שאלון ארוך טוסיקקקק

../images/Emo79.gifשאלון ארוך טוסיקקקק

שם: גיל: גובה: מידת נעליים: פירסינג? קעקועים? צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בו כמה אתה נראה: עבר פלילי: שפות: מזל: חיות מחמד: רגישה לדיגדוגים: מספר מזל: תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]: דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: מנגן: בצפר תאר לי את ה יומן שלך: קלמר שלך: תיק שלך: ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? האם הוא הגיע לך? מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? במה זה היה? למה? מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? אתה קורא הרבה? כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: הספר הראשון שקראת: הספר האחרון שקראת: ספר אהוב: סופר אהוב: אתה רואה סרטים הרבה? כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? הסרט הראשון שראית: הסרט האחרון שראית: סרט אהוב: במאי אהוב: מה התחביב שלך? איך הגעת אליו? חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? מה דעתך על נעלי קרוקס? מאחר הרבה?: תמיד.. אלא אם כן יש משהו מיוחד שצריך לא-לאחר בשבילו ואז אני אפילו מקדים. עובד?: אוהב את המשפחה שלך?: אוכל מילקי?: יש לך אובססיה/סטייה?: אוהב חורף?: מבריז הרבה מבצפר?: מדבר הרבה בטלפון?: מקבל ציונים טובים?: כותב שירים/סיפורים?: משתדל לאכול בריא?: חושבת על עצמך לפני אחרים?: חוסך כסף?: מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: קונה מתנות?: זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?: ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: אמרת למישו שאתה שונא אותו?: ישנת עם רדיו דלוק?: עם טלוויזיה דלוקה?: לא ישנת יום שלם?: היית במחשב כל הלילה היית בחו"ל?: אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: הופיעה תמונה שלך בעיתון?: חיבקת מישו מפורסם?: הופעת על במה?: גנבת משו?: תפסת טרמפ?: אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: הלכת לאיבוד?: ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: נשברה לך שן?: עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? מה הדבר האחרון... שאכלת?: שקנית?: הופעה אחרונה שהיית?: דיסק אחרון שמעת: שיר אחרון ששמעת: שיר אחרון שנתקע לך בראש: מה הדבר האחרון שהדפסת?: אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: אדם אחרון שראית?: אדם אחרון שראה אותך בוכה?: אדם אחרון שחיבק אותך?: אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: אדם אחרון שצעקת עליו?: אהובים... צבע אהוב?: זמר/ת להקה אהובה?: דיסק אהוב: שיר אהוב?: תכנית טלוויזיה אהובה: מאכל אהוב?: בנאדם שאתה הכי אוהב?: מקצוע אהוב?: זמן ביום?: ממתק/חטיף אהוב: אתר אהוב באינטרנט?: ערוץ אהוב?: העדפות... אביב או סתיו?: קפה או תה?: כתום או צהוב?: טלפון או פלאפון?: סלקום או אורנג'?: שוקולד מריר או חלב?: שיער אסוף או פזור?: ירח או שמש?: קולה או ספרייט?: קור או חום?: אילת או חרמון?: עיניים ירוקות או כחולות?: קרמבו או גלידה?: לילה או יום?: דיסקמן או מערכת: מוזיקה ישראלית או לועזית?: השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: שחור או לבן?: לנקות או להשאיר מלוכלך: שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: סווטשרט-עם כובע או בלי?: פסטיגל או פיטר פן?: נעלי בית או יחפים?: סבון רגיל או נוזלי?: בצפר או צבא?: האם... אתה דלוק על מישי: אתה רוצה לגור במקום אחר: אתה חושב להתאבד: אתה מאמין באהבה וירטואלית: אתה רוצה עוד פירסינג: אוהב רכבות הרים: בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות: האם אי פעם... בכית על בת: בכית על בן: נזרקת ע"י מישו: זרקת מישו: ראית את מגדל אייפל: שתית אלכוהול: ניסית דיאטה: פגשת סלבריטי: התגעגעת למישו: אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור עם פיג'ומה: בכית בסרט: חשבת שאתה הולך למות: נכשלת במקצוע: הורידו אותך כיתה: הקפיצו אותך כיתה: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם אתה חושב שאתה: מצחיק: חברותי: מעניין: אהוב: דואג: חמוד: דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חטיף: סרט מצוייר: קורנפלקס: מסטיק: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: בצפר/חופש: האיש האחרון ש... ישן במיטה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: שלח לך אימייל: אמר לך שאת חשובה לו: ראית איתו טלוויזיה: נגע בך: וסתם מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: כחול או אדום: רעש אחרון ששמעת: ריח אחרון שהרחת: תיכון או אוניברסיטה: בשר או חלב: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלוויזיה או מחשב: חוף או הרים:

../images/Emo79.gifמחר יהיה יותר טוב?

