../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלה../images/Emo122.gif
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): המ.. נראלי שערוץ הילדים כי זה השיר היחיד ששעמתי>< - שיר השבוע (כללי): שילה- מהשד"ק. - אלבום השבוע: הכחול- מהשד"ק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דם חם, דם חם זה מה שכולם אומרים שיש לי.." תשאלו את אביק מה קרה אתמול עם אמא כשהיא הייתה בטלפון
>< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שני: "איך יונתן עושה אפצ'י? [ואז היא עונה לעצמה] אעעעעעעעעעעעעעעעעעפצ'י!" שיר: "דיי כבר עם המטאליסטים שלך!
" שני: "טוב, אז איך דאדו [ילד ערבי מהשכבה] עושה אפצ'י? [עונה לעצמה] אפפפפצ'יקולולולולולולולווווווו" XXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDD אוף. זה לא מצחיק עכשיו
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי עוד קילו
. - מאכל השבוע: המ... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחותי התגייסה
אין כרמלואיןכרמל להלהלהלהלהלה

- משהו שהרס את השבוע: השעו אותי מהבי"ס ביומחמישי!
זונות.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחכה שחמישי יעבור כמה שיותר מהר
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוליאוליאולי אבאמא יתנו לי ללכת לקוקהקולהלייב.. [ממש..
] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמ. אני מקווה ללכת לקוקהקולה לייב ולראות המוני אנשים שאינלי כוח לפרט את כולם כי אני בטוח אשכח מישו..>.> סתם: אני משועממת!@#$^$@&*@$^*&@ אני משעממת את עצמי! אני צריכה לעשות משו>< אני רוצה לצבוע את השיער, להסתפר, לעשות עגיל בלשון וספטום, לקנות מכנסיים [ציפי
] תחתונים [בעיקר תחתונים] וחולצות><. דייייי אני משעממת.>< אני ילדה משעממת ומשועממת. - תמונה מגניבה: מאיה תעשי אותי, יפייפיה שלי.