יאללללה להעיר את הפורום!

S H I L G I

New member
אבא עורך דין/שייגעצ../images/Emo176.gif

הולך לבנק להפקיד את הצ'ק הסלולרי צועק אבל אני מתחמק היה לי יום רע, אין לי עבודה אבל אבא יעזור לי לשלם שכר דירה שיחה בריאה על כלכלה נכונה כפית שמנת באזור המפשעה היה לי יום רע, לא טוב אבל אבא יעזור לי לשלם את החוב כי יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסה אנ'לא עשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול נקום בבוקר ומחר יום חדש אני בחור ספונטני במצב משומש עיניים פצועות היא מבקשת עוד מלוכלכת מבפנים נראה שיש לי מה ללמוד הולכים לטייל בפארק הלאומי פרצה לה מלחמה שכחתי מי נגד מי... עשיתי אפצ'י, השלטון התחלף צהריים בבריסל, איזה כיף! יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסה אנ'לא עשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול כי יש לי אבא פרופסור, אמא מנכ"ל מדברים פה על מיתון, אנ'לא מרגיש אותו בכלל וקו העוני נראה, מרחק שנות אור נקנה אותם בזול ואז נמכור, ביוקר נמכור.

S H I L G I

New member
ניו-יורק רפיח../images/Emo176.gif

אמרתם שאחרי הגשמים, יהיה יותר טוב, יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים, נחזור לשגרה, נחזור כמו גדולים, עברנו את הגשמים ואת סוכות, והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט, שיקרתם כי עכשיו אחריי סוכות, ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי, ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל, ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה, אוי! ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח, מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת..., ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים.

S H I L G I

New member
חייל של מאה שערים/שייגעצ../images/Emo176.gif

גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה שערים ויש לי כיפה כזאתי שחורה ויש לה רקמה מזהב ויש לי ויש לי חולצה יפה לבנה לכל הימים של החג אני מכיר בעל פה את כל הפסוקים אני חייל של מאה שערים אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי אוי, אוי, אוי, אוי, יהודי. ולא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראשה ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר לפנים אני חייל של מאה שערים אז נכון שלא עשיתי צבא... אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם, תחזרו בתשובה.

S H I L G I

New member
ערוץ הילדים/שייגעצ../images/Emo176.gif

אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים אני רוצה להתאהב ממש כמו בסרטים אני רוצה למצלמה לחייך חיוכים עקומים אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים וכשהשכל נמצא עמוק בתחתונים אומרים שלום אנחנו נפרדים אני רוצה לדבר על דברים חשובים כי כולנו שונים וכולנו שווים לאכול סוכריות בכל הצבעים העולם הוא גדול העולם הוא מדהים אני דוגמנית, אני שחקנית אני רוצה להיות כוכבת בארצות הברית ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים וכשהשכל נמצא עמוק בתחתונים אומרים שלום אנחנו נפרדים

S H I L G I

New member
פרח נתתי לנורית/שייגעצ../images/Emo176.gif

פרח נתתי לנורית פרח קטן וכחול תפוח נתתי לנורית נתתי הכל נורית אכלה התפוח הפרח נשאר בחצר הלכה לשחק עם ילד עם ילד אחר עשב עישנתי עם נורית עשב ירוק מגולגל לפתע הופיע המשטרה היה זה חבל נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה לבקר הלכה הזדיינה עם ילד עם ילד אחר אינני בוכה אף פעם אינני תינוק בכיין אך למה זה אמא למה זולגות הדמעות מעצמן

S H I L G I

New member
העיקר הבריאות/יוני בלוך../images/Emo176.gif

איך זה שאת מאושרת איך את שמחה גם כשהכל עצוב לא חשוב לך אם את לא גומרת זאת סיבה מספיק טובה העיקר שהיא שמחה שהאושר מסנוור אותה כל הגוף שלך שמח גם גופי משווע לך כך או כך אני חושב שאת שמחה מדי סבלתי די מקווה שמבינה שהאושר לא תמיד שלה רק תבגדי ואבטיח שלא אגלה אפילו לעצמי תעשי אותי שמח ו.. העיקר שהיא שמחה שהאושר לא עזב אותה

S H I L G I

New member
טוב זה מגיע כבר לשלב של הצפה../images/Emo176.gif

אז עוד שני שירים ודי
נפוליאון/יוני בלוך משמאלי עם הגיטרה זה איתי והוא בתול עדיין, אין לו חברה זה לא שזה כל כך מפריע אבל אין לו חברה (אין לי חברה) דווקא יש לו חוש הומור בסדר הוא יודע איך לשרוך את השרוכים שלו לבד אקורד מינור בשביל העצב להדגיש שאין לו אף אחד (אין לי אף אחד) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) איתי כועס ודי בצדק ממורמר, חוזר הביתה כל שבועיים מהצבא כל הבתולות בוקעו כבר והוא עוד לא נרגע (אני עוד לא נרגע) אז כמו שבטח כבר הכרתם זה איתי והוא מתוק (ואין לי חברה) זה לא שהוא בוחש בשוקו אבל אין לו חברה (לא מישהי קבועה) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) נמאס לו כבר (להיות מובטל) נמאס לו כבר (לשלם חשמל) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (מסרטים גסים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה)

