צלילים בתפוז
אנשים

../images/Emo79.gifצלילים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

בשעה 18:00 יתארח צח יניב, המרפא באמצעות צלילים הרמוניים מקערות טיבטיות, קולנים ופעמונים טיבטיים בפורום קריסטלים ואבני חן ויענה לשאלותיכם בתחום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=417&MessageId=120548774
בשעה 20:00 תתארח בפורום משפחות חד הוריות, מלי גל מנחת קבוצות מזה 25 שנה ומתמחה בבעיות המתעוררות במשפחות חד הוריות ותשיב לשאלות בנושא יחסים עם הילדים במשפחה החד הורית, ההורה השני והתמודדות עם זוגיות מתפתחת או עתידית. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=254&MessageId=120581829
להקת לה גרדיה מחלקת לגולשי תפוז סינגל חתום של השיר "בלדה לנאיבית". רוצים את הסינגל? פשוט שרשרו הודעה בשרשור החלוקה בפורום לה גרדיה הרשמי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2074&MessageId=120501959

DeepThoughts

New member
אני רוצה לציין שאני חזרתי לסולסיק

זאת אומרת הורדתי את החדש והוא אחלה!!

רעוּת

New member
היתה לי הארה ../images/Emo62.gif

"הקולב", או "שיר לחבר", או "קולב לחבר" או איך שלא קוראים לו, זה השיר הכי טוב בעולם. במיוחד הבית השני
וזהו. עכשיו אלך לתלות את עצמי בחדר השינה מתוך הזדהות
נ.ב כשאני אהיה גדולה (אני יוצאת מתוך הנחה שהתלייה לא תצליח
) אני גם רוצה גיטרה מגניבה כזאת. ואת האלבום השלישי של רונה. ושהשיר הזה יהיה שם

eran141

New member
אלבום 3

מישהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ומי המפיק שלו? בואו נקווה שזה לא יהיה יזהר אשדות
הוא הופך אותה לגלגל"צ :(

daniel ben ari

New member
גלגלגלגלץץץץץץץץץ

**אין להודעה הזו שום תכלית ד"א, סתם התחשק לי לכתוב את זה**

רעוּת

New member
מהזה משנה, רק שייצא כבר ../images/Emo7.gif

למרות שזה באמת לא יהיה כיף אם ישמיעו אותה כל היום בגלגלצ. היתה תקופה שהיו משמיעים את הפעם האחרונה, אבל האמת ששמעתי אותו יותר ברשת ג' (גם עיניים זרות ואגם קפוא), אבל זה כי אני מזפזפת סדרתית (אם כבר הרגלי נהיגה מגונים
). כשלא משמיעים אותה הרבה זה יותר מרגש לשמוע פתאום את מבול ב-2 בלילה ברדיו. חוצמזה שאם ישמיעו אותה הרבה כולם יאהבו אותה ולא יהיה מקום בהופעות |סרכושנית|.

michelle1231

New member
אני לא כל כך מסכימה

לפי דעתי אין שום דבר רע אם בזה שישמיעו את רונה בגלגל"צ או בכל תחנה אחרת, להפך, אני חושבת שבתור הקהל המסור שלה אנחנו צריכות לפרגן לה. נראה לי שרונה לא תתנגד לעוד כמה אנשים שיתחילו לשמוע אותה... חוץ מזה שיזהר אשדות מדהים :))

אבל ממש, כאילו, ככה שאתה לא יכול לשמוע אותם

יותר ומקודם אהבת אותם ע"ע not going anywhere / קרן אן

מיץ פזי

New member
תפסיקו עם הפוביות שינוי האלה

(ערן ההודעה הזאת פונה לכולם לא ספציפית אליך, סתם שרשרתי אותה אליך) אם עד עכשיו לא השמיעו אותה בגלגלצ ועכשיו ישמיעו אותה-זה טוב! זה אומר שהקהל שלה יתרחב! תתחילו לפרגן כבר אנשים! חוץ מזה שיזהר אשדות לא "הופך אותה" לשום דבר, התקליט של רונה יצא כמו שרונה רוצה שהוא יצא. בכלל אני לא אוהבת את ההאשמות האלה את יזהר אשדות של כל אלה שפחות אהבו את האלבום השני. וגם-כמה כבר השמיעו את הפעם האחרונה ברדיו? זה ממש לא נטחן ולפי מה שהבנתי מהאופי של האלבום הבא שלה (שיצא בקרוב הלוואי) לא נראה לי שהשירים שם יטחנו בגלגלצ כי אם יש משהו שלא משתנה-זה סוג השירים שטוחנים בגלגלצ :)

