וואי וואי, 7 שנים לא עשיתי ת'..

"זה אני, ואולי סתם נדמה לי, ואולי

השתנה בלי הכל.." השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): ציפורניים מרוחות - שיר השבוע (כללי): לא קל - אלבום השבוע: the best of R.E.M - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מי שמושך בחוטים.. תפסיק למשוך רק ממני.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): >< - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כאב ראש גדול - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אולימפיאדה במוסד :] - משהו שהרס את השבוע: אמאבא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ב"ש, קוקהקולה לייב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יעצבנו אותי :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבל אתתתת את לא נותנת לי לייייפוול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתיו סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כוח

Felix dude

New member
טאםטאםטאםםם

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): נראה לי אין לי אויר. ה השיר היחיד ששמעתי שלהם. - שיר השבוע (כללי): One Of A Kind של פלסיבו. בהחלט מולחט. - אלבום השבוע: playin the angel דפש מוד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מציירים בגיר וצבע אלף בית אלף בית.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אמא אני רוצה להרשם לחוג סומו. האח השמן שלי בן 6. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי גיטרה חשמלית =]] - מאכל השבוע: סנוויץ' שאמא אופה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אה. כלום. בעיקרון פיספסתי את כל מה שהיה פה בגלל הברית של בנדוד שלי. - משהו שהרס את השבוע: דוד של אמא שלי, ראיתי אותו פעם ראשונה אחרי שהוא חטף אירוע מוחי וזה ממש נוראי =\ |סדגש
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוידעת. לראות את כולם אחרי 3 ימים שלא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוידעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתם לא מכירים.
סתם:
- תמונה מגניבה: על החייםועלהמוות. יומולדת למישו אז הכנתי לו זר בלונים תמים. אמשלכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

זה חלום שמרגיש לא אמיתי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): דנה - שיר השבוע (כללי): סינרגיה- עוזב - אלבום השבוע: סינרגיה- מרגיש אחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסתכלו אל השמיים, לא הכל שחור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את מחייכת, אבל משו בעיניים שלך אומר לי שאת עצובה". ואז חיבוק. עשה לי את השבוע. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אושר? :) - מאכל השבוע: מסטיק מלון! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעת השקה של סינרגיה, הדו שיח ממשפט השבוע - משהו שהרס את השבוע: הורים. אבל שכחתי מזה כבר :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קונצרט רוק. אמןןןןן שאני אגיע. אמן אמן אמן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה בקונצרט רוק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סינרגיה- עוזב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דין, בנואה :) סתם: - תמונה מגניבה:

nobody99

New member
הממ..

שיר השבוע (של שייגעצ): קצת חרוש כן.. אבל ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי):Useless ID - Weird Rock ,jimmy eat world -the middle - אלבום השבוע:הממ אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אישה בתחתונים הרבה יותר מגרה מאישה בעירום"(המורה הסוטה והפדופיל שלי לספרות) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) טוב גם זה יהיה חייב ללכת למורה הפדופיל שלי לספרות כשהוא אומר: " היא שופככככתת ,שופכככככתתת! (הוא התכוון לגומרת) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי עם הלהקה את המקלט והכנסו תופים:) - מאכל השבוע: סניקרס:) כן כן זה אוכל! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הצחוקים של יום שישי - משהו שהרס את השבוע: הלימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כן! שהשבוע יסתיים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל המורים בבית ספר שלי יחטפו על ידי חייזרים שאוהבים חומוס -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Killswitch Engaged - The End Of Heartache -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל בן אדם חוץ מהמורים שלי סתם: - תמונה מגניבה:

nobody99

New member
ת'מת אני מאוד אשמח אם תתני לי!

אבל אין לי איך לשלם לך..

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלה../images/Emo122.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): המ.. נראלי שערוץ הילדים כי זה השיר היחיד ששעמתי>< - שיר השבוע (כללי): שילה- מהשד"ק. - אלבום השבוע: הכחול- מהשד"ק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דם חם, דם חם זה מה שכולם אומרים שיש לי.." תשאלו את אביק מה קרה אתמול עם אמא כשהיא הייתה בטלפון
>< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שני: "איך יונתן עושה אפצ'י? [ואז היא עונה לעצמה] אעעעעעעעעעעעעעעעעעפצ'י!" שיר: "דיי כבר עם המטאליסטים שלך!
" שני: "טוב, אז איך דאדו [ילד ערבי מהשכבה] עושה אפצ'י? [עונה לעצמה] אפפפפצ'יקולולולולולולולווווווו" XXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDD אוף. זה לא מצחיק עכשיו
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי עוד קילו
. - מאכל השבוע: המ... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחותי התגייסה
אין כרמלואיןכרמל להלהלהלהלהלה:) - משהו שהרס את השבוע: השעו אותי מהבי"ס ביומחמישי!
זונות.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחכה שחמישי יעבור כמה שיותר מהר
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוליאוליאולי אבאמא יתנו לי ללכת לקוקהקולהלייב.. [ממש..
] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמ. אני מקווה ללכת לקוקהקולה לייב ולראות המוני אנשים שאינלי כוח לפרט את כולם כי אני בטוח אשכח מישו..>.> סתם: אני משועממת!@#$^$@&*@$^*&@ אני משעממת את עצמי! אני צריכה לעשות משו>< אני רוצה לצבוע את השיער, להסתפר, לעשות עגיל בלשון וספטום, לקנות מכנסיים [ציפי
] תחתונים [בעיקר תחתונים] וחולצות><. דייייי אני משעממת.>< אני ילדה משעממת ומשועממת. - תמונה מגניבה: מאיה תעשי אותי, יפייפיה שלי.

AvtipuS

New member
דו יו ריממבר?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): דנה. - שיר השבוע (כללי): ג'ירפות-קשה לי. - אלבום השבוע: ג'ירפות- גג. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): דו יו ריממבר? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודע. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום. - מאכל השבוע: לאדע. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: איפרת עם הופעה של משינה
- משהו שהרס את השבוע: לאדע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קוקה קולה חי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Nanuchka-Red (מומלץ!!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון. סתם: - תמונה מגניבה: אין.

למעלה