צלילים בתפוז
אנשים

Einav85

New member
הכל עניין של דעה-

אני ממש ממש ממש לא מסכימה עם כל דבר שיוצא לרונה מהפה (למרבה המזל אלו בעיקר דעות ולא דברים שקשורים למוזיקה) וברגע שהיא תתחיל לעשות מוזיקה שלא תמצא חן בעיניי, פשוט אפסיק לשמוע אותה וניפרד כידידות
אם לא אהבת את האלבומים שלה, למה אתה ממשיך לעשות את זה לעצמך ולשמוע אותה בכל זאת? אבל אם כבר כן שומעים אותה, אז למה להתלונן כל הזמן? אתה מסכים איתי שזכותה המלאה לבחור לעצמה מפיק מוזיקלי? ולעשות איזו מוזיקה שהיא רוצה? אז מה הוויכוח בעצם? כל הפחד הזה מהמיינסטרים לא מובן לי. ואין לי שום דבר נגד המוזיקה שגלגל"צ משמיעים, יש לי יותר בעיה עם כמות ההשמעות לשעה של אותם השירים, אני חושבת שבשביל זה יש דיסקים.

eran141

New member
.

לא אמרתי בשום מקום שאני לא אוהב את האלבומים שלה!!! מה זה קשור להתלונן יאוווו מישהו אמר שאסור לה או מותר לה או זכויות או לא זכויות באמת מ-ה ק-ש-ו-ר! מותר לה לעשות מה שבא לה אבל אני אומר מה דעתי בגלל שהיא זמרת שמאוד חשובה לי ואהובה עליי במיוחד. באמת שתקרא עוד פעם תתגובה שלי .. (ואין שום פחד ממיינסטרים, מיינסטרים זה פשוט משעמם ואני לא רוצה שרונה תהפוך למיינסטרים)

Einav85

New member
אמרת

"הרבה יחלקו עלייך ששני האלבומים שלה מצוינים", מה אפשר להבין מזה? ושיש לה עכשיו "כל מיני שיתופי פעולה הזויים" (אגב, בקשר לזה תמיד מצחיק אותי לחשוב אם זהבה בן היתה מבקשת ממנה להקליט איתה דואט או משהו אם היא היתה מסכימה, היא נראית בנאדם נחמד כזה שלא אומר "לא" יותר מדי) שזה די נשמע שאתה לא מאשר את הזכות שלה לבחור עם מי היא תשתף פעולה. אתה לא יודע שבנות נטפלות לכל מילה שיוצאת מהפה (או מהמקלדת)? :) וגם ככה לא נראה לי שאנחנו משדרים על אותו התדר וכל דבר שאני אגיד אתה תגיד שזה לא קשור אז אין טעם לריב. חוץ מזה אנחנו שוחרי שלום בפורום הזה, לא?
|דגל לבן|

בנות נטפלות להרבה יותר ../images/Emo3.gif

ואני מסכימה איתך וחושבת שצריך להניח לרונה ולתת לה לעשות את שיקולי הדעת שלה ואת ההחלטות המקצועיות שלה בעצמה, הרי זה לא שהיא יושבת לתכנן את הדיסק או מקבלת הצעות לשיתופי פעולה וכו' חושבת מה המעריצים שלה יאשרו ומה לא, היא יוצרת את היצירה שלה ומי שנהנה ממנה יכול ליהנות ומי שלא נהנה יכול לוותר על ההאזנה או הצפייה או מה שזה לא יהיה... ואנחנו לגמרי שוחרי שלום [עדיין
]

eran141

New member
לגמרי שוחרי שלום

מסכים איתך (עם הפיסקה האחרונה חחח
)

m757

New member
סתם לידע כללי ../images/Emo8.gif

הסיבה שבגללה גלגלצ משמעים שיר מסויים כל כך הרבה פעמים ביום אחד היא שבגלל שאדם שומע בממוצע 40 דק' רדיו ביום, כשנכנס סינגל חדש הם רוצים שהוא יגיע לכמה שיותר אנשים ולכן אם הם ישמיעו אותו לדוגמא כל שעה, אז יותר אנשים יכירו את השיר. אני אישית לא אוהבת את התחנה בכלל אבל מי שכן אולי נהנה מלשמוע שעה כי אחרי זה די חוזר על עצמו.

רעוּת

New member
תכלס.

עוד סיבה לתבוע את צהל לאחוזי נכות נפשית
. מה 12 שעות ביום. וזה עדיין לא הופך את מה שהם עושים לבסדר

Einav85

New member
עם כל הכבוד

לרונה, ויש המון, אני ממש לא מסכימה עם כל מה שיוצא לה מהפה (למרבה המזל יותר עם דעות מאשר מבחינה מוזיקלית). ברגע שאפסיק לאהוב את החומרים שהיא עושה פשוט אפסיק לשמוע אותה וניפרד כידידות, אף אחד לא מכריח אותי. אם כ"כ לא אהבת את האלבומים שלה למה אתה עושה לעצמך את זה וממשיך לשמוע אותה? זאת לא חוכמה לשמוע ולהתלונן תוך כדי. ועוד משהו, אין לי בעיה עם המוזיקה של גלגל"צ, יש לי בעיה עם כמות ההשמעות של אותם שירים בפרקי זמן קצרים. בשביל זה יש דיסקים.

מיץ פזי

New member
וואו וואו וואו חברה להירגע

דבר ראשון אני לא רוצה לראות בפורום הודעות שמכילות תכנים משמיצים כמו "זאת גישה כל כך מטומטמת" או "זאת הודעה טיפשית". לא צריך להתרגז ובטח לא להוציא את זה אחד על השני. זה דיון ממש מעניין שזה לא פעם ראשונה שהוא נפתח, אבל כמו כל דיון, יש יותר מדעה אחת :) אז נא לשמור על המזג שלנו ולשמור על פסים נורמליים. דבר שני, לדעתי יש הבדל בין לפרגן ללהעריץ, וערן, הפעם אני כן פונה אישית-נראה לי הגבול ביניהם קצת דק מדי אצלך. אני באמת חושבת שבזמן האחרון יש הרבה חוסר פרגון לרונה לאור שינויים שהיא עושה, וזה בא דווקא ממעריצים אדוקים כי נורא קשה להם שהרונה שהם כל כך אוהבים משתנה. אבל באמת, באמת, שזה לא שינוי לרעה, זה לא התרדדות (להיהפך לרדוד חח), היא לא הופכת לגלגלצית, היא לא הופכת שטחית. אני ממש מסכימה עם מה שעינב כתבה בקשר ל"די עם הביקורתיות המוגזמת", באמת די.. לא די עם הביקורתיות נקודה, או עם ההסתכלות האוביקטיבית, או עם לדעת את ההבדל בין שירים טובים של רונה לשירים טובים פחות. די עם הקטנוניות, עם ירידה לפרטים קטנים מדי ואישיים, די עם לפחד משינויים, די עם לפחד מפופ ומיינסטרים, זה שהקהל שלה מתרחב זה טוב! זה באמת טוב.. היא לא בנאדם אחר, היא אותה רונה, זמרת מעולה עם קול מדהים לחנים מורכבים ומילים שנכנסות לך ללב. אז אני לא אומרת טוב תסכימו. ברור שאפשר להתדיין ולהגיד את הדעה, אבל א' לא לדבר לא יפה, וב' לחשוב קצת אם מה שאנחנו עושים והביקורת שאנחנו מביעים לא חוצה את גבול הביקורת הבונה והופכת לביקורת קטנונית שרק פוגעת באמן שאנחנו אוהבים. זהו.

bזוהר

New member
אני מסכימה איתך יעל, אבל

אני לא חושבת שהיה כאן יותר מדי קטנוניות, ירידה לפרטים, פגיעה באמן שאוהבים, פחד משינויים וממיינסטרים וכו'... בסה"כ איך שאני רואה את הדיון שהתנהל פה אנשים הביעו את דעתם, אפשר להסכים ואפשר לא. לגבי הנקודה הזאת אני אצטט את הדברים של יער - "ואני מסכימה איתך וחושבת שצריך להניח לרונה ולתת לה לעשות את שיקולי הדעת שלה ואת ההחלטות המקצועיות שלה בעצמה, הרי זה לא שהיא יושבת לתכנן את הדיסק או מקבלת הצעות לשיתופי פעולה וכו' חושבת מה המעריצים שלה יאשרו ומה לא, היא יוצרת את היצירה שלה ומי שנהנה ממנה יכול ליהנות ומי שלא נהנה יכול לוותר על ההאזנה או הצפייה או מה שזה לא יהיה... " אני מבינה את ההודעה ואת הדעה והצד שלך לגמרי. ומצד שני... להניח לרונה? אני לא חושבת שמישהו פה הפריע למנוחתה. עולה לי איזושהי הגזמה בהתגוננות שלכם. גם אם אתן צודקות (ואני באופן אישי די מסכימה איתכן, בסופו של דבר), יש מקום לדעות אחרות, ואני לפחות לא מרגישה שהיה כאן מעבר להבעת דעה - כמו שיעל תיארה: קטנוניות ירידה לפרטים וכו'. ברור שרונה עושה את החלטותיה בעצמה ולא חושבת מה המעריצים יגידו על מה ולפי זה פועלת, אבל זה לא אומר שלמעריצים אין קול להתנגד, להגיד שחבל להם, שהם לא אוהבים.. אני לא חושבת שדובר על אי הנאה מהיצירה של רונה. אני חושבת שדובר פה על דברים שהם מעבר ליצירה עצמה, תקנו אותי אם אני טועה. ולכן אין מקום 'לוותר על ההאזנה', אבל יש מקום להביע דעות גם אם הן לא טובות וגם אם לא מסכימים איתן. אני מסכימה עם ערן ש "כל עוד היא נהנית מזה צריך לפרגן" זה לא מי יודע מה נכון... דבר אחרון לפזי, לא נתקלתי בהרבה חוסר פרגון לרונה לאחרונה.. לאור השינויים שהיא עושה.. סתם מהסתקרנות, איזה חוסר פרגון..?

