כל כך מקנאה בכן!!!
יוואוו....איזה כיף לכן!!! מה הייתי נותנת רק בשביל להיות איתו באותו מועדון...לנשום את האוויר שהוא נושם... רק לראות אותו באמת, רק לשמוע אותו דרך מקרופון בלייב...ואתן אפילו מדברות, מצטלמות, ומתנשקות (בלחי למיטב ידיעתי
) איתו!!!... ברות מזל שכמותכן......בכל אופן אני כל כך שמחה בשבילכן שאתן נהנות כל כך, ותודה לכן על התיאורים היפים והמלאים שלכן!!! שאיכשהו מפצים על החוויה שנבצרה ממני, כשאני קוראת אני ממש מסוגלת לדמיין את זה בראש, וזה נהפך לסרט אחד ארוך רעשני ועליז שגורם לי להרגיש כאילו גם אני הייתי שם.... ופתאום גם אני מלאת אדרנלין, ורצה לספר בהתלהבות של ילדה בת 14 (מן הסתם.....
) לכל החברות שלי עד כמה שהוא היה מדהים וכו'...והתמונות שאתן מעלות לכאן גם הן ממלאות את הלב, ולפתע באמצע החורף הקר הזה (שאני כל כך לא אוהבת...) אני מרגישה שובל של חום שעוטף אותי מכל הצדדים, והוא מלווה גם בריחוף
. אז תודה רבה לכן בנות על הכל, ותמשיכו להפגין נוכחות בהופעות הבאות של ג'קו (כן ירבו!!!), ומי ייתן וגם לי יהיה את העונג לבסוף להצטרף אליכן לחוויה הקסומה הזאת שניקראת "ג'קו" מקרוב יותר! נ.ב עד שיגיע היום המיוחל בוא אוכל להצטרף אליכן אודה לכן עד מאוד אם תוכלו רק למסור ממני ד"ש.....(אולי קצת פתטי, אבל לפחות רק זה....). זהו...אוהבת אתכן מאוד, דשדושה.