וואי וואי, 7 שנים לא עשיתי ת'..

../images/Emo79.gifוואי וואי, 7 שנים לא עשיתי ת'..

שרשור סופ"ש.. אז יאללה!
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

|ת|

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): מממ..ערוץ הילדים [כי זה השיר היחיד שלהם ששמעתי השבוע..וגם זה היה בקליפ הזה שטל שם פה]
- שיר השבוע (כללי): אביב גפן - האם להיות בך מאוהב [בהופעה] דין דין אביב - מוכרת לי מפעם סינרגיה - אשם Helloween - If I Could Fly
- אלבום השבוע:נראלי סינרגיה - מרגיש אחר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא כל הזמן מפנטז איך היא פותחת לו דלת זורם עם הרוח לאן שתיקח, מוצא מפלט בדמיון, בחלום, בלי אמת. הוא מצטט ת'שיחות, את הצחוק, הכאב, הוא אוהב, מתרגש אבל לא מתייאש כשהוא לבד הוא צועק לעצמו: "את לא כאן!" [סינרגיה / "את לא כאן"]
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את עם האדומים! להתקרב לסוכת המציל" DDDD:
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: אין
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול.גאלה.סינרגיה.
- משהו שהרס את השבוע: מממ...לא זוכרת
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ...קוקהקולה לייב!!!!!!11
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצע מחר שאלת מחקר לעבודת גמר
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ..לאדעת
- תמונה מגניבה:אחפש.

shahaf shecter

New member
../images/Emo180.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי): כמוני - אלבום השבוע: לא יודעתת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי שני דיסקים של שייגעצ!!!!!!!!!!!!!! - מאכל השבוע: סנביץ' עם חומוס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פעולה בצופים - משהו שהרס את השבוע: חברה מסריחה וזונה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה מבחן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לב מפלסטיק [מהדיסק החדש שלי!!!!!!!] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ינאי סתם: - תמונה מגניבה: איך מוסיפים תמונה לפה?!

B a m b o o k

New member
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה

פיג'מה?! השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): את מוכרת לי מפעם- דיןדין אביב - אלבום השבוע: אביתר בנאי הראשון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכי מוזר שלא ידעתי מה ארצה אפ אפגוש קוסם שיודע לעשות הכל" (אביתר בנאי-שש שעות) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מי שהיה לה חבר והתנשקה איתו זה חטא. והיא צריכה לבקש על זה סליחה ביום כיפור"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ כלום - מאכל השבוע: עוגיות טעימות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ערב להקות צעירות - משהו שהרס את השבוע: בצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קוקה קולה לייב
בתקווה שאמאבא יסכימו... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמאבא יסכימו לי ליסוע לקוקה קולה לייב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של Anouk -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולכם
סתם: - תמונה מגניבה:נאמ אין לי כוח

פרקשון

New member
ת?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): 4\5 - שיר השבוע (כללי): אש בליבי בוערת אששש בגופי המתרגששש - אלבום השבוע: לד זפלין III - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פתחו לך ת'תחת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אמתח אותך פלס כמו סקאביאס - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי 6 דני מהחדר אוכל - מאכל השבוע: דני וניל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסע סמל - משהו שהרס את השבוע: מחר בבוקר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראש השנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אחטוף מלריה ואקבל 7 גימלים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני לא אראה אף אחד סתם: - תמונה מגניבה: וואלה אין

עדי D

New member
להלהלההה..

- שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה - שיר השבוע (כללי): Unwritten Law - She Says חח כפרע:] - אלבום השבוע: זבל- הולדת תינוק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה לקיים יחסים עם כל הילדות שבכל התיכונים.. חחח.. יובייי תעשה בי שפטים.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגעתי פאצ'ים לחקאי? - מאכל השבוע: שניצל וצ'יפס בבגט חח שקניתי בבצפרר.. איזה שמנהה אנייי.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הפעולה הראשונה היום- היה לי מדהים:] - משהו שהרס את השבוע: שאיבדתי את החאקי חחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום שישיי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האמ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איה כורם- יונתן שפירא חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הכפרעע שליי.. [האמממממ טל האמממ.] סתם: - תמונה מגניבה:

nobody99

New member
נשששששמה:) בואי לטיילת לואי השבוע

נשתכר מוות ונבדוק אם נשארו שמה כמה בחינות של נכשלים שזרקתי

עדי D

New member
חחחח.. בכיףבכיף כפרעע:]]

אתה תחפש את המחבנים ואני ישתהP:

ססילייה

New member
יו אר מיי סאנשיין D::::

שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים!
- שיר השבוע (כללי): אפרת גוש-דיאטה
- אלבום השבוע: לא יודעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'אסתי!יש דבר כזה אבוקדו ברבים?
" "בטח!!!אבוקאדויים!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שלום לך, פיה קטנה ותמימה שלי." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי סוף סוף את ציור הקיר שלי!!!! - מאכל השבוע: אבוקדו!!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומיים האלה עם אסתי XDDDDDD - משהו שהרס את השבוע: מצב רוח רע.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קוקה קולה לייב!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע::X -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינך יכולה-החלונות הגבוהים
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אביק!!!@#$%^&^ סתם: - תמונה מגניבה:הציור שלי
תראו את הסקסי הזה

למעלה