|
הפינה שעדיין מחכה שתמצאו לה שם

animal bar

New member
יש כזה בהייד פארק אני עונה בכל זאת.

אני מעתיקה מייד ]ארק אז ז יהיה טיפטיפה שונה... טוב??... טוב!!...:) שם:קרן מרקוביץ' [זה השם משפחה האמיתי שלי...P:] תאריך לידה:28.7 מקום מגורים:שוהם...)': תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף):פורמט לא טוב...זנות...|: קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים...תלוי באורך ובמצב רוח...:) אני מתייחסת לשייגעצ... שיר אהוב:משקאות חריפים...3> סרט אהוב:אלכס חולה אהבה!!...D: תוכנית טלוויזיה אהובה:איש משפחה...3> זמר אהוב:זמר?!...ואו...אני לא אוהבת זמרים...S: זמרת אהובה:קרן פלס... יום אהוב בשבוע:שישבת!!...D: דיסק אהוב:משקאות חריפים... תאריך אהוב:הממ...או 1.4 או 28.7...למתקשים:אחד באפריל והיומולדת שלי...P: האם אי פעם עישנת?איככ ל!!...X: האם אי פעם שתית אלכוהול?לא... האם אי פעם לקחת סמים?איככ לא!!...X: האם אי פעם עברת על החוק?נראה לי שכן...P: האם אי פעם נשבר לך הלב?כע...אבל גם לא...כי זה לא היה כזה נורא וזה היה בכיתה ה'...P: האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כע...יותר מידי...S: האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע...ושוב יותר מידי...P: האם אי פעם בכית על מישהו?כע... האם אי פעם בכית על מישהי?כע... האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא...אני תמיד הילדה הדחויה...): אף אחד לא אוהב אותיבכיתה חוץ מחברות שלי ואף לא היה לי חבר...בואו נבכה ביחד כי אני כזאת וואנבי תפוח אדמה יפני...): האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כע... האם אי פעם שיקרת?לא...(' ).(' ) *שורקת לי בתמימות* יש\אין חבר:אין ולא היה...): גובה:150...): אני שדון אירי!!...D: מידת נעלים:38...אני שדון אירי גדול רגליים!!...D: פריסינג:אחד באוזן...[השני נסתם...X:] קעקועים:לא... ב24 שעות האחרונות בכית?לא...P: ב24 שעות האחרונות צחקת?המון...(; ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כע... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כע... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כע... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כע...D: בימים אלו אתה מאוהב?בערך...$: הדבר שהכי קשה לך איתו:אח שלי...גרר... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא יודעת...P: האדם האחרון שהתקשר אלי-מאור טן בבו...P: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:הממ...בן זונה [בן סולניק אבל מה לעשות...] וזה היה לפני יומיים...S: המקום האחרון שהייתי בו:בספרייה על המחשב...P: הסטיה שלי היא:אני לא סוטה!!...O: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-המערכת שלי...3> תכונה טובה שלי:מצחיקה...D: תכונה רעה שלי:קרציה...D: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כע!!...וזה היה מענג...RRR... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא הספקתי...S: האם צחקת על מישהו בעל מום?כע!!...לבן סולניק יש עין עצלה זה סוג של מום לא?!... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא...אבל לא שמתי על המורה והתעצבנתי עליה...:) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא... תרמת פעם לקבצן? כע... האם גנבת משהו במכולת?לא... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של המשפחה שלי כי בלעדיהם במילא אין לי חיים...): אכלת משהו לא כשר? לא...אבל אני לא שומרת ורוצה לאכול בייקון...:p אתה שומר כשרות? ראו למעלה...P: שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע...:) הפרת הבטחה שהבטחת? כע... השתכרת עד אבדן חושים? לא...S: מה צבע החדר שלך? פוסטרים...:) אבל מתחת זה לבן...;) באיזה בושם אתה משתמש? אני לא...P: אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש קוראים לזה תכשיטים...P: מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על אנשים...P: והרבצתי להם...;) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 בערך...P: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום...אבל נתתי נשיקה לחברה בלחי...בכללי עודלא התנשקתי...אין לי עם מי...אני חסרת חבר כרונית!!...O: חיבקת מישהו/י? היום... מישהו/י חיבק/ה אותך? היום... עישנת?איככ... שתית משקה אלכוהולי? שתיתי רק אקסל...S: וזה היה לפני איזה שבועיים...P: השתכרת?לא קרה... שכבת עם מישהו/י?לא קרה... היית במועדון? לא קרה...): לבשת חצאית? ואו...ממש ממזמן...S: אני כבר לא זוכרת...P: קנית בגד? לא יודעת...P: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול... הקדישו לך שיר?אף פעם...): שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת...בדרך כלל אני מעלה מצב רוח לאנשים...S: היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 בערך..P: מה/מי העיר אותך?אמא... מה היה הדבר הראשון שאמרת? רגע..S: מה היה הדבר הראשון ששמעת? קרן אורי קומו בצפר...P: מה היה השיר הראשון ששמעת? MY LOVE של ג'סטין טימברלייק שיר מוזר ארוך ו...אח שלי אוהב אותו הקרציה...גרר...]=< מה אכלת? הממ אוכל...S: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"תגידי לי איפה??..." אני לגמרי דבוקה לשיר הזה...[אין לי אוויר...P:] איזה כיתה את: ח'... הבנאדם הכי יפה שראית:טרבור פרמן...3> את חושבת שאת יפה?הממ...לפעמים... את חושבת שאת צבועה? לא... את חושבת שאת קנאית? כע... את חושבת שאת קרצייה? כע... את חושבת שאת עקשנית? כע... את אוהבת את עצמך? כע... בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לגמרי... בנאדם ש: שונא/ת: אח שלי... אוהב/ת:אבי... מתגעגע/ת אליו:סבא שולי...)': [זה שאול אבלתמיד קראנו לו שולי...3333>] חסר לך:גם... עושה לך טוב להיות איתו: החדר שלי...3> הכי מצחיק: הממ...לי... הכי דפוק: קרין...P: הכי מוזר:לי...D: הכי כיף לדבר איתו: קרין... יש לך פלאפון?כע... למי אתה מתקשר הכי הרבה? קרין...או אמא...P: איזה צלצול יש לך? TELL ME BABY של RHCP... הקול הכי יפה ששמעת? ואו...P:ג'ון פרושיאנטה...3> איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? התמונה שלי עם אבי...:) 3> את רוצה להיות זמרת? כע...אבל לא חושבת שאני יודעת לשיר...S: את רוצה להיות שחקנית? כע...:) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איככ לא!!... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? משפחה...): כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד...:) איפה את רוצה פירסינג? באף ובגבה...3> אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית בת''א!!...D: פורום אהוב:שייגעצ... באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ ושייגעצ...[תפוז והייד פארק...P:] יש לך חברים בפורומים? כע... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מהפורום...אבי...לא מהפורום אמא...P: מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון...דוי...P: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא...שונאת לשמוע מוזיקה על המחשב...רק מאתרים... מה את/ה שומע/ת? אין לי אוויר במוח!!...D: [כע אני יודעת איך זה יצא...בגלל זה כתבתי את זה ככה...P:] מה הסרט האחרון שראית? CLERKS 2... מה התוכנית האחרונה שראית? הממ...לא זוכרת...P: מה הדיסק האחרון ששמעת? משקאות חריפים... מה החלום שלך?להיות שחקנית ובאותו זמן סולנית ובאסיסטית או גיטריסטית בלהקה...שאני יקרא לה AFTERSHOCK אני חושבת על השם הזה מכיתה ה'...P: האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כע... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא!!...איככ... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא...S: אני עושה את האבק!!...D: בנית טירה מחול?לא שאני זוכרת...P: היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא...S: נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כע...כשהייתי בת 3 אבא שלי השאיר אותי לבד באוטו כשהוא התניע ונהגתי...S: עשיתי רוורס!!...D: סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא... היית בחקירה משטרתית?בערך...ההורים של חברה אחת שלי שוטרים והם שאלו אותי מתישהו המון שאלות...P: THE END!!... אני חושבת שזה שונה... לא בטוחה...(; התגעגעתי...)':

