מסדר נוכחות [אוקטובר]

Drorchiklil

New member
ווהו.

שם: דרור(צ'יקליל!) תאריך לידה: 8.11.91 איפה אתם גרים: ר"ג
. שיר אהוב? יש יותר מדי. נכון לעכשיו זה שי ליבט דיח.
(ביטלס בגרמנית! ווהו!) מה אתם שומעים עכשיו? I won't say I"m in love מהפסקול של הרקולס :X מסן/אייסי: מסרמסרמסר. דירוג לפורום 1-10: 8-9. הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? נה. ותמונה כדי שנכיר אתכם: אין על המחשב.>< השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? נייט.

orguy

New member
עונה

שם: אור תאריך לידה: 10/9/87 איפה אתם גרים:בבית
שיר אהוב? "הבוקר שאחרי" להקת חיל האוויר מה אתם שומעים עכשיו? כלום מסן/אייסי: 250493502 דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? לא חושב שצריך לשפר בכוונה נתתי תשע כי תמיד יש מה להוסיף ואף פורום הוא לא מושלם כמו בני האדם עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? החיים הם דינאמיים תהנו מזה! ותמונה כדי שנכיר אתכם:(תמונה מההופעה האחרונה שלי, הקטנתי אותה אז היא יצאה קצת מרוחה אז סליחה) השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? אם אני פה עכשיו קיבלתם את התשובה אני חושב..... פורומים מועדפים עליי פורום מתנדבים לצה"ל פורום גלעד שגב פורום מוזיקאים צעירים

orguy

New member
אוי... התמונה הזאת באמת מרוחה....

גם הפלאש הפריע לי בעיניים שיט! לא נורא....

קצת באיחור אבל בכל זאת...

שם: הילה תאריך לידה: 30.3.88 מגורים: קריות שיר אהוב: מאמא של קווין מה אתם שומעים עכשיו? : צחוק הגורל- פיטר רוט אייסיקיו: מי שרוצה במסר דירוג לפורום: אמ...8 הצעות לשיפור: ...אין... עוד משהו בא לכם לצעוק לעולם: ----> איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר?? כשלי עדיין יש קשיים לשרוך ת'אולסטאר?!?! צמים ביום כיפור? : כן, וגם הולכת לבית כנסת כל היום =)

CrazyDude2

New member
המממ

שם: עמי תאריך לידה: 23.6.88 איפה אתם גרים: הוד השרון שיר אהוב? אין כרגע... מה אתם שומעים עכשיו? כלום..5 בבוקר..לא רוצה להעיר את כולם!
מסן/אייסי: וודאי! 112321944 [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10! עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? שאנשים יבואווו להופעה של הלהקה שלי ב10.10 בבארבי כפ"ס! שעה 22:00 |

יואל?!

שם: יואל כליפה (כן, אני מודע לאירוניה) תאריך לידה: 18.7.1988 איפה אתם גרים: רמת השרון שיר אהוב? Oasis - Sad Song מה אתם שומעים עכשיו? Jack Johnson - Better Together מסן/אייסי: 44662255, מסנג'ר תבקשו יפה. דירוג לפורום 1-10: 6, אחלה פורום, פשוט אין אקשן. הצעות לשיפור? עוד אנשים
עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? מסתבר שאני במודיעין שדה? גיליתי אתמול
השאלה החודשית - צמים בכיפור או לא? פה ושם.

למעלה