היום הופעה בשוני

אני נבוכה ליד מירי, לא מתרגשת..

התרגלתי לעניין שזאת מירי שמחבקת אותי ושאני לידה וזה, אבל זה עדיין מביך אותי מעט..אבל אני כבר לא מתרגשת.התרגלתי אליה... כל אחד בקצב שלו:) עדיין זאת מירי מסיקה!!

Music4Life

New member
אין מה לעשות - היא בנאדם מפורסם

זה מביך. נקודה.
זה לא ממש משנה כמה פע' ראית אותה כבר, עצם זה שהיא דמות מפורסמת ...זה קטע מביך, אבל בקטע טוב, לא בקטע רע כמובן....אני כמוך מותק, גם מתרגשת וגם טיפה נבוכה. אני חושבת שיותר מתרגשת מאשר נבוכה. את המבוכה פחות או יותר עברתי אבל היא תמיד קיימת בכמויות קטנות...
תחשבי אם זה היה רגיל כמו לפגוש כל בנאדם, לא היה שם קסם. אז טוב שהדברים כך. וכן כל אחד והקצב שלו

I מ י ר ב I

New member
הופעה מקסימה ומרגשת

סיכמו כבר את הרב. אני אציין שאני מאוד אוהבת את השיר שער הרחמים והיה ביצוע ממש יפה לשיר. שלום לאמנות היה ממש ממש טוב. אל תשליכני היה ממש מרגש. גם שיר תקווה שהוקדש ליואב. אבל מה עם אהובי??
היו הסיפורים הקבועים,היה אחד ממש משעשע שמירי אמרה שיש לה תמיד זמן לאכול עכשיו,כי רב האמהות טוענות שאין להם זמן לאכול,וציינה שאורי יודע מה אכלה בדיוק כי כל האוכל נמצא על הראש של תמר
הייתי ממליצה למירי לפעם הבאה להופעה כזו גדולה להוסיף את השירים הקצביים יותר כדי שאנשים יוכלו לקום לרקוד.זה ממש התבקש!! המקום היה מלא וזה כיף לראות ולשמוע את האהבה. תודה רבה ל-ורד ולהפקה על הכרטיס.נהנתי מאוד! נ.ב-המלצה שלי לכל מי שמתכוון ללכת לשוני.תשבו למעלה,על כסאות האבן,נוף מדהים והראייה מעולה.זו חוויה אחרת לטעמי.

../images/Emo250.gifנשמעת חויה מטורפת בתאור אני קצת מקנאה

שלא באתי אבל מה לעשות כסף
זה היה השיקול לצערי
. מקווה לפצות ולהגיע להופעה לאחרת כי חסר לי קצת סם מירי
סתם בצחוק
.מקווה שמי שהלך נהנה ופגש את מירי. אוף בא לי כבר לראות אותה.

Music4Life

New member
כפרה עלייך, יעלי! את לא רצינית

זה לא רק הכסף......ואפשר להשקיע במירי פעם ב - ולשים *** על דברים אחרים ופשוט לבוא, לבוא, לבוא ....עשי מאמץ. דברי איתי, אני כל הזמן מציעה לך ואת רוצה אבל לא עושה עם זה כלום ואח"כ מצטערת, אז..כפרה
דברי איתי ובואי כבר!!!!! אני יודעת שלא ראית את מירי כבר כמה שנים טובות והגיע הזמן לצאת מעצמך ולבוא לראות אותה. אני יודעת שזה יעשה לך טוב

סיכום קצר

היתה הופעה טובה. נראה לי כמו נצח עד שמירי עלתה על הבמה. היא עלתה עם שמלה אדומה. היא גם דיברה, כמו שמירב אמרה על זה שכולן רזות אחרי לידה ואומרות שאין להן זמן לאכול. היא העלתה את ענבל לבמה לאות השוואה איך אישה אחרי 2 לידות נראית. היה קורע. שהיא אמרה לקהל שזו הופעה ראשונה שלה בתור אימא היא קיבלה מחיאות כפיים סוערות ועל כך הגיבה בתמורה כי באמת מגיע לה על זה מחיאות כפיים. לפני שיר לשירה היא אמרה שזה בשבילה יהיה שיר לתמר. מרגש.היא התישבה ליד האחייניות שלה ואחר כך ניסתה לקום לבדה אך היה לה קצת קשה (הבמה נורא גבוהה והשמלה היתה ארוכה והיא דורכת על עצמה ) עד שיניב דדון ואורי באו לעזור לה. מירי: למישהו בקהל יש מספריים? ראו שמירי משתוללת, נפתחת ונהנית ונוצרת בליבה כל רגע. היא הזיעה נורא (יש לחות מזעזעת במקום) אז הביאו לה טישו. מירי: אין מאווררים?
היא גם סיפרה על הסיפור בידוע בצרפת ועל הזריקה שקיבלה שכאבה לה וזה היה הכי כואב שידעה והוסיפה כי זה לפני האפידורל. מצחיק. תגעגתי לביצועים בלייב, אך יחד עם זאת, חייבת להגיד שיש בי קצת אכזבה כי ציפיתי לשירים שלא היו (מפלס מצב הרוח) אך יותר מהכל לפי דעתי האישית הקהל היה קצת יבש, קצת היה מוזר לי שבמקום כזה פתוח ויחסית גדול אנשים לא קמו לרקוד. מצד שני גם מירי לא אמרה יאללה קומו לרקוד. נכון שמירי השתוללה, רקדה על הבמה אבל לעיתים היתה לי תחושה שאני בקונצרט ולא בהופעה של מירי. הביצוע לשיר שער הרחמים הוקלט ויעלה בימים הקרובים. התגעגתי לביצוע של הצל ואני- אני בעד שיהיו עוד שינויים ברשימת שירים כמו תמונה וכו'.כל שינוי מבורך. הנגנים מדהימים, מוכשרים אחד אחד והתאורה היתה הורסת. תמונות יעלו בשעות בערב כי אני בעבודה כרגע

viko222

New member
../images/Emo99.gifWOW../images/Emo99.gif

איזה הופעה מדהההההימה
הגענו אני מירב וורד מוקדם וזכינו לשמוע את הבאלנס. שמעתי שמירי שרה את הצל ואני וממש קיוותי שהיא תשיר אותו בהופעה וכך היה!
היתה הופעה מאד טובה עם קהל ואווירה מעולה. ההופעה היתה תחת כיפת השמים ובשירים הרגועים אם זה שיר לשירה או שיר התקווה זה מאד מחבר אותך אל הטבע
שווה ללכת להופעות תחת כיפת השמים! הביצוע החדש של טיפה טיפה יפה ומיוחד כל כך.כי אפשר לשמוע איזה קול מדהים יש למירי כשהיא תוך שני'ה עולה לטון גבוה ואחרי רגע שרה כרגיל...אין עלי'ה
לסיכום מי שלא בא הפפפפפפפפפסיד חווי'ה מיוחדת במינה! ורד,תודה על הטרמפ

pRimaVeriTaVIV

New member
נשמע שהייתה הופעה ממש טובה!

ומיוחדת!
חבל שלא כל כך הסתדר לי....... אני מקווה לשמוע את הצל ואני, אם השיר הזה ישאר, אני חושב שזאת תהיה אחת ההחלטות הטובות ביותר, ובמיוחד בתור שיר פותח. "שער הרחמים" גם כן נשמע ממש טוב. יש בחידושים האלה קצת רענון של ההופעה וזה ממש נחמד!

איריס מ

New member
כיף לקרוא ולדעת שנהנתם ../images/Emo13.gif

דרך השיתוף בתמונות ובחוויות שלכם אני מרגישה שאני לא מחמיצה אף הופעה, תודה

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif טוב...קצת חוויות...

