יאללה
שם: Tovi. גיל: בקרוב 18. מקום מגורים: ירושלים. כיתה: י"ב. איך עבר עליכם השבוע?: אחלה. איזה שיר של שייגעצ שמעתם הכי הרבה השבוע?: לא שמעתי. איזה שיר-לא-של-שייגעצ- שמעתם הכי הרבה השבוע?: גלגלצ? מיהו אומן השבוע שלכם?: כנסיית השכל. מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מגן 90 בהסטוריה, וסיום בגרויות חורף. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים?
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.62 מידת נעלים:39-40 פריסינג: יש קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב? לא. האדם האחרון שהתקשר אלי- מיה נראה לי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכרת, זה היה בשבוע שעבר המקום האחרון שהייתי בו: בצפר? הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שלושה ימים חיבקת מישהו/י? היום? מישהו/י חיבק/ה אותך? היום? עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני יומיים השתכרת? לפני 5 חודשים היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי, חזרתי לישון וקמתי ב11 וחצי מה/מי העיר אותך? בהתחלה זה היה ההורים/אחים, על הבוקר מפריעים לי לישון!!1 אח"כ קמתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת איזה צלצול יש לך? ממריאים-מוש בן ארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אנטי טראגוס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כלום מה הסרט האחרון שראית? Naf. מה התוכנית האחרונה שראית? נמלטים. מה הדיסק האחרון ששמעת? אריק ברמן. מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית? כמעט..