הלילה לא
מונולוג של אמא טריה

../images/Emo79.gifהלילה לא../images/Emo79.gifמונולוג של אמא טריה

אני חושבת ששאלת השאלות היא... האם אי פעם לא הייתי אמא? אמנם יש עוד שאלה או שתיים (האם אי פעם ישנתי יותר מ-35 דקות רצוף? זו שאלה שמעסיקה אותי כבר שבוע שלישי, וגם: האם באמת יש חובה בצחצוח שיניים בבוקר? ומן הסתם עוד אחת או שתיים - כשהעיקרית היא - מדוע אנשים מחממים את מזונם לפני שהם אוכלים אותו? אין אפשרות לאכול אותו הישר מן הקדרה? בטמפרטורת החדר הממוזג?), אך עדיין כבודה של שאלת הפתיחה במקומו עומד, ניצב ומונח. שאלות נוספות מטרידות את מוחי, למשל - מהי קפיצת גדילה?? האם זה אומר שמעתה ואילך יהיה יצור קטן ורעבתן ("פרסער" בשפת המשפחה) צמוד אל החדק שלי (כן, פטמתי הפכה חדק עירוי!) מידי שעה ומחצה לפרק זמן של מחצית השעה לכל הפחות? האם זה אומר שאותו יצור קטן ישקול תוך זמן קצר כמו הירך שלי? אתמול זה עבר לי בראש - הירך שלי עצומה ואט אט הוא מכסה אותה בגופו הענוג. מה אעשה כשישקול יותר מירכי? עוד שאלות לא פשוטות, מהוות תהיות כאלו ואחרות כמו:
מה עושה הטלפון שלי במקרר?
מי אכל את העוגה שלי ולמה כולם טוענים שמעולם לא היתה שם עוגה?
האם פליטה על כתף שמאל היא קישוט או אורח נוטה ללון שריחו עולה למרחוק?
מדוע המקלדת שלי מאותגרת האות ש'?
מתי אשוב לישון על בטני?
כיצד יתכן שחשתי אתמול עובר נע ברחמי? באמא שלי שאורי בחוץ כבר שלושה שבועות פלוס?
האם יש אפשרות שמישהו יחליף לי דיסק במערכת ויום אחד אשמע דיסק שונה מ"ממעמקים"?
למה משרד הפנים לא עושה ביקורי בית?
האם יש משהו עמוק ומשמעותי ממערכת העיכול של בני בכורי? הייתי ממשיכה, אני די סגורה על זה, אבל אוריקוקו קורה לאמא קוקו שלו, אז אלך לי להתענג על כפליו הדשנים. שלכן, מטושטשת אך לא מתביישת, אני

גדול! הזכרת לי את התופעה של הרגשת

תנועות הרחם אחרי הלידה או לחילופין להתעורר מזיעה באמצע הלילה ולדאוג שלא הרגשתי תנועות... שני הדברים קרו לי. משרד הפנים לא עושה ביקורי בית אבל אפשר אחר כך לבלות שם את חופשת הלידה - כמה מענג. מה עוד כבר יש לך לעשות עם תינוק בבית? טלפון במקרר זה רעיון מצוין לכל מי שאין לה אומץ לנתק את הטלפון לכמה שעות כדי לנוח ולהרגע ולא רק לענות לחברים ומשפחה שמתקשרים. אגב דיסקים - אני לא יודעת מה זה מעמקים אבל זה בטוח יותר טוב מבייבי מוצרט. חוץ מזה תתרגלי לילדים שמבקשים לשמוע את אותו דיסק יום אחרי יום וכמה פעמים ביום, לקרוא את אותו ספר חצי שנה בלי להסכים לשום ספר אחר... בקיצור, לכל דבר שקורה לך עכשיו יש צד טוב וצד רע - זו תמצית האמהות בעיניי. את כותבת נהדר ותמשיכי ככה.

daldan

New member
אכן שאלות הרות גורל

את כותבת מקסים
את כל כך אמא שזה נשפך מכל מילה שכתבת....... ולא! בשלב זה אין שום דבר שהוא משמעותי כמו מערכת העיכול של בנך, אבל אני יכולה להבטיח לך שהזמן עושה את שלו ושאת תחזרי בשלב כלשהו להכיר את עצמך.

