animal bar
New member
יש כזה בהייד פארק אני עונה בכל זאת.
אני מעתיקה מייד ]ארק אז ז יהיה טיפטיפה שונה... טוב??... טוב!!...
שם:קרן מרקוביץ' [זה השם משפחה האמיתי שלי...P:] תאריך לידה:28.7 מקום מגורים:שוהם...)': תמונה שלכם (אם בא לכם להוסיף):פורמט לא טוב...זנות...|: קורא תשובות לשאלון של אחרים?לפעמים...תלוי באורך ובמצב רוח...
אני מתייחסת לשייגעצ... שיר אהוב:משקאות חריפים...3> סרט אהוב:אלכס חולה אהבה!!...D: תוכנית טלוויזיה אהובה:איש משפחה...3> זמר אהוב:זמר?!...ואו...אני לא אוהבת זמרים...S: זמרת אהובה:קרן פלס... יום אהוב בשבוע:שישבת!!...D: דיסק אהוב:משקאות חריפים... תאריך אהוב:הממ...או 1.4 או 28.7...למתקשים:אחד באפריל והיומולדת שלי...P: האם אי פעם עישנת?איככ ל!!...X: האם אי פעם שתית אלכוהול?לא... האם אי פעם לקחת סמים?איככ לא!!...X: האם אי פעם עברת על החוק?נראה לי שכן...P: האם אי פעם נשבר לך הלב?כע...אבל גם לא...כי זה לא היה כזה נורא וזה היה בכיתה ה'...P: האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כע...יותר מידי...S: האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כע...ושוב יותר מידי...P: האם אי פעם בכית על מישהו?כע... האם אי פעם בכית על מישהי?כע... האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא...אני תמיד הילדה הדחויה...): אף אחד לא אוהב אותיבכיתה חוץ מחברות שלי ואף לא היה לי חבר...בואו נבכה ביחד כי אני כזאת וואנבי תפוח אדמה יפני...): האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כע... האם אי פעם שיקרת?לא...(' ).(' ) *שורקת לי בתמימות* יש\אין חבר:אין ולא היה...): גובה:150...): אני שדון אירי!!...D: מידת נעלים:38...אני שדון אירי גדול רגליים!!...D: פריסינג:אחד באוזן...[השני נסתם...X:] קעקועים:לא... ב24 שעות האחרונות בכית?לא...P: ב24 שעות האחרונות צחקת?המון...(; ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כע... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כע... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כע... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כע...D: בימים אלו אתה מאוהב?בערך...$: הדבר שהכי קשה לך איתו:אח שלי...גרר... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא יודעת...P: האדם האחרון שהתקשר אלי-מאור טן בבו...P: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:הממ...בן זונה [בן סולניק אבל מה לעשות...] וזה היה לפני יומיים...S: המקום האחרון שהייתי בו:בספרייה על המחשב...P: הסטיה שלי היא:אני לא סוטה!!...O: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-המערכת שלי...3> תכונה טובה שלי:מצחיקה...D: תכונה רעה שלי:קרציה...D: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כע!!...וזה היה מענג...RRR... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא הספקתי...S: האם צחקת על מישהו בעל מום?כע!!...לבן סולניק יש עין עצלה זה סוג של מום לא?!... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא...אבל לא שמתי על המורה והתעצבנתי עליה...
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא... תרמת פעם לקבצן? כע... האם גנבת משהו במכולת?לא... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של המשפחה שלי כי בלעדיהם במילא אין לי חיים...): אכלת משהו לא כשר? לא...אבל אני לא שומרת ורוצה לאכול בייקון...
אתה שומר כשרות? ראו למעלה...P: שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע...
הפרת הבטחה שהבטחת? כע... השתכרת עד אבדן חושים? לא...S: מה צבע החדר שלך? פוסטרים...
אבל מתחת זה לבן...
באיזה בושם אתה משתמש? אני לא...P: אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש קוראים לזה תכשיטים...P: מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על אנשים...P: והרבצתי להם...
