../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif
קודם כל-קרן רוכה הבאהה
ולינוי-בהצלחה בעבודה החדשה
יש לי טונות של שיעורי בית וכבר תאריכים ל-3 בחנים שבוע הבא..אז אני לא יהיה פה הרבה. אתמול גם התחלתי את הפרוייקט הזה של בר אילן אז בכלל אין לי הרבה זמן לנשום
וואי היה לי אתמול שיעור ספורט מעולה! התחלנו באירובי והיינו צריכות לעשות איזה משו שהמורה קראה לזה V-step ומלא בנות התבלבלו בצעדים..אז היא רואה שאנחנו לא מצליחות ואומרת "מי שלא מצליחה שפשוט תצעד במקום" חח בבת אחת פתאום כולן התחילו ללכת במקום
וואי זה היה כ"כ מצחיק.. אחר כך היה לנו תחנות כושר כאלה ונתפסה לי הבטן מהכפיפות בטן
אבל אני בכושר טוב יחסית לשאר הבנות
רובן בכלל לא עשו כפיפות בטן..פדלאות
וואי ואתמול בהסעות הבייתה היינו אני חברה וידיד שלי ועוד שנים-שלוש בנים מ-ט' מהמושב שלי..ואז קלטנו ששאר המושב לא איתנו
אז הלכתי לחפש את האוטובוס והיו שם מלא ילדים אז הם איבדו אותי..ואני שומעת את השומרת צועקת את השם של המושב שלי והיא אמרה לי שזה אוטובוס סגול אחד. קיצר אני הולכת לקרוא לכל השאר [חוץ מחברה שלי שנעלמה]והם שואלים גם את הנהג אם הוא לוקח את המושב שלנו והוא אומר שכן..אבל לא היה אף אחד מהמושב באוטובוס..בסוף השומרת עולה ואומרת לנו שאנחנו אמורים להיות באוטובוס אחר שעומד לנסוע. אני ירדתי ראשונה מהאוטובוס ואני רואה את הילדים מהמושב באמת באוטובוס שעומד לנסוע..אני דופקת ספרינט ורצה ליד האוטובוס שהתחיל טיפה לנסוע ומסמנת לילדים שיגידו לנהג לעצור והם לא אומרים לו! כולם כזה בוהים בי רצה
בסוף שתי חברות שלי עצרו את האוטובוס
חחח וידיד שלי וכל השאר לא היו אחריי ומצאתי רק את ידיד שלי אז השניים איחרו את ההסעה..