S H I L G I

New member
אחרון ודי..Creep/RadioHead../images/Emo176.gif

When you were here before, couldn't look you in the eye You're just like an angel, your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special But I'm a creep, I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't care if it hurts, I want to have control I want a perfect body, I want a perfect soul I want you to notice, when I'm not around You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep, I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here, ohhh ohhhh She's running out again.... She's running out, she's run, run, run, run....run.... Whatever makes you happy Whatever you want You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep, I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't belong here

gloom

New member
ריקוד השורטי ביגי(לנטע)/הישראלים

(לא הייה מקום בכותרת
בנות רוקדות ידיים על הטוסיק בנים מלפנים ממש צמוד לפופיק כולם רוקדים את ריקוד השורטי ביגי אם אין לך עם מי - חפש... אם אין לך - תשיגי! כולם רוקדים עכשיו אני מכתיב ת'קצב רק נותנים בראש רק שמחה לא עצב. הברמן קופץ, ה-DJ נוצץ, השומרים לא יכולים בכניסה כי המוסיקה שלנו מקפיצה. חמודה, למה את לא רוקדת... את פה לבד? אז בואו איתי, ניתן ב- ג'יגי ג'יגי, בם בם בם ריקוד השורטי ביגי יש שם, יש סגנון, רוקדים בשיגעון, מקצבים שאף אחד עוד לא ניסה ועל כל השאר נוציא צו הריסה. בנות רוקדות... תקשיבו לי בנות, ביגי כאן על הבמה ועל כל הבני זונות עוד נכריז מלחמה. אז תנו לי ריספקט יש כאן אפקט כי אני פה היחיד שמחליט זורם לכם בדם קובע את הביט חמודה, למה את לא רוקדת... את פה לבד? מכונת להיטים משומנת ביותר לא פוזל לצדדים, לא אני לא מוותר הרמקול צועק הבייס-דראם דופק כי יש היפ הופ חדש מהמזרח ואת הסטייל הזה שלנו אף אחד לא ייקח. בנות רוקדות.... לא תתפוס אותי, בגלל זה קוראים לי שורטי חמקמק כמו חנקן לא יישאר לך חמצן אולי אני קטן אבל יש לי גדול אתה תצא שפן ולקרשים תיפול. שנים של עבודה קשה ומפרכת הניבה פירות והמוסיקה נשפכת יש לי עוד כמויות של טקסטים ולחנים מקצבים מטורפים שלא שמעת בחיים. אני יכול להוציא כל חודש אלבום האולפן שלי עמוס חבוב ואין לי מקום חה...! בנות רוקדות....

דיתוּש

New member
חחח מעתיקנים!

"עכשיו דממה! הצל על הבמה" נורא מזכיר לי, באופן תמוה, את- "תקשיבו לי בנות, ביגי כאן על הבמה". הבושה
!

gloom

New member
ועוד אחד לנטע(ולכל הבנות)../images/Emo66.gif

תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת תראי לי מתוקה איך את עלי רותחת תזיזי ת'ישבן, תנענעי הכל אני שחקן גדול, אני אכניס לך גול. תזיזי ת'ישבן מכאן לכאן אני מוכן כמו כסף מזומן מתחת לשולחן, חרמן חם כמו קפה, אני בחור יפה סבבה, יותר טוב מאבא תגידי מה איתך, איפה את איך גדלת? נעשית כוסית, רוצה בטוסיק? אני לחוץ, חם כאן בחוץ, מת לסטוץ מלאך נשמה את חמה נוטפת לא צריך משקפת לראות איך שאת רוקדת את מאוהבת בעצמך, אז... תזיזי ת'ישבן... בואי אלי כי לך כדאי אני חגגתי במסיבות יותר מעודאי וקוסאי ביחד, לישראלים אין פחד, תעשי כבוד תנענעי כבר את התחת תגידי מה איתך איפה את איך גדלת, איזה כוסית, רוצה בטוסיק? זה לא תירוץ, כאן לא קיבוץ, סיפור מצוץ מותק שלי את תפוסה מאוהבת לא, את לא קולטת מה את מפסידה זה הדבר האמיתי חוץ מהעולם הבא. תזיזי ת'ישבן... אני שחור, אני קשוח, סבלתי מקיפוח עצבני וקצת מתוח, כל חיי חלפו ברוח ולאף אחד לא אכפת מה איתי מה עם העתיד שלי, הולך לאיבוד לא סיימתי שנות לימוד שברתי, הרסתי, פיצצתי פרצופים שלוש שנים כמו מניאק טחנתי בשטחים. תזיזי ת'ישבן...