לא האריך במילים (במקרה שלי אני בטח משקרת כי כל תגובה לשי היא מגילת אסתר חחח), אבל רציתי גם לתת מעצמי לחוויות... טוב, שמעו אני לא הכי אוביקטיבית כי לא ראיתי את מיריל'ה המתוקה כבר שנה מופיעה כך שאפילו אם ההופעה לא היתה בשיאה (יכול להיות דבר כזה??) בשבילי זה יהיה הכי טוב והכי מושלם, אבל באמת שהיתה הופעה מ-ה-מ-מ-ת
ופצצתית, מירי פשוט היתה מאושרת ומלאת אנרגיות ושרה בצורה מושלמת למידי, כמו תמיד. המקום היה קסום ויפייפה, האוירה מאד חגיגית...זה נראה כמו קיסריה האמפי רק פי 3 קטן יתר, ועדיין מלא קסם.
, בהופעה בטח כבר אמרו להם, מירי שרה קאבר לשיר של מאיר בנאדי "שער הרחמים" וביצעה אותו מעולה....שרה גם שירים ישנים יותר וגם מהדיסק האחרון, והיתה יפייפיה עם שמלה אדומה וארוכה, והיו איתה קטעים מצחיקים כמובן כמו בכל הופעה, זה התפקיד של ורד לרשום ציטוטים נבחרים
היא קרעה את כל הקהל מצחוק...ואני חייבת לציין שלמירי יש באמת חוש הומור מדהים, כי זה לא רק הקטע של לדעת לספר בדיחה בצורה נכונה - היא מספרת סיפורים ובדיחות אישית שלה שהיא כבר סיפרה אלף פעם (מדברת בכללי עכשיו, כי בהופעה החדשה יש סיפורים חדשים), ולדעת לספר את אותה הבדיחה שוב ושוב ושזה עדיין יהיה מצחיק ולהשמע טיבעית כאילו וזה הפעם הראשונה שסיפרת אותה, צריך לדעת פשוט, ומירי שולטת בזה....אני תמיד אצחק מסיפור ישן שהיא מספרת כי היא פשוט מספרת את זה כ"כ מצחיק
אני אישית נורא נורא נהנתי...זה היה אחד הלילות הטובים שלי
ומאד חיכיתי כבר להופעה...וזה היה שחררו טוב, וזה היה אושר גדול, וזה היה תענוג צרוף לשמוע את קולו, לראות אותה ..... עכשיו אני מלאה שוב
כמובן שהחיבוק למירי אחרי ההופעה היה הדובדבן של הערב, כי בלי החיבוק של מירי לא יהיו לי חלומות מתוקים
. אני מניחה שהיה לי טוב מידי ושהיה חלומי שקשה לי לתאר לכם במילים...וזה מה שאני מסוגלת לעשות כרגע, מצטערת.... אין מילים - נהנתי בטירוף. אני אוהבת את ההופעות שלה...אני מתה על השירים שלה, הם עושים לי טוב על הנשמה, אני מתה על הקול שלה שמביא לי המון אושר, והיא בכלל מה שהיא מקרינה בחוצה... אתם יודעים, לא צריכה להסביר. היה כיף להכיר כמה מעריצים שלא הכרתי מקודם - כמו "נסיך בלתי אפשרי" ו"פיה עצובה"...(סורי הניק ניימז שלכם נקלטים לי משומה טוב יותר, איתכם הסליחה), אתם כולכם כאלה מתוקים ומצחיקים וגם אתם חלק גדול מאד מהאוירה הכייפית שסררה באפי שוני - תודה
אוהבת אותכם, מצפה לראותכם שוב ב18 לחודש בזאפה .... כבר מתגעגעת..... סוף החפירה

Music4Life

New member
חח אוי, רוצה להתנצל רגע על ....

העובדה שיש לי יותר מידי שיגאות הקלדה!!!!
זה מה שקורה שכותבים המון ומהר ולא בודקים גם אח"כ! מצטערת !
אתם תדעו לבד איפה השגיאות...ותתעלמו...יש פשוט יותר מידי...חחח

Music4Life

New member
ל - impossible prince

אני יודעת שלא שכחת, אבל אני טיפה רק טיפה חסרת סבלנות ורציתי לכתוב לך שאני מחכה לתמונה שלי עם מירו'ש
תודה תודה
בכלל לראות אם צילמת עוד תמונות... אגב, היה כיף להכירך, אתה חמוד ומצחיק
ועשית לנו שמח.

אין בעיה...תיכף כותב את סיקורי ומעלה ../images/Emo140.gif

היה גם כייף להכיר אותך...תמיד טוב לשבת ליד חבר'ה בראש טוב!!