../images/Emo6.gif נהדר.מנשא כבר יש לך?

(הדרך היחידה לנהל למשרד הפנים את העניינים מקרוב)

../images/Emo79.gifאחחח,איזה בוקר של כיף../images/Emo79.gif

נקודות שעלו במהלך הבוקר:
האם מקלחת והחלפת בגדים לאמא אכן כל כך משמעותיים? אני מוצאת את מתנת הפיפי של אורי על שרוול שמאל חיננית כמעט כמו מריחת חרדל הדיז'ון שלו על שולי מכנסיי ומתכתבת היטב עם כתף שמאל שלי, המקושטת לבן
חייבת להעלות את נושא המיתוס הזה (Rplus1 שימי לב!!!): איך אפשר לישון כשהוא ישן? מי הן כל אותן הנשים ששבות ואומרות לי לישון כשהוא ישן?! א. מרפי: שימי ראש לצידו ומיד יפצח בנאום חוצב לבבות ולהבות. קומי, הרגיעי, נומה נומה והנה הוא נרדם. האם תשובי אל המיטה? לא, יען כי תאמיני כי שנתו קלה. זו תהיה בדיוק הפעם בה יישן רצוף 4 שעות. אשרייך! ב. החיים: עינינים שבשגרה כגון המקלחת מהסעיף הקודם, אכילה ושימוש ארוך בשירותים יכולים להתרחש אך ורק בזמן שהאוצר ישן! האופציה היא לוותר על כל הנלווים המיותרים ופשוט להרדם. לא יודעת, לא אין לי את האופציה הזאת אך יתכן והיא תתפתח! ג. הא, הוא ישן. בדיוק עכשיו יגיעו אורחים. היפ היפ הוריייי! טוב, די, אום אורי, יש לך נג'סת?! איך תוך קצת יותר משלושה שבועות הגעת למצב שאת יכולה לדבר רק על זה? מזל שהתאמנת בהריון לדבר רק על נושא אחד 9 חודשים. אוי, צ'מעי, את משעממת אותי לגמרי!

גוליגל

New member
את כותבת מקסים

ומשעשע. בדיוק מהרהורי לבי (שהיה עילג הרבה יותר ב"תקופה המקבילה אשתקד") ואין דבר יותר מרגש ממערכת העיכול של הקטנים - ואין דבר יותר עצוב משינה פוטנציאלית שהתפספסה בגלל ליקוי בשיקול הדעת.

Rplus1

New member
אללי ../images/Emo70.gif

אכן שכחתי את עניין האורחים. איך, איך, איך זה שבכל פעם שבאים אורחים הם ישנים כמלאכים קטנים (ומאפשרים לאורחים לעוט כארבה על האוכל הטעים שהאורחים הרצויים הביאו לך) ושניה אחרי שהאורחים הולכים הם מצווחים ככרוכיה בטנם ריקה וחיתוליהם מלאים בכל טוב?

ואיך זה בזמן הביקור../images/Emo26.gif

האורחים שבים ואומרים: "אוי, הוא כל כך שקט! תענוג!" וכשאת מחייכת ואומרת, נכון, הוא תמיד ככה, קמה לה איזו דודה רחבת לב ואגן ואומרת: "חכי חכי איזה קונצים הוא עוד יעשה לך"
רציתי לומר עוד משהו אבל בני אווווו בני בכורי כבר לא אכל שעה.

../images/Emo6.gif אצלנו היה השיא!

