העדפה מוזיקלית

יואו כבר נמאס לי מכל הקטלוגים האלה.../images/Emo205.gif

אי אפשר היום לשמוע כלום בלי שיקראו לך אימו. [ומי בכלל החליט שאימו זה משהו רע?><"]

../images/Emo216.gifמי באמת?..

זה משגע אותי.. תכלס. אני אוהבת את המוזיקה, אז שיקראו לה אימו, אני התייאשתי מזה ממזמן

orw93

New member
ישראבלוג? מייספייס?../images/Emo205.gif

רק תבחרי. זה הכל החברה. להגיד היום אימו זה כמו להגיד פאקצה/ערס/פרחה/קטלוג אחר. אימו כבר מזמן לא נחשב למוזיקה. וחבל.

Luna Sphere

New member
אף אחד?

אני לא רואה כאן הודעה אחרת שאומרת שאימו זה משהו רע.. אנחנו מדברים על זה כרגע כסגנון מוזיקה ולא כשום דבר אחר

Rose131

New member
טוב, כרגע לא

אבל את לא יכולה להגיד שלא מתייחסים בזלזול למוזיקה שנחשבת אימו, ולמושג אימו.

Luna Sphere

New member
כן, נו אז מה?

כולה עושים צחוק מזה. מכל דבר עושים צחוק. לא צוחקים על אינדי קידס? לא צוחקים על הממשלה? לא צוחקים על כולם בסך הכל? קחו את זה בקלות

Rose131

New member
אנחנו אימואים, אנחנו נחתוך ונבכה, לא נצחק!

נו אבל ברצינות, זה בסדר לעשות צחוק, אבל זה באמת מגיע למצב שאני כבר לא רוצה להגיד MCR בגלל הקונוטציות שיש לזה, ובגלל שישר אנשים יחשבו שאני סתם עוד פריקית מיוסרת בת 10 שחושבת שכל העולם נגדה ובגלל זה היא שמה את השיער על הפרצוף וצובעת אותו בצבעי הקשת. והיא גם חותכת, כמובן. [וזאת בעצם ההוכחה, שכל העולם באמת נגדי!@$!!!11
] [ומי צוחק על אינדי קידס?
] [זאת הפעם הראשונה שאני שומעת את הביטוי אינדי קידס
] [ורק בשביל הרקורד, יש לי שביל באמצע והפעם האחרונה שפוני כיסה לי את העיניים הייתה בכיתה ב' והשיער שלי טבעי!!!1 כן, כן, טבעי!!!1]

Luna Sphere

New member
המ ותגובה נורמלית יותר...

אין מה לעשות, זה דבר שנקרא הכללות ואי אפשר למנוע אותו. כולם משתמשים בזה וצריך פשוט להשלים עם העובדה שזה קיים?.. זה יעבור למשהו אחר יום אחד וזהו. החיים לא פיירים.

Luna Sphere

New member
אה ומזל טוב על שמיעת המושג אינדי קיד ../images/Emo3.gif

יש מספר כאלה בפורום הזה.. שנייה אני חייבת להוסיף את זה (הנה, תראי! אני אפילו צוחקת על עצמי D:)

Rose131

New member
נוו ברור שזה קיים,

וברור שיש כאלו בפורום, אבל לא שמעתי על המושג עצמו
[אבל הכפתור פשוט...
]

Luna Sphere

New member
טוב אם אנחנו כבר בקטע של סטיגמות...

זה כמו שיאמרו עליי שאני שומעת ניו רייב אז אני סינסטר.. והמ עוד משהו
(תפתחו וזה..)

חחחחח אהבתי../images/Emo223.gif

ויש משהו בזה שאימו הפך להיות מילה גסה.. ונמאס שמכלילים כמעט כל להקה להיות אימו ולי יש שיער צבוע, ופוני שהיה צבוע במלא צבעים וואלה אולי פעם אחת קראו לי אימו וכבר כמה פעמים שאנשים קראו לי גותית [וזה משומה בימים שאני עם הבגדים הצבועניים יותר שיש לי בארון] אז לכו תבינו אנשים ואת הסטיגמות שלהם.. ואני ממש לא רואה את עצמי בתור אימו גילר אבל אני כן אוהבת את המוסיקה

למעלה