וואי וואי, 7 שנים לא עשיתי ת'..

אפרת P

New member
יופי../images/Emo112.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פרח נתתי לנורית - שיר השבוע (כללי): זמנים מוזרים - המכשפות\ hey you -pink floyd - אלבום השבוע: פינק פלויד - דה וול - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הו מה יפים הלילות הקסומים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נשיקה שיכולה להרוג קרנף - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי לגרום לשתי מורות לסמן אותי! האח הידד יופי איפרת - מאכל השבוע: פסטה, המון פסטה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: משינה עם רעז, ושתי בחורות שלא ראיתי המון זמן וראיתי השבוע - משהו שהרס את השבוע: שניידר הבן זונה השבוע שבפתח: כע הא.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחן במתמטיקה! יהה.. קוקה קולה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגיע לרעננה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פחד אמיתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא יודע. (וגם ליל, אבל לא חשוב
) אה, וכל מי שבא לקוקה קולה סתם: - תמונה מגניבה: ((( () ((( () ((( ()

../images/Emo121.gif"ואם תרגיש, תקשיב לה

אז אולי תמצא שהיא רוצה קצת אהבה ממך..." השבוע שעבר:נאמ - שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):לא צריך-אסי אברג'ל (ריקוד של מכשפים) - אלבום השבוע:קובי-הדורבנים/ריקוד של מכשפים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם החרא מהלך אז סלמאת, אני נוסע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):נפתווווול אתתתהההה מסטווווללל, עודד אתה מטאליסט! עודד אתה מטאליסט!
די זיו הזה מפגר קשות
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ריקוד של מכשפים, חמטול קנתה לי את קובי של הדורבנים, הדיסק של פט מטיני הגיע. לאט לאט יותר ויותר מוכרים בתו השמיני מכירים אותי, מצאנו עוד שטויות לדיסק, הסברתי לישי את הרעיון הכללי של הבלאגרוב, התחלנו לעבוד לרסיטל שלו, התחלתי לכתוב עוד שיר וכו'... - מאכל השבוע:צי'פס במרכזית עם תמר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לראות את תמר - משהו שהרס את השבוע: היא. השבוע שבפתח: ברוך הבא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות בראש השנה ברעננה וליסוע לליל ל-30 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקנות את "אמן" של דניאל זמיר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליל סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה