מסדר נוכחות [אוקטובר]

inbal287

New member
../images/Emo79.gifמסדר נוכחות [אוקטובר]../images/Emo79.gif

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: שיר אהוב? מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? מדגישומטיק
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
כלי נגינה ונגנים מוזיקה עברית ישנה וחדשה רוק ישראלי ערוץ 24 מתופפים שיהיה לכולם חודש מקסים
.

itoosh2

New member
שלום...

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 איפה אתם גרים: רעננה שיר אהוב? זה משתנה... אבל אפשר להגיד ש led zeppelin - the rover מה אתם שומעים עכשיו? שוטי הנבואה - מי מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? פחות פירסומים... עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? כואב לי הגרון! וקמתי מוקדם מדי! ותמונה כדי שנכיר אתכם: כבר העלה... השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? אם ארגיש טוב... ויש גם הרבה מהפורום שבפורום רד הוט צ'ילי פפרס...

itoosh2

New member
יש תמונה?

זה תמיד עוזר למוח סנילי כמו שלי לזכור...

inbal287

New member
בקשר להצעות השיפור שלך -

אין מה לעשות, תמיד יהיו אנשים שיכנסו כדי לפרסם. לא אכפת להם שהם מציפים את הפורום, הם לא טורחים לבדוק אם הם יכולים לנצל"ש או משהו. זה ככה בכל פורום, אבל בגלל שזה פורום של יוצרים אז אנחנו סובלים יותר. אני וסיוון מנסות לעשות סדר, אני אישית משרשרת פה כל יום את ההודעות האלה לאוף או לשרשור אחר.

itoosh2

New member
יש ועוד איך מה לעשות...

לא צריך כל כך להתחשב באנשים... תכתבו בצד שמאל כמו שכתוב על הפרסומים, תכתבו שזה לא המקום לפרסום שירים כתובים... ופשוט כל שיר כתוב שמפורסם פה תמחקי... בלי אזהרות, בלי שאלות, בלי כלום... לא צריך את זה...

inbal287

New member
תראה, מאוד קל להגיד...

אבל תאמין לי שזה רק יגדיר אותנו כ"פורום של סנובים" או כפורום לא נחמד שלא נעים להכנס אליו, ואנחנו לא רוצות את זה. אני וסיוון נדבר ונראה מה אפשר לעשות.
.

N Z 8 5

New member
חשוב לי שתיכנסו...

בתור מישהי שפירסמה פה שיר ראשית אני מאוד מתנצלת פשוט חשבתי שבפורום של מוסיקאים צעירים זה המקום לפרסם שירים אבל כנראה שטעיתי. בכל מקרה אם אתם לא רוצים שאנשים יפרסמו פה שירים כדאי שתגידו כי אי-אפשר לנחש את זה!

inbal287

New member
שירים כתובים יש לשלוח אליי במסר,

הם מפורסמים כל יום חמישי בפינת התרבות.

N Z 8 5

New member
חבל מאוד

שאתם קוראים לעצמכם פורום מוסיקאים צעירים אבל בקושי מתעסקים פה במוזיקה!

inbal287

New member
את לא צריכה לתקוף

זה פורום מוסיקאים צעירים לא פורום סופרים ומשוררים צעירים 2. מתעסקים פה במוזיקה ופחות בחומרים כתובים, ככה הוחלט. בכל מקרה אני וסיוון לקחנו את ההערות שלכם לתשומת ליבנו והגענו לפתרון, אז במקום לתקוף אפשר לדבר יפה ואפשר גם לנסות להבין את הצד של המנהלות.

למעלה