זהו שיר פרידה...

מיטללל

New member
../images/Emo79.gif זהו שיר פרידה...

לא, סתם, אבל אין ספק שבזמן האחרון יש לי פחות זמן לפורום והפורום מדרדר לו... וחבל על כן החלטתי לצרף לפורום מנהלת נוספת לא מדובר בחברת פורום קבועה אך אני בטוחה שלאט לאט היא תכבוש את לב כולנו (
) ותעזור להחזיר את הפורום לימיו הטובים.... מחר היא תוכחל ותציג עצמה תהיו נחמדים

חןשסק

New member
היי לכולכם ../images/Emo9.gif

אז... אני חן ואני אנהל יחד עם מיטל המקסימה את הפורום... אני אולי לא כל כך מכירה כאן את כולכם, אבל יהיה בסדר, אני מקווה להשתלב. אני אשמח לעזור בכל בעיה, תוכלו לפנות גם אליי
. קצת על עצמי? הממ אני גרה בראשון לציון (מנהלת גם את הפורום של העיר), חיילת במקום לא משהו, אוהבת לבלות עם חברים, לראות סרטים, לקרוא ספרים, ואוטוטו מתחילה ללמוד לפסיכומטרי (|תמיכה|). זה הכל, אתם מוזמנים לשאול אם יש עוד משהו שתרצו לדעת עליי
. מקווה להשתלב בינכם

את אישה מאוד עסוקה אני רואה

יחסית לחיילת כבר מנהלת בשני מקומות אשרייך ובקשר לשאלות בפסיכומטרי את מוזמנת להתייעץ איתי במיוחד בקטע של החשבון

חןשסק

New member
אני נמצאת במקום אזרחי

ויש לנו אינטרנט, אז יש לי פה ושם זמן לשבת על המחשב המקוון
ותודה
אני באמת לא משהו במתמטיקה...

נועם m

New member
חחחחח

גם פסיכומטרי, גם צבא וגם פורום? או שאת מהגאונים, או ש- 500 יספק אותך, או שאת עוד לא יודעת מה מצפה לך... תום, נפגעת פסיכומטרי טרייה (מועד דצמבר)
ENYOY...

נועם m

New member
יקירי...

כשרוצים לעבור את ה-650 (על 700 אני עוד לא מעזה לדבר), ולא ממש טובים במתמטיקה (ואולי אפילו, ממש לא טובים במתמטיקה), אז שומרים את השילוב לאחרי ה-17 בדצמבר...

חןשסק

New member
500?? ../images/Emo2.gif ככה אני נראית לך?

(וזה שני פורומים..*) סתם
אבל אני מקווה שיהיה בסדר...

danielo18

New member
את עדיין לא נראית...

חוצמזה, איך נראים אנשים שמקבלים 680 ? הם חתיכים כמוני?

Dark Muse

New member
את צעירה, בואי אני אסביר לך

א) פורום זה שטויות, כמה בכלל פורום לוקח מהזמן? פחות מחצי שעה ביום גג שבגג!!! אלא אם כן את קוראת לאט, כותבת לאט, מנתחת דברים בצורה איטית, נכנסת לכינוים של כל האנשים פעמיים וכו' ב) בצבא בד"כ ג'ובניקים לא עושים כלום רוב הזמן... שזה בעצם מוביל לג' ג) כשיש כל כך הרבה זמן, אפשר לעשות פסיכומטרי. לא לכולם זה מתאים, וברור שעדיף לעשות עם ראש שקט ולא עם צבא (פורום זה בדיחה, אני מתפלא שבכלל רשמת את זה, זה כמו להגיד חדשות בטלויזיה, מה לא תראי חדשות בגלל שאת לומדת לפסיכו?
) כי צבא, גם שלא עושים כלום, מעייף תתחת לקום מוקדם בבוקר ולחזור מאוחר בערב (לפחות אצלי). אבל בעקרון, שטויות במיץ. יש סטודנטים שלומדים ביום, עובדים בלילה ועם כל זה גם מוצאים זמן להכין שיעורים. אם הם עושים את זה, אז מי ישמע מה זה פסיכומטרי...

