כפר המוזיקה ב
אנשים

butbut

New member
../images/Emo26.gif הייתי חייבת=]

הוא דורש נשיקהה!!!!דחוףףף

זאת מכונית של מקפליי? :O

היא לא שייכת ליוניברסל? וכעקרון, רק שתדעו שבלוחית רישוי (זו שכתוב עליה כרגע מקפליי), צריך להיות כתוב- OUTTA TIME שזה... גאוני! כי זו מכונת זמן.. אז "מחוץ לזמן".... *כלכך מאושרת וגאה בעצמי ונגנבת בטירופים מהמכונית הזו*

m i c k e y 15

New member
אעאעאעאעאע יש סקינס!!! ביס!!../images/Emo47.gif!!!

טוני כזה שווה!!!!!!!! אני עדיין לא מאמינה שהשווה הזה הוא זה ששיחק ת'ילד ב"רווק פלוס ילד" לא יאומן פשוטט וגם מקסייייי חמודדדדדדד וסיד כ"כ חמודדדד ומתוק...לודעת למה כשאני רואה אותו אני חושבת על דני..משו בשיער אולי חחח אתמול היה הפרק הראשון!! שווה לראות חבר'הה אני חולה על כל הקללות של הבריטים האלה
ד"א למי שיודעת איך קוראים לטוני במציאותצ שתגיד!! ומיד!

shakedy69

New member
זה הילד מרווק פלוס ילד?!!?

ידעתי שהוא מוכר לי כלכך....יאוו בחיים לא הייתי עולה על זה! זאת אחת הסדרות היותר טובות שאני רואה אותי מתמכרת אליה....אגב יש לה עונה שנייה אם אני לא טועה או שלישית שהתחילה באנגליה עכשיו. אמןן שזה גם יגיע אלינו...

yby12

New member
אההה וקוראים לו..

Nicholas Hoult אם תחפשי בתמונות של גוגל יש כמה יפות... שקסי..

O0NoNi0O

New member
חח ראיתי רק את הפרק הראשון

דיי הטוני הזה פושט מושלם
נמ, ראית את זה כבר?

kelly7i

New member
ומתי את מביאה לי המשכים?D:

זה היה כל כך כייף לקרוא פרק אחרי פרק אחרי פרקק חח ככה בלי לחכות

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifובזאת אני יוצאת בהצהרה!

שאני מכורה לפיקים רישמית.
ושאני מאתגרת את עצמי באנגלית בדרך! ואפשר לפרגן כל הכבוד לי, צעד כביר זה, אני עוד יהיה מעולה

roni poynter

New member
אויי בנות קבלו סירטון ממש חמוד..

זה טום כשהוא היה קטןןן... באיזה שהיא תוכניתת .. הוא ממש מאמי שם!!! וקלטו תבגדיםםם ...!! אני לא יודעת אם מישהי ראתהה אבל בכל זאתת זה ממש חמודד=]

O0NoNi0O

New member
)*&^%$#@*&^%$#@!^%$#@&^%$

איזה קטנצ'יק פוצי חמודדד ייאאאאא תודה חח אני לא מפסיקה להתלהב פה איזה קטןןןן וחמוד חח איך הוא רץץ איזה חמוד ואז מראים אותו כזה מחזיק מלא שקיות יייוווו><"

למעלה