S H I L G I

New member
פפפ שונאת תשירים האלה ..../images/Emo176.gif

חוץ מ"המורה" שזה שיר פשוט מעולה
ואיך השירים האלה קשורים אלי, אם אפשר לשאול..?

bariska

New member
גם לי בא להישתתף../images/Emo13.gif

אוכלת מהצד-ניר פרידמן קראו לי לפתע פתאום לצבא השארתי בבית אישה עצובה שלא התאפקה וחיפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפנתי אותם לדירה הסמוכה ?ה- ה- הגידי הכיצד את אוכלת מהצד ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בדלת שאלו אותי אם יש אמרתי להם שאין לי אפילו ש'כן היה לי כי יש פתגם שאומר צריך לדעת ממי לבקש ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- היכצד את אוכלת מהצד? העולם נוהג על פי אותו מוסר השכל יש מוסר ויש שיטה יש גזר ומקל נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות אבל תראו יבוא היום כל כלב ביג'י יומו. ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד?

bariska

New member
מלנכוליה אהובתי-חמי רודנר

הנשים הצעירות פוסעות ברחוב מעיפות מבט בחלונות הראווה כ"כ מצודדות כ"כ נראת נפלא אור ואהבה מי מכן נשים יפות תהיה אשתי מי תחלוק את גורלה בגורלי מי תרצה לשתות מכוס תרעלתי אור ואהבה ואני שקוע בעצמי מתכרבל במתיקות או, מלנכוליה את אהובתי את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית או, מלנכוליה את אהובתי הנשים הצעירות הלכו מזמן אספו את רגליהן הארוכות איתן אור של בין ערביים נח על הרחוב אור לאהבה היא תקח אותי הביתה מהורהר תחגוג איתי את בידתי ביין מר תסלח לי על הכל ותסובב את הסכין אור ואהבה ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או, מלנכוליה את אהובתי את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית או, מלנכוליה את אהובתי מלנכוליה את אהובתי

bariska

New member
שיקו-שייגעצ

שיקו כשאתה בועט על המיטרים אז הפתמות שלי עומדות שיקו כשאתה מזיז ת'יריכיים בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבי הקט אין לך מושג. אל תלך מכאן השמש תקע לי בתוך החלון אל תלך מכאן כשאתה לא כאן אני אפסיק אני אפסיק לישון חח שיר דבילי..

bariska

New member
עכשיו טוב-גלעד שגב

בדיוק כשאני מאבד עניין נזכרתי איך אמרת בוא ניסע והשארנו בלאגן כן... אני מאחורה עם כובע מצחיה ואתה מתופף על ההגה תוך כדי הנסיעה כן... הזמן עצר מאז לשבע עשרה שנים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני יורד מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בדיוק שאני מאבד תקווה נזכרתי איך הגעת וידעת להוציא אותי בזמן כן... חצר בית ספר בהפסקה אתה מחייך הגעת ישר מהצבא כן... כבר נהיה מאוחר אחרי שבע ושלושים אני לבד בחוץ מחשיך ממש לפני שאני עף מהפסים הרגשתי שאנחנו מתקרבים עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים כותבים שמות בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... עם היד באוויר ציירתי את החוף רוח ים שני אחים יושבים קרוב בחול מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב... בין שברי הימים הגעתי אל החוף שם אתה אמיתי וכל השאר כבר לא מתחברים לגלים ולא רואים את הסוף עכשיו טוב עכשיו טוב...

bariska

New member
קח אותי-היהודים

מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור ומי זרק לך איזו הערה תגידי זה סגור מי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך היא מחפשת ת'מקום שבו לא תחשוב עוד עליך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אליך מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש ת'גל בחוף ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה ת'נוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך היא מחפשת ת'מקום שבו לא תחשוב עוד עליך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אליך

