המופע המרכזי
- כבר מתחילים

juspan

New member
אם אריק כבר הזכיר את טלי

ושבתקופת גירושיו ממנה התחיל לצאת עם יפעת, חייבת לספר שנדהמתי לגלות לא מזמן שאותה טלי (אני באמת זוכרת אותה מהעבר הרחוק בתור אשתו הבלונדינית וזו שהיתה רקדנית באחד הארווזיינים העתיקים יחד עם אדם) התחתנה או מתחתנת עם משולם ריקליס, המולטי מיליונר קשישא, שפעם באמת היה מופיע במדורי הרכילות, בילדותי, כשהתחתן עם הכוכבנית זמרת דמיקולו פיה זדורה (ואיי, כמה ניימדרופינג בהודעה אחת). בקיצור, הייתי בהלם
איך היא הגיעה מאותו איש מרלבורו, זמר דלפון ומסוקס ליצור ההוא, ריקליס (תמונה אחת של איך שהוא נראה היום, מנותח ומשופץ בן איזה 200 בערך, תוכיח לכם שמדובר ביצור). ומה זה אומר, שכמה מהילדות שהגיעו להיכל בביקור המשפחתי הן הבנות מטלי? שקפצו להיכל לרגע וחזרו אח"כ לדירה המפוארת השווה מיליונים עם האבא החדש?

עידמןן

New member
שניה שלא הבנתי - אריק מתחתן בשידור חי?

אבל יש הדחה ואם הוא לא יעבור את זה?

מיק101

New member
ח../images/Emo197.gifח../images/Emo197.gifח../images/Emo197.gifח../images/Emo197.gifח../images/Emo197.gifח../images/Emo197.gif

זה יהיה אולי לפני ההדחה, מה אני יודעת, אני שאבי?

עידמןן

New member
חלה פחחחחחחח מה זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוףברכה

New member
אפשר לחשוב..ש..

את........השושבינה..........והוא.......(עידMAN ..........הצלם...
......
.......................................

דקל69

New member
קצת מוזר לשמוע אותו שר שיר בגרסה רכה

וילדותית משהו. היה מתאים לו לקבל שיר קצת פחות ילדותי ויותר קופצני. אם כי יש מצב שהוא יעשה גרסה מרגשת ולאו דוקא שמאלצית לשיר.

didush100

New member
יש לי חתונה בחמישי ואני חייבת נעליים

אני רוצה סנדל/כפכף פשוט ויפה חיפשתי היום כל היום ולא מצאתי יש לכם מושג איפה כדאי לי לקנות?

דקל69

New member
חחח, תלוי איפה את גרה? תארי לך שאת גרה בחיפה

ואנ שולחת אותך לחנות נעליים מהממת שיש בנווה שאנן, הכפכפים הכי יפים ומיוחדים שיש. בכל מקרה אם זה חתונה תשתדלי שזה יהיה גם נוח שתוכלי לרקוד הרבה ולהינות. תנסי ברשת TO GO, יש להם עכשיו סוף עונה וישנם דגמים מדליקים, אם כי לי יש בעיה עם העקבים. יש סנדל בצבע לילה עם עקב מעט מוגבה בצורת פרח מאחורה (זאת הקולקציה האחרונה שלהם), משהו מהמם אם את יכולה להסתדר על עקב. בכל מקרה בהצלחה, תיהני וכמובן שיהיה במזל טוב ובסימן טוב. ובקרוב אצל עידמן

למעלה