|
הפינה שעדיין מחכה שתמצאו לה שם

Fallen Leaves

New member
|../images/Emo79.gifהפינה שעדיין מחכה שתמצאו לה שם

+שדרוג. בגלל שמשעמם לי אני ארחיב אותה ואהפוך אותה לסוגשל שאלון :]]. [ובלי קשר, בגלל שאתם חמודים, אתם תיכנסו לבלוג החדש שלי
] שם: גיל: מקום מגורים: כיתה: איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?
: קורא תשובות לשאלון של אחרים? האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? ולסיום..תמונה שלכם
תהנו בייביז.

../images/Emo121.gifהאביב כבר חלף, ראי אותי עף

שם:שי גיל:16 מקום מגורים:איזור חיפה כיתה:י"א איך עבר עליכם השבוע?אחלה בחלה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:לא שמעתי אפילו אחד איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:בטח משו של פורקיופיין טרי מיהו אומן השבוע שלכם?:סטיבן ווילסון מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים?ברור, זה כל הכיף האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:1.66 בערך מידת נעלים:40/41 פריסינג: גבה קעקועים: ענן עשן שעולה מתוך מקטרת, ובתוך העשן יש מפתח סול ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חחחח אין לי המקום האחרון שהייתי בו: בצפר? הסטיה שלי היא: זה מידע מסווג:) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? .
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום חמישי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? המון זמן שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? פייי מלא זמן היית במועדון? כנ"ל לבשת חצאית? שנתיים:p קנית בגד? אני לא, ההורים בחו"ל לפחות פעמיים בשנה, זה מספק אותי חחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממממממ 29.12=/ הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא מדבר עם עצמי! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצילצול של השעון? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכר איזה כיתה את: שאלת כבר מותק את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? חסכן יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחן איזה צלצול יש לך?משו של הפלאפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי ביוסמטי פארק את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות רקדנית?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג? בנחיר <נזם> או בשפה <סיידליפ> אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה הרבה ציוד נגינה, הגברה והקלטה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון<?????????> את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? נולד לרקוד ביום שבת מה הדיסק האחרון ששמעת? דדוינ/פורקיופיין טרי מה החלום שלך? להיות מאושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
(אפילו ברכב של 360 אלף ש"ח, ב80 קמ"ש ובחולות
) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם אני אחסוך מכם
תהנו בייביז.

חדשה../images/Emo13.gif

היי קוראים לי נוי ואני בת 14 מכרמיאל לא ידעתי שיש ל''שייגעצ'' פורום ,מגניב
קורא תשובות לשאלון של אחרים?כהה
האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? כן
האם אי פעם עברת על החוק? כן
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן
האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אה כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?לא
האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.56 נדמה לי
מידת נעלים:39 פריסינג: לא
קעקועים: לא
ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן
בימים אלו אתה מאוהב?כן האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אהה ''עדן הפצצה+פליפה השולט לנצח נצחים'' כיתה ד' פליפה,מורדים,המסדר ...
המקום האחרון שהייתי בו: הקריון הסטיה שלי היא: אחת?אהה הגדולות:גבו,צמות ,ציור,קעקועים,בלט,מרללין מונרו ,ת''א,פוסטרים
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן ... וזה נגמר ב2 תיקים איישים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? # חיבקת מישהו/י? היום בביה'ס
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בביהס עישנת? אהההה שתית משקה אלכוהולי? אההה לא זוכרת
השתכרת? כשהייתי קטנה,דוד שלי החליט שבמקום רולה אני אשתה יין אחרי הכוס הראשונה לא ממש שמתי לב ,אמא דווקא כן
היית במועדון?מאז כיתה ה' לבשת חצאית?
קנית בגד? היום יותר נכון בגד גוף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? כיתה ז' הדי ג'י היה חתיכת חרמון
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00 מה/מי העיר אותך? אבא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? ''עזוב אותי''
מה היה הדבר הראשון ששמעת? ''את לא אמורה לקום עוד 3 דקות?''
מה היה השיר הראשון ששמעת? ;האמת ש''אינטרקום'' בדרך לביה''ס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אהה היום?כלום איזה כיתה את: ח'
את חושבת שאת צבועה? כן במקרים מסוימים את חושבת שאת קנאית? לא
את חושבת שאת קרצייה? הווו.... את חושבת שאת עקשנית? מאוד! את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי בכסף של מי
בנאדם ש: שונא/ת: יותר מידי אוהב/ת: יותר מידי מתגעגע/ת אליו:
חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

