הפינה שאינלה שם

../images/Emo79.gifהפינה שאינלה שם ../images/Emo8.gif

שכחתי קצת
[מדגישומטיק
] שיר השבוע-שייגעצ: שיר השבוע-לא שייגעצ: ביאוס השבוע: משו מגניב שקרה לכם השבוע: תמונה השבוע: מסר לאומה: שבועטוב חמודיייים

B a m b o o k

New member
אביק תעשי לי גורים!

שיר השבוע-שייגעצ: ערוץ הילדים שיר השבוע-לא שייגעצ: מתנדנד ונופל-יהושע ביאוס השבוע: אממ לאדעת משו מגניב שקרה לכם השבוע: המפגש יום רביעי היה ממש מגניב תמונה השבוע: מסר לאומה: גוריה או גורות?

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשלי..כנראה:]

שיר השבוע-שייגעצ:לצערי אין..=] שיר השבוע-לא שייגעצ:יום הולדת-ברי סחרוף..חח אל תשאלו למה ביאוס השבוע:שלא מסכימים לי ללכת היום לבקר את גלעד ליומולדת=\ משו מגניב שקרה לכם השבוע:כמעט התעלפתי בעבודה..חחח תמונה השבוע:אין.. מסר לאומה:תשתו הרבה!!

גמניגמני

שיר השבוע-שייגעצ: אלוף בלפשל שיר השבוע-לא שייגעצ: Ironic של אלניס ביאוס השבוע: שדברים התבטלו. המון דברים. משו מגניב שקרה לכם השבוע: אנשים טובים באמצע הדרך :) תמונה השבוע: חה מסר לאומה: פוף.

Tin Doll

New member
OK

שיר השבוע-שייגעצ: כמה זמן לא שמעתי שייגעצ שיר השבוע-לא שייגעצ: Keane - Try Again
ביאוס השבוע: הבוסית שלי לא תעבוד איתי יותר.. משו מגניב שקרה לכם השבוע: מגניב? סופ"ש מדהים במלוא מובן המילה תמונה השבוע: אין לי נו מסר לאומה: פרלימנט בלו
מחר אני רואה את בעלי
!!!

Hezi The One

New member
ילדונתתתתתת

שיר השבוע-שייגעצ:משקאות חריפים (במחנה היה את זהO_O) שיר השבוע-לא שייגעצ: ילדונת-ליאור נרקיס (נו מה!!!!!11 מלא במחנה שמעו את זה) יאללה יא נסראללה או איך שלא קוראים לזה...זה היה שיר מחנה!:] ביאוס השבוע:השמיניסטים עזבו:( משו מגניב שקרה לכם השבוע:מחנה קיץ 2006!!!!!!!!!1111111 תמונה השבוע: מסר לאומה:אני רוצה מחנ"ק!

יש לה שםםם ../images/Emo46.gif

הפינה החמה של גלי הלוהטת
שיר השבוע-שייגעצ: דנה, נו ביצוע של שייגעצ שיר השבוע-לא שייגעצ: angie - rolling ביאוס השבוע: ביאוווווווווס?? הממממ אין ביאוס נו משו מגניב שקרה לכם השבוע: ג'וזף! חיייייייי צלילאהמאהמאהמאהמ תמונה השבוע: מסר לאומה: גוּרוּת נבחר.

B a m b o o k

New member
אני שמחה בשמחתך../images/Emo23.gif

עכשיו תראי כמה זמן הוא יחזיק לך... ואיך גורות נבחר?? מי עוד אמר על גורות?

חחחחחח יאו תכלס

גורייה זה המקום של הגורים. [איפה שהגור חי..] גורות. זה השם של התופעה!

dsol

New member
צועדים צועדים !_../images/Emo189.gif

צועדים בלבנון בלי גזע ולאום מורידים את כולם בלבנון ! עד שיהיה טוב ! עד שיהיה !!!!! (אם אתם מבינים למה אני מתכוון
)

פרקשון

New member
מה כולם שכחו את עזה?

גם בעזה יש בלאגן, ושם יציבו אותי עוד שנה אז תהללו גם את לוחמי עזה בבקשה

dsol

New member
אוי בדיוק הדבר שהכי מציק לי !

אם היית רואה את הכינוי שלי במסנג'ר ! נכון זה ממש מציק שהתקשורת עושה שהצפון פגוע הצפון מסכן כאילו שהדרום הוא גן עדן ואין קאסמים ואין פעולות בגדה...הכל טוב ויפה

ס ט י י ק

New member
בוא תשווה

זה פחות גרוע מה שהולך שם,וכנראה שאתה לא 24 שעות על הטלוויזיה אז אתה לא יודע,כי כן מדברים על עוטף עזב,בתור אחת שיושבת כל היום על הטלוויזיה והרדיו אני יכולה להגיד לך שועוד איך מדברים על זה. וחוצמזה,אתה ממש מטומטם. מה זה הכינוי הזה? בוא לחיות פה,ואז תדבר.

dsol

New member
מטומטם תגידי לאבא שלך טוב ?!_../images/Emo189.gif

מי את שתגידי פחות גרוע ?! היית שם ?! את רוצה להגיע לי שאצלהם נופל קאסם זה פחות גרוע מאשר ראקטה אצלכם ?! את חושבת שאת יותר טובה ממישהו שגר בעוטף עזה ?! אז זהו, חדשות לי בשבילך ! את לא ! למקרה ששכחת, המלחמה הייתה עוד לפני שהתחילו להפציץ את הצפון היא הייתה כאן בדרום ! את ממש לא יכולה לומר "בוא לפה ותדבר" את חושבת שפה הכל טוב ויפה ? ממש חיים מעולים ! אז זהו.. שהטווח שלהם מגיע גם לפה, גם אלי ! זה שהם עוד לא הפציצו פה זה רק עניין של זמן אז נכון שלא הפציצו פה, אבל ממש לייד כן. ובקשר ל"מדברים על עוטף עזה" את פשוט מצחיקה ! כאילו באיזה חדשות שמעת ?! אולי איזה איזכור חביב להודיע שגם פה יש משהו לא ראיתי באיזה ערוץ חדשות איזה כתב בדרום.. או איזה חברה מסחרית שיוצאת בקמפן לתושבי הדרום ושדרות בפרט שסובלים כבר זמן לא קצר המפצצות, מה יש לך לומר על זה ?! את יכולה לומר שלא שחכו את הדרום ?! אם כן את פשוט אטומה. אל תביני לא נכון, אין לי בעיה שדואגים למי שבצפון יש לי בעיה עם זה שדואגים למי שבצפון על חשבון אלו שבדרום יש מישהו חדש לטפל פה אז זונחים את את השאר, וואלה יופי !

למעלה