Piren

New member
ממש לא נכון

אומנם היא לא העומדן הכי אייכותי, אבל היא בהחלט מצביעה בכיוון. אם כבר, הבחינה קלה מדי, ומאפשרת לאנשים שהחומר הפשוט בא להם בקלות, לקבל ציון גבוה בלי הרבה השקעה (מה שמתנקם בהם אחרי זה בלימודים הגבוהים, מכיוון שישנם מקצועות שאינטליגנציה, פשוט לא מספיקה, וצריכים לתרגל עד אין סוף בשביל להבין את החומר במלואו). מה שכן, היא מכוונת מצויין אנשים שהחומר לא בא להם בקלות, ואת הציון הגבוה הם מוציאים על ידי טחינה אין סופית של תרגילים ושינון. ממה שאני רואה, הציונים הגבוהים באוניברסיטה (לפחות בתחום שלי) נשלטים על ידי החרשנים בעיקר, ולאו דווקא על ידי החכמים יותר.

זכוכיות

New member
....מצדיקה את דבריו...

בפסיכו הלך לי סופר טוב, בשום מקום אחר לא הלך לי כ"כ טוב וקליל וזריז כמו בפסיכו. בתיכון הייתי מחפירה (בקושי), לשבת על התחת וללמוד מבחינתי זה כמעט בלתי אפשרי, אני עצלנית, פחדנית ובלי יכולות למידה בשיט. (אלו היו כמה שניות שבהן סיפרתי לכם כמה נפלאה אני..). אבל בפסיכו קיבלתי 740, שהוא מעל לממוצע. לפני שנתיים התחלתי ללמוד, כולי רוח וצלצולים, בטוחה שאני הולכת לכבוש את העולם, פרשתי עוד לפני סוף הסמסטר הראשון. בסמסטר אביב אני פוצחת בניסיון שני, והיום אני מספיק מפוכחת כדי להבין שכל העולם בערך צריך להחזיק לי אצבעות. הייתי מוותרת בכיף אפילו על 100 נק' פסיכו (טוב נו, 90, אני צריכה 650
) בשביל איזשהי יכולת ללמוד בבית... עזבו ללמוד, בשביל היכולת להגיע ללפחות 50% מההרצאות, זה יכול להיות נחמד. אגב פיראן, מה אתה לומד ואיפה?

Piren

New member
קודם כל, סחטיין על הציון

מצחיק שאת מציינת "שהוא מעל לממוצע" חחחח עם 740 לא צריכים להיות צנועים
הממוצע הוא 470 ברגיל או 520 (עם קורס), אם אני זוכר נכון, 740 שם אותך בערך ב1-2% הראשונים.. מקום לא רע בכלל
לגבי- סמסטר ראשון באוניברסיטה, היה בשבילי טרור לחלוטין. היכולת שלי ללמוד די מקבילה לשלך - יש לי יכולת ריכוז של לא יותר מ-5 דקות, וזה בתנאי שהגעתי בכלל ל-5 דקות האלו. אני עושה הכל מלבד ללמוד, עבודות אני מכין רק אם יש חובת הגשה, וגם זה בחפיף ובכל השאר אני לא לומד בכלל. אין לי שמץ של מושג איך מתכוננים למבחנים, ואם לא דוחפים אותי ללמוד, אני כנראה שלא אלמד בכלל. את הציונים הנורמאליים התחלתי להוציא כשהצטרפתי לקבוצות למידה עם אנשים אחרים, שהראו לי איך לומדים (ועדיין, לבד אני לא מסוגל לעשות כלום). אין שום ספק לגבי זה - אלו שאני מכיר, שיש להם תחת בצורת כיסא, אומנם משקיעים יותר מדי (לדעתי) מהזמן שלהם בלימודים, אבל מקבלים תמורה לאגרה... אלו כמוני וכמו זכוכיות, שהפסיכו היה לנו טיול בפארק והציון בשמיים, אבל לא יודעים ללמוד - בסופו של דבר מגרדים את הממוצע התקין באוניברסיטה (ממוצע לא תקין אומר שאתה מועמד להדחה). אבל בשביל הרוב המוחלט של הציבור (כפי שהממוצע מראה) אם אתה מסוגל לטחון לפסיכו, ולמרות שהחומר קשה לך אתה עדיין מסוגל להוציא ציון טוב - אתה בנקודת התחלה טובה לאוניברסיטה. אני אגב שנה ב' הנדסת תוכנה בבן גוריון.

למעלה