כפר המוזיקה ב
אנשים

roni poynter

New member
חח נכון איזה פוצ'י נוצ'י..=]

ואת בפורוםם אופנה...!!!!!!!!! נחמד אז עכשיו אינ יכולה לשאול אותך שאלות על זה ואת תדעיי..!! יייאייי כי יש דברים שאני לא יודעת איפה למצוא אותםם.. אז תביאי לי תאייסי שלךך.. טוב?

אמג~! הוא כזה חמודדדדדדדדד#@&^!%&&%*^%@

חמדמדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה טום זה XDDD סנג'ר LOL

O0NoNi0O

New member
טוב אני ורוני הגענו למצב נדיר

של בורות ואנחנו חייבות לדעת מה זה LOL?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומפג!!!!!!!!!!!!1111111

כמה שהוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
@$!%@#%R!$!^%@!#$%@!% יווווווווווווווווווווו זה לא ייאמן
!!!!!!!!!!111111 איזה נושי קטן כזה אאאאאאאאאאאאא

just chenis

New member
יאאאאא איזה חמווד!

איזה מתוק... בא לי כזה אח.. טוב נסתפק במה שיש.. :]

kelly7i

New member
נראלי ש.. אני מסוננת ע"י טל רשמית!../images/Emo46.gif

איזה שבוע לא היה אותה במסן.. היא הבטיחה לי כבר מלפני איזה שבועיים או יותר ש"מחר" היא תשלח לי המשך טל.. אני כועסת עליך@$%^&&*!

אבל אני עובדת קשה#@$%!#&^%#^@$%!$^

ובכלל לא יצא לי להתחבר למסנג'ר כמעט. וחוצמזה את יודעת שאני תקועה בסצינת סקס, אני כותבת אותה לאט לאט.....

kelly7i

New member
שנהה@$%!~

אבל יש במשך מאיפה שארני הפסקתי שאת המשכת לפני הסצינת סקס אז תסימי\ תתרגמי את זה כבר, בבסוף אני ישכח במה הסיפור הזה עוסק><

kelly7i

New member
אני יוצאת בעוד הצהרה!../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הפורום הזה.. קשה לניווט! חח הכל פה ממש עמוס, 100 אלף שרשורי ענק של אופים כאלה של תפוז, כל שניה יש נושאי שיחה אחריםXD קשה למצוא פה משו
ועודש הצהרה- בזמן האחרון אני חיהבפורום.

kelly7i

New member
באלי את הספר החמישי של הארי פוטר..

פה לידי, זה ממש יעסיק אותייי

../images/Emo6.gif

אני בדיוק קוראת אותו!! לפני כמה זמן היה לי ממש משעמם ואת כל הספרים שיש לי אתה קורא פעם אחת ומספיק. אז אמרתי לעצמי 'זה ספר עבה. הוא יעסיק אותי להרבה זמן.. בתקווה והוא יהיה מעניין..' ועכשיו אני לא מפסיקה לקרוא אותו! אני קרובה לסיום! חחח

kelly7i

New member
בע אני אוכלת ממש מלא משיעמום

חחח ומה זה בתקווה והוא יהיה מעניין? עוד לא קראת אותו??
אצלי בבית יש הארי1, וגם עכשיו הוא לא בבית שלי כי אח שלי טס לאמריקה ולקח אותו איתו=\ ואני בנאדם שלא מסוגל לקרוא את אותו דב רעוד פעם, או לראות שידור חוזר וכאלה ובכלל לקרוא ספר עוד פעם זה מציק, אבל הארי פוטר..
זה פשוט משו אחר, תמיד אפשר לחזור לזה וכבר שבועות אני מפנטזת להחזיק בידי את הספר החמישי, כי משמ באלי לקרוא אותו ומשם להמשיך הלאה, ואין לי אותו! ולמה אני חופרת למה? אני אפרוש בשיא

kelly7i

New member
פשש מישי פה מגזימה?../images/Emo2.gif

אני אל מאמינה שהוא כזה גרוע, ואני מחכה כבר לקרוא אותו כולי מתח אבל יש מצב שזה הספר השביעי והאחרון, והיא סיימה אותו לא בדרך שכולם רצו=\

The Psycho Girl

New member
הוא לא עד כדי כך גרוע

אומנם רולינג מרחה חצי מהספר במיוחד החלק הראשון - לקח לי 5 ימים לקרוא 15 פרקים ויומיים וחצי לקרוא 20 פרקים אבל הוא ספר טוב מאוד בסך הכל

kelly7i

New member
מלא זמן לא ראיתי טלויזיה, ככה איזה סרט

אני חיבת לקנות משקפים =| + משקפי שמש, אעע אני ממש הורסת לי את העינים כל הזמן הזה =\

למעלה