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 בערך...P: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?היום...אבל נתתי נשיקה לחברה בלחי...בכללי עודלא התנשקתי...אין לי עם מי...אני חסרת חבר כרונית!!...O: חיבקת מישהו/י? היום... מישהו/י חיבק/ה אותך? היום... עישנת?איככ... שתית משקה אלכוהולי? שתיתי רק אקסל...S: וזה היה לפני איזה שבועיים...P: השתכרת?לא קרה... שכבת עם מישהו/י?לא קרה... היית במועדון? לא קרה...): לבשת חצאית? ואו...ממש ממזמן...S: אני כבר לא זוכרת...P: קנית בגד? לא יודעת...P: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול... הקדישו לך שיר?אף פעם...): שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת...בדרך כלל אני מעלה מצב רוח לאנשים...S: היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 בערך..P: מה/מי העיר אותך?אמא... מה היה הדבר הראשון שאמרת? רגע..S: מה היה הדבר הראשון ששמעת? קרן אורי קומו בצפר...P: מה היה השיר הראשון ששמעת? MY LOVE של ג'סטין טימברלייק שיר מוזר ארוך ו...אח שלי אוהב אותו הקרציה...גרר...]=< מה אכלת? הממ אוכל...S: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"תגידי לי איפה??..." אני לגמרי דבוקה לשיר הזה...[אין לי אוויר...P:] איזה כיתה את: ח'... הבנאדם הכי יפה שראית:טרבור פרמן...3> את חושבת שאת יפה?הממ...לפעמים... את חושבת שאת צבועה? לא... את חושבת שאת קנאית? כע... את חושבת שאת קרצייה? כע... את חושבת שאת עקשנית? כע... את אוהבת את עצמך? כע... בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לגמרי... בנאדם ש: שונא/ת: אח שלי... אוהב/ת:אבי... מתגעגע/ת אליו:סבא שולי...)': [זה שאול אבלתמיד קראנו לו שולי...3333>] חסר לך:גם... עושה לך טוב להיות איתו: החדר שלי...3> הכי מצחיק: הממ...לי... הכי דפוק: קרין...P: הכי מוזר:לי...D: הכי כיף לדבר איתו: קרין... יש לך פלאפון?כע... למי אתה מתקשר הכי הרבה? קרין...או אמא...P: איזה צלצול יש לך? TELL ME BABY של RHCP... הקול הכי יפה ששמעת? ואו...P:ג'ון פרושיאנטה...3> איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? התמונה שלי עם אבי...
3> את רוצה להיות זמרת? כע...אבל לא חושבת שאני יודעת לשיר...S: את רוצה להיות שחקנית? כע...
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איככ לא!!... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? משפחה...): כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד...
איפה את רוצה פירסינג? באף ובגבה...3> אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית בת''א!!...D: פורום אהוב:שייגעצ... באיזה פורומים את כותבת:שייגעצ ושייגעצ...[תפוז והייד פארק...P:] יש לך חברים בפורומים? כע... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מהפורום...אבי...לא מהפורום אמא...P: מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון...דוי...P: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא...שונאת לשמוע מוזיקה על המחשב...רק מאתרים... מה את/ה שומע/ת? אין לי אוויר במוח!!...D: [כע אני יודעת איך זה יצא...בגלל זה כתבתי את זה ככה...P:] מה הסרט האחרון שראית? CLERKS 2... מה התוכנית האחרונה שראית? הממ...לא זוכרת...P: מה הדיסק האחרון ששמעת? משקאות חריפים... מה החלום שלך?להיות שחקנית ובאותו זמן סולנית ובאסיסטית או גיטריסטית בלהקה...שאני יקרא לה AFTERSHOCK אני חושבת על השם הזה מכיתה ה'...P: האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כע... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא!!...איככ... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא...S: אני עושה את האבק!!...D: בנית טירה מחול?לא שאני זוכרת...P: היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא...S: נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כע...כשהייתי בת 3 אבא שלי השאיר אותי לבד באוטו כשהוא התניע ונהגתי...S: עשיתי רוורס!!...D: סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא... היית בחקירה משטרתית?בערך...ההורים של חברה אחת שלי שוטרים והם שאלו אותי מתישהו המון שאלות...P: THE END!!... אני חושבת שזה שונה... לא בטוחה...(; התגעגעתי...)':
אני מעתיקה מייד ]ארק אז ז יהיה טיפטיפה שונה... טוב??... טוב!!...