יאללללה להעיר את הפורום!

S H I L G I

New member
ד"א שני../images/Emo8.gif../images/Emo176.gif

למי שיש את זרזירים (השיר, לא המילים) של הזבובים שיגיד, כי אני שנתיים ניסיתי להוריד ולא הצלחתי, ארג.

s p i n e

New member
אני מתה על השיר הזה../images/Emo175.gif

יש לזה קליפ כ"כ חמוד..
הדס.

מוקדש לי ולהדס...../images/Emo8.gif

צל ומי באר/הדודאים! במדרון מעל הואדי עץ השקדייה פורח באוויר ניחוח הדסים זה הזמן לפני הקיץ שערי הלב פותח ותמיד ברוכים הנכנסים בימים אשר כאלה מחכים עד בוא הליל מחכים לצעדים קרבים לא סוגרים את הבריח לא עוצמים את העיניים בימים גאלה מקשיבים מי שרעב ימצא אצלנו פת של לחם מי שעייף ימצא פה צל ומי באר מי שסוכתו נופלת חרש יכנס בדלת חרש יכנס ועד עולם יוכל להישאר מי שרעב ימצא אצלנו פת של לחם מי שעייף ימצא פה צל ומי באר מי שסוכתו נופלת חרש יכנס בדלת חרש יכנס ועד עולם יוכל להישאר זה הבית שבנינו זה האורן שנטענו זה השביל וזוהי הבאר מי שבא לפה אחינו מי שבא יסב איתנו והשער שוב לא יסגר

וגם זה...חחח....../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

א-אוהל...חחח....!!
א - אוהל ב - זה בית ג - זה גמל גדול מהי ד? זוהי דלת שפותחת את הכל. ה - הדס ו ו - הוא ורד שפרחו לי בחולות. ז ח - שניהם ביחד זהו זר חבצלות. בני השש ובני השבע אלף בית , אלף בית מציירים בגיר וצבע אלף בית , אלף בית ויוצאות במחיול מחניים אלף אלף, בית אותיות עשרים ושתיים אלף בית. ט - זה טוב י - זה יופי כ - זה כן ו ל - לא. מ ו נ - זה מן ונופת קח לך ותן גם לו ס - ספר ע - עין פ - פרפר וגם פשוש צ - צחוק עד לב שמים ק - זה קוף ש - שלום ו ר - זה ראש גדול על הכתפים ילד טוב ירושלים ו ת - תודה ונגמרה העבודה ד"ש למשפחה שלך ולך לך לדרכך.

bariska

New member
הינה עוד כמה

ניצוצות-פורטיסחרוף משינה-אנה מכה אפורה-מוניקה סקס יש להם עוד שיר חמוד אבל שכחתי מה שמו..אני זוכר איך הוא הולך! על קו הזינוק לפני המרוץ בוא אני ואת עומדים לרוץ..בלה בלה..
יוני בלוך-נעים בחוץ!
זהו!!

bariska

New member
ד"א למשיהו יש

את תחלית בתחתית של ערן צור? אני שנים מחפש..אבל הוא לא מוצא לי כלום
אז אם יש לכם...תעשו מצווה

gloom

New member
את יכולה לנסות../images/Emo66.gif

ואז תגלי שזה ממכר ואז זה יהפוך לסמים קלים... ואז ירצו לנו שעתיים בבצפר שעם מסניפים דבק U זה יוצר קישיון וסותם את הראות

למעלה