במסיבה שלו, בגיל 5 שבועות, נועם חרפ ביסודיות לאורכן של כמעט 5 שעות, אז היו הרבה מאוד עדים
עגבניה, אני גם חושבת שאת כותבת מקסים (נו טוב, הוא כל כך שקט, תענוג כשיש זמן לכתוב
). אפרופו ללכת לשרותים, עוד לא יצא לך ללכת איתו על הידיים? ככה שאחרי זה את מצליחה להעלות רק צד אחד של המכנסיים למעלה?

לישון כשהוא ישן ../images/Emo6.gif

מזכיר לי נשכחות. נניח שהאוצר ישן שעתיים בד"כ. את מחליטה שתישני בזמן שהוא ישן שעתיים שינה זה דבר מעולה. את נכנסת למיטה, הוא פוצח בצווחות, את קמה והולכת להרגיע אותו. את חוזרת למיטה, יש לך עוד 1:40 לישון אם תירדמי עכשיו. אבל אולי יש לך פיפי, קצת. אם תלכי לישון ככה כשהוא יעיר אותך תרוצי ישר אליו ולא תוכלי להשתין. נשמע לא טוב, את הולכת לשרותים, שוטפת פנים, עושה קוקו, חוזרת למיטה, יש לך 1:30 לישון, אם תירדמי עכשיו. הדלת נעולה? את הולכת לנעול וסוגרת גם תריסים, חוזרת למיטה, 1:25 לישון. מתכסה, אוף לא נוח, מתגלגלת לצד, אוף לא נוח, נכנסו לך התחתונים לתחת, מטפלת בזה ומתהפכת לגב. 1:05 אם תירדמי עכ..טלפון, הוא ישן, לא את עוד לא, את בדרך. הולכת לנתק את הטלפון ולכבות את הנייד, חוזרת למיטה, 58 דקות לישון אם תירדמי עכשיו... שווה לנסות להרדם בשביל פחות משעה? ומה אם הוא יתעורר קודם? את שוכבת על הגב בעיניים פקוחות קצת, נראה לך שאת קצת רעבה... כשהוא יקום תניקי אז אולי כדאי לחטוף משהו עכשיו, את הולכת למקרר ולוקחת ביס מכל דבר שיש שם בלי הבדל צבע/טעם וגיל העיקר שזה לא משהו שעושה גזים, חוזרת, יש לך עוד 29 דקות לישון אם....

../images/Emo6.gif

הלילה נזכרתי איך זה היה בצבא: פוקחת עיניים באוטובוס, הא עוד חמש דקות צומת גולני יש לי חמש קטנות לישון. בום. אתמול - בקטע מרפיוני עד כאב - אורי ישן בהתמדה מ-5 עד 11 (!!!!!!!) ואמא שלו, שהיא חביבה להפליא אבל מה - אהבלה לא קטנה, ראתה כוכב נולד. וברור שכשהלכתי לישון הוא חבר אליי ואל שדיי וברור שדווקא היום ממש הייתי חייבת לקום בשבע. אז דווקא היום הוא חרפ כמו כלום עד שעת היציאה בשמונה וחצי. אבוי לסדרי העדיפויות! אבוי ואויה! אבל משרד הפנים מאחורינו

עששית

New member
../images/Emo6.gif גדול!!!

שכחת: לגלוש לפורום, לסטרלז בקבוקים, לקרוא עוד קצת בספר, לראות עוד קצת מהסרט האידיוטי שיש ב-3 בלילה, ועוד

MamaBee

New member
משעשעת אותי כמו תמיד....../images/Emo6.gif

זה כאילו שאת מתארת את חיי אחד לאחד למעט החדק....יש תקווה שדברים ישתפרו....היום אני מצליחה לצחצח שיניים עד 12:00 ואפילו להתקלח!!!! לגבי אוכל חם....מזמן שכחתי מה זה......נשיקות לאורי

ציף שלי

New member
כל כך נכון, אפילו בילד השני...

וגם אצלי האות ש' במקלדת עושה בעיות... כייף לקרוא אותך כמו תמיד

למעלה