הפינה שאינלה שם

dairy milk

New member
זה מחנה מחוננים. ../images/Emo3.gif ../images/Emo220.gif

הלא הם חנונים ^^.

nobody99

New member
הממ..

שיר השבוע-שייגעצ: משקאות חריפים שיר השבוע-לא שייגעצ:metalica-one ביאוס השבוע:הממ המלחמה הזאת אבל זה ביאוס כבר של חודש שלם משו מגניב שקרה לכם השבוע: לע.. תמונה השבוע: מסר לאומה: קטיושה זה לא רק שם של זונה..

חשבתי שאינלה אמור..../images/Emo198.gif

להיות אינשללה|חבוט||חבוט| שיר השבוע-שייגעצ:אינטרקום.. שיר השבוע-לא שייגעצ: תן לי סימן\מירי מסיקה ביאוס השבוע: לא.. משו מגניב שקרה לכם השבוע:מצאתי 10 שקל:> תמונה השבוע: אין. מסר לאומה:don´t worry be happy!

עדי D

New member
להלה..

שיר השבוע-שייגעצ: ששת הימים שיר השבוע-לא שייגעצ: מוניקה- מכה אפורה ביאוס השבוע: מלחמה:/ כוסאימשלה. משו מגניב שקרה לכם השבוע: קניתי חולצה של סופרמן?.. תמונה השבוע: מסר לאומה: חיו. ותהרגו את נסראאלה.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גלי הכוסייתת../images/Emo99.gif

שיר השבוע-שייגעצ: את דומה לכלב [סתם כי הוא תקוע לי במוח
] שיר השבוע-לא שייגעצ: המ.. מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון ביאוס השבוע: אמ, נראלי שזה יהיה העובדה שאתמול נפלו מעל 26 קטיושות באיזור הצפון ושהיום נפלו מעל 170 ושהיומולדת שלי ירדה לטימיון ושאני לא בבית שלי
משו מגניב שקרה לכם השבוע: אמ. לאדעת.. אני מקווה שיקרה משו מגניב מתישו..>< תמונה השבוע: לא בבית
מסר לאומה: נסראללה טוב- זה נסראללה מת. מת ביסוריים. מת ביסוריים כלכך חמורים שהוא לא ישכח את השנה שהוא הרס למיכלי את היומולדת גם אחרי שהוא ימות#$&@$&@# כוסאמאשלו
שבועטוב חמודיייים
- שבוע טוב גם לך כפרעלייך. והלוואי שיהיה שבוע טוב

למעלה