- All these things I hate Bullet for my valentine .~ חרא שיר._.
O okep New member 11/8/10 #11 ../images/Emo40.gif - All these things I hate Bullet for my valentine .~ חרא שיר._.
O okep New member 11/8/10 #27 ../images/Emo40.gif לאXD פעם באמת אהבתי אותם , הייתי חורשת עליהם . אבל לאדעת , ממש נמאסXD
R RockingLikeTheDead New member 11/8/10 #43 ../images/Emo216.gifהאלבום החדש מעולה לדעתי../images/Emo47.gif אף פעם לא ממש טרחתי להבין אבל מה קטע של THE POSION. יש לי אותו אבל אני שומעת רק את השירים המוכרים..
../images/Emo216.gifהאלבום החדש מעולה לדעתי../images/Emo47.gif אף פעם לא ממש טרחתי להבין אבל מה קטע של THE POSION. יש לי אותו אבל אני שומעת רק את השירים המוכרים..
O okep New member 12/8/10 #58 ../images/Emo40.gif חחח לאדעת , הם פשוט נמאסוXD אבל אני תמיד מעדיפה את סקרימ או פבר .~
O okep New member 11/8/10 #28 ../images/Emo40.gif כי הוא באייטיונס , ואני עצלנית מדי בשביל להעבירXD גאון._.
T Touched By Angels New member 11/8/10 #12 ג'פרי כוכב-גורג'ס. [כה גם אני לא יודעת למה אני פה, זה בוקר ויש לי מנקה בחדר ככה שאין לי אפשרות לישון אז... ]
ג'פרי כוכב-גורג'ס. [כה גם אני לא יודעת למה אני פה, זה בוקר ויש לי מנקה בחדר ככה שאין לי אפשרות לישון אז... ]
N NoAmItA ChAn New member 11/8/10 #20 הגיע הזמן שגם תלמדי אותו! ונכון שסטריינג'ר אין א סטריינג' לנד זה כזה שיר טו-אוב? *_______*
B BehindClosedDoors New member 11/8/10 #29 רגע, אני באליביXD ../images/Emo223.gif וזה פשוט יהיה כיף לא נורמלי לשיר איתם את VOX POPULI *-* ואת דיס איז וואר.
רגע, אני באליביXD ../images/Emo223.gif וזה פשוט יהיה כיף לא נורמלי לשיר איתם את VOX POPULI *-* ואת דיס איז וואר.
B BehindClosedDoors New member 11/8/10 #31 ו,היי! אני יודעת כבר חצי מהאלבום ../images/Emo223.gif רק יש איזה 3 שירים שאני צריכה ללמוד ממש בעל פה. <: חח אני אפילו מתאמנת על הקולות רקע של הסאמיט.
ו,היי! אני יודעת כבר חצי מהאלבום ../images/Emo223.gif רק יש איזה 3 שירים שאני צריכה ללמוד ממש בעל פה. <: חח אני אפילו מתאמנת על הקולות רקע של הסאמיט.
B BehindClosedDoors New member 11/8/10 #35 אע, וסטרנג'ר די משעמםXD ../images/Emo223.gif הליריקס יפה, אבל הוא לא קליט מספיק. כאילו, ייקח לי המון זמן להתעמק בו.
אע, וסטרנג'ר די משעמםXD ../images/Emo223.gif הליריקס יפה, אבל הוא לא קליט מספיק. כאילו, ייקח לי המון זמן להתעמק בו.
N NoAmItA ChAn New member 11/8/10 #37 באמת? OO: לדעתי זה שיר ממש מעניין והשיר הכי "מיוחד" באלבום *-* איזה שירים נותרו לך ללמוד? <:
B BehindClosedDoors New member 11/8/10 #40 בעיקרון את סטרנג'ר, אליבי, ווקס ../images/Emo223.gif שכאילו, את ווקס אני יודעת בערך ואת השניים האחרים שהזכרתי ממש לא. XD אבל לא נורא. אני יודעת מספיק כבר.
בעיקרון את סטרנג'ר, אליבי, ווקס ../images/Emo223.gif שכאילו, את ווקס אני יודעת בערך ואת השניים האחרים שהזכרתי ממש לא. XD אבל לא נורא. אני יודעת מספיק כבר.
O okep New member 11/8/10 #32 ../images/Emo40.gif../images/Emo45.gif האלבומים האחרים יותר טובים , אבל ההופעה וזה ~