מוזיקה שחורה ב-
אנשים

Robin Sparkles

New member
הדבר הכי כיפי בעולם

זה לקום ביום ראשון בבוקר ולגלות שהכלב אכל את העיתון!!! מיסכן..תמיד בבוקר אני מביאה לו מהחטיפי שוקולד לכלבים שיש לו והיום אפילו לא הכנסתי אותו.. וכשהלכתי הוא עוד התחיל לדבר אלי!! כשחזרתי מהבצפר הוא קפץ עלי ואמרתי לו "נושך כריות אוכל עיתונים"
חח מפגר. זה עיתון 24..לפחות התשחץ בסדר

Galuush

New member
היה לא טעים?!

לפחות הוא אוכל עיתונים... תאמיני לי, שלא היית רוצה לדעת מה הכלבה שלי אוכלת
. העיקר הוא אכל אוכל אכיל, בסופו של דבר...

Robin Sparkles

New member
הוא לא אוכל ממש...

הוא קורע אותם לחיתיכות ממש קטנות. אם הוא אכל יהיה מזה מצחיק לראות פתאום עיסת נייר בבטן שלו
אם כבר אוכל הוא בקטע של דשא ועלים יבשים (כן באמת. פעם חתכתי לו עלה יבש לחתיכות ממש קטנות-שיעמם לי- והוא בלע את זה!!)

just adiki

New member
היא קוססת לעצמה ציפורניים חחח...

היא בת 6. הוטרניר אומר שהיא מאוד בוגרת לגילה
שהוא אמר את זה, זה היה נורא חמוד! חח... בהמשך אני אצרף תמונה שלה כדי שתראו
.

Galuush

New member
יאא איזה חמודי../images/Emo99.gif

שלי בת 8 עוד מעט 9
. זקיינה...

linoy7

New member
../images/Emo6.gifהכלבים שלכן מצחיקים../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל רק בריאות, זה הכי חשוב

Robin Sparkles

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה..

אבל היום בשיעור ספורט היה כיף חחח. הייתי עם אותה מורה (שממש שונאת אותי) מכיתה ח' והיום הביאו לנו את המורה הנחמדה. היא עשתה לנו כלמיני שטויות ובסוף בהרפיה אני ועוד חברה נשכבנו על הבטן ונרדמנו
וכשהתעוררתי חשבתי ששמעתי גשם
איזה הזוי....

linoy7

New member
חחח אז מבינה שהיה מקום בשיעור../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
הם אפילו לא עשו רשימת שמות הטיפשים האלה!

זה חולק לפי כיתות ואז המורה שאלה מה השמות ומאיזה כיתה..בצפר מפגר אין מה לעשות.

linoy7

New member
לא נורא, העיקר שבסוף זה יצא לטובתך.. חחח../images/Emo41.gif

linoy7

New member
התחלתי לעבוד היום../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

[יותר נכון- התלמדות לפני העבודה ביום ראשון
].. במרכזייה של מוזיאון א"י[טוב לדעת שזה בת"א..
].. יאיי! קודם כל- חור!!!!!!!!!! מה נסגר?! למה זה בצפון ת"א?!
נסיעה של 50 דק' בקו הכי מעצבן בעולם!.. סיוט
נו טוב.. לפחות יש מספיק זמן להמשיך ללמוד לתיאוריה
[
למה צריך ללמוד על המנוע, למה?!
] אממ.. הגעתי וזה.. הלכתי לזאת מכוח אדם.. חחח והיא הפנתה אותי למרכזייה, הלכתי לשם.. דיברתי עם זו שאני הולכת להחליף אותה ראשון-שני-שלישי, הסבירה מה צריך לעשות וזה.. הייתי שם מ- 9 וחצי עד 11 וחצי.. בהתחלה ההיא מהכוח אדם רצתה שאני אשאר 4 שעות.. אבל "ויתרה" לי
, בכל מקרה משלמים לי על 4 שעות
וזהו.. עבודה סבבה, למרות כל הכאבי ראש.. חח אני עושה בדיוק מה שאני עושה בבית[מחשב, עונה לטלפון, אוכלת] רק שמשלמים לי על זה..
הדבר היחיד שמבאס שזה מ-8 עד 15:00 וזה כמעט שעה נסיעה באוטובוס
אז זה אומר לצאת מהבית 6 וחצי-רבע ל-7.. טוב, לא נורא.. מזל שזה רק 3 ימים.. והעיקר לעשות עם עצמי משו!
המשך יומנעים!

just adiki

New member
כמה שאלות:

קודם כל, מזל טוב. דבר שני, צודקת
גם אני עכשיו התחלתי לעבוד כדי להעסיק את עצמי. בעיקרון בייביסיטר רק שהוא קבוע. אני לוקחת ילדה מביה"ס, עוזרת לה בשיעורים, מעסיקה אותה וכאלה לפעמים עד 4 וחצי ולפעמים עד 6. בהתחשב בזה שאני קמה מאוחר זה כבר לעבוד חצי יום חח.. מה את עושה בעבודה? את מקבלת החזר נסיעות? כמה משלמים לך לשעה?
סתם דברים שמעניינים אותי.

linoy7

New member
עונה לשאלון../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

חחח נשמע נחמד.. אבל אני לא מסוגלת לעזור בש.ב.. אינלי עצבים לזה.. אני ישר מגלה את התשובה
אוקיי, מרכזייה זה הרי הטלפון הענקי הזה עם מיליון כפתורים ע"מ להעביר שיחות
אז אם מתקבלות שיחות פנים/חוץ אני ישר מקבלת אותן ועושה העברה למי שצריך ואם אני יכולה לעזור ולענות על שאלות אז אני עונה מה שאני יודעת..
24 ש"ח לשעה, וברור שאני מקבלת החזר נסיעות, זה חוק
ממ.. אני צריכה להגיד לזאת מכח אדם שאני נוסעת ב-4 אוטובוסים כל יום, ככה שאני צריכה לקבל 5.3X4
מה לעשות שאני מגיעה מהקצה השני של העיר

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי זה אדיר! 24 לשעה זה כסף ממש טוב. ועזבי מה את עושה בעבודה כל עבודה יש לה את החסרונות שלה חח.. לפחות את לא הולכת לשבור כוסות. למרות ש... לכי תדעי
. ובקשר ל-L
L. אני גם לא טיפוס סבלני במיוחד
. אבל היא תלמידה טובה, היא לא צריכה ממש עזרה והיא קולטת מהר. באנגלית עזרתי לה קצת יותר מידי כי אני מתלהבת חחח... היא פשוט היתה צריכה להגיד תאורים ולחפש אותם בתפזורת והיא די נתקעה ועוד לא הספיקה להגיד תיאור אחד וכבר מצאתי את כל ה-12
.

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

מה לשבור כוסות? איפה כבר הספקת לשבור כוסות?
נו, אז נפלת על תלמידה טובה
איזו כיתה היא?

למעלה