בא בטוב../images/Emo204.gif

שם: רון גיל: 16 מקום מגורים: פ"ת כיתה: י' 4 איך עבר עליכם השבוע?: חמוד איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: כוחות הרשע איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: ריטה- המכתב הראשון, קולדפליי- פיקס יו (אנלי כוח לאנגלית) מיהו אומן השבוע שלכם?: ריטה מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? אין כזה
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? תעודה מה נשמע?: פנאן קורא תשובות לשאלון של אחרים? כשמשעמם האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם עברת על החוק? לא נראלי האם אי פעם נשבר לך הלב? קצת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? כה האם אי פעם בכית על מישהי? כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כמעט תמיד האם אי פעם שיקרת? כה יש\אין חבר: אין גובה: 1.67 כזה מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? כה ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כה בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- גלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מורן נראלי המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כה האם צחקת על מישהו בעל מום? לא לאחרונה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע שעבר חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שישי שעבר השתכרת? מזמן, אני נגמלת
היית במועדון? לפני שבועיים נראלי בבארבי לבשת חצאית?
קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי. ושוב מאחרת לתנ"ך
מה/מי העיר אותך? אפחד!!!!!!11 אמא שלי שכחה אותי! מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעעעעעמק מה זה הבוקר הזה מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחי צוחק עליי מה היה השיר הראשון ששמעת? ריטה- המכתב הראשון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיחה שהייתה לי המורה שלי איזה כיתה את: י' 4 את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: גליה הזונה והמורה שלי
אוהב/ת: יותר מידי. מתגעגע/ת אליו: בנואה
חסר לך: איציק עושה לך טוב להיות איתו: יש כמה. הכי מצחיק: נו אתם גם ככה לא תכירו אז מדלגת הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת איזה צלצול יש לך? מעפן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו שאחי תקע את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לפעמים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב, תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כה איפה את רוצה פירסינג? נזם אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? דרכו על הפצעים חופשי
מה את עושה עכשיו? מקלידה ומזמזמת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? ריטה- הכניסיני תחת כנפך מה הסרט האחרון שראית? משו מעפן אש, שכחתי תשם. אני רוצה לראות אלפא דוג! מה התוכנית האחרונה שראית? משו ב24 מה הדיסק האחרון ששמעת? מרגיש אחר מה החלום שלך? אושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? ואוו, כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? קצת שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כה נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא ולסיום..תמוכה שלכם: מסינרגיה לפני שבועיים. סולחים לי על הכיעור נכון?
אךך באלי בארבי
וואי עבר מהר. אני כבר מכירה תשאלון הזה בע"פ

Don't be afraid to care...

שם: אביטל גיל: 15.8 מקום מגורים: אי שם מעבק לקשת, באענן כיתה: איך עבר עליכם השבוע?: מעולה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: >< איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: יום חדש נפלא מיהו אומן השבוע שלכם?: אריק ברמן, וdavid gray מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? תעודוות מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? אירוע לא נעימיק מה נשמע?: טוב תודה קורא תשובות לשאלון של אחרים? רק של מי שמעניין אותי האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: לא גובה: 1.70 מידת נעלים: 39 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- דובק האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא: מבט האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? >< קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה ל-7 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק - סטנלי זוז מה היה הדבר הראשון ששמעת? מים? מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו ברדיו בטח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כבד ליייי איזה כיתה את: י' את חושבת שאת צבועה? חחח לא את חושבת שאת קנאית? תלוי ולא כלכך את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? חולההה בזבזנית או חסכנית? חחח בנאדם ש: שונא/ת: אין כאלו ממש אוהב/ת: המווןן מתגעגע/ת אליו: המון חסר לך: אנטון עושה לך טוב להיות איתו: כוווולם הכי מצחיק: אורי שמוליק הכי דפוק: לאדעת הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? יש ברירה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא בטח חחח איזה צלצול יש לך? סטיירווי טו האבן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו יפפה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לאצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון מה את עושה עכשיו? מנגנת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, כאילו כן - את שלי מה את/ה שומע/ת? to the bass - stanley clarke מה הסרט האחרון שראית? וואי לאדעת מה התוכנית האחרונה שראית? במרחק נגיעה מה הדיסק האחרון ששמעת? דארק סייד מה החלום שלך? מה לא? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן חח רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא בונא, זה השאלון הכי חרוש שאני מכירה!!!