רעוּת

New member
זה לא פוביות שינוי, זה פוביות גלגלצ ../images/Emo7.gif

זה PTSD משנתיים של צבא שבמשך 12 שעות ביום שמעתי גלגלצ ברקע. לא רק שהכרתי כבר את כל השירים של הפלייליסט שלהם, כבר יכולתי לנחש באיזה סדר הם ישמיעו אותם. זה היה טראומתי כמעט כמו מלחמת לבנון השניה
. והתכוונתי שזה נחמד לשמוע את רונה ברדיו, כי אז אפשר לצווח בהתלהבות ולרדות בכל מי שבאוטו ולהשתיק אותם ולהכריח אותם להקשיב, ואת זה אפשר לעשות רק כשזה נדיר לשמוע את רונה ברדיו, כי אם טוחנים את השירים זה כבר לא מרגש לשמוע אותם יותר. נגיד, כמו הפעם ההיא שנסעתי באיזה 2 בלילה ופתאום התחיל עיניים זרות וכמעט התנגשתי בעמוד. זה היה כיף.

מיץ פזי

New member
בסדר אני מסכימה שזה יותר כיף שזה נדיר

לשמוע אותה ברדיו, ברור.. וגם לי יצא לשמוע את מבול פתאום ב-2 בלילה וזה היה מדהים. אני לא חושבת שמגיע לאף אחד להיטחן ולהימאס ע"י גלגלצ, אבל אם היא תוציא איזה סינגל וישמיעו אותו מדי פעם, אני רק אומרת שזה לא דבר רע. חוץ מזה, לא נראה לי שיטחנו אותה, לדעתי זה ימשיך להיות כמו עם עיניים זרות והפעם האחרונה, שמו אותם כמה פעמים, אנשים שלא הכירו אותה בכלל עכשיו יגידו "אהה זאת" כשתזמזמי להם "כל הגשרים כבר נשרפו מזמן.." וזה דבר חיובי מאוד לדעתי!

eran141

New member
זה לא טוב

וואי זה ממש לא נכון. למפיק מוזיקלי יש השפעה עצומה על אופי התקליט ויזהר אשדות הוא הכי מיינסטרים וגלגלצי ומשעמם שאפשר לבקש .. ואם עכשיו יתחילו להשמיע אותה בגלגלצ זה לא כי גלגלצ יעשו שינוי כי גלגלצ לא ישתנו ותמיד יהיו צמודים לשיקולי רייטינג וכד' וכמו שאת אמרת - אם יש משהו שלא משתנה זה סוג השירים שטוחנים בגלגלצ, אם ישמיעו אותה בגלגלצ זה אומר שמשהו במוזיקה של רונה השתנה. וכן השמיעו את הפעם האחרונה ברדיו הרבה (וכולכם יודעים שהפעם האחרונה בסופו של דבר זה שיר פופ משעמם אולי קצת יותר מתוחכם מרוני סופרסטאר אבל עדיין, ועובדה שהוא נקלט ו"הצליח") אני הכי ישמח בעולם אם הקהל של רונה יתרחב והיא תמשיך להצליח כמו עכשיו אבל כל עוד זה לא פוגע בשיקולי אומנות ואיכות של המוזיקה .. כי בינתיים נראה שמשהו כן קורה וכל מיני שיתופי פעולה הזויים או אירוחים בתוכניות כמו רוקדים עם כוכבים כן פוגעים בה לדעתי

רעוּת

New member
אני לא מתה על יזהר אשדות,

כאילו, על המוזיקה שלו, הוא באופן אישי לא עשה לי כלום
אבל אני לא חושבת ש"עיניים זרות" (האלבום) מושפע כלכך מהמוזיקה שלו. הוא די שונה מלנשום בספירה לאחור, אבל זה יכול להיות ממליון סיבות, ובעיקר בגלל רונה כי זה השיקולים שלה והסגנון שלה ואי אפשר לצפות שכל האלבומים יהיו אותו הדבר, אמנים משתנים ומפתחים וכו'. ואם כבר, אז אני חושבת שאיפשהו הוא אפילו יותר טוב מלנשום בספירה לאחור בגלל המבנה שלו וכו'- עם הסדר של השירים, וסוג השירים, הוא בנוי בצורה שהוא יותר קל לעיכול (למרות שאף אחד לא ייקח את המקום של לנשום בספירה לאחור בלב שלי, ואני עדיין אוהבת אותו יותר איפשהו
)- אז אתה יכול לקרוא לזה יותר קליט וגלגלצי, אבל אני לא הייתי מקשרת את המוזיקה של האלבום הזה ליזהר אשדות אלא לרונה, אולי הוא השפיע פה ושם, אבל לא נראה לי שהיא אחת ש"מפיקים לה", אלא שהיא זאת שנותנת את הטון של איך שהאלבום ייראה. חוצמזה שכמו שאמרתי, אמנים מתפתחים לכיוונים שונים ומושפעים מדברים שונים, אבל אני עדיין לא חושבת שהשינוי בין האלבום הראשון לשני הוא כלכך גדול עד שאי אפשר למצוא אותה שם, אלא להיפך, אני יכולה להתחבר אליו למרות שהוא שונה, ואני ממש אוהבת אותו, ואני ממש מחכה שייצא האלבום השלישי, לראות לאיזה כיוונים היא תיקח את זה הפעם. והפעם האחרונה זה אולי שיר פופי וקליט כזה, אבל זה גם מוסיף לו, וכמו שאמרת, זה עדיין לא רוני סיפרסטאר, גם בשירים היותר גלגלציים (?) של רונה זה עדיין שלה, זה המילים שלה והלחנים שלה והעומק שלה. אני לא חושבת שהיא כותבת שירים רק בשביל שהם ייכנסו לפלייליסט או משהו כזה. |סחפירה|.

michelle1231

New member
מקבלת את דעתך

אני חושבת ש"הפעם האחרונה" זה שיר מדהים, וכן, יש בו מין הפופ כמו ב"לחיות נכון" למשל. זה טוב שרונה לא תקועה על הסגנון של הבלדות המרגשות שכולנו אוהבים... אני מוכנה להגיד לך שדווקא השיר הזה הופך אותה לזמרת איכותית יותר - שנחשפת ליותר סגנונות. חוץ מזה... פופ זו לא מילה גסה, סך הכל, גם הביטלס ניגנו פופ ותראה מה נהיה מהם.

Einav85

New member
איך זה פוגע בה?

יזהר אשדות הפיק את שני האלבומים שלה, שניהם מצויינים לעניות דעתי. הרכב מנצח לא מחליפים. חוץ מזה, זה ידוע שאי אפשר להתפרנס בארץ ממוזיקה נטו, זאת הפרנסה שלה, מה לעשות שהיא צריכה לחלטר מדי פעם כדי לשלם את החשבונות... כל עוד היא נהנית מזה, צריך לפרגן, די עם הביקורתיות המוגזמת הזאת. אם מישהו פוגע בחופש האמנות פה זה אנשים כמוכם שמעקמים את האף כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעינכם. ואם גלגל"צ מפריע לך עד כדי כך, תעשה מה שאני עושה- אל תשמע את זה
באופן אישי אני חושבת שרונה יכולה לעשות למוזיקה הישראלית רק טוב, חבל שאנשים יפספסו אותה רק כי לא נחשפו אליה. וכמו שכבר אמרו, פופ יכול להיות גם דבר טוב, תלוי מי עושה אותו...

eran141

New member
כנסי

זאת גישה כל כך מטומטמת "כל עוד היא נהנית מזה צריך לפרגן" מה זה השטויות האלה? זה פשוט הערצה עיוורת וילדותית שלא נותנת מקום לשום ביקורת וסוגדת לכל דבר שהזמר עושה. סליחה! אני לא מסכים ולא חותם על כל מילה שיוצאת לרונה מהפה או כל דבר שהיא מזדהה איתו! איך בדיוק אנחנו פוגעים בחופש האמנות??!?!! אם כבר את זו שפוגעת בחופש הביטוי והחשיבה העצמאית והביקורתית שלא סוגדת לכל דבר. באמת שזאת אחת ההודעות היותר טיפשיות שקראתי, אני בכלל לא דיברתי על זה שגלגלצ מפריע לי אישית ואני לא יודע איך הגעת לזה אבל גם אם כן לא לשמוע את זה זאת גישה נכנעת וחלשה במקום להבין למה גלגלצ שהיא תחנה צבאית וממלכתית שלא אמורה להיות כפופה לשיקולי רייטינג משדרת רק מוזיקה כל כך נמוכה. ובקשר ליזהר אשדות - הרבה יחלקו עלייך ששני האלבומים שלה מצוינים ושהם הרכב מנצח .. לדעתי הם ממש לא הרכב מנצח ושינוי בהפקה יעשה רק טוב לרונה אם היא תדע לכוון אותו למקומות הנכונים. ועוד משהו - שנינו לא נכנסנו לרונה לחשבון הבנק וכד' וגם אין לי כל כך רצון לעשות את זה אבל אני לא מסכים שהיא צריכה לחלטר ולרדת ברמה כדי "לשלם את החשבונות". (כמובן שזה לא אישי נגדך ומתייחס רק לתוכן של הדברים!)

למעלה