bariska

New member
פצצת זמן-כלא 6

פזמון: זה כל העניין,פצצת זמן חושב מאיפה באתי איך הלכתי איך הגעתי לכאן? איפה אנחנו?איך הלכנו? מה יהיה הסוף איתנו ? קליק קליק קליק קליק זה בידיים שלנו 2x the six element: השעון מתקתק יותר מדי שגיאות נעשות אין זמן להתנשאות חוזרים על אותן עקבות אני מעדיף שיהיה שלום וטוב במקום טרור בשביל שלא אשב בבית ואחשוב על מה לכתוב ובפחות פיגועים אני לא מסתפק בשביל מה אני משלם מיסים כדי לספק לראש הממשלה חדר ריק שהוא יגלוש ברשת? אני גוסס בישראל והשרים מסתלבטים בכנסת כולם פה זומבים מתים מהלכים לא רוצה לחיות בין המתים אלא למות עם החיים (השלום מוכר) אבל מי בכלל רוצה לקנות? עוד יום יבוא וימכרו צרובים שלו בחנויות כל בן אדם חדש שאני מכיר תופס את הסכין נועץ בגבי חודר ללבי ואתה הבא מזמין קבעתי כאן עם השלום כי זה מזיז לי אני מחכה ומחכה טוב כנראה שהוא הבריז לי פזמון: זה כל העניין,פצצת זמן חושב מאיפה באתי איך הלכתי איך הגעתי לכאן? איפה אנחנו?איך הלכנו? מה יהיה הסוף איתנו קליק קליק קליק קליק זה בידיים שלנו 2x סתכל מחוץ לחלון ותבין סתכל על ההגיון ותבין סתכל על העיתון עמוד ראשון לאחרון ותבין סתכל על כל יון ויונתון חשמל באוויר 2x young - e : טוב ,אומרים שהשמיים הם הגבול ואין גבול לדמיון חיי במקום מוקף גבולות כמו חבל סביב לגרון סמלים נופלים כמו כוכבים אילון רמון חיי באלכסון בין אסון לאסון התרבות איבדה ת'מהות, רמאות הפכה מילה שמתחרזת עם שלטון הפרחים בשדות התחלפו במצבות מבטון עובדה שש מליון זה לא מספר טלפון! אמרות מאבדות הגיון צעד גדול לאדם צעד ענק בשבילנו רק בכיוון הלא הנכון ''אני חושב משמע אני קיים'' אמרה שלא תופסת עובדה סתכלו על כל החברה שיושבים בכנסת פתאום, הכל נופל במקום אדם נולד וגם ימות ערום האופנה מעצבות אותנו במקום שנעצב אותה היום אני מרגיש שאני הנורמלי האחרון ואין זמן בשעון! פזמון: זה כל העניין,פצצת זמן חושב מאיפה באתי איך הלכתי איך הגעתי לכאן? איפה אנחנו?איך הלכנו? מה יהיה הסוף איתנו קליק קליק קליק קליק זה בידיים שלנו 2x סתכל מחוץ לחלון ותבין סתכל על ההגיון ותבין סתכל על העיתון עמוד ראשון לאחרון ותבין סתכל על כל יון ויונתון חשמל באוויר 2x baby g: אנשים שואלים למה יש פה רצח? אנשים שואלים למה יש פה שסע? אנשים שואלים אם זה ימשך לנצח? חלקם לא מבינים בכלל על איזה רקע איך פוליטיקאים רק תקועים בתחחים? איך בין שמאל וימין לא מתפשרים על דרכים? לא נמאס לכם לשבת כל היום בסיכסוכים? ומול המסכים לצעוק שכל ישראל אחים? איך ילד בן 6 יודע מה זה צו שמונה? בחור בן 18 היום מחזיק רובה נער בן 17 עולה שיכור על הגה חושב שזה מגניב, טמבל מה אתה עושה? איך יש זמרים שאומרים תהיו כמונו? עזבו אותכם תקחו סמים אולי תסעו להודו אם אין מקום על המטוס תסעו לתאילנד או לרודוס מה זה משנה? רק אל תהיו בפוקוס התנתקות היא האויב הכי גדול של הזמן תחייה ת'הווה אבל תחשוב על המחר אם תנסה הכי חזק לא תעצור ת'שעון אז חבר תמהר כי נהיה מאוחר פזמון: זה כל העניין,פצצת זמן חושב מאיפה באתי איך הלכתי איך הגעתי לכאן? איפה אנחנו?איך הלכנו? מה יהיה הסוף איתנו קליק קליק קליק קליק זה בידיים שלנו זה כל העניין,פצצת זמן 2x סתכל מחוץ לחלון ותבין סתכל על ההגיון ותבין סתכל על העיתון עמוד ראשון לאחרון ותבין סתכל על כל יון ויונתון חשמל באוויר 2x זה כל העניין פצצת זמן איך הגעתי לכאן? מה יהיה הסוף איתנו? זה כל העניין פצצת זמן איך הגעתי לכאן? מה יהיה הסוף איתנו? קליק קליק קליק זה בידיים שלנו!

bariska

New member
ד"א למישהו יש את השיר

אמפריות נופלות לאט-של דן תורן ועוד משו..מישו מכיר איזה תוכנה שמימנה אפשר להוריד שירים?כמו קאזה..:)

למעלה