מירי בזאפה שוני ../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

קודם כל הערב התחיל בצורה דיי משעשעת שאספתי את תום ויעל, וכל הדרך חגגנו יומולדת לירדנה ארזי, יותר נכון אני ויעל חגגנו ותום ניסתה איכשהו לדבר על אביב גפן (מי?!)...כמובן שעד שהגענו לאמפי שוני, תום כבר דקלמה את כל המילים של "עוד נגיע" בע"פ כולל התנועות והכריאוגרפיה של הקדם אירוויזיון מחווה לצדי צרפתי
אני חייב לציין שאמפי שוני ממש מקום יפהפה...באמת אפשר לצלם שם איזו מועצת שבט עם כל הלפידים מסביב והעתיקות חחח מירי הרסה אותי..."אני מחכה שידיחו מישהו"
בזבזתי 20 שח תמימים על נקניקיית צ'וריסוס בלחמניה עם עודף רוטב צ'ימיצ'ורי...שלא היתה כזו מוצלחת אגב...אנחנו עושים אותן יותר טעימות...טוב לא נורא, כיתתנו רגליים וספרנו את הכוכבים עד שעה 21:30 שמירי עלתה על הבמה.. קצת התאכזבתי מהפלייליסט שלא ממש השתנה (חוץ משער הרחמים שהיה בביצוע מרטיט וקורע כמו שרק מירי יודעת לבצע מכל הלב והצל ואני שאותו אני זכרתי מהסיבוב הראשון)...הייתי בטוח שהיא שרה בלייב את הקטע פתיחה של "נוצה"...אבל מסתבר שלא
ציפיתי לאחר הראיון שלה ברדיו שיהיו הרבה יותר הפתעות, אירוחים,בלגנים...חשבתי שאולי אריק יעלה וישירו את ערב חג או משהו בסגנון...אך לא...היה מאד מתאים לדעתי לשיר יותר שירים קצביים באמפי כזה מדהים ופתוח...כמו מפלס מצב הרוח, שאול ודוד, פנינים בנהרות, נטלי וכו'....במקום זה שוב קבלנו את שתי גדות המייגע... טוב דיי לקטר. מה שכן מירי כל פעם מפתיעה אותי מחדש ביכולות הסטאנד אפ שלה....הקטע שהיא סיפרה שענבל יצאה ישר מחדר הלידה בלונדינית כוסית גבוהה ורזה...גרם לה לחשוב שכולן יוצאות מחדר לידה ככה "הייתי בטוחה שאני אכנס לחדר לידה ברונטית נמוכה ושמנה ואני אצא בלונדינית גבוהה וכוסית"
ואז היא קראה לענבל לבמה...ואמרה לה שהיא מפוטרת על זה שהיא כוסית ! חחחח הורסת זאת
היה קטע שהיא סיפרה שאורי יודע מה מירי אכלה לארוחת צהריים לפי הפירורים על הראש של תמר "היום מירי אכלה קוטג'"
זה גם היה מאש משעשע...בכלל נראה שמירי חזרה עם ארסנל בדיחות חדשות על ההריון והלידה. בכיתי ביחד איתה שהיא הקריאה את המכתב של יואב על אובדן אשתו האהובה ...מאד מרגש...רק לשמוע אותה מספרת את הסיפור הזה...ולראות אותה דומעת...אח כמה רגש יש במירי.... היתה באמת הופעה מעולה, ביצועים אחד לאחד, האירוח של אייל הלר היה אגדי...הוא לא נגן..הוא קוסם על הגיטרה!
לסיכום, אין על מירי, מלכה .
..התגעגעתי!

Music4Life

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif יצאנו מהממות.

אפשר להחמיא לעצמי פעם ב100 שנה נכון? יופי... תמונה ממש ממש יפה, אני מרוצה. תודה שלקחת אותה

חחח הלוואי וזה היה רק ירדנה ארזי...

אילנית הוא משמיע לי כל הנסיעה,רק שביקשתי להחליף הוא שם לי ירדנה... אילנית?!?!?!?!? לא פלא שדיברתי על אביב..מהשיעמום!!! פחדתי להירדם:) אבל הרגת אותי עם התנועות מהשירים של ירדנה:) היתה נסיעה מצחיקה...ובהופעה היה כיף וגם מצחיק בגלל מירי.. הקיצר באמת חוויה! גם הנסיעה וגם ההופעה... עוד נגיע שיר הכי יפה של ירדנה,בעיקר שבסוף מגיעים למקום כמו הופעה של מירי:) אז השיר ממצה את עצמו! אמיר תודה!!!!!!!!!!!! וסליחה על הפדיחות בהופעה:) פשוט התגעגעתי למירי...

../images/Emo26.gif שתי גדות

מסכימה שהוא כל כך מייגע, בעיקר בהופעה! מירילה אנחנו זורמים איתך אם את רוצה שירים שקטים.. אבל לא את שתי גדות! יש לך מלא אחרים יפים יותר ייחודים ומרגשים.

למעלה