יואב כנס בבקשה ...
היי, שמע, אני רציתי לכתוב לך מסר אישי, כי לא ידעתי האם אתה יודע או לא שמירי אכן הדפיסה את המכתב שלך אליה וקראה אותו בהופעה... למרות שכבר אמרו לך, שוב אני רוצה להגיד לך שזו אכן היה החלק הכי הכי הכי מרגש בהופעה
, אני בנאדם שלא בוכה כמעט...אבל תוך כמה שניות אחרי קריאת המכתב הזה, כשראיתי את מירי דומעת אני כבר לא יכולתי להחזיק מעמד. כבר ככה, המכתב שלך הביא בי צמרמורות ובכי פנימי...אבל כאשר ראיתי את מיריל'ה עם דמעות גדולות בעיניים, וקשה לי לראות בנאדם שאני כ"כ אוהבת עצוב או כואב או בוכה, זהו מבמחינתי זה היה הסוף - העיניים שלי התמלאו בדמעות והשתתקתי מכאב...לא יכולתי לשיר בכלל, ורגע לפני הייתי הכי אנרגתית בעולם! כאבתי גם על המכתב וגם לראות את מירי ככה - זה פשוט נורא ריגש אותי, ואני לא יכולה לראות את מירי בוכה.... היא הקריאה...ניסתה להקריא את המכתב שלך, אבל היא כל הזמן פשוט דמעה והיה לה קשה להמשיך...אז באמצע עשתה הפסקה של כמה שניות ואזרה כוח והמשיכה....שלאחר מכן הקדישה לך את השיר המדהים שלה "שיר לתקווה". חבל שלא היית...היית מתרגש בעצמך. אבל לא נורא, תהיה לך הזדמנות להודות למירי בזאפה ת"א . גם אני אהיה שם. מאחלת לך כל טוב איש יקר
ורק שתדע שמירי לקחה בכבוד רב את המכתב שלך...וכ"כ התרגשה. וכל הכבוד לה על כך