שלחתי מסר
ק קשת New member 3/11/06 #17 ../images/Emo6.gifעליתי עלייך מרינה יש לך עוד כינויים בתפוז!!!! וגם לי חיחיחיי
כ כה ציפיתי ליום New member 3/11/06 #18 ../images/Emo4.gifברוכה הבאה לא מאמינה שלקחת לי את התפקיד... טוב, סליחה... תבלי משהותך בפורום.וספרי לנו עוד עלייך, ותכריזי מלחמה כבר!
../images/Emo4.gifברוכה הבאה לא מאמינה שלקחת לי את התפקיד... טוב, סליחה... תבלי משהותך בפורום.וספרי לנו עוד עלייך, ותכריזי מלחמה כבר!
L L y c a n New member 3/11/06 #27 שלום שלום.. אבל למה את לא משתתפת בסקרים!! מה יש יותר חשוב מסקר אלכוהול, בשישי בערב?
C Cobe Anan New member 3/11/06 #29 היי חן! בהצלחה בפסיכומטרי! <תצטרכי אותה אם תרצי להשתלב.. יש פה ממוצע של איזה 730...>אניווי, שיהיה לך בכיף איתנו, ומקווה שגם לנו יהיה כיף איתך! <כי אם לא...>
היי חן! בהצלחה בפסיכומטרי! <תצטרכי אותה אם תרצי להשתלב.. יש פה ממוצע של איזה 730...>אניווי, שיהיה לך בכיף איתנו, ומקווה שגם לנו יהיה כיף איתך! <כי אם לא...>
ד דנדוש20 New member 6/11/06 #36 ברוכה הבאה זה לא מוזר שהצטרפה לניהול מישהי חדשה ולא חברת פורום ותיקה? בכל מקרה שיהיה בהצלחההההההההההההההההההההה
ברוכה הבאה זה לא מוזר שהצטרפה לניהול מישהי חדשה ולא חברת פורום ותיקה? בכל מקרה שיהיה בהצלחההההההההההההההההההההה