צלילים בתפוז
אנשים

אני לוקחת את המילה "להניח" בחזרה

ואולי הייתי נחרצת מדיי, ברור שזה לא שמישהו ממש מפריע את מנוחתה, אלא פשוט שהיא כותבת ויוצרת את מה שהיא מרגישה לנכון ואני מכבדת את זה [מכבדת, לא אוהבת] כי גם אם זה לא תמיד מוצא חן בעיניי אז זה עדיין משהו שהיא יצרה והשקיעה בו. אני לגמרי מסכימה איתך זוהר שהמעריצים יכולים לומר שחבל להם או שהם לא אוהבים את זה, הרי ברור שכולנו עושים את זה מפעם לפעם, פשוט לא נראה לי שיש מקום להתנגד למקום שהאמן לוקח את האמנות שלו, זה לא שיש כללים שלפיהם היא צריכה ללכת או סטנדרטים שהיא צריכה לעמוד בהם.. זו דעתי בכל אופן.

bזוהר

New member
אני חושבת שיש מקום להתנגד תמיד, בכל מצב..

כמובן שאין כללים, אני חושבת שרונה צריכה לקחת את האמנות שלה לאן שהיא חושבת שנכון לקחת אותה, לעשות את מה שהיא רוצה ומה שהיא חושבת שהכי טוב לה ונכון לה. אבל זה שאין כללים לא אומר שאנשים לא יכולים להגיד שהם לא אוהבים את המקום אליו רונה הולכת.

eran141

New member
שינוי

אתם קצת מתבלבלים אני בכלל לא דיברתי על ההשוואה בין האלבומים או על איזשהי פוביה משינוי, ההפך אני זה שכן רציתי את השינוי שרונה תתנתק מיזהר אשדות ושתלך למקומות יותר מעניינים ומפותחים אבל האמת שקצת נאבדתי בכל ההודעות פה כבר... ואני כתבתי שזה לא אישי ושההודעות שלי מתייחסות רק לתוכן אז מה קשור להוציא את זה אחד על השני או פרטים קטנים ואישיים? (גם על שום שינוי חיצוני לא דיברתי, אני בכלל בדעה ההפוך שלכם בנושא הזה) הביקורת שכתבתי ממש לא באה לפגוע ברונה והיא לא פוגעת בה! ההפך!

Einav85

New member
זה בסדר,

זכותו המלאה לחשוב שהגישה שלי היא טיפשית, תינוקית ולא הגיונית (מקווה שלא שכחתי כלום), בדיוק כמו שזכותי לחשוב שהגישה שלו היא מתנשאת, שיפוטית וקוטרית (No hard feelings, כן?) כל עוד שומרים על תרבות הדיון, צריך לכבד את הזכויות האלה. ומקסימום, אם יגיעו מים עד נפש, לא נסתכן בלפגוע במוניטין של הפורום הזה כרודף שלום, בהופעה הבאה של רונה נלך מכות באיזו סמטה חשוכה ונסדר את העניין "כמו גברים"

למעלה