../images/Emo121.gifיש לי שאלה

"שתית משקה אלכוהולי? שתיתי רק אקסל...S: וזה היה לפני איזה שבועיים...P:" מה הקשר בין משקה האנרגיה XL לשאלה על משקה אלכוהולי?

animal bar

New member
עם דיליי גדול אני עונה...

טוב... הממ... אני בסך הכל בת 13 ולא ממש בקטע של להיות א''א בגיל צעיר אז... כתבתי XL יש בזה קצת קצת קצת קצת קצת קצת קצת אלכוהול... עם דגש על קצת...P: זהנראה לי הדבר עם הכי הרבה אלכוהול ששתיתי...P:

SRonush

New member
האביב הגיע.. פתאוום. אום.

[יש לי טראומת ילדות מערוץ הילדים
]. שם: רוני. גיל: 14:) מקום מגורים: ג"ת. כיתה: ח'. איך עבר עליכם השבוע?: הוא רק התחיל. וכמעט נגמר.. שלא יגמר. יש לי מבחן בספרות בשישי]; איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: פרח נתתי לנורית. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: where is your boy tonight - Fall out boy מיהו אומן השבוע שלכם?: שייגעצ. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? הממ טיול אתמול, למכון איילון. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? 51 במתמטיקה\: מה נשמע?: בסדר. קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן..לפעמים כשמשעמם. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. האם אי פעם עברת על החוק? ישמצבD: האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, בערך. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? מי לא? יש\אין חבר: אין גובה: 1.76 מידת נעלים: 41 פריסינג: 2 חורים ימין, 1 שמאל. קעקועים: אין, ולא יהיה גם. ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא נראה לי. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? הממ כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? יותר בסגנון של דלוקD: האדם האחרון שהתקשר אלי- שיר המדריכה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: גיא תעשה לי ילד
המקום האחרון שהייתי בו: ביתספר. הסטיה שלי היא: עפרון שחור. אני לא יכולה בלי. ועכשיו יש לי דלקת,כלומר, אני חייבת בלי. וזה ממש ממש קשה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אף פעם. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לא האם צחקת על מישהו בעל מום? הממ..אפשר להגידP: האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? הממ..נראה לי שלפני יומיים.-__- מישהו/י חיבק/ה אותך? גם. עישנת? אףפעם. שתית משקה אלכוהולי? אףפעם. השתכרת? אףפעם. היית במועדון? הופעה של עברי לידר. לבשת חצאית? הממ..חודש בערך. עכשיו קרP: קנית בגד? לא מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בשבוע שעבר נראהלי. הקדישו לך שיר? הממ..לפני שבועיים אני חושבת. שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן הוא משתנה. היום: באיזו שעה התעוררת? שמתי לעצמי שעון מעורר ב6 וחצי,כי רציתי להתקלח, אבל כיביתי אותו מתוך שינה, וקמתי ב7 וחצי. מה/מי העיר אותך? השעון.. ואח"כ אמאבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת. מה היה הדבר הראשון ששמעת? "כבר 7 וחצי!" *קמה מהר* מה היה השיר הראשון ששמעת? היום..הממ, משהו של יוני בלוך, כי זה היה ראשון באמפי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? זה לא לכאן.. איזה כיתה את: כבר שאלתם,לא? את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן, לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשבא ליD: את חושבת שאת עקשנית? כשבא לי גם. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? משתדלת לחסוך. בנאדם ש: שונא/ת: המורה לאנגלית, שרמוטה.>< אוהב/ת: יש כלכך הרבה
מתגעגע/ת אליו: גם כן הרבה. מקריית אונו בעיקר.. חסר לך: חברים שאני מתגעגעת. הצלחה בלימודים. עושה לך טוב להיות איתו: יש הרבה. הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמאD: אח"כ לחברות. איזה צלצול יש לך? משהו מעפן כזה של הפלאפון. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל אחייD: את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה. תלוי מה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כבר שאלתם>< איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ. כלכך:) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל מפקידה בבנק. מה את עושה עכשיו? כותבת ומתכתבת במסנג'ר. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? קשה לי לחשוב. מה הסרט האחרון שראית? הממ.. "הבת של הבוס שלי". מה התוכנית האחרונה שראית? נראה לי שאתמול, השיר שלנו. מה הדיסק האחרון ששמעת? להפסיק לאכול עוגות. מה החלום שלך? לקום כל בוקר, ולצייר. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כןD: רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא. ולסיום..תמונה שלכם.

