מוזיקה שחורה ב-
אנשים

linoy7

New member
אה, ועדייייייייייי../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

היום יש ברמת גן הופעה של 3 הפיינליסטים של כוכב נולד.. [האמ*כרמל*האמ]
רוצה לבוא?!

just adiki

New member
עכשיו את אומרת לי?../images/Emo7.gif

אעהאעאהאהעהאעהאהעהעהאהאעהההאעהההאה איך התאים לי לבוא
. כרמללללללל מי אמור
טוב לפחות אני אתנחם בעובדה שהייתי בחד"כ ועכשיו אני מרוויחה כסף מבייביסיטר ולא סתם מתבטלת בבית. כרמלללל
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo201.gif../images/Emo41.gif

יואו, איזה חמוד ליבייייייי
ישראל לא היה.. "הוא לא חש בטוב" אז במקומו הביאו את אביב משולם שיצרח לתוך המיקרופון
בהתחלה כולם עלו לבמה, שרו את שיר האודישנים ואח"כ כל אחד עלה לבד.. אביב שר את "קשת בענן" ועוד משו מוזר
כרמל שרה איזשהו שיר בלוז, שיר הגמר ולא זוכרת מה עוד.. אח"כ ליבי עלה וכל הפקאצות התחילו לצרוח
הוא שר עם כרמל את "נולדתי לשלום" ואח"כ הוא שר את שיר הגמר, "אם תזכרי אותי סיון" ואת השיר של עברי לידר שהוא שר בתוכנית [שכחתי איך קוראים לו
] אה
אח"כ הבריחו את כרמל החוצה, נחשי מאיפה?! מהצד של הקהל.
לא כלכך חכם מצדם
כמה בנות הסתערו עליה, הצטלמו וזה..
אח"כ גם בועז מעודה עלה לשיר וזהו
היה נחמד
פעם הבאה אני אגיד לך כמה ימים קודם.. חח

just adiki

New member
לאאאאאאא אני לא מאמינה שהבריחו אותה מהקהל!!

אני כ"כ הייתי נעשת פקצה ועולה עליה!
טוב כשחושבים על זה בשנית-מזל שלא הייתי שם
אני פשוט לא הייתי שולטת בעצמי!! מיותר לציין שאני צוחקת ושאני אראה אותה אני אתנהג בטבעיות לגמרי ולא בטוח שבכלל אבקש להצטלם?
[אני רצינית
] יותר מה הכי מבאס? יודעת?! שהיית שם ויכולנו להפגש. הו, רק אם הייתי נכנסת למסנג'ר בשעה הזאת ולא הייתי לוקחת ילדה מביה"ס וישר אחרי זה הולכת לחד"כ וחוזרת ומתארגנת והולכת שוב לבייביסיטר שעשיתי בו 100 שקל והיה לי פשוט נהדר. עכשיו אני אצטרך לקנות כרטיס יקר להופעה של גלקריה בשביל לראות את כרמלית שלי[
] שרה שיר אחד
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

יאפ, זה באמת מבאס
אבל לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות! אני מקווה
איכ, גלקריה
מה כולם אוהבים בשירה שלה?! אני בחיים לא אבין!
מה את צריכה לקנות כרטיס כלכך יקר [כמה?] בשביל לסבול שעה ומשו עד שתראי את כרמל?!
ועוד בשביל שיר אחד?
אני לא הייתי עושה את זה.. אני אומרת- חכי, בטוח הם יעשו סבב הופעות או משו כמו שיש בכל שנה

NITSAN6

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

קודם כל-קרן רוכה הבאהה
ולינוי-בהצלחה בעבודה החדשה
יש לי טונות של שיעורי בית וכבר תאריכים ל-3 בחנים שבוע הבא..אז אני לא יהיה פה הרבה. אתמול גם התחלתי את הפרוייקט הזה של בר אילן אז בכלל אין לי הרבה זמן לנשום
וואי היה לי אתמול שיעור ספורט מעולה! התחלנו באירובי והיינו צריכות לעשות איזה משו שהמורה קראה לזה V-step ומלא בנות התבלבלו בצעדים..אז היא רואה שאנחנו לא מצליחות ואומרת "מי שלא מצליחה שפשוט תצעד במקום" חח בבת אחת פתאום כולן התחילו ללכת במקום
וואי זה היה כ"כ מצחיק.. אחר כך היה לנו תחנות כושר כאלה ונתפסה לי הבטן מהכפיפות בטן
אבל אני בכושר טוב יחסית לשאר הבנות
רובן בכלל לא עשו כפיפות בטן..פדלאות
וואי ואתמול בהסעות הבייתה היינו אני חברה וידיד שלי ועוד שנים-שלוש בנים מ-ט' מהמושב שלי..ואז קלטנו ששאר המושב לא איתנו
אז הלכתי לחפש את האוטובוס והיו שם מלא ילדים אז הם איבדו אותי..ואני שומעת את השומרת צועקת את השם של המושב שלי והיא אמרה לי שזה אוטובוס סגול אחד. קיצר אני הולכת לקרוא לכל השאר [חוץ מחברה שלי שנעלמה]והם שואלים גם את הנהג אם הוא לוקח את המושב שלנו והוא אומר שכן..אבל לא היה אף אחד מהמושב באוטובוס..בסוף השומרת עולה ואומרת לנו שאנחנו אמורים להיות באוטובוס אחר שעומד לנסוע. אני ירדתי ראשונה מהאוטובוס ואני רואה את הילדים מהמושב באמת באוטובוס שעומד לנסוע..אני דופקת ספרינט ורצה ליד האוטובוס שהתחיל טיפה לנסוע ומסמנת לילדים שיגידו לנהג לעצור והם לא אומרים לו! כולם כזה בוהים בי רצה
בסוף שתי חברות שלי עצרו את האוטובוס
חחח וידיד שלי וכל השאר לא היו אחריי ומצאתי רק את ידיד שלי אז השניים איחרו את ההסעה..

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

תודה
וואי
מה היה קורה אם היית מפספסת את ההסעה?
שיהיה בהצלחה!!!!

NITSAN6

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

הייתי מתקשרת לאמא שלי..זה לא כ"כ רחוק מהמושב.. אפשר אפילו ללכת ברגל..לא שהייתי עושה את זה
זה בערך 45 דקות הליכה וגם נורא חם עכשיו..אבל כבר הלכתי כמה פמעים

linoy7

New member
אהה חח כבר נבהלתי..../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

חשבתי שתצטרכי לישון בבי"ס או משו

למעלה