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם: צליל גיל: עוד חודשיים 16
מקום מגורים: באר שבע
כיתה: י' איך עבר עליכם השבוע?: נפלא
איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: פקיד אפרורי נראלי איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: וביניהם-מאיר בנאי מיהו אומן השבוע שלכם?: אביתר בנאי מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? חולון
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?מבחנים
מה נשמע?: נחמד ביותר:] קורא תשובות לשאלון של אחרים? כשמשעמם לי האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב? ככה-ככה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לאדעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.63 בערך מידת נעלים: 38-39 פריסינג: 3 לובים רגילים
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- אחותי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אוהד המקום האחרון שהייתי בו: בית שלי הסטיה שלי היא: כל מיני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
הכי כיף
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום חמישי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? אממ לאדעת השתכרת?
היית במועדון? לפני שבועיים בערך. בבארקה לבשת חצאית? היום
קנית בגד? פיי מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? מפגש סוכות? שיפרו לך את המצברוח? אממ יום חמישי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא בצעקות מלמטה "צליייייייייייייייייייייייל קומי" מה היה הדבר הראשון שאמרת? די כברררר מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא צועקת
מה היה השיר הראשון ששמעת? לאדעת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש היום יום תנ"ך והולך להיות לי יותר מדי משעמם... איזה כיתה את: י'2 את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? באמצע כזה בנאדם ש: שונא/ת: אממ כמה מורות שממש עיצבנו אותי היום
אוהב/ת: אתכם
מתגעגע/ת אליו: אתם
חסר לך: אנשים קרובים עושה לך טוב להיות איתו: כולכם הכי מצחיק: גלעד הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: ליל יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת איזה צלצול יש לך? חחחחחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צילום שמיים שאחותי צילמה את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות רקדנית?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? רוב הזמן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ, הליקס, טראגוס, ואנטי הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא הייתי עושה בו... מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומדברת עם בנדודי היקר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? גשם-שילה פרבר מה הסרט האחרון שראית? תזיזו את הרגליים מה התוכנית האחרונה שראית? בנות גילמור מה הדיסק האחרון ששמעת? להפסיק לאכול עוגות מה החלום שלך? אמ כל מיניX: האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
למה לי?! בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. אבל ביומלדת אבא אמר שהוא יקח אותי
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם

טולייצ

New member
יומיות זה חרא

אני רוצה לחזור לטירונות! הרבה יותר טוב!
שם: אורטל גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ב"ש. בחצי שנה הקרובה מחנה גדעונים. כיתה: - איך עבר עליכם השבוע? האמת,שבוע חופש (סוג של רגילה) בבית,אחרי הטירונות,היה מתאים בול. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע? אינטרקום איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע? תראי זה אני/אשם-סינרגיה מיהו אומן השבוע שלכם? אבי בקריירת סולו מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע? שישי-אצל עדי,ואז ההופעה בבארבי
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע? ה"דייט" הכי חרא בעולם מה נשמע? לא טוב. עייפה
קורא תשובות לשאלון של אחרים? לא תמיד האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.60 + מידת נעלים: 37 פריסינג: - קעקועים: - ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא
האדם האחרון שהתקשר אלי - מור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו? לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: חדר שלי הסטיה שלי היא: - האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? יאפ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? - חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? - השתכרת? בדיוק לפני שנה!! היית במועדון? שישי לבשת חצאית? שישי קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף מה היה הדבר הראשון ששמעת? מים מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העייפות. ולהגיע לבית
איזה כיתה את: - את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: ***
רק עדי תבין.. אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו: ברק חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: עדי הכי מצחיק: הדר הכי דפוק: - הכי מוזר: - הכי כיף לדבר איתו: - יש לך פלאפון? 3 למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדי,מור איזה צלצול יש לך? אורנג' - אינטרקום,פלאפון - שיר של לד זפלין איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונת נוף את רוצה להיות זמרת? - את רוצה להיות רקדנית? - את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? - אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נו באמת מה את עושה עכשיו? מעבירה תמונות מהסופ"ש למחשב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? שיר של כריסטינה אגילרה ועוד מישהו מה הסרט האחרון שראית? סוף שבוע ארוך מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? - מה החלום שלך? - האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? - שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? - היית בחקירה משטרתית? בערך

ססילייה

New member
חזרה אליי התחושה שה שה שה../images/Emo115.gif

שם: ליל. גיל: 18. מקום מגורים: קריית ביאליק. כיתה: י'ב. איך עבר עליכם השבוע?: רק התחיל, מה.. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: מרלין מונרו (האמת שזה רק כי תום חופר.
) איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: Slakerbitch-Placebo מיהו אומן השבוע שלכם?: יונתן רוזן.
מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? אני מניחה ששישי בבארבי..
מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? וואי, אתמול.. |: מה נשמע?: הכל טוב, מה איתך? קורא תשובות לשאלון של אחרים? רוב הזמן. האם אי פעם עישנת? כן, ועדיין האם אי פעם שתית אלכוהול? אהא.. האם אי פעם עברת על החוק? לא ממש. האם אי פעם נשבר לך הלב? סוג של. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בידיוק של. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נאא...לא חושבת. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן.
האם אי פעם שיקרת? סוג של. יש\אין חבר: אין. גובה:1.66 מידת נעלים: 41. פריסינג: אחד. קעקועים: אחד.(ובקרוב עוד אחד!) ב24 שעות האחרונות בכית? כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חחחחחחחחח לא זוכרת כבר מה זה אייסיקיו, המחשב משובש קצת. המקום האחרון שהייתי בו: מיטה.
הסטיה שלי היא: מבטים.(הסברים בדלתיים סגורות.
) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא |: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אה.....חודש ככה? חיבקת מישהו/י? לפני שעה. מישהו/י חיבק/ה אותך? שעה. עישנת? שעה.D: שתית משקה אלכוהולי? ביום חמישי. השתכרת? לפני שלושה שבועות
היית במועדון? שישי
לבשת חצאית? וואי וואי, מזמן לא. קנית בגד? רביעי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לנירית XD הקדישו לך שיר? בשישי.אסתוש.
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 9:30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'כוסאמק.' מה היה הדבר הראשון ששמעת? 'רציתי להצחיק אותך, והנה את בוכה...' נו היה ב24. >< מה היה השיר הראשון ששמעת? ^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם יהיה קר. איזה כיתה את: י'ב. את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: סלביק. אוהב/ת: אביק. [חה, חרוז.] מתגעגע/ת אליו: רויטל. חסר לך: אסף וסבא.
עושה לך טוב להיות איתו: אסתי הכי מצחיק: תום
הכי דפוק: נתנאל. >< הכי מוזר: מאיה הכי כיף לדבר איתו:אביק.
יש לך פלאפון?בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא\אסתי\אביק\מאיה איזה צלצול יש לך? הם שונים >< איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל מיני קישקושים של לבבות וכוכבים. את רוצה להיות זמרת? בטח את רוצה להיות רקדנית?נייט. את רוצה להיות שחקנית?רציתי, בעבר. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? תלוי למי -___- איפה את רוצה פירסינג? טבור\לשון. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?חחחח אתם לא רוצים לדעת.
מה את עושה עכשיו? יש השיר שלנו. >< את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? את הסדרה?
מה הסרט האחרון שראית? 'למצוא את ארץ לעולם לא.' מה התוכנית האחרונה שראית? הפוך.
מה הדיסק האחרון ששמעת? בן ארצי-מה שקרה. מה החלום שלך? לא משנה.
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
. היית בחקירה משטרתית?
ולסיום..תמונה שלכם
למהלא.

Hezi The One

New member
את הלכת אני לבד...

שם:חזי גיל:16 וחצי מקום מגורים:ר"ג כיתה:י"א9 ללערביה איך עבר עליכם השבוע?:סבבה איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:להפסיק לאכול עוגות איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:קשה...Jesus of Suburbia נראלי...של גרין דיי מיהו אומן השבוע שלכם?:אביב גפן מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?לאדע מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?עזבו מה נשמע?:סבב קורא תשובות לשאלון של אחרים?אף פעם אין לי כח לקרוא הכל האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם עברת על החוק? חחח מזה עברתי על החוק האם אי פעם נשבר לך הלב? קצת לאדע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן בטח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? בטח יש\אין חבר: בדרך בע"ה גובה:1.76 מ' ככה מידת נעלים:43 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בקטנה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? בואו נעבור שאלה האדם האחרון שהתקשר אלי- גל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:רייפר המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: חח האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן מזמן אבל חחחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לאO_O האם צחקת על מישהו בעל מום? די זה לא נעים...הייתי שותף ואני שיא המרגיש מגעיל האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבועיים (אל תשאלו.) חיבקת מישהו/י? כמה שעות אנערף מישהו/י חיבק/ה אותך? אותו דבר נו מה עישנת? מזמן...לא נגעתי הרבה זמן שתית משקה אלכוהולי? שבוע ככה השתכרת? חחח מזמן...קשה לי חושרמוטה להשתכר היית במועדון? מזמן:( לבשת חצאית? למה שאני אלבש חצאיתO_O קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום או אתמול הקדישו לך שיר? היום דפי חחחח שיפרו לך את המצברוח? שישי יהלצ'וק כפרעליה היום: באיזו שעה התעוררת? 7:50 מה/מי העיר אותך? לאדע...השעון לא עבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוסאמק איחרתי לספורט" מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מעסיקה גם עכשיו איזה כיתה אתה:י"א9 את חושבת שאת צבועה? מה קרה שאלות בנקבה...איזה צבוע את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא...אלא אם משעמם לי ואני עושה בכוונה את חושבת שאת עקשנית? חושרמוטה...אבל זה תלוי את אוהבת את עצמך? חושרמוטמוטה בזבזנית או חסכנית? פעם ככה פעם ככה...יכול להיות שבוע שמוציאים 1000 שקל יכול להיות שבוע שלא מוציאים בנאדם ש: שונא/ת: לא יודע אוהב/ת: מזה משנה מתגעגע/ת אליו: " חסר לך: חסרים לי מספיק עושה לך טוב להיות איתו: ... הכי מצחיק: לופ! הכי דפוק: רייפר. הכי מוזר: קרינצה חחחח הכי כיף לדבר איתו:ספירוש יש לך פלאפון?מן הסתם למי אתה מתקשר הכי הרבה? רייפר נראהלי איזה צלצול יש לך? ואולי של עברי בכללי,גשם כבד עומד ליפול לחברים וסנט ג'ימי למשפחה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ספיידרמן (צרג אימפריה!) את רוצה להיות זמרת? עדיף לכולם שלא את רוצה להיות רקדנית?ממש לא את רוצה להיות שחקנית?אפשר השלמת הכנסה חחח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי על מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח,תמידP: כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עכשיו אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?תביאו לי ותראו מה את עושה עכשיו? את השאלון המטומטם הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? סינרגיה-את לא כאן מה הסרט האחרון שראית? אסקימו לימון-החגיגה נמשכת...שלשום חחחחח מה התוכנית האחרונה שראית? השמיניה ביום שישי חחחח מה הדיסק האחרון ששמעת? לאדע מה החלום שלך? אין לי אחד... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן ישמצב רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אף פעם לא רציתי למות שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לאO_O בנית טירה מחול? מזמן שהייתי קטן...אף פעם לא יצא לי כמו בסרטים נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אל תשאלו סיכנתי... היית בחקירה משטרתית? לאO_O

Ontario R Z Y H

New member
אל תיבהלו מהתמונה שלי, זה עט, לא דם

שם: רחלי גיל: עוד חודש ויומיים 15, אבל מי סופר ימים?
מקום מגורים: קיסריה בלעעעע כיתה: ט' :S איך עבר עליכם השבוע?: הא איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: להפסיק לאכול עוגות אני חושבת איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: הו הרבה שירים, לצורך העניין השיר שאני שומעת עכשיו helena - MCR מיהו אומן השבוע שלכם?: יובלי=] מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? ההופעה לגמרי מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? היום איכסס מה נשמע?: על הגבול קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים האם אי פעם עישנת? אכן האם אי פעם שתית אלכוהול? ברור האם אי פעם עברת על החוק? תמיד:p האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אההא האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בהחלט האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: בערך
גובה: 1.63 בערך מידת נעלים: 37?... פריסינג: הלוואי! קעקועים: הלוואי!! ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כןןן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בהחלט ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ממ לא בימים אלו אתה מאוהב? בהחלט האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא ? חחח האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנ, ואיגור המקום האחרון שהייתי בו: סבאסבתא הסטיה שלי היא: יש הרבה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור, הכי שווה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מממ חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר עישנת? יום שישי שתית משקה אלכוהולי? בירה של יובלי בשישי=] השתכרת? וואו מזמן.... חחח היית במועדון? יום שישי לבשת חצאית? מזמןןן חחח קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אעאע הקדישו לך שיר? הקדישו=] לא חשוב מתי שיפרו לך את המצברוח? ממ די היום בבצפר היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון ואמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? קמתי קמתי חחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? משהו על הגג, זה היה מעצבן מה היה השיר הראשון ששמעת? וואה, לאזוכרת חח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא חשובבב איזה כיתה את: ט... את חושבת שאת צבועה? לאלא את חושבת שאת קנאית? אולי קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? תלוי על מה ומתי בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת: חיחי
מתגעגע/ת אליו: מממ חסר לך: לאיודעת חח עושה לך טוב להיות איתו: שהר=] והחברים מהבצפר הכי מצחיק: אור ובן וטיראן חחחחחח הכי דפוק: אוהו הכי מוזר: חחחח ג'ואי הכי כיף לדבר איתו: שהר, איגור, בן, עמית. יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? כל מיני איזה צלצול יש לך? famous last words של MCR איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני והבייבי שלי=] את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לאלא את רוצה להיות שחקנית? לא לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לשון, הליקס. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקידה בבנק? חחח מה את עושה עכשיו? מדברת במסנ ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? דה מה את/ה שומע/ת? famous last words שיר מושלם מה הסרט האחרון שראית? האאאאא לאזוכרת... מה התוכנית האחרונה שראית? הא חחח מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה החלום שלך? לאיודעת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? יאפ רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?בערך בנית טירה מחול? ברור! נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יאפ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת חחח היית בחקירה משטרתית? לאא ולסיום..תמונה שלכם של היד האומנותית שלי, שיעמם לי, אז ציירתי את כל הקווים ביד עם עט אדום. אל תיבהלו!!

Ontario R Z Y H

New member
טוב לדעת שאנשים קוראים../images/Emo3.gif

אני לומדת במעגן מיכאל (איכסה של בצפר בעע) בעלך? את לא קצת בת 16 ? XD

אפרת P

New member
מכירה את קורלין?../images/Emo112.gif

וגם שי (סבסטיאן נאבד) לומד שם אבל הוא ביא'

Ontario R Z Y H

New member
כן מכירה את קורלין...

וכן דיברתי עם שי.... את מכירה את תמר ויינר נכון?

למעלה