יאללללה להעיר את הפורום!

S H I L G I

New member
../images/Emo79.gifיאללללה להעיר את הפורום!../images/Emo176.gif

שרשרו מילים של שירים שאתם אוהבים (ואם אפשר גם תמונה של הזמר/להקה)

S H I L G I

New member
השכן/זקני צפת../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

שיר פשוט מעולה!!! (נא לקרוא כל מילה שהיא: שכן/ישן כ-ישיין/שכיין) בבנין ממול יש שכן שלדעתי הוא לא ישן כי לפי מה שראיתי אצל השכן על בטוח שהוא לא ישן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן אז שאלתי את השכן תגיד לי למה אתה לא ישן הוא אמר לי אני רק השכן של השכן של השכן שלא ישן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן השכן שלא ישן הוא לא ישן השכן תגיד לי למה אתה לא ישן כי אני זה השכן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן

S H I L G I

New member
למיה יש אקדח/כנסיית השכל../images/Emo176.gif

למיה יש אקדח הוא טעון אצלה בראש מסתובב נחש אני מסתובב אצלה מורידה שמלה מחנות יד שנייה שהבאתי לה לפעמים היא מכשפה ועכשיו היא פיה טובה היא רוצה אותי היום אני נשאר אצלה לישון מורידה שמלה מחנות יד שנייה שהבאתי לה מיה רוצה לבכות אז במקום היא אומרת משהו מצחיק אצלה בראש היא מכבה את האור נשכבת נוגעת בעצמה נוגעת ונרדמת

S H I L G I

New member
קיטש/אלג'יר../images/Emo176.gif

שם מתחת להרים איפה שהשמיים נעצרים נובלס, אקסטזי, חסה, שמפניה, ודם מלוכלך את צריכה קצת קיטש בחיים ההפוכים שלך אולי, אולי, אם אעצום עיני ובטח אז אראה חלום כל כך יפה ירח וכוכב ישלחו מכתב. אתה עוד תראה... נובלס, אקסטזי, חסה שמפניה, ים, דם, שם, אי שם- מעבר לקשת בענן. "שלא יהיו מלחמות בעולם. שכולם יאהבו אחד את השני. שאני אוהב אותך - ואתה תאהב אותי." אולי, אולי, אם אעצום עיני ובטח אז אראה חלום כל כך יפה ירח וכוכב ישלחו מכתב. אתה עוד תראה... אולי, אולי... אתה עוד תראה.

S H I L G I

New member
שירת הסטיקר/הדג נחש../images/Emo176.gif

דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח אין שלום עם ערבים אל תתנו להם רובים קרבי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם יש"ע זה כאן נ נח נחמן מאומן No Fear, משיח בעיר אין ערבים אין פיגועים בג"ץ מסכן יהודים העם עם הגולן העם עם הטרנספר טסט בירכא חבר, אתה חסר הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמגם כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם מדינת הלכה - הלכה המדינה מי שנולד הרוויח יחי המלך המשיח יש לי בטחון בשלום של שרון חברון מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד חברון עיר האבות שלום טרנספר כהנא צדק CNN משקר צריך מנהיג חזק סחתין על השלום תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות השמאל עוזר לערבים ביבי טוב ליהודים פושעי אוסלו לדין אנחנו כאן הם שם אחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לבוגדים תנו לחיות לחיות מוות לערכים כמה רוע אפשר... לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונש מוות, NO FEAR להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, חבר

gloom

New member
לי יש את הדיסק../images/Emo66.gif

תקנאי.. יש לי את כולם... למילות של שירים תיכנסו לבלוג שלי

S H I L G I

New member
המכשפות/המכשפות../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

תן מילל בערפל, ערפד מקלל. תריסר מכשפות סגולות מרשרשות בחלונות ביתי. באנה נשים בתולות ותהזו איתי חלום אמיתי. וכאן אסור לזייף, אתה גונח, מתעייף, אחור, קדימה נופל, פתאום מתחיל למלמל: כישוף כושל. תן מילל בערפל, ערפד מקלל. תריסר מכשפות סגולות מלכלכות לי את המטבח באנה נשים בתולות גם אם יכאב לי אני לא אצרח. וכאן אסור לזייף... תן מילל בערפל, ערפד מקלל. תריסר מכשפות סגולות מתעופפות בחזרה לארון. באנה נשים בתולות לחגיגות יומכן האחרון.

s p i n e

New member
לבכות לך/אריק איינשטיין

אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה לנצח אחי אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף, אתה יודע ויש לי חברים אבל גם הם כבים אל מול אורך המשגע כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר לא געגוע לנצח אחי... וכמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים

s p i n e

New member
אני מאוד מתחברת אליו../images/Emo175.gif

כשאני שרה אותו אני חושבת על סבא שלי... זה תמיד מרגש אותי... עושה לי צמרמורת לשיר אותו.. (ואני שרה אותו יפה :)) בקיצור, אני מאוד מתחברת אליו.. למרות שאם היה רשום שם "לנצח סבי" זה היה יותר טוב...

S H I L G I

New member
כשזה עמוק/קורין אלאל+..../images/Emo176.gif

ענבל פרלמוטר ז"ל/אביתר בנאי (אוהבת את שתי הגרסאות) כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד. כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים - מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה... וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד.

