישית שלה שהיא כבר סיפרה אלף פעם (מדברת בכללי עכשיו, כי בהופעה החדשה יש סיפורים חדשים), ולדעת לספר את אותה הבדיחה שוב ושוב ושזה עדיין יהיה מצחיק ולהשמע טיבעית כאילו וזה הפעם הראשונה שסיפרת אותה, צריך לדעת פשוט, ומירי שולטת בזה....אני תמיד אצחק מסיפור ישן שהיא מספרת כי היא פשוט מספרת את זה כ"כ מצחיק
אני אישית נורא נורא נהנתי...זה היה אחד הלילות הטובים שלי
ומאד חיכיתי כבר להופעה...וזה היה שחררו טוב, וזה היה אושר גדול, וזה היה תענוג צרוף לשמוע את קולו, לראות אותה ..... עכשיו אני מלאה שוב
כמובן שהחיבוק למירי אחרי ההופעה היה הדובדבן של הערב, כי בלי החיבוק של מירי לא יהיו לי חלומות מתוקים
. אני מניחה שהיה לי טוב מידי ושהיה חלומי שקשה לי לתאר לכם במילים...וזה מה שאני מסוגלת לעשות כרגע, מצטערת.... אין מילים - נהנתי בטירוף. אני אוהבת את ההופעות שלה...אני מתה על השירים שלה, הם עושים לי טוב על הנשמה, אני מתה על הקול שלה שמביא לי המון אושר, והיא בכלל מה שהיא מקרינה בחוצה... אתם יודעים, לא צריכה להסביר. היה כיף להכיר כמה מעריצים שלא הכרתי מקודם - כמו "נסיך בלתי אפשרי" ו"פיה עצובה"...(סורי הניק ניימז שלכם נקלטים לי משומה טוב יותר, איתכם הסליחה), אתם כולכם כאלה מתוקים ומצחיקים וגם אתם חלק גדול מאד מהאוירה הכייפית שסררה באפי שוני - תודה
אוהבת אותכם, מצפה לראותכם שוב ב18 לחודש בזאפה .... כבר מתגעגעת..... סוף החפירה