מיץ פזי

New member
קודם כל לא אמרתי שצריך להניח לה..

ולא אמרתי שמישהו הפריע למנוחתה. אני לא דיברתי רק על הדיון הזה ספציפית, התכוונתי לרוח הדברים הכללית שעולה בזמן האחרון בהקשר לשינויים שרונה עושה. אולי אני מגזימה ואם גרמתי למישהו להרגיש שאני סותמת לו את הפה או משהו אני מצטערת, זאת לא הייתה הכוונה. וגם כמו שכתבתי בהודעה, אני לא חושבת שאין מקום לביקורתיות ואני לא חושבת שהערצה צריכה להיות עיוורת ולא אמרתי שלמעריצים אין קול להתנגד. ואולי זה לא במקומי להגיד למישהו מתי הביקורת שלו קטנונית ומתי לא. ולכן אני פשוט אגיד את דעתי האישית- לדעתי להתעסק בכל השטויות הקטנות שהן מעבר למוסיקה, זה כיף וברור שזה המקום לדבר עליהם ועל כל דבר שרוצים ולהביע כל דעה. אבל לדעתי, לקחת את זה למקום ביקורתי ולהגיד שזה שהיא הייתה ברוקדים עם כוכבים וזה שהיא הייתה שם עם איפור זה פוגע בה, או הופך אותה למיינסטרים או לגלגלצ-כן, זה קצת קטנוני. וזוהר, תסתכלי בדיונים האחרונים לגבי כל נושא השינוי וכל הדברים האלה, רונה אמרה בעצמה במפגש הזה, לפי מה שסיפרו מי שהיה, "שגם כשהיא עושה שינוי לטובה הקהל שלהמפחד מהשינויים האלה." וגם "תכלס על כל שינוי שהיא עושה בסופו של דבר זאת החלטה שלה החיים שלה ומי שאוהב להאזין למוזיקה שלה ומעריך אותה כאישיות ואמנית צריך רק לפרגן ולעזור לה לעלות למעלה.." היא בעצמה מרגישה את זה.. זה מה שאני הבנתי לפחות. אולי זאת רק תחושה שלי, אבל זאת התחושה..

bזוהר

New member
לא התכוונתי שאמרת שצריך להניח לה ,

ושמישהו הפריע למנוחתה, זה היה מיועד ליער שאמרה את זה.. בכל מקרה, אני מבינה את מה שאת אומרת ומסכימה איתך, אני באופן אישי לא רואה את הדברים האלו קטנוניים, אם זה חבל לאנשים מסוימים שרונה עושה את הדברים האלה זה 'זכותם', כל אחד ומה שמפריע לו... אבל סבבה, את רואה את זה קטנוני כאילו אין בעיה.. אני באופן אישי לא רואה שום בעיה בזה שרונה שרה ברוקדים עם כוכבים או הופכת מיינסטרים, אבל עם זאת אני לא חושבת שזה קטנוני לבקר את זה או לא לאהוב את זה וכו'. בעניין הדיונים על השינוי - אני פשוט באופן אישי לא זוכרת דבר כזה, אם הבנתי נכון רונה דיברה במפגש על ההודעה הזו שנכתבה, הודעה ספציפית שאותה אני זוכרת, אבל אני לא נתתי לה יותר מדי חשיבות כי היא די התעסקה בזה שבגלל השינוי רונה עכשיו סטרייטית וזה נראה לי באמת די מטופש... אני לא אומרת שהקהל שלה לא מגיב לשינויים, זה נכון, פשוט באמת רציתי שתזכירי לי דברים שנאמרו על זה:) אין ספק שיש קהל שלא אוהב את השינויים ורוצה את הרונה שהוא אוהב. "על כל שינוי שהיא עושה בסופו של דבר זאת החלטה שלה החיים שלה ומי שאוהב להאזין למוזיקה שלה ומעריך אותה כאישיות ואמנית צריך רק לפרגן ולעזור לה לעלות למעלה.." - תראי, אני לא יודעת... אם רונה עושה שינויים בחיים שלה ובקוקו שלה כמובן שלא מענייננו לבקר ולהיבהל. אבל נגיד, בעניין הדברים שערן אמר.. מה לעשות, גם אם זה החיים של רונה וזה החלטות שלה, אני חושבת שיכולים להיות אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה ומעריכים אותה, אבל זה לא אומר שהם צריכים רק לפרגן לה וכו'... את מבינה למה אני מתכוונת.

למעלה