S H I L G I

New member
אלוהים נחמדה/יוני בלוך../images/Emo176.gif

אין לי דרך לישון בלעדייך ואין לי כבר חשק לקום לקחתי ללב ועכשיו לא נותר לי שם כלום איך הייתי רוצה להיות משהו שאין לך ספקות לגביו על מה את חושבת ולמה אני מאוכזב? אל תפגעי לי בדבי אני לא עשיתי לה שום דבר רע תהיי אלוהים נחמדה קר אפילו עכשיו כשזה קיץ אפילו ש90 מעלות עשית לי את המוות עכשיו גם גרמת לי לבכות אל תפגעי לי בדבי אני לא עשיתי לה שום דבר רע תהיי אלוהים נחמדה אז מה אם אני קצת פסיכוטי אז מה? אהבתי את דבי נורא תהיי אלוהים נחמדה ותפסיקי אל תקטפי לי את דבי אני לא עשיתי לה שום דבר רע תהיי אלוהים נחמדה אם את לא מסוגלת אז לא אם את לא מפחדת אז לא אם את לא מתמשכת אז לא

S H I L G I

New member
Behind Blue Eyes/Limp Bizkit../images/Emo176.gif

No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes And no one knows What it's like to be hated To be faded to telling only lies [chorus] But my dreams they aren't as empty As my conscious seems to be I have hours, only lonely My love is vengeance That's never free No one knows what its like To feel these feelings Like i do, and i blame you! No one bites back as hard On their anger None of my pain woe Can show through [chorus] Discover l.i.m.p. say it [x4] No one knows what its like To be mistreated, to be defeated Behind blue eyes No one know how to say That they're sorry and don't worry I'm not telling lies [chorus] No one knows what its like To be the bad man, to be the sad man Behind blue eyes.

S H I L G I

New member
Stacy's Mom/Fountains of Wayne

Stacy's mom has got it goin' on Stacy's mom has got it goin' on Stacy's mom has got it goin' on Stacy's mom has got it goin' on Stacy, can i come over after school? (after school) We can hang around by the pool (hng by the pool) Did your mom get back from her business trip? (business trip) Is she there, or is she trying to give me the slip? (give me the slip) You know, I'm not the little boy that I used to be I'm all grown up now, baby can't you see Stacy's mom has got it goin' on She's all I want and I;ve waited for so long Stacy, can't you see you're just not the girl for me I know it might be wrong but I'm in love with Stacy's mom Stacy's mom has got it goin' on Stacy's mom has got it goin' on Stacy, do you remember when I mowed your lawn? (mowed your lawn) Your mom came out with just a towel on (towel on) I could tell she liked me from the way she stared And the way she said, "You missed a spot over there" And I know that you think it's just a fantasy But since your dad walked out, your mom could use a guy like me Stacy's mom has got it goin' on She's all I want, and I've waited so long Stacy, can't you see you're just not the girl for me I know it might be wrong, but I'm in love with Stacy's mom

S H I L G I

New member
גאד יש לי הרבה..../images/Emo176.gif

הימים שלנו/היהודים השנים שעברו לקחו לי ת'כח הנה אני כבר פוחדת לחשוב הימים שלנו אין בם מרגוע אולי אלוהים מנסה לעזוב ויש שרואים את זה יש שנוטים לחשוב שהכל סגור ואין דבר שכבר יעזור מאמינים בזה עד ששוקעים בחול ואם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אלי כי אם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת כמה עוד לילות אסבול לבד לא שלחת לי אף אחד אף אחד

S H I L G I

New member
מלחמה שקטה/היהודים../images/Emo176.gif

כבר לא ילדה אבל מצאה עצמה שבגילה השיעור עוד לא גמור ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור הכל סגור ואין לה גבר בלילה ואין לה ודווקא קר לה עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהכו אותה בקיצור זה לב שבור ואין לה... השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות לא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות להשתנות ואין לה... ואת יודעת כשכואב לך זה כל כך - כל כך שקוף אבל את לא מבינה זו מלחמה שקטה להשתתף - והמנצח לא חשוב

S H I L G I

New member
This Love/Maroon 5../images/Emo176.gif

I was so high I did not recognize The fire burning in her eyes The chaos that controlled my mind Whispered goodbye and she got on a plane Never to return again But always in my heart This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I tried my best to feed her appetite Keep her coming every night So hard to keep her satisfied Kept playing love like it was just a game Pretending to feel the same Then turn around and leave again This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore I'll fix these broken things Repair your broken wings And make sure everything's alright My pressure on your hips Sinking my fingertips Into every inch of you Cause I know that's what you want me to do This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And my heart is breaking in front of me She said Goodbye too many times before This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before And her heart is breaking in front of me I have no choice cause I won't say goodbye anymore...

S H I L G I

New member
גניבה/היהודים../images/Emo176.gif

כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי עיניים אל השמיים אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר (לא) הוא לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר (אומרים) הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא ת'זין עושה ביד אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר מה נשאר לך...

S H I L G I

New member
עושה ביד(מוקדש ליואב)/שייגעצ../images/Emo176.gif

אני הולך לחפש אותך היום אנ'לא מוצא אותך בשום מקום אני חושב שהלכת לי לאיבוד לא אמרת מילה וזה נראה לי קצת חשוד בין החורשה והקוצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי עשרים היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אחרי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי חטפתי קריז ועצבים כין מקום בו לא הייתי אז איפה את קיבינימט אותך עדיין לא מצאתי אין לי כוח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן בין החורשה והקוצים... אז הנה את אני ואת סוף סוף הבנתי מה שרציתי ארזת תיקים ומזוודות חשבת שגם אתחיל לבכות אבל טעית איך שטעית דפקי ת'ראש במעלית אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן בין החורשה והקוצים...

gloom

New member
מקדישים לי שיר../images/Emo70.gifיי../images/Emo66.gif

אני אחשוב איזה שיר להקדיש לך

למעלה