העדפה מוזיקלית

Rose131

New member
../images/Emo94.gif

אבל הקטע הוא שזה נורא כללי. אני לא מגדירה אף אחת מהלהקות שאני שומעת כאד מהסגננונות שציינת, אבל אני מניחה שזאת הכוונה.

Rose131

New member
לאב מטאל?D:

ולגבי נגיד דה יוזד וMCR.. באמת שאין לי מושג. כאילו, זה גם מה שאני אוהבת בהן- לדעתי אלו להקות מיוחדות שאין להקות עם צליל דומה לשלהן. כן, עכשיו בטח יגידו שזה אימו שנשמע אותו הדבר, אבל מילא.

Luna Sphere

New member
דה יוזד? אימו לחלוטין.

ז"א כמעט כל מה שברט עושה זה לכתוב ליריקס ממורמרים ולבכות על אמ איך קוראים לה

lestatgirl

New member
ומה את צריכה לעשות בקשר לזה..

אני לא באמת צריכה להגיד לך נכון?

Rose131

New member
קייט, האקסית שלו שמתה עם התינוק שלהם בבטן?

לאדעת מה איתך, גם אני הייתי קצת עצובה אם זה היה קורה לי.. הוא גם כתב על הכלב שלו שמת. ואם תשימי לב, The Taste of Ink, אחד השירים שפירסמו אותם לראשונה, הוא שיר מאוד אופטימי ומעודד

Rose131

New member
כן, אבל זה איכשהו נשמע לי כאילו את קצת

מזלזלת בעובדה שהוא כותב על זה, עצוב על זה, ומוציא את זה בדרך שלו..

Luna Sphere

New member
מצטערת, אני נורא סרקסטית היום

הייתי צריכה להשתמש בטכניקת ה [סרקזם][/סרקזם] שלי

lestatgirl

New member
השיר הזה שציינת תמיד תהיתי על מה הוא כי נראה

לי נורא תמוה שמישהו יכתוב שיר על זה שהוא לעס איזה עט קצת יותר מידי ואז מצד שני, הם אמריקאים.

Luna Sphere

New member
אחד השירים שאני הכי אוהבת שלהם..

זה קרה לי ביסודי אגב, הייתי צריכה לבקש מהמורה לצאת מהכיתה כשכל הפה שלי מלא בדיו כחול ואז ירקתי על כל האמפי

Rose131

New member
../images/Emo6.gif

תאמת שאני בכלל לא בטוחה למה קוראים לו דה טייסט אוף אינק. אני חושבת שזה כאילו בא להגיד שנמאס לו לשבת עם עט בפה ולא לעשות כלום, ושעכשיו הוא הולך לכתוב, לעשות מוזיקה, להתפרסם, ולעוף מיוטה
כאילו, על זה השיר בכלליות, אז נראה לי שפשוט הקטע עם הדיו זה שהוא הולך להשתמש בזה ולא אמ. לאכול את זה
. או לבזבז את זה יותר נכון. טוב, זה בכלל לא מעניין אותך, למה אני חופרת על זה?

lestatgirl

New member
אפשר להוציא בנים מיטוה אבל לא את יוטה מהבנים

לא משהו אישי נגדם פשוט פחד כללי מכל מה שמגיע הדרום ארה"ב כמו טקסס וכאלה איפה שכל הרדנקס

new art riot

New member
בכל מקרה זה לא ממש משנה

כי נראה לי שהסקר בא לבדוק את היחס הכמותי בין שני המחנות המוזיקליים בפורום ואני נשמעת כמו מורה. והלהקות שציינת הן בהחלט בננה

למעלה