מסדר נוכחות [אוקטובר]

noam273

New member
=]

שם:נעםםם,נעמיקה. תאריך לידה:27.3.92 איפה אתם גרים:קרית אונו שיר אהוב?כרגע, אין שיר אהוב מסוים...זה יותר מדי קשה
מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש של המחשב של אח שליXD אני לא בחדרשלי. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10:1000!ברוער!אני ממש אוהבת אותו.. הצעות לשיפור?אני עוד אחשוב על משהו..נייךנייךנייך עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? האאאאאאאאאאאאאא ותמונה כדי שנכיר אתכם:---> השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא?לא.. הודגש באמצעות מדגישומטיק
נעמיקה3>

imry100

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

שם: אמרי זגורי תאריך לידה: 27.7.1993 איפה אתם גרים: קריית שמונה שיר אהוב? ?????????? מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: 288905789 [email protected] דירוג לפורום 1-10: בזמן האחרון 6.5 הצעות לשיפור? יותר דיונים מעניינים והקלות בעניין פרסום שירים כתובים עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אההההההההההההההההההההההההה
השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? ברור

inbal287

New member
פינת התרבות כל חמישי,

רק תשלחו לי מסרים עם השירים שאתם רוצים לפרסם.

A N I g M A

New member
שותפה שלי../images/Emo99.gif

שם: סיוון תאריך לידה: 26/7/87 איפה אתם גרים: ירושלים
שיר אהוב?: כרגע אני ממש אוהבת את Who knew של פינק. מה אתם שומעים עכשיו? Corinne Bailey Rey - Like a star מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: אני לא אובייקטיבית
הצעות לשיפור? תתחילו להשתתף יותר
עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אני צריכה חבר!!!1111 ותמונה כדי שנכיר אתכם: נו. השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? נו בטח, מה. אחרי כל החטאים

Yoko Nakajima

New member
^_^

שם: לירן תאריך לידה: 6.7.90 איפה אתם גרים: ראשון שיר אהוב? יש יותר מידי XD מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת, מנגנת מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי הצעות לשיפור? ממ נו לאדעת >< עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? סליחה עולם! אנשים אני אוהבת אתכם! ותמונה כדי שנכיר אתכם: תמונה מפולין השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? ועוד איך =)

רייל

New member
Sing me to sleep.

שם: ריילי המגניבולה. תאריך לידה: 3.3.90 איפה אתם גרים: איזור השרון. שיר אהוב? Christopher Lydon של הדרזדן דולז. לעולם ועד! מה אתם שומעים עכשיו? Asleep של הסמית'ס. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אני רעבה דאמיט.]; ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? יאפ.

inbal287

New member
../images/Emo103.gif

שם: ענבליק תאריך לידה: 2/8/89 איפה אתם גרים: ירושלים
שיר אהוב? HIM - Sweet Pandemonium מה אתם שומעים עכשיו? אביב גפן - שיר תקווה מסן/אייסי: תקבלו במסר דירוג לפורום 1-10: אנלא אובייקטיבית [
] הצעות לשיפור? תכתבו יותר, תגיבו יותר לאנשים עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? חם
ותמונה כדי שנכיר אתכם: אממ היא כבר לא עדכנית למרות שהיא מלפני שבועיים, כבר הספקתי להסתפר... השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? לא צמה, לא שומרת וכו'

hagarshtar

New member
אניניני../images/Emo118.gif

שם:הגרי תאריך לידה:5.8 איפה אתם גרים:רעננה שיר אהוב?אממ..הנסיך הקטן וגלי..אבל יש עוד מלא מה אתם שומעים עכשיו?כלום \: מסן/אייסי:198975888 דירוג לפורום 1-10:תשע הצעות לשיפור?לא קשור אליכם אבל שאנשים יתחילו לנצל"ש עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם?שהעולם חרא? ותמונה כדי שנכיר אתכם:שניה |מובכת| השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא?כן ואין לי כח להסביר למה.

יאי../images/Emo211.gif

שם:זוהר תאריך לידה:13.2.94 איפה אתם גרים:במושב חביב במרכז הארץ. שיר אהוב?אין ממש. מה אתם שומעים עכשיו?כלום. מסן/אייסי:לוזוכרת דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור?אין. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם?בא לי פאקינג לקבל את הקול שלי חזרה! ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא?צמה. ומצודדת

../images/Emo29.gif

(סעמק, לא הייתי כאן איזה מליון שנה..><
) שם: שיר. תאריך לידה: 1.8.90 איפה אתם גרים: ישוב ליד כפר סבא. שיר אהוב? יותר מידי, אבל כרגע, יוני רכטר ונורה ג'ונס. מה אתם שומעים עכשיו? פאנטום האופרה. דירוג לפורום 1-10: 9.3 (סתמ.
) הצעות לשיפור? שירשור תלת שבועי לפרסום שירים מקוריים. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אעאהעאהעאההעאהההה!! ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? לא, כופרת שכמותי.

inbal287

New member
בעניין שרשור השירים המקוריים -

יש את פינת התרבות שאני אחראית עליה, היא נפתחת כל חמישי, הבעיה היא שאתם לא שולחים לי חומרים לפרסם.

../images/Emo29.gif

לדעתי יהיה הרבה יותר נוח אם במקום לשלוח לך את השירים בפרטי, נפרסם אותם עצמאית בשירשור שיפתח אחת לשבוע, למשל. (רק הצעה)

Ellabll

New member
למרות שאני יותר קוראת ולא מגיבה...

שם: תאריך לידה: 10.10 איפה אתם גרים: ת"א מה אתם שומעים עכשיו? דאנזיג - אנד אופ טיים ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? לא

Miss Naama

New member
Dש'מ

שם: נעמה תאריך לידה: 15.1 איפה אתם גרים: at the far edge of the rainbow שיר אהוב? דמעות של מלאכים - אריק איינשטיין מה אתם שומעים עכשיו? Coldplay - Trouble מסן/אייסי: אם אתם ממש רוצים אז מסר. דירוג לפורום 1-10: לאיודעת, 8? הצעות לשיפור? ממ, אין לי. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? וירוס בטן זה חראחראחרא. ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? לא, צריכה לאכול/לשתות הרבה כי וירוס בטן ומאבדת נוזלים וכיף כאלה.

למעלה