keeeren

New member
"I dont want to be...

anything other then what i've been" שם:קרן גיל:17 מקום מגורים:בת ים כיתה:יב' איך עבר עליכם השבוע?:בינתיים בסדר גמור איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:וואללה לא שמעתי הרבה ממש חוץ מההופעה.. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:אין משו ספציפי.. זמזמתי הרבה את איפה הילד-מישושומעאותי מיהו אומן השבוע שלכם?:יובל מנדלסון בכל הכח מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?ההופעה של שייגעצ מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?הישיבת חניון של אתגר מה נשמע?:בסדר גמור קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן, לא משו רציני האם אי פעם נשבר לך הלב? לא, נסדק קצת.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.63 מידת נעלים:36-7-8 פריסינג: סיידליפ קעקועים: אחד, הכוכבי שלי ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- נטע האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חז המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: לא משו מיוחד, בעיקר בנים עם שיער יפה... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא שזכור לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . אנג'לינה גו'לי כאילו, מי לא? האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שאני זוכרת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש משו כזה חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שישי בירה חמישי וודקה השתכרת? חמישי היית במועדון?מזמןןןןן לבשת חצאית? עוד יותר מזמן קנית בגד? שבוע עבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לפני שבוע ככה שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד כמה ד' מה היה הדבר הראשון ששמעת? קרן רוצה נס קפה? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת, משו בגלגלצ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה איזה כיתה את: יב' את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? בדרך כלל בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: לא משנה חסר לך: לא משנה עושה לך טוב להיות איתו: הרבה הכי מצחיק: עוזה מצחיק אותי המון וגם יוליה כיף לצחוק עליה הכי דפוק: חן אולי הכי מוזר: הרבה הכי כיף לדבר איתו:אנה,נאד... יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנה נראה לי איזה צלצול יש לך? עוקף מלמעלה של מוקי, גשם חזק של מוניקה השיר פתיחה של ג'קאסס.. תלוי מי מתקשר.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו שאחי שם את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?זה תמיד היה חלום שלי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? לא תמיד איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה טראגוס אבל מפחדת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואי לא יודעת, קונה אוטו לעצמי ומחלקת קצת לנזקקים ומביאה למשפחה וכאלה מה את עושה עכשיו? זזה להתארגן עוד שתי ד' את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שייגעצ-את יודעת מה הסרט האחרון שראית? וואי אהמ לא זוכרת כבר.. זה היה כנראה ממש מזמן.. מה התוכנית האחרונה שראית? יש ברקע מגרש ביתי מה הדיסק האחרון ששמעת? שייגעצ-להפסיק לאכול עוגות מה החלום שלך? להצליח בגדול האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא ולסיום..תמונה שלכם תהנו בייביז.

shahaf shecter

New member
גם לי יש בלוג ../images/Emo66.gif

שם:שחף גיל:14.3 מקום מגורים:תל אביב כיתה:ט' איך עבר עליכם השבוע?: נחמד מאוד איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?:
דנהה [אימפריהה!!!] איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:בוטן אנה - שיר מוזר כזהה מיהו אומן השבוע שלכם?:נראה לי ששייגעצ מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?הפעולה שלי.. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?שיחה של המורה למתמטיקה עם אמא...
מה נשמע?: סבבה ואת?!
קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? בערך... האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.70 בערךך מידת נעלים:41
פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עומר המקום האחרון שהייתי בו: מורה פרטית..
הסטיה שלי היא: שיש לי יציאות לא במקוםםם.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . אוליייי
סתםם לא :) האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא הייתה כזו.. חיבקת מישהו/י? בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? בבוקר עישנת? לפני שבועיים!! שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת?
היית במועדון?לפני חודשש בערךך לבשת חצאית? מכיתה ג' בערךךךך קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום הקדישו לך שיר? לא
שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן משפרים לי את המצב רוח!! היום: באיזו שעה התעוררת? שבע וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?דייייי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמאא מה היה השיר הראשון ששמעת? הצלצול של בצפרר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם פול מקרטני מת... איזה כיתה את: ט' את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצתת את חושבת שאת קרצייה? כןןן
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמיםם בזבזנית או חסכנית? שניהם יחדד
בנאדם ש: שונא/ת: רן אוהב/ת: סבתאא
מתגעגע/ת אליו: גל חסר לך: גל עושה לך טוב להיות איתו:עקרונית כולםם הכי מצחיק: ינאי הכי דפוק: כולם הכי מוזר: אני דיי בטוחה שניצן... הכי כיף לדבר איתו:ינאי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי לאמאא חחחח
איזה צלצול יש לך? רטט ואז חתוליםם... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בוב הבנאי לכבוד התחפושת.. :) את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את רוצה להיות שחקנית?כן :) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?נראה לי שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? באף ובאוזן למעלה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?בית חדש לפי דעתייי מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון שנראה לי זו הפעם השניה שאני עונה עליוו
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא כי הרמקולים לא פועלים!! מה את/ה שומע/ת? לא שומעתתת מה הסרט האחרון שראית? תודה שעישנת... סרט מעולהה!! מה התוכנית האחרונה שראית? ארתורר P: מה הדיסק האחרון ששמעת? של שייגעצ השלישי מה החלום שלך? שיהיה לי חדר לבד כמה מטומטם שזה נשמע...
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא למה נראה לי שכבר עשיתי את השאלון הזה?!?!......................

חדשה :)

הי אני חדשה! שם:סיון גיל:15 מקום מגורים:פפ"ת כיתה:ט' איך עבר עליכם השבוע?:מעולה :) איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: ניו יורק רפיח איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?:גודביי מיי לובר מיהו אומן השבוע שלכם?:ג'יימס בלאנט מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:?ממ..לא משהו מיוחד מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?מבחן :| מה נשמע?:אחלה קורא תשובות לשאלון של אחרים?כן האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? יותר מדי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שאני יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.54 מידת נעלים:38 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב?כן האדם האחרון שהתקשר אלי-מפל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:נועה המקום האחרון שהייתי בו: יער חולדה חחחח הסטיה שלי היא:ציניות מוגברת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? יום שני קנית בגד? כ.נ.ל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממ.. הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בשביל מה אני צריכה את זה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלפון מצלצל מה היה השיר הראשון ששמעת? ניו יורק רפיח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :| איזה כיתה את: ט את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? די את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? במידה מסויימת :) בזבזנית או חסכנית? רוצה להיות בזבזנית אבל הכיס ריק בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: אלון! חח חסר לך: " " עושה לך טוב להיות איתו: יש הרבה. הכי מצחיק: יעל הכי דפוק: נועה הכי מוזר: אנג'י הכי כיף לדבר איתו:ספיר יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? unfaithful איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרגילים של ווינדואוס את רוצה להיות זמרת? לא חשבתי על זה את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? - אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? המילים הכי יפות מה הסרט האחרון שראית?מישהו לרוץ איתו מה התוכנית האחרונה שראית? - מה הדיסק האחרון ששמעת? - מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?לא

למעלה