מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifIt has to be you- Yesung../images/Emo99.gif

... גאד אני אוהבת את הבן אדם הזה. ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifGet back to Hogwarts- A very Potter Musi

cal
זה פשוט מחזמר גאוני, גאד, ברצינווווווווווווווות

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifTome to jurii- Miyavi../images/Emo47.gif

.... הוא מלך, פשוט מלךךךךךךךךך. 333333333333> אני כלכך מתגעגעת לחפירות עליו, אבל קשה לי. >:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLa cha ta- FX

אנירוצהSMTOWN2010זהלאהוגןבכללבכללבכללT____T [אבל יותר מזה אני רוצה SS3 מן הסתם כי אעהאעה שינדונג ואונהיוק פאקינג מביימים אותו אומייגאד אומייגאד אני חושבת שאני אמות בלי פאנקאמס לפחות T____T]

Hadar way

New member
תנו לי להפתיע אתכם

Demolation lovers
אני שומעת אותם כל היום בערך ואני מבינה כמה זמן לא שמעתי וכמה התגעגעתי למוזיקה שלהם

Hadar way

New member
דווקא לא נראה לי

שאני מתקבעת על משהו זה נשאר הרבה זמן בכל מקרה אני מקווה שלא

NoAmItA ChAn

New member
יאאא, איזה כיף!

לפני איזה שבועיים פלוס שמעתי את TC ואת TBP אחד אחרי השני, וזה היה כזה כיף *-*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifKitto Daijoubu- Arashi

אומואומואומו אתמול הלכתי לישון בכזה, 2 וחצי? ואחרי שנכנסתי למיטה חשבתי על זה שאני צריכה ללכת לקחת את הדיסק און קי מהמחשב של אמא כי יש עליו דברים שההורים לא אמורים לראות [*שיעול* פאנפיק אמפרג שהתחלתי לכתוב] אבל בסוף אמרתי "למה לטרוח לקום עכשיו, זה לא כאילו הם יסתכלו על זה..." ועכשיו באתי לשמור משהו עליו [תמונות- כיוון שהמחשב שלי חצי מהזמן לא עובד אני משתמשת בDOK בעיקר בשביל לשמור עליו תמונות וכאלה ואז להעביר אותן למחשב שלי] וגיליתי שהוא נעלם! O: ... ההורים שלי גורשו לסופ"ש [מסיבת גיוס וכאלה, באמת צריכה לברר שאח שלי זוכר שהוא לא פה מחר XP] וכזה... אני אניח שהם לא יחטטו לי בתיקייה שם [אם כן הם מניאקים ואני שונאת אותם>:] אבל אני באמת צריכה DOK. ;; איך אני אשמור תמונות עכשיו? ואין לי כוח ללכת להדליק את המחשב שלי. *מעוייפת* אה כן ומשעמם לי והורדתי פרק שלם של סטארקינג [בליתרגום] למחשב שלי אבל, כמו שאמרתי, אין לי כוח ללכת להדליק אותו. >:

okep

New member
../images/Emo40.gif רק כי מאוד משעמם לי~

Hollywood - Red Hot Chili Peppers . (HHHHH)

למעלה