המופע המרכזי
- כבר מתחילים

didush100

New member
בני???

בני בני ילד רע בני??? אצלי זה רוחי ההורסת אדם וזהו כל השאר פאסה קומפוסה

איקה21

New member
didush1שופטת את בני מבחינה מקצועית

נטו...התגלה בפני זמר גדול מגוון ומענין...... עם קול מרגש ברמות

didush100

New member
צודקת הוא שר יפה

אבל הוא כזה בעעעעע שגם זה כבר לא משהו מבחינתי

דקל69

New member
עם זה אני חייבת להסכים, אחד הקולות הכי

מצמררים שנשמעו בארץ מבחינת עומק, חוזק ויכולות. לא הכרתי את האיש או הזמר קודם לכן אך מאוד מפליא אותי שהוא לא הפך לאחד השמות החזקים בזמנו, מבחינת קול הוא עולה בהרבה על גדולי הזמרים המפורסמים עד היום. והדבר הנפלא אצלו שיש לו חכולת לשיר הכל, את כל הסגנונות וכולם יהלמו את קולו,אפילו השנים והסיגריות לא חיבלו במיתרי קולו ובגבהים שהואמסוגל להגיע בקולו, יש לו מנעד עשיר שיכול לגעת בכל הסגנונות.

../images/Emo129.gifאולי אם היה מדובר בתחרות צרחות

רעות מה איתך? עד מתי תטמני ראשך בחול ותגידי שחשוך לך? למה את לא יכולה להעביר ביקורת עניינית על ביצועיו של מייקל כשזה נדרש? גם אם אוהבים זמר לא חייבים לאהוב את כל הביצועים שלו. למה את לא יכולה לבחון כל ביצוע לגופו? הערצה עיוורת מעולם לא הייתה טובה לאף אחד.

גם אם הביצוע האחרון היה פחות טוב

צריך להסתכל על כל ההתנהלות שלו לכל אורך התוכנית ולראות עד כמה הוא מוכשר וכמה הוא משתדל לבצע במקצוענות ויצירתיות כל ביצוע וביצוע הכי טוב שהוא יכול. לכל המתמודדים שם יש ביצועים טובים יותר טובים פחות.

תמיד אני מסתכלת על כל התמונה

בגלל זה אני מסתכלת על כל הביצועים בתוכנית ולא על סמך ביצוע אחד שהיה לא נורא אלא די חלש לא קיים זמר שמסוגל לשיר כל סיגנון פרפקט אין חיה כזו וזה לגמרי בסדר. מייקל פרפקציוניסט ומקצוען ויש לו קול נפלא והופעה מרשימה+כישרון הנגינה המעולה שלו ואסור לשכוח את הקושי שלו עם השפה איתו הוא מתמודד ונותן את הביצוע הכי טוב שהוא יכול בכל פעם מחדש. לכן אין ספק שמגיע לו להשאר עד הסוף וגם לנצח

katam

New member
אני מאוהבת בו

השיחה שלו עם שבי הראתה כמה הוא אנטלגנט ואנושי

מיק101

New member
תעמדי בתור קטם../images/Emo6.gif

אכן השיחה הראתה את זה - מה שאני ראיתי כבר מזמן אדם מיוחד במינו

juspan

New member
שאבי חולם בהקיץ ../images/Emo199.gif

אחרי נאום מעורפל של אדם וארוך מנשוא שאבי: כן... אין כמו הצחוק שגורמות לי תגובותיו המזויפות והשטחיות של שאבי. אדם הוא אחלה, אינטליגנט ורהוט וגם חפרן לא קטן

דקל69

New member
חחח, כן אחרי שהות של למעלה מ- 3 שבועות בהיכל

עם אותם אנשים קבועים שהולכים ומתמעטים נהית נטיה להתחיל לחפור. מה עוד שאדם דעתן לא קטן, איש שיחה ויש לו ים פילוסופיית לגבי הרבה דברים. ושאבי מייבש טילים, רק טוןהדיבור המונוטני שלו יכול ליגרום לי לפהק, להרדם , לחפור

למעלה