הפינה שאינלה שם

ססילייה

New member
דודי..

אתה באמת מתעצבן כי לא מדברים בחדשות על הדרום או שזה סתם נדמה לי?
תקשיב,נשמה.. בכל מקום מסוכן. תמיד, אי אפשר להגיד שלא. אבל בצפון עכשיו זה שיא הפחד.ובדרום, בוא נודה...פחות?

dsol

New member
לא נדמה לך..._../images/Emo189.gif

טוב בערך... אני לא מתעצבן שלא מדברים על הדרום... מתעצבן על היחס המפלה. מי קבע שתושבי הצפון יותר טובים מהדרום ?! ולא, אני ממש לא מסכים איתם, אולי בצפון שיא הפחד אבל להזכירך גם בדרום עדיין יש קאסמים, זה שכבר לא מדווחים עליהם בחדשות זה משהו אחר.... אז שיא פחד שם שיא פחד גם בצד בכיוון השני

ס ט י י ק

New member
מדווחים על כל קאסם וקאסם שנופל

ועל כמות הנפגעים,ותוך 10 דקות זה נעלם מהמסך,נכון. כי יש מלחמה בצפון.

ססילייה

New member
חלילה שש-בש,דודי נו.

מדווחים. באמת שמדווחים. אני לא מזלזלת.חלילה.< ובלי לסקול אותי באבנים.טוב?> ואף אחד לא מפלה. אבל כשמפחות שלמות בוחרות לברוח ממקום מגוריהן בגלל הקטיושות האלה, זה כבר הפך לתופעה.זמנית. עד שתיפסק הסכנה. מהדרום ברחו משפחות שלמות, שכונות שלמות? לא נראה לי ששמעתי על זה.

dsol

New member
זה כבר אומר משהו עם התושבים_../images/Emo189.gif

לא על המצב... זה שהם החליטו לא לעזוב בדרום זה החלטה שלהם המצב לא השתנה, בשני המקומות יש בעיות ולדעתי זה ממש לא יאה ויפה לעשות הפלייה במצב כזה

ס ט י י ק

New member
צודק שלא צריך לעשות הפלייה

אבל כאן זו הפלייה מוצדקת. נופלים בשדרות והסביבה 200-250 קטיושות ביום?..או קאסמים? תלך לנהריה וק.שמונה ותראה שהערים הרוסות..מה ששם לא. התושבים בדרום יושבים 24 שעות במקלטים? לא. התושבים בדרום לא יוצאים מהבית ולא מבלים? לא. אז כנראה שיש הבדל...תחשוב.

../images/Emo121.gifכי בדרום זה קצת נירגע.

אבל אנילא זוכר שכשזה היה רציני למישהו היה איכפת

../images/Emo121.gifלא, ואת יודעת למה?

כי הם כבר ברחו מזה, ואז חזרו... ואני די צופה שזה מה שיקרה. רק שבצפון יש לאן לדחוף את הטרור אחורה. בדרום יש רק לים... אז מעדיפים לצאת משם (גוש קטיף) ולא לדחוף את החיזבללא לים ואז מה קורה? ממשיכים הקסאמים מאיפה שגוש קטיף היה והם מגיעים לאשקלון. ההבדל היחיד בין הדרום לצפון זה שבצפון משפחות בורחות.

../images/Emo121.gifהמלחמה הזאת גם בדרום להזכירך

כי נופלים שם קסאמים, זה גם נשק להזכירך.

../images/Emo72.gifהנהגת מרכז המאוחדת!

שיר שייגעצ- אין לא של שייגעצ- התחלה חדשה-בנזין ביאוס השבוע: גילתי שיש לי שבט של פאקצות משו מגניב שקרה השבוע- מחנקקקקקקקקק
, שנה הבאה המחנ"ק האחרון
מסר לאומה: ההנהגה בשוק שבט סהר-נס ציונה!

Hezi The One

New member
איך ביאסת אותי אתמול!!!!1111

טוב יש לך שנה אז שתוק ולי שנתיים...יש זמן!!!!!1111 לחשוב על כל השמיניסטים שעזבו:(

ססילייה

New member
היום אין מדייהטק.../images/Emo7.gif

כולם בשברולט בCartoon Night. ואין לי כוח. >< שיר השבוע-שייגעצ: יויו.אינטרקום.<מבשים ממני לנגן אותו כל הזמן.
> שיר השבוע-לא שייגעצ: מכה אפורה-מוניקהסקס.\נפלת חזק-איפה הילד\ ביאוס השבוע: עזבו.:-\ משו מגניב שקרה לכם השבוע: כל האנשים שפגשתי.אה כן, ודניאל
תמונה השבוע: מסר לאומה:"שמעו שמעו שמעו.אם פריקים בני 12.לכו הביתה." XDDDDDDD

וואו.

איזה מסר עמוק, משהו מטורף!
[אני צריכה לדבר איתך, משהו מדליק אחושרמוטי. ><" ]

ססילייה

New member
חח מה יש כפרע?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שמעת את זה כמה ימים אז התגעגעת?

dairy milk

New member
הו. :) ../images/Emo220.gif

שיר השבוע-שייגעצ: ניו-יורק רפיח. שיר השבוע-לא שייגעצ: ורד, של אינפקציה. ביאוס השבוע: לא יצא לנסוע לת"א לפגוש אנשים. :[ משו מגניב שקרה לכם השבוע: אמ, מחנה. תמונה השבוע: סתם בכללי או שייגעצ? ><" מסר לאומה: תמיד אפשר את הגוף לחבר עם חוט תפירה לפרצוף. :]

למעלה