חוויות מההופעה ב-Elgir

lala8224

New member
ההופעה!!!!!!!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

בנות הפורום היקרות, אני חייבת לציין שאני לא יודעת מה ג'קו היה עושה בלעדיכן, אתן בהחלט הייתן הכח הגדול בהופעה הלילה! אז ככה, אני ישבתי על הבר בצד, קרוב לבמה וחיכיתי וחיכיתי (3 שעות) עד שהג'קו עלה סוף סוף לבמה... (אני מצטערת שלא ניגשתי, אני קצת פחדנית וביישנית בקטעים הללו, אולי בעתיד..). בקיצור, ג'קו לבש חולצה אדומה עם ציור של גולגולת, ג'קט שחור וג'ינס. הוא שר את הרפרטואר הרגיל להופעות עד כה, הודה הרבה פעמים לפורום, קיבל פרחים (מאחת מבנות הפורום?...) ואמר מזל טוב בשלב כלשהו, אבל לא הבנתי למי... הקהל במועדון היה אוהד וג'קו הודה ואמר שהוא שמח סוף כל סוף להופיע שוב בת"א. (צילמו אותו בסטילס וגם בוידיאו). נחמד היה לראות שהוא מקבל שוב הרבה אהבה וחום שרואים שהוא כל כך היה זקוק להם! זהו לעכשיו, אני פורשת לישון, הבנות שהיו קצת יותר קרובות לבמה יגיעו בטח אוטוטו וגם יעדכנו.. היה שווה ביותר לחכות! לילה טוב!

reviital

New member
ההופעה באלג'יר - ג'קו היית מקסים!!

איזה הופעה מדהימה! היה כייף מטורף! נפגשנו המון בנות מהפורום, ישבנו מאחורי אחד הברים, מחכות ומחכות, פתאום עובר לידנו אדם מוכר, אי, זה ג'קו... כולנו בהלם מנסות להבין מה היה פה עכשיו, הבן אדם עובר לידנו ואנחנו נשארות שאננות... אל דאגה לא לאורך זמן. חלק נכנסו לחדר שלו, הצטלמו איתו, החליפו כמה מילים. אח"כ היתה הופעה מעולה! (הוא לבש ג'קט - אלא מה - וחולצה בורדו עם ניטים בצורת גולגולת... את הג'קט הוא הוריד במהלך ההופעה!!!!!!!) אח הוא כזה חמוד! הוא שר כרגיל = מושלם = את 4 השירים הקבועים... ובמהלך כל ההופעה הוא הסתכל עלינו וחייך מאוזן לאוזן. כל זה כהכנה לסוף ההופעה בה כל הבנות סגרו עליו מעגל, בלי יכולת לזוז, וכולן כמעט הצטלמו איתו (אני לא...) עד שהיה נראה שנתקע לו החיוך עם מסמרים בשביל התמונות של בנות ואז ורד באה וחילצה אותו והם נעלמו כמו הרוח דרך הדלת האחרונית. הגעתי ראשונה... ואני לא הולכת לישון מרוב ערנות יתר...

מגושקה

New member
אמא שלו צריכה להיות מה זה גאה בו

רשמיי מהמופע הערב! דבר ראשון וחשוב, בנות אין דרך אחרת לומר זאת, הבחור פשוט הורס! אין, אם חשבתם שהוא חתיך בטלוויזיה, חכו, חכו עד שיהיה במרחק מטר מהפרצוף שלכם כורע ושר נרדם על החולות, בשארית כוחותיי האחרונות מנעתי מעצמי מלקפוץ על הבמה. ולעיקר המוזיקה! טוב זה שיש לו קול מדהים אין צורך לומר. אבל איך שהוא מופיע, אין הבן אדם שורף את עצמו על הבמה, ומרגישים את זה. הוא פשוט נותן את כולו, בנוסף לנוכחות הבימתית יוצא פרפורמר סוף הדרך. והכל חלף כל כך מהר, ורציתי עוד ועוד, אבל לא היה, באסה! הוא שר את 4 השירים שהוא שר בחיפה, אבל עשה את זה מדהים, ואני חייבת לציין שהביצוע של מאבד אותך, פשוט כל כך מדהים! מכיוון שאני מכירה רק את גירסת הגמר, זה היה כל כך שונה לשמוע אותו שר בלי זיופים ועם כאלו אמוציות, ובצורה שונה, שאני פשוט הייתי Blown away ועזבו כל זה אתם יודעות איזה בן אדם הוא? פשוט נשמה. כל כך טוב, כל כך נחמד, כל כך סובלני שבאמת אמא שלו צריכה להיות מאוד גאה בו. מילה נוספת לסיום, אני רוצה להגיד שבואנה הפורום שלנו מלא בבחורות מדהימות אחת אחת ואני כל כך שמחה שהרשמים החיוביים שלי מהם בעולם הוירטואלי תאמו למה שראיתי בעולם המציאותי. אז לכל הבנות במופע הייתם אחלה, ונהניתי מכל רגע. אה כן, וורד המנהלת שלו אמרה שהוא לפעמים נכנס לפורום, איזה אחלה אז ג'קו אם אתה קורא, אני זאת עם הפרחים טוב נגמרו לי המילים והאדרנלין בגוף (אה כן וסליחה אם התגובה לא קוהרנטית או שחוזרת על עצמה, פשוט תסתכלו על השעה שאני כותבת אותה)

talytal

New member
אוקיי, כבר עוד מעט בוקר...

ואני כל כך עייפה, שאני עוד שנייה נרדמת על המקלדת (הרבה פחות נחמד מלהירדם על החולות) אבל אני חייבת לכתוב לפני שאני הולכת לישון - הפורום שלנו מדהים. מדהים. הגיעו הערב המון בנות, והיינו כוח עצום במועדון הזה. היה מספיק לראות איך ג'קו הסתכל עלינו במהלך ההופעה בשביל לראות עד כמה זה השפיע עליו. וחוץ מעניין ההופעה עצמה, היה פשוט תענוג לפגוש את כל הבנות שהגיעו לראשונה, ולהתראות עם מי שכבר פגשתי בהופעה בחיפה. היה נפלא, ולכל אחת ואחת מכן שהייתה שם יש חלק בזה. מחר כשאני אחזור להכרה מלאה, אני אכתוב עוד, אבל הייתי פשוט חייבת להגיד - אני מתה עליכן, בנות.

lala8224

New member
ולטליטל

מגיע לך את מרב הקרדיט! ג'קו לא היה זוכה לכזו קבלת פנים אילמלא את התחלת את כל זה.

hela19

New member
הפורום של ג'קו השתבח באנשים נפלאים.

היי מגושקה, שמחתי מאוד להכיר אותך.. אכן, האהבה שלנו לג'קו, והנשמה היתרה של הבחור, הוציאה מאיתנו את המיטב.. מקווה להרבה הופעות מהממות..וכמובן, הזדמנות לשוב ולהיפגש עם כולם.. לילה טוב, הילה.

מגושקה

New member
תודה רבה מתוקה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כל כך הרבה אהבה זורמת וזה רק מהופעה של 4 שירים, איך נהיה אחרי מופע בקיסריה?

thr7

New member
החוויה שלי (די נמאס מהמקומות האלה)

אני נהנתי שלא תבינו לא נכון אבל לדעתי מגיע לג'קו וגם לנו הופעות ולא איזה פאב שמלא גם חברה שלא ממש מעניין אותם ג'קו. הייתי עם חברה ואני חייבת להגיד שנהנו מהיציאה אבל עד שההופעה התחילה היא כבר נשפכה לגמרה, אז אני לוקחת את זה בחשבון. שאלתי את חבר שלו , מה הוא עושה לנו שאנחנו לא שולטות בעצמינו , ואני לא יודעת את התשובה , אבל הוא מממממדהיםםםםם, הקול והשילוב משל המראה , אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. הוא עלה לבמה ויש התחלתי להתנהג כמו בת 14, והסתכלתי גם על כולכן, קצת מהצד כרגיל(כי כזו אני ), וניסיתי להבין מה יש בו? הרי זמרים טובים יש ושנראים לא רע גם , זה בטוח עוד משהו....... ולכפית בעלה אחותה , נהנתי מאד , ונתראה בעזרת השם בקיסריה.

thr7

New member
דרך אגב שמתם לב איך שני החברים

שלו דומים לו? :)))))))) אוף לא מצליחה ללכת לישון הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. שיפרוץ כבר אני רוצה שירים חדשים (הם בטוח יהיו מדהימים.) ודבר אחרון לסיום, אני ממש מקנאה בכולכן שיש לכן את האומץ להיכנס לבקש תמונה וכו......... אני לא ממש מסוגלת , איך אתן עושות את זה.? זה היה מצחיק להסתכל עליכן יוצאות מהדלת מחויכות ומאושרות כאילו זכיתן בלוטו, אז יאלה בנות תשמרו על הנעורים, זה נראה לי משתלם. טוב השתפכות הסתיימה .לילה טוב

מגושקה

New member
דווקא לא הצלחתי להיכנס

לחדר, אבל אחרי המופע דיברתי איתו
ואני חייבת לציין שיש הרבה אמנים שהם לא אנשים נחמדים במיוחד, אבל לגלות שבנוסף לכל המעלות שלו, הוא גם כל כך נחמד, היה בשבילי הפתעה מרגשת מאוד. אבל כמובן שלא הצטלמתי איתו, כי + ועוד - יוצא: תמונה שרופה

דורית41

New member
החוויות שלי מההופעה

תקציר למי שלא רוצה לקרוא את ההמשך:מדהים,חווייתי,ג'קו כשרוני,יודע לתת שואו, ולא פחות מזה-חממממוד. ולכל השורדים : מבוא-רגע קל של דאגה ,כשבכניסה -הסלקטורית שואלת את מגושקה-עבור מי הפרחים,
ואני עונה לה-זה לג'קו,ברור-....לאור פני סימן השאלה שלה-הסברתי לה (וחידשתי ,מסתבר) שיש הערב במועדון הופעה של ג'קו.....כבר חשבתי באותו רגע שטעינו בשם המועדון או בתאריך,או בזמר, .... טרום הופעה-לדעתי מועדון מעפן,(מקווה שהבעלים לא קורא סמוי כאן..אבל זו האמת). מוזיקה לא משהו,אין מקום ל2 אנשים לעבור בו זמנית ליד הבר אלא אם כן מזיזים איזה עמוד מזוייף (ומסתבר שהעמודים במועדון ניתנים להזזה,...), גם לי עבר בראש שמגיע לג'קו לחזור לת"א גם אם לא בענק,אז לפחות כרגע בגדול יותר. יחד עם זאת-שילוב של אלכוהול,מצברוח טוב,והנוף האנושי ההמדהים של הפורום ונגזרותיו (חברים,בעלים, אחיות,טף)עזרו להעביר את 3 השעות עד ההופעה ממש לא רע. ההופעה עצמה- מעדיפה בקטע הזה קצר וקולע- בלי ברבורים. ג'קו-גדול!!!!!!!!!!!,כשרון ענק, שוב הצליח להפיק מאתנו התלהבות של בנות 12 (ואנחנו מתהדרות בחתך הגילאים הבוגר יותר ובמשרותינו המכובדות.....הכל בולשיט.אם הפקידה שלי היתה רואה אותי אתמול ,היא היתה משפשפת עיניים בתמהון ),ודווקא אתמול "זכינו" להיות חלק,מסרט שלא בדיוק ישודר ברשת מקומית בנמרוד .... הרפרטואר-טוב,הבנתם.....אין מצב להדרנים או ל פחות שינוי סדר השירים בשלב הזה. מה שהתחדש הפעם-הוא 2-3 מילים וחיבוקים שהחלפנו עם הבחורצ'יק .(והילה-תודה תודה, על היוזמה לצלם אותנו יחד, אבל בדיוק אז המצלמה שלך החליטה שהיא צריכה לנוח....קטעים.) ג'קו -בדיוק כמו שחשבתי-לבבי,חייכני,וחמוד. אני אישית הרגשתי ש אולי "האישית לוחצת "לאחר ההופעה היה אנוכי מצדנו,יש מצב שהיינו צריכות לשחרר אותו לנשום, ולחכות להזדמנות אחרת רגועה יותר להיכרות ביננו לבינו (כולל אותי). בשולי הדברים-היו בהחלט קטעים משעשעים....בלי קשר להופעה,כמו למשל שהיו כמה בנות שחשבו שהבן של שיר הוא בעלה (שיר-מקווה שלא תעסי שכתבתי כאן-אבל זו אחת המחמאות הגדולות ביותר שאשה יכולה לקבל). הבנות-היה כיף לפגוש שוב את כולן,וגם את אלה שהכרתי לראשונה,כל מה שטליטל כתבה בפתיחת השרשור נכון לחלוטין. היו כמה בנות במועדון שאין לי ספק ששייכות לפורום,אך העדיפו כרגע להשאר וירטואליות,אנחנו,אני מניחה,נפגש בהמשך. ביי אוהבת,דורית.

מגושקה

New member
אחת הסיבות העיקריות שהלכתי

אתמול, זה כי אני יודעת עד כמה ג'קו מדהים וכשרוני, ועוד מעט הוא לא יהיה רק שלנו אלא יפרוץ ויהיה גדול וענק כמו שצריך להיות. ואני מרגישה שזאת אחת הפעמים הבודדות שנתפוס אותו לפני שהוא יהיה במקום כל כך גבוה שאין מצב שנוכל להתקרב אליו או לדבר איתו כמו אתמול. אז אם לחצנו עליו, והתנפלנו עליו, אז זה בסדר לדעתי חחח כי א. בואנה יש לנו פורום מלא חתיכות ו-ב. הוא צריך להתרגל

דורית41

New member
נכון.את צודקת.

שיתרגל שאחרי ההופעה צריך קצת "פרסומות" ויחסי ציבור...וקוציניו מוציניו לתומכים(למרות שאתמול לא בדיוק היינו תומכים,מעריצים היא ההגדרה הקולעת..) אמרתי לך שאולי זו סתם תחושה מפגרת שלי...ויתכן שהוא בכלל נהנה מכל הבלאגן שהיה אחרי ההופעה.

hela19

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gifג'קו מקסים ואוהב..

לדעתי, מגוש/קה, אם זה יהיה תלוי בו, הוא תמיד יקרין אהבה, ... יום טוב לכולם, הילה.

hela19

New member
איזה יום מדהים../images/Emo140.gifג'קו שלנו ענק!!!

היי דוריתי.. תיקון, המצלמה צילמה, אבל הצלם של טדי נכנס באמצע, והתמונה צילמה משהו אחר.. סורי, חמודה, בפעם הבאה.. איזה לילה קסום.. היו הרבה וירטואליות, ראיתי אותן, לאורך כל הערב.. בכל מיני גילאים, בחבורות... לבריאות לכולן, מקווה שבפעם הבאה "יצאו מהארון"..חחחח יום מקסים... ג'קו אייזנברג, נתן הופעה מכל מלב והנשמה, והמיס את הלבבות של כולם.. הילה.

רנה6

New member
דורית, אוהבת אותך

בוקר טוב לכן, אין בי עדיין את הכוחות לספר, מה גם שיום שישי היום...על כל פנים, דורית המון תודה עבור המחמאה...אני הרי חיה מזה..אכנס מאוחר יותר לכשאתאושש....יום נפלא לכן...אני באולימפוס!

דורית41

New member
../images/Emo24.gif

שיר-החיבוק במקרה הזה היה כתגובה למה שכתבת. ביי כולן ,גם אני צ'כה לצאת לעניינים קיומיים-קניות,ושטויות שכאלה....

למעלה