זהו שיר פרידה...

danielo18

New member
עבודת שטח..??

טוב, נו את צודקת. עובדות סוציאליות נתקלות מדי פעם בסכינים ובמטענים מתחת לרכב. העצה? תחשבי פעמיים למי את לוקחת ת'ילד.

זכוכיות

New member
עבודת שטח,

בזמן הלמודים. על זה דיברתי, הרבה פרקטיקה. ואתה יודע מה הסיכויים שאני אתחיל לקחת ילדים כאן? כאלה (-) קטנים, גם אם הייתי רוצה. יש עובדות סוציאליות בכל מקום, בכל קופת חולים, מחלקה, ועדה רפואית. כאלה שעובדות בצמוד עם פגועי נפש, בכל מתנס ובכל ארגון ובכל בית ספר ויאדה יאדה. אני לא חייבת לעבוד עם ילדים. ובדרך כלל, הילדים נלקחים מסיבה מוצדקת, בכל אופן לא למקום הזה אני שואפת, יש מטרה מאחורה העבודה הסוצתיאלית והיא לא כוללת לקיחת ילדים מהוריהם, לא התחום שמעניין אותי.

Piren

New member
הייתי קרוב ../images/Emo13.gif

מזל שכתבתי "אם אני זוכר נכון" אה?

לדעתך

אבל תסביר לי איך קובץ של שאלות שאם אני יש לי מזל אני מקבל ציון טוב כי אחרי הכל ניחושים גם הולך יכול לקבוע את המוכנות שלי למקצוע

Piren

New member
כי אתה לא הטיפוס החרשן

והרמה של הפסיכו גם לא באה לך בקלות אנשים שמקבלים ציון גבוה בפסיכו מקבלים זאת בזכות, לא במזל או ניחושים. הסיכויים לקבל ציון מעל 600 בעזרת ניחושים, אפסיים. הרמה של הפסיכו, לא גבוהה, ויש 2 דרכים להוציא בו ציון גבוה: 1) אם אתה כמו 99% מהאוכלוסיה - לטחון תרגילים. 2) אם אתה כמו 1% מהאוכלוסיה - לגשת למבחן. אם לא הוצאת ציון גבוה - אתה צריך לטחון עוד, ועוד. אחרי קורס, תמיד שואלים את המורים כמה הם קיבלו בפסיכו בפעם הראשונה - השקרנים, אומרים מעל 700. אלו שלא מתביישים, מודים שהם הוציאו פחות מ600. רובם לא גאונים (אחרת למה לתרגל פסיכו?), והסיבה היחידה שהציונים שהם מקבלים במבחנים שהם עושים גבוהים, זה כי הם טחנו את החומר כל כך הרבה זמן, שזה בא להם טבעי. שוב- מי שיש לו תחת ללימודים - יכול להוציא בפסיכו ציון גבוה, ויהיה לו קל יותר בלימודים באוניברסיטה.

אני אישית הסתדרתי יחסית

קיבלתי640 אבל התבאסתי כי בסימולציות הייתי מקבל בין 740-700 ואני אישית הרגשתי שזה חרטא כי אם אני בלי ללמוד השגתי את זה אז מה אני מתאים לאוניברסיטה לדעתי זה רק מס שהמדינה לוקחת

Piren

New member
אז ככה

אם שמת לב, הפרדתי בין סוגים שונים של אנשים - אתה כנראה מתקרב ל-1% במדינה שמסוגלים גם בלי להשקיע לקבל ציון גבוה. וכבר ציינתי, שבשבילנו, המבחן הזה לא משקף את הסיכוי בלימודים. בשביל שאר ה-99%, הוא כן. אגב - המדינה לא מקבלת שקל על פסיכומטרי. הפסיכומטרי הוא מפעל של "המרכז הארצי לבחינות ולהערכה", שהיא עמותה (ללא מטרות רווח) של ועד ראשי האוניברסיטה. הפסיכומטרי הוא לא יותר ממבחן מאוחד שהוכן על ידי האוניברסטאות, בשביל לסנן תלמידים, במקום שכל מחלקה\פקולטה בכל אוניברסיטה, תצטרך לדאוג לכך. אז אם המבחן נוצר על ידי האוניברסטאות, אני מניח שהם יעשו אחד שמתאים לדרישות שלהם.

תגיד לי והמס

לכל הבתי ספר האלה של הפסיכו מטרי לא מגיע למדינה עזוב אותך בחייך הם צריכים לתת לכולם צאנס לנסות להשיג את התואר מי שייכשל זבש"תו כמו ברומניה וכאלה כל אחד צריך להיות לו את היכולת להירשם לאיזה תואר שהוא רוצה רק הוא צריך לקחת את הסיכון שייכשל

Piren

New member
איזה מס?

אתה לא מחוייב לקחת קורס פסיכומטרי, זאת בחירה שלך. המבחן עצמו, אינו קשור למדינה כלל, והיא אפילו לא מרוויחה עליו מיסים, מכיוון שהוא מבוצע על ידי אירגון ללא רווח (שלמיטב ידעתי קיים להם פטור ממיסים). והם ממש לא צריכים לתת לכולם צאנס. אין מספיק מקום באוניברסטאות לכל מי שרק רוצה לבוא, וגם עכשיו אפילו אחרי הסינונים של פסיכו, התפוסה של האוניברסטאות מלאה (ועם אנשים שנדחים).

נועם m

New member
יאללה

וואו, גיא, לא יודעת מה הייתי עושה בלי ההסבר הזה, צעירה פעורה שכמותי. אני נורא שמחה בשביל כל אותם סטונדטים שלך שמסוגלים לעשות עוד עשרה דברים אחרים ועדיין להוציא ציון גבוה. מה לעשות שלא לכולנו זה הולך כל כך בקלות. אה, ודבר נוסף- בפעם הבאה לפני שאתה מפליץ הודעה כזו, נסה לשים לב מתי הודעה נכתבת בנימה הומוריסטית, ומתי ברצינות. (מי יודע, אולי אם "תקרא לאט, תנתח דברים בצורה איטית, תכנס לכינויים של אנשים פעמיים וכיו"ב", תצליח להבין).

pain is MY love

New member
ורק לי כיף

כי אני כבר מכירה אותך!!!! חחח בטח את בשוק.. לא נראה לי שאת יודעת מי אני אבל דברי איתי בפרטי אם בא לך
בכל אופן ברוכה הבאה והשתלבות נעימה לך!

למעלה