שם:גלוש
גובה:1.65 בערך
מידת נעליים:39-40-41
פירסינג? נזמ
קעקועים?בקרוב :]
צבע שיער:שחור-אדום+פוני אדומ+2 ראסטות אדומות
צבע עיניים:ירוק-כחול
אחים/אחיות:אחות
בן כמה אתה נראה:לאדעת, בת כמה אני נראית?
עבר פלילי:אין
שפות:עברית, אנגלית, מבינה ספרדית
מזל:דגים
חיות מחמד:אין
רגישה לדיגדוגים:אה-הא
מספר מזל:1,5
תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:המ.15/3
דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות:לישון והופעות
דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><:לסדר ת'חדר!
מנגן:אה-הא
בצפר
תאר לי את ה
יומן שלך:מאגניב כחול-אדומ של אולסטאר
קלמר שלך:ג'ינס מקושקש
תיק שלך:ג'אנספורט מקושקש
ציוניםבע.
מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת?100?
האם הוא הגיע לך?בטח
מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת?13?
במה זה היה? מתמטיקה
למה?ככה
מה ציון הבגרות הכי מביש שלך?חחחח...30, משו כזה
האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה?לאדעת
האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות?|טווס|אבללללל|טווס|
אתה קורא הרבה?משתדלת
כמה זמן לוקח לך לסיים ספר:תלוי
הספר הראשון שקראת:מי זוכר?!
הספר האחרון שקראת:ממממ.."ורוניקה מחליטה למות"
ספר אהוב:כלמיני
סופר אהוב:אין
אתה רואה סרטים הרבה?לא
כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע?0. אבל החודש יהיה שונה כי אלך ל"מישהו לרוץ איתו"
הסרט הראשון שראית:|טווס|אזכורררררר|טווס|
הסרט האחרון שראית:לאדעת
סרט אהוב:כלמיני
במאי אהוב:לאדעת
מה התחביב שלך?לנגן, לצאת, הופעות...
איך הגעת אליו?מס'ה איך?
חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא?אה-הא
מה דעתך על נעלי קרוקס?איכ
מאחר הרבה?: משתדלת שלא
עובד?: אה-הא
אוהב את המשפחה שלך?: אה-הא
אוכל מילקי?:איכ
יש לך אובססיה/סטייה?: אולי
אוהב חורף?: ישמצב
מבריז הרבה מבצפר?: משתדלת שלא
מדבר הרבה בטלפון?: לאא
מקבל ציונים טובים?: חחחח
|טווס|טוביייייים|טווס|
כותב שירים/סיפורים?: לא ממש
משתדל לאכול בריא?: משתדלת
חושבת על עצמך לפני אחרים?: תלוי
חוסך כסף?: מנסה
מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: אה-הא
קונה מתנות?:כן
זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: ישמצב.
האם אי פעם...
פגעת במישו בכוונה תחילה?:מממ לא זוכרת
ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן
אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן..אבל זה ברצינות נראלי
ישנת עם רדיו דלוק?: ברור
עם טלוויזיה דלוקה?: ברורר
לא ישנת יום שלם?: אה-הא
היית במחשב כל הלילה אה-הא
היית בחו"ל?: סוגשל
אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: ישמצב
הופיעה תמונה שלך בעיתון?: מממ..לא זוכרת
חיבקת מישו מפורסם?: ברור
הופעת על במה?: אה-הא
גנבת משו?: לא
תפסת טרמפ?: אה-הא
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?:איכ.לא.
הלכת לאיבוד?: אה-הא
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: אה-הא
נשברה לך שן?: לא אבל שברתי לחברהשלי אחת
עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה?אה-הא
מה הדבר האחרון...
שאכלת?: במבה
שקנית?: בייגלה
הופעה אחרונה שהיית?:מממ..יומהסטודנט?מממ לאלא..ממ..לא זוכרת!
דיסק אחרון שמעת:לאדעת
שיר אחרון ששמעת:שומעת עכשיו את Taking Back Sunday - What It Feels Like To Be A Ghost
שיר אחרון שנתקע לך בראש:"אז הם ארזו חצי ארגז, עלו על אוטו למרכזזז" ]הפיג'מות כאילו]
מה הדבר האחרון שהדפסת?:אקורדים
אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: ישרא
אדם אחרון שראית?: דורון, גלוֹס ורועי, ידידים.
אדם אחרון שראה אותך בוכה?: מעייני..ונראלי גם אסתר ורונית
אדם אחרון

../images/Emo79.gifהמשךוֹס

אדם אחרון שחיבק אותך?: אוֹריאוֹס
אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:עמיתוס
אדם אחרון שצעקת עליו?: לאדעת
אהובים...
צבע אהוב?:סגול, אדומ, שחור, תכלת
זמר/ת להקה אהובה?:הרבה
דיסק אהוב:כלמיני
שיר אהוב?:כלמיני
תכנית טלוויזיה אהובה: כלמיני
מאכל אהוב?: אבטיח
בנאדם שאתה הכי אוהב?: כלמיני
מקצוע אהוב?:אין
זמן ביום?: תלוי
ממתק/חטיף אהוב:כלמיני
אתר אהוב באינטרנט?:תפוז?
ערוץ אהוב?: 13, MTV2
העדפות...
אביב או סתיו?: סתיו
קפה או תה?: תלוי במצברוח
כתום או צהוב?: כתוממ
טלפון או פלאפון?: פלא
סלקום או אורנג'?:אורנג'
שוקולד מריר או חלב?: חלבב
שיער אסוף או פזור?: תלוי
ירח או שמש?: בע.
קולה או ספרייט?: קולה
קור או חום?:ממ
אילת או חרמון?: אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!|
עיניים ירוקות או כחולות?:כחולות
קרמבו או גלידה?: גלידה
לילה או יום?: תלוי
דיסקמן או מערכת:MP
מוזיקה ישראלית או לועזית?:גמ וגמ. לאחרונה יותר לועזית
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ:השיר שלנו כאילו
שחור או לבן?: שחור
לנקות או להשאיר מלוכלך:מלוכלך
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: תלוי.
סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם
פסטיגל או פיטר פן?: פיטרפן
נעלי בית או יחפים?: תלוי
סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי
בצפר או צבא?:איכ
האם...
אתה דלוק על מישי:לא
אתה רוצה לגור במקום אחר: אפשר
אתה חושב להתאבד: כרגע לא
אתה מאמין באהבה וירטואלית: כן
אתה רוצה עוד פירסינג: כןן
אוהב רכבות הרים: לא
בעד/נגד:
מערכת יחסים ממרחקים:מממ..זה קשה טוסיק.
להרוג אנשים:בעיקרון נגד
עישון אצל בני עשרה:מממ שכל אחד יעשה מה שבאלו
נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד
מערכת יחסים של הומואים/לסביות:שכל אחד יעשה מה שבאלו

../images/Emo79.gifדאמט. זה ממש ממש ארוך../images/Emo178.gif

תו|האם אי פעם...
בכית על בת: כן
בכית על בן: כן
נזרקת ע"י מישו: ממ..לא ממש
זרקת מישו: כן
ראית את מגדל אייפל: לא
שתית אלכוהול: אה-הא
ניסית דיאטה: כן
פגשת סלבריטי: אה-הא
התגעגעת למישו: אה-הא!!
אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: אה-הא
הופעת בציבור עם פיג'ומה: מממ...מי לובש פיג'מה?!
בכית בסרט:אה-הא
חשבת שאתה הולך למות: אה-הא
נכשלת במקצוע: אה-הא
הורידו אותך כיתה: לא
הקפיצו אותך כיתה: לא
נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: כן
נישקת בנות:
נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: לאדעת
התחרטת על דברים שעשית: אה-הא
האם אתה חושב שאתה:
מצחיק: לפעמים
חברותי: לפעמים
מעניין: כנ"ל
אהוב: כנ"ל
דואג: כנ"ל
חמוד: כנ"ל
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: |טווס|אקוּם|טווס|
חטיף: טעמי
סרט מצוייר: כלמיני
קורנפלקס: פרוסטיס
מסטיק: אורביט-טבליות-מדיח
יום בשבוע: תלוי
היום הכי לא מועדף:תלוי
ג'לי: הא?
בצפר/חופש:חחחחחח ב-א-מ-ת
האיש האחרון ש...
ישן במיטה:שלי? אני.
הלכת איתו לסרט:לאזוכרת
צעק עלייך:לאדעת
שלח לך אימייל:ממ
אמר לך שאת חשובה לו:חברהשלי
ראית איתו טלוויזיה:טול
נגע בך:ממ...אוריאוס
וסתם
מה השעה עכשיו:פאק!5:03! אני צריכה לקום תיכף
תפוח או בננה:בנרגילה?
בננה
כחול או אדום:אדומ
רעש אחרון ששמעת:המאוורר..והמזגן
ריח אחרון שהרחת: נרגילוס
תיכון או אוניברסיטה: איכ
בשר או חלב:חלב
ג'ינס או שרוול:מממ תלוי
סנדל או נעל:נעל
טלוויזיה או מחשב:שניהמ
חוף או הרים:חוף!

AvtipuS

New member
אם כבר פיג'מות

העיריה פה "אירגנה" משו לתושבים, ב 30.8 יש הופעה של שרית חדד וגם של "להקת הפיג'מות", אני לא מכיר עוד להקה בשם כזה חוץ מ...

../images/Emo121.gifבא לי בטוב:] (גלי, את מחוברת?)

שם:השמן שלא ישן. גיל:משתנה עם השנים גובה:גבוהה (1.78 בערך) מידת נעליים:מה זה? פירסינג? אין קעקועים?אין צבע שיער:חומבהיר צבע עיניים:ירוק עם נגיעות חרדל אחים/אחיות:יש בו כמה אתה נראה: בו עליכם... לא דע, אנשים אומרים שאני ניראה בוגר יותר
עבר פלילי: גמד סובייטי שאוהב ספגטי שפות: ג'יבריש ועברית מזל: טוב (ריה) חיות מחמד: יש רגישה לדיגדוגים: לא כל כך מספר מזל: 236547657 קו נטוי 14 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]: 31.7.90 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לחרבן דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: לחרבן מנגן: בס, משתעשע קצת עם גיטרה ומפוחית ומה שבא... בצפר-חרא להקה תאר לי את ה
יומן שלך:
אין קלמר שלך: לא בשימוש תיק שלך: כנ"ל, כולכם כבר ראיתםא ותו במפגש
ציונים. מה זה? מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? 110 נירלאי האם הוא הגיע לך?בטח... מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? אין ציון:] במה זה היה? במה לא? למה? ככה מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? D: אני עושה בגרויות במוזיקה ואפשר לעשות רק ב-יב' האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? לא, למה לי האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? אנערף אתה קורא הרבה? לאחרונה פחות, אם יש לכם ספרים להמליץ אני אשמח (ושלא יהיה חרא, אני מצפה למשהו בסיגנון 'מלך החומוס ומלכת האמבטיה') כמה זמן לוקח לך לסיים ספר:תלוי איזה... הספר הראשון שקראת:פייי הספר האחרון שקראת:משפחתי וחיות אחרות... סביר, די בזבוז זמן... ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיהD: מישו לרוציתו:] וצופן דה וינצ'י סופר אהוב: לא חסרים אתה רואה סרטים הרבה?כן כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע?0 הסרט הראשון שראית: ניראה לי שבייב הסרט האחרון שראית:כשהארי פגש את סאלי. עכשיו:] סרט אהוב: גברים בגעטקס במאי אהוב: מל ברוקס (אם כבר...) מה התחביב שלך? יש הרבה איך הגעת אליו? סבא המליץ חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? למה לא?:] זה יפה מה דעתך על נעלי קרוקס?עוד שלב בדרך ליחפנות כללית מאחר הרבה?: לפעמים עובד?: לפעמים אוהב את המשפחה שלך?: חלקם:] אוכל מילקי?:יאפ
יש לך אובססיה/סטייה?: לא אוהב חורף?: מת עליו!!
מבריז הרבה מבצפר?: אין לי מה להבריז... מדבר הרבה בטלפון?: כבר לא מקבל ציונים טובים?: מה זה ציונים? כותב שירים/סיפורים?: יצא לי לכתוב קצת כן. יותר מוזיקה אבל עדיין... משתדל לאכול בריא?: אוכל מה שיש ומה שבא לי חושבת על עצמך לפני אחרים?: לרוב לא חוסך כסף?: כן מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: לא קונה מתנות?:לפעמים זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: יש עוד מה לשפר, אני מודע לרוב הדברים ואני עובד עליהם... אם הייתם מכירים אותי לפני שנתיים לא הייתם מאמינים:] האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:יש מצב ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן, לא זכור לי אם התכוונתי ישנת עם רדיו דלוק?: דיסקים... עם טלוויזיה דלוקה?: לא ניראה לי לא ישנת יום שלם?: חחח חסרים פעמים? היית במחשב כל הלילה? כן היית בחו"ל?: לא אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: יש מצב:] הופיעה תמונה שלך בעיתון?: כנ"ל חיבקת מישו מפורסם?: קבלתי ממנו גם נשיקה
וחיבקתי מפורסמים לעתיד
הופעת על במה?: כן גנבת משו?: כן תפסת טרמפ?: יאפ:] אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: קצת הלכת לאיבוד?: כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא נשברה לך שן?: לא עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? לא מה הדבר האחרון... שאכלת?: מלוואחים קטנים עם חביתה ועגבניה מרוסקת עם סחוג ולימון. עזבו אותי באמא שלכםD: ארוחות מושקעות של אמצע הלילה... שקנית?: פייי וואי וואי הופעה אחרונה שהיית?:לא זוכר דיסק אחרון שמעת:עכשיו, מנועים קדימה
שיר אחרון ששמעת:עכשיו, הביאו את הנגרים-אלג'יר שיר אחרון שנתקע לך בראש: לא זוכר מה הדבר האחרון שהדפסת?:כנ"ל אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: יוטוב והוא לא עובד
אדם אחרון שראית?: מממ ניראה לי אמא... אדם אחרון שראה אותך בוכה?: לא זוכר אדם אחרון שחיבק אותך?: ניראה לי אבא. או מאיה. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: קוקלין:] אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא (?) אהובים... צבע אהוב?:כחול זמר/ת להקה אהובה?: הפלאקטונס. ההרכב של בובז ואילן וכולם וזמר זה אילן:] דיסק אהוב: ten from litelle world. מחר אני מתקשר אל פול לברר מחירים ואבאמא יקנו עוד דיסק עאעאעאע יששש שיר אהוב?: בת יער
תכנית טלוויזיה אהובה: חברים מאכל אהוב?: חביתה בפיתה עם חומוס וירקות!!! בנאדם שאתה הכי אוהב?: בעז ואילן וישי ואיפרת ואעאעאע כל כך הרבה! מקצוע אהוב?: אני לא יודע מה יש השנה אבל מממ נניח שתאוריה. זמן ביום?: לילה ממתק/חטיף אהוב: מקופלת
אתר אהוב באינטרנט?: מממ ערוץ אהוב?: מצו העדפות... אביב או סתיו?: סתיו קפה או תה?: קפה. תלוי בעצם מה בא לי. כתום או צהוב?: חום ורדרד טלפון או פלאפון?: כלום. סלקום או אורנג'?:סלקום שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: תלוי למי ירח או שמש?: ירח ושמש ביחד:] קולה או ספרייט?: קולה. כי ספרייט זה כשאתה באמת צמא
קור או חום?:להתחמם כשקר אילת או חרמון?: שניהם עיניים ירוקות או כחולות?: מממ קרמבו או גלידה?: גלידה! לילה או יום?: לילה! דיסקמן או מערכת:מערכת! מוזיקה ישראלית או לועזית?:מה זה משנה? העיקר שתהיה טובה! השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: חרא בלבן שחור או לבן?: תלוי בציור לנקות או להשאיר מלוכלך: מלוכלך ובסוף לנקות
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים. סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם:] (|ריר|) פסטיגל או פיטר פן?:
נעלי בית או יחפים?: תנחשו. 2 נקודות וחיבוק לזוכה המאושר. סבון רגיל או נוזלי?: רגיל בצפר או צבא?: מוזיקה

../images/Emo121.gif2

האם... אתה דלוק על מישי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לא יודע אתה חושב להתאבד: בטח, אני כבר עם הסכין ביד ועוד שניה עולה לגג וקופץ לבריכה הבוערת... אתה מאמין באהבה וירטואלית: אח שלי הכיר את אישתו דרך האינטרנט אם זה עוזר לכם
סתם נו אנערף... אתה רוצה עוד פירסינג: אולי אוהב רכבות הרים: לא מושך אותי בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: זה באמת משנה? העיקר שיש אהבה
להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: סבבה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות: שיהנו האם אי פעם... בכית על בת: אולי בכית על בן: אולי נזרקת ע"י מישו: לא בדיוק זרקת מישו: כנ"ל ראית את מגדל אייפל: לא שתית אלכוהול: כן ניסית דיאטה: כן... רק אני (מיכלי! תלמדי!!) פגשת סלבריטי: שיואוווו התגעגעת למישו: כן אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא אומר אם לא מתכוון הופעת בציבור עם פיג'ומה: פיג'ומה סבתא שלכם בכית בסרט:מלך האריות...
חשבת שאתה הולך למות: כן!! (עינב חנק אותי:|) נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא נשבר לך הלב: אולי שברת לבבות: אולי נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן האם אתה חושב שאתה: מצחיק: חלקית. לפני המפגש האחרון די שפכתי כמה אנשים
ואז ישי בא ורוקנו ארגז בדיחות... חברותי: כן מעניין: אולי אהוב: אולי דואג: כן חמוד:
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: סלמיייייייייייייייי חטיף: מממ סרט מצוייר: מלך האריות! קורנפלקס: של תלמה מסטיק: -- יום בשבוע: מממ שלישי (ניראלי) היום הכי לא מועדף: אין כל כך ג'לי: אננס וירטואוזי. מה אתם רוצים???????? בצפר/חופש: בשבילי זה אותו דבר
האיש האחרון ש... ישן במיטה: הרבה אנשים ישנים כרגע במיטה הלכת איתו לסרט: פייייייי וואי וואי וואי צעק עלייך:אמא שלח לך אימייל:מממ אנערף אמר לך שאת חשובה לו: לא זוכר ראית איתו טלוויזיה: בעז
נגע בך: מממ לא זוכר וסתם מה השעה עכשיו:06:00 תפוח או בננה:תפוח! כחול או אדום:כחול (3 מכל 5 אנשים אומר אדום, מכל הצבעים) רעש אחרון ששמעת: כל הזמן... מאוורר ריח אחרון שהרחת: מלוואח נישרף
אבל הוא היה טעים:] תיכון או אוניברסיטה: מוזיקה
בשר או חלב: אנערף ג'ינס או שרוול:שרוואל
סנדל או נעל:נעליים מעור חי של אדם תוצרת אלוהים. טלוויזיה או מחשב:כלום. טכלס כלום חוף או הרים:שניהם!

AvtipuS

New member
למה אני ער עכשיו!?

שם: רז. גיל: 16. גובה: אנערף. מידת נעליים: משו כמו 45. פירסינג? נייט. קעקועים? נייט. צבע שיער: חום משו. צבע עיניים: ירוק\כחול. אחים/אחיות: 2. בו כמה אתה נראה: 17? אנערף. עבר פלילי: עצרו אותי ואת בנצי >.< שפות: עברית,אנגלית,אם אני אתאמץ הרבה אז ערבית. >.< מזל: תאומיים. חיות מחמד: מחשב. רגישה לדיגדוגים: אם הייתי בת היית עונה על זה. מספר מזל: לפחות 5 אנשים יכתבו פה 69. תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]: 14.6 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לישון. דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: ללכת לבי"ס. מנגן: עלה עצבים של כל מיני אנשים, חוצמיזה פעם למדתי תופים. בצפר תאר לי את ה יומן שלך: מה? נטשתי את היומנים בכיתה ז' (וגם אז זה היה יומן זבנג שרק צחקתי ממנו ולא כתבתי בו כלום) קלמר שלך: קלמר אנערף. תיק שלך: סתם תיק שקיבלנו מתנה שסיימנו כיתה ט' (נראה לי אני אקנה ציוד חדש בימים הקרובים) ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? 100? האם הוא הגיע לך? אני חושב. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? לא זוכר >.< במה זה היה? אנערף. למה? ככה? מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? הבגרות היחידה שיש לי תציון שלי היא במתמטיקה וקיבלתי 100, זה מביש? >.< האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? יאפ, אפילו יותר. האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? לא, מה אני בני? >.< אתה קורא הרבה? כן, הרבה הודעות רושמים פה בפורום >.< כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: אני לא זוכר שהתחלתי >.< הספר הראשון שקראת: אנערף... הספר האחרון שקראת: לא יודע. ספר אהוב: "עולם הסלולאר" >.< סופר אהוב: שופרסל דיל. (
) אתה רואה סרטים הרבה? בערך. כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? 0. הסרט הראשון שראית: לא יודע. הסרט האחרון שראית: סטרסקי והאץ' ביס 2. סרט אהוב: טרמינל. (קרקוז'יה רולזזז) במאי אהוב: אני! מה התחביב שלך? אנערף. איך הגעת אליו? בכביש 6, בתשלום. חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? מה אני סקוטי!? מה דעתך על נעלי קרוקס? בעעעעעעעעעעע. מאחר הרבה?: לא הרבה. >.< עובד?: נייט. אוהב את המשפחה שלך?: אנערף. אוכל מילקי?: איכ. יש לך אובססיה/סטייה?: אהא. אוהב חורף?: כן כן כן כן. מבריז הרבה מבצפר?: לא הרבה. מדבר הרבה בטלפון?: לא, בכלל לא >.< מקבל ציונים טובים?: לא. כותב שירים/סיפורים?: למה אתם אמורים לדעת על זה? >.< משתדל לאכול בריא?: בטח, מקדונלדס זה בריא, לא ראיתם תפרסומת?
חושב על עצמך לפני אחרים?: לא תמיד. חוסך כסף?: חחחחחחחחחחח ממששששששששששששששששששש. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: יאפ. קונה מתנות?: תלוי למי. זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: נייט. האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?: יאפ. ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: יאפ. אמרת למישו שאתה שונא אותו?: יאפ. ישנת עם רדיו דלוק?: מה זה קשור לשאול האחרונות!? (לא.) עם טלוויזיה דלוקה?: כן. לא ישנת יום שלם?: כן. היית במחשב כל הלילה : כן. היית בחו"ל?: כן. אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכל שוב?: לא. הופיעה תמונה שלך בעיתון?: לא נראה לי. חיבקת מישו מפורסם?: אנערף בטח שהייתי ילד קטן. הופעת על במה?: כן. גנבת משו?: אני רומני. (זאת תשובה, לא?) תפסת טרמפ?: לא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: חחח איכס. הלכת לאיבוד?: כן. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: חחחחחחחח אולי לא זוכר. נשברה לך שן?: יאפ. עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? נמנע. מה הדבר האחרון... שאכלת?: מלוואח פיצה. (אתמול בערב) שקנית?: קגלביץ' מלון. הופעה אחרונה שהיית?: ווווהו זה היה מזמן. דיסק אחרון שמעת: ג'ירפות-גג. שיר אחרון ששמעת: היהודים-כאילו. (היום בערב הופעה חינם בנהריה!) שיר אחרון שנתקע לך בראש: בוטן מתוק בקרקס-לבן זה יפה. מה הדבר האחרון שהדפסת?: מפה לאישה אבודה במונטריאול נמ. אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: בדקתי אם יש ציונים של הבגרויות, עוד לא. אדם אחרון שראית?: אמא. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: אף אחד. אדם אחרון שחיבק אותך?: לא יודע. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: אין לי כוח לבדוק בטלפון. אדם אחרון שצעקת עליו?: רגע אמממ אמא. אהובים... צבע אהוב?: שחור\כחול\אדום. זמר/ת להקה אהובה?: נו באמת. דיסק אהוב: כמעט כל גג של הג'ירפות. שיר אהוב?: יש הרבה, כרגע זה ג'ירפות-קשה לי. תכנית טלוויזיה אהובה: קרצייההההההה והיא חזרה לעונה שלישיתתתתת. מאכל אהוב?: אנערף. בנאדם שאתה הכי אוהב?: יש יותר מדי >.< מקצוע אהוב?: ספורט. (אה-אה) זמן ביום?: לילה. ממתק/חטיף אהוב: כנאפה. אתר אהוב באינטרנט?: פוקט. ערוץ אהוב?: 24. העדפות... אביב או סתיו?: סתיו. קפה או תה?: אייס קפה. כתום או צהוב?: כתום. טלפון או פלאפון?: סלולרי. סלקום או אורנג'?: סלקום. שוקולד מריר או חלב?: חלב. שיער אסוף או פזור?: אסוף. ירח או שמש?: ירח. קולה או ספרייט?: קולה. קור או חום?: קור. אילת או חרמון?: חרמון. עיניים ירוקות או כחולות?: חחחח באמצע. קרמבו או גלידה?: גלידה. לילה או יום?: לילה. דיסקמן או מערכת: דיסקמן. מוזיקה ישראלית או לועזית?: ישראלית. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: השיר שלנו. חחח טלנובלה בע"מ? לא המציאו את האלופה מאז? שחור או לבן?: שחור. לנקות או להשאיר מלוכלך: למה לנקות?
שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: במסנג'ר. סווטשרט-עם כובע או בלי?: שיהיה עם. פסטיגל או פיטר פן?: מה אני ליל >.< נעלי בית או יחפים?: יחייף. סבון רגיל או נוזלי?: מה זה משנה!? בצפר או צבא?: צבא, אולי שם אני אהיה קרוב לעזריאלי >.<

AvtipuS

New member
המשך

האם... אתה דלוק על מישי: דלוק? כמה זמן לא שמעתי תמילה הזאת ואממ לא ממש. אתה רוצה לגור במקום אחר: ווהוו. אתה חושב להתאבד: עכשיו? לא תודה, ואת\ה? אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא הבנתי >.< אתה רוצה עוד פירסינג: מי אמר לכם שיש לי? אוהב רכבות הרים: כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן. בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: למה לא. להרוג אנשים: כן. עישון אצל בני עשרה: שיהיה להם בכיף. נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה. מערכת יחסים של הומואים/לסביות: שיהיה להם בכיף. האם אי פעם... בכית על בת: אני חושב. בכית על בן: לא זוכר. נזרקת ע"י מישו: - זרקת מישו: - ראית את מגדל אייפל: במציאות? לא. שתית אלכוהול: אהמ. ניסית דיאטה: סוג של. פגשת סלבריטי: כן. התגעגעת למישו: אני מתגעגע עכשיו לאיייפרת
אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: יאפ. הופעת בציבור עם פיג'ומה: פיג'ומה?
בכית בסרט: לא. חשבת שאתה הולך למות: יאפ. נכשלת במקצוע: כן. הורידו אותך כיתה: לא. הקפיצו אותך כיתה: לא. נשבר לך הלב: הוהו. שברת לבבות: פחחחח. נישקת בנות: זאת שאלה של כן\לא או מספרים? נישקת בנים: מה אני עברי לידר >.< השם שלך הופיע בעיתון: יאפ. התחרטת על דברים שעשית: הוהו. האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לפעמים. חברותי: לא. מעניין: תלוי את מי >.< אהוב: נה... דואג: אני דואג לציונים שלי כרגע. חמוד: כוסאמא של המילה הזאת. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: נמנמ. חטיף: שאלתם את זה כבר. סרט מצוייר: שרק. קורנפלקס: כריות וניל >.< מסטיק: הובה בובה קולה >.< יום בשבוע: אין אחד במיוחד. היום הכי לא מועדף: לאדע. ג'לי: הג'ל היחיד שיש לי זה על הראש. בצפר/חופש: חופש כאילו |: האיש האחרון ש... ישן במיטה: אני. הלכת איתו לסרט: לא זוכר. צעק עלייך: לאדע, מיכל במפגש אולי. שלח לך אימייל: ישראבלוג על עידכון בבלוג שאני מנוי בו. אמר לך שאתה חשוב לו: אנערף. ראית איתו טלוויזיה: אני. נגע בך: טוב פה אני לא אכתוב אני, לאזוכר. וסתם מה השעה עכשיו: 10:03 תפוח או בננה: איכס. כחול או אדום: כחול. רעש אחרון ששמעת: משאית זבל פונה בכיכר. ריח אחרון שהרחת: שוקו. תיכון או אוניברסיטה: אנערף. בשר או חלב: תלוי מתי ואיזה. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלוויזיה או מחשב: ביחד. חוף או הרים: הרים.

ססילייה

New member
אתה חצוף אתה!@#$%^

מה זה 'מה אני ליל?' מדובר על ההצגות
לא הלכתי! אבל אמרו פיטר פן נו. >< חציף ><

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם: צליל גיל: 15.5 גובה: 1.63 נראלי מידת נעליים: 39 פירסינג? רק 3לובים באוזניים קעקועים?
צבע שיער: חום שחור כזה צבע עיניים: כחול אחים/אחיות: יש בו כמה אתה נראה: 17 בערך עבר פלילי:
שפות: עברית ואנגלית מזל: דגים חיות מחמד:
רגישה לדיגדוגים: מאוד מספר מזל: 3 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]: 20.3.1991 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: כל מה שקשור לכביסה מנגן: הלוואי בצפר תאר לי את ה יומן שלך: עם איקסים ועיגולים
קלמר שלך:ג'ינס פשוט תיק שלך: אדום ושחור ציונים: בסדר מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? 100 האם הוא הגיע לך? כן מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? 0 במה זה היה? ערבית למה? כי זה ערבית מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? לא עשיתי עדיין בגרויות האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? חחח ישמצב האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? לא. ממש לא אתה קורא הרבה? בהחלט כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: תלוי בכמות הדפים הספר הראשון שקראת: אין לי מושג הספר האחרון שקראת:הנסיך הקטן
ספר אהוב: הנסיך הקטן, פרא,ועוד מלא סופר אהוב: לא יכולה אתה רואה סרטים הרבה? כן מה פעמים בחודש אתה בקולנוע? החודש הזה הייתי איזה 3-4 פעמים הסרט הראשון שראית: לאדעת הסרט האחרון שראית: בקולנוע את "מישהו לרוץ איתו" ובבית את "גבר מי שמטפלת" סרט אהוב: שודדי הקריבים
במאי אהוב: לאדעת מה התחביב שלך? לקרוא, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים איך הגעת אליו? הגעתי חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? כשצריך
מה דעתך על נעלי קרוקס? בעע מאחר הרבה?: לא עובד: לא אוהב את המשפחה שלך?: רוב הזמן אוכל מילקי?: כן יש לך אובססיה/סטייה?: ישמצב אוהב חורף?: מאוווווד
מבריז הרבה מבצפר?: כשצריך מדבר הרבה בטלפון?: לפעמים מקבל ציונים טובים?: לפעמים כותב שירים/סיפורים?: סוגשל משתדל לאכול בריא?: נראלי חושבת על עצמך לפני אחרים?: כשצריך חוסך כסף?: בערך מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: תלוי למה אתם קוראים שטויות קונה מתנות?: כן זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: נראלי שכן האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?: כן ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן ישנת עם רדיו דלוק?: כן עם טלוויזיה דלוקה?: כן לא ישנת יום שלם?: כן היית במחשב כל הלילה:כן היית בחו"ל?:לא אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: לא הופיעה תמונה שלך בעיתון?: לאדעת חיבקת מישו מפורסם?: כן הופעת על במה?: כן גנבת משו?: לא תפסת טרמפ?: לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: איכ לא הלכת לאיבוד?: כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא נשברה לך שן?: לא עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? לא מה הדבר האחרון... שאכלת?: מילקי אגוזים שקנית?: אממ גלידה במקדונלס הופעה אחרונה שהיית?: אינפקציה שלשום בבארקה! היה כלכך מעולה
דיסק אחרון שמעת: אינפקציה-בכיף שיר אחרון ששמעת: לאט ומהר-שילה פרבר שיר אחרון שנתקע לך בראש: אין מה הדבר האחרון שהדפסת?: לא זוכרת אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: שום אתר אדם אחרון שראית?: אחי הקטן אדם אחרון שראה אותך בוכה?:לא זוכרת אדם אחרון שחיבק אותך?: לירז
אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:עופר אדם אחרון שצעקת עליו?: יואל אהובים... צבע אהוב?: סגול זמר/ת להקה אהובה?: יש המון דיסק אהוב: יש המון שיר אהוב?: יש המון תכנית טלוויזיה אהובה: הפיג'מות וחברים מאכל אהוב?: פיצה בנאדם שאתה הכי אוהב?: בלתי אפשרי מקצוע אהוב?: לאדעת זמן ביום?: לילה ממתק/חטיף אהוב: עדשים של עלית אתר אהוב באינטרנט?: תפוז ערוץ אהוב?: לאדעת העדפות... אביב או סתיו?: אביב קפה או תה?: תה כתום או צהוב?: לאדעת טלפון או פלאפון?: פלאפון סלקום או אורנג'?: סלקום שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: תלוי ירח או שמש?: ירח, אפשר להסתכל עליו קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?: קור אילת או חרמון?: חרמון עיניים ירוקות או כחולות?: לאדעת קרמבו או גלידה?: גלידה לילה או יום?: לילה דיסקמן או מערכת: דיסקמן מוזיקה ישראלית או לועזית?: ישראלית השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: יאק שחור או לבן?: שניהם לנקות או להשאיר מלוכלך: לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם פסטיגל או פיטר פן?: פיטר פן. מה השאלה פה? נעלי בית או יחפים?: יחפים סבון רגיל או נוזלי?: רגיל בצפר או צבא?: לאדעת. לא הייתי בצבא עדיין האם... אתה דלוק על מישי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים אתה חושב להתאבד: חס וגראס אתה מאמין באהבה וירטואלית: ישמצב אתה רוצה עוד פירסינג: כןכןכןכן אוהב רכבות הרים: לא ניסיתי
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מי האנשים להרוג אנשים: חס וחלילה עישון אצל בני עשרה: אם בא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש ממש נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות: בעד האם אי פעם... בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת ע"י מישו: לא זרקת מישו: כן ראית את מגדל אייפל: לא שתית אלכוהול: כן ניסית דיאטה: כן פגשת סלבריטי: כן התגעגעת למישו: כל הזמן;[ אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: רוב הזמן הופעת בציבור עם פיג'ומה: פיג'ומה? לא בכית בסרט: סוגשל חשבת שאתה הולך למות: אממ לא נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ישמצב נישקת בנות: סוגשל נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לאנראלי התחרטת על דברים שעשית: כן האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לפעמים חברותי: כן מעניין: ככה אהוב: נראלי שכן דואג: כן חמוד:
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חטיף: במבה אוסם סרט מצוייר: המומנים או חבובוטף קורנפלקס: הרגיל מסטיק: לא אוהבת יום בשבוע: לאדעת היום הכי לא מועדף: שישבת ג'לי: אה? בצפר/חופש: חופש האיש האחרון ש... ישן במיטה: אני הלכת איתו לסרט: זוהר צעק עלייך: לאדעת שלח לך אימייל: הדס אמר לך שאת חשובה לו: אחותי ראית איתו טלוויזיה: אחים קטנים נגע בך: עופר וסתם מה השעה עכשיו: 12:05 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: אדום רעש אחרון ששמעת: את אחותי עושה בררררר ריח אחרון שהרחת: אממ לאדעת מה שבאוויר תיכון או אוניברסיטה: תיכון בשר או חלב: חלב ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: תלוי מה באלי טלוויזיה או מחשב: מחשב חוף או הרים: הרים

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ווייי איזה ארוך השאלון הזה...

שם: נעמה גיל: 18 וחצי גובה: 1.75 מידת נעליים: 39 פירסינג? נזם באף =) קעקועים? יש =) צבע שיער:חום שטני צבע עיניים: ירוק-חום אחים/אחיות: אחות אחת בו כמה אתה נראה: אחרי צבא עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, יידיש, טיפה ספרדית וטיפה פורטגזית מזל: טלה חיות מחמד: כלבה ודגים רגישה לדיגