חוויות מההופעה ב-Elgir

talytal

New member
תודה מתוקה! ../images/Emo140.gif

בהופעה הבאה אני מצפה לפגוש אותך באופן אישי, כן?
הבנות בפורום הזה הן נהדרות אחת אחת, וחצי מהכיף שבהופעה הוא בפגישה איתן. אוף, אני לא מצליחה להירדם. יותר מדי אנרגיות.

Karina85

New member
הוא קיבל פרחים ממגושקה החמודה!!!

ואיזה מישהו מהקהל אמר לו להגיד מזל טוב לאיציק או משהו... כאילו סתם חבר... וכמובן שהוא הסכים.

Karina85

New member
טוב תקשיבו

אם אני אתחיל לשחזר עכשיו הכל אני לא אעמוד בזה. הוא מדהים, הוא הורס, הוא ממוטט, הוא מלך, הוא לא ייאמן, אין לי מילים. כרגע אני בהכרה חלקית בלבד...

livi4

New member
איך היית בהכרה בשעה כזאת בכלל???

הגעתי הביתה בחמש והתעלפתי...

מסכימה עם כל מילה../images/Emo8.gifוחבל שנגמר מהר

היי רויטל זה היה בהחלט לילה מיוחד..שמחתי להכיר אותך ואת כולם, אתן ממש חמודות ועכשיו שאני מכירה , ג'קו בהחלט יכול להתגאות בחבורה עליזה ובעיקר תומכת שכמותנו
, ההופעה הייתה מקסימה, כמו שאני אוהבת, בכל שיר הוא ממש נותן את הנשמה וחבל לי שהיה קצר.. השאיר טעם של עוד ועוד ועוד... טוב, מעט בוקר, אני זזה לנסות לישון קצת.. (לא נראה לי שאצליח להירדם ,מרגישה כמו שהרגשתי אחרי שחזרתי מהגמר שכל האדרנלין זורם בגוף....) אז לילה/בוקר טוב לבנתיים

hela19

New member
"וזה בתוך הורידים"..מביטה בתמונות..

הו איזה לילה הורס , ומדהים... ג'קו היה במיטבו, שפע ביטחון עצמי, חייך מפה לאוזן, ואהב אותנו, ואת האווירה המהפנטת, שהייתה במועדון "אלג'יר".. הקאמבק, הכי מתוק, שיכול להיות, בתל אביב, בחמישי בלילה, לתת הופעה פגזית, ולקבל, כל כך הרבה אהבה, ופירגון.. כל חברי הפורום, שהתייצבו, היו נהדרים...מקסימים... שבת שלום, חג שמח, ויום נפלא..לכולם... הילה.

מגושקה

New member
בנוגע לתמונות, יש כאלה

שאת יכולה להעלות פה, שגם אלו שלא היו וגם אלו שהיו, אבל היו במצב של הלם קרב, יזכו להנות שוב.

hela19

New member
בוקר, לא מעכלת עדיין את גודל הארוע.

היי חמודה, התמונות במצלמה, לא מאמינה, שאוכל כרגע להעלות אותן, אולי בהמשך השבוע.. אני מניחה שיהיו כאלו, כשיתעוררו, שיעלו אותן.. ביי, בינתיים. הילה.

hela19

New member
ראית ודיברנו אפילו ...חחח../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

בפעם הבאה, אציג את עצמי בפנייך..

Karina85

New member
חחח וואלה???

אז אני מקווה שהייתי נחמדה אליך
יש לך תמונה אולי? שאני אוכל לקשר פנים לפרצוף...?

Karina85

New member
../images/Emo8.gif

חחח גם לי! אבל אם היית אחרי זה בשלב הדאחקות והחיבוקים אז סיכוי רב שאת מצולמת במצלמה שלי!

מגושקה

New member
אני חושבת שראיתי אותך

כי מי תגיד כשאני עוברת, (3 שעות לפני ההופעה) :"אלו כנראה מהפורום של ג'קו ובאו לראות אותו מופיע", חחח ויש אחלה בנות , למה לא הצגת את עצמך, טוב פעם הבאה...

hela19

New member
ג'קו נתן הלילה, הופעה אדירה../images/Emo168.gif

היה כיף אמיתי, להיות שם, במועדון,,הכל היה למענו, בשבילו, וזה היה ממש מדהים.. חבל שלא היצגת את עצמך..למרות שנדמה לי שראיתי אותך, מצטלמת עם ג'קו, לאחר ההופעה...חחח בפעם הבאה, מקווה לפגוש אותך.. הילה.

lala8224

New member
המממ, הילה, כנראה לא ממש ראית אותי,

לא היה לי אומץ לבוא אליכן להגיד שלום, אז שיהיה לי אומץ ללכת להצטלם עם ג'קו!!!!! הסתכלתי עליכן מרחוק קופצות מסביבו בפינה, וחברה שלי אומרת לי: "נו, לכי, את הרי גם רוצה, לכי כבר...", אבל לא... אולי פעם הבאה
היה לי גם כך מספיק אתגרי בכלל לבוא למועדון שכזה, זה לא ממש הקטע שלי, (וכנראה שבגלל זה גם לקח לנו כמעט שעה עד שנתנו לנו להיכנס...
). אבל היה בהחלט שווה לחכות, אף שאני מסכימה עם כל מילה שאמרו פה בנות על אופיו של המועדון ולקוחותיו... המחשבה על ג'קו שעוד מעט יעלה, החזיקה אותי במצב צבירה סביר. וטליטל, תודה, אני מצפה גם כן לפגוש אותך ואת שאר הבנות בפעם הבאה. שבת שלום לכולן.

hela19

New member
באמת פספסת..אבל יהיו עוד הזדמנויות.

מקווה להכיר אותך.. היה ערב ענק,,, אז שבת שלום לכולם.. ושיהיו רק חדשות טובות והרבה.. הילה.

למעלה