מוזיקה שחורה ב-
אנשים

../images/Emo79.gif מוזיקה שחורה ב-../images/Emo43.gif אנשים

אתר תפוז יושבת מחר, יום שני, בין השעות 6:30-7:00 בבוקר, למשך כרבע שעה, לצורך עבודות תחזוקה בבסיס הנתונים של הפורומים. אנו מתנצלים מראש בפני הגולשים על אי הנוחות הזמנית שתגרם.
נתקלים בהפרעות בתפקוד המיני? הערב בשעה 20:00, ד"ר ליאורה אברמוב, גניקולוגית וסקסולוגית, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב על שאלות בתחום הפרעות בתפקוד המיני אצל נשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=385&MessageId=121159452
אוהבים מוזיקה שחורה? נמאס לכם מהפלייליסט של העורכים המוזיקליים? בואו להצביע ולהשפיע במצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=121243436

Robin Sparkles

New member
איזה עצבים!!!!

היום הרכזת ראתה אותי בהפסקה ואמרה לי שלא שיבצתי את עצמי לשיעורי ספורט ואני כן!!! ביום הראשון ללימודים כל אחד כתב למחנך מתי הוא רוצה ואני הבאתי לו את הדף ביד(!!!!).. אז הלכתי למורה לספורט והיא אמרה שהיא לא בטוחה אם יש מקום אבל שאני אבוא לשיעור מחר.. איזה מחנך %&$&$%!!!!!!!!!!!
אם לא יהיה מקום אני אצטרך להיות ביעור ביום חמישי בשעה 2 ואמרתי לה שאני לא יכולה..אם באמת לא יהיה מקום המחנך שלי הולך לחטוף צעקות. באמת. כל הזמן מישהו נדפק בגללו וכל החברות שלי נמצאות מחר בשיעורי ספורט. מוזר שאת כולם שיבצו ורק אותי לו. נמאס מהבצפר הזה!!!!!!!!!!!

linoy7

New member
../images/Emo12.gifאתם מחליטים מתי השיעור ספורט שלכם?../images/Emo41.gif

נחמד..
מממ.. אם לא יהיה מקום- תגידי להם שזו פאשלה שלהם ושלא מעניין אותך ושאת רוצה להיכנס!
חוצמזה, מה זה משנה אם עוד בת אחת תיכנס..

Robin Sparkles

New member
זה ככה רק השנה

אם לא אני אלך למחנך שלי,אשקר לו קצת ויכניסו אותי...

linoy7

New member
חח ככה הכי טוב, בהצלחה!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
חבר'ה אני נפרדת ממכם לזמן מה...

הטיסה שלי בעוד כמה שעות ואני לא יודעת מתי אוכל להתחבר שוב... אז שיהיה לכם שבוע טוב... שמרו על הפורום... קרו

linoy7

New member
קרן!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

סופסוף את שבה ארצה
שתהיה לך טיסה נעימה!!
ותשובי אל הפורום במהרה.. חח

RayoDeLuz

New member
תודה לכולם! ../images/Emo9.gif

אני בישראלל! הטיסה לא הייתה קלה אבל עברתי את זה... ><

linoy7

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לישראל!../images/Emo104.gif חח../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
אהעאהאה!!! ברוכה השבה הביתה../images/Emo104.gif!

עכשיו רק צריך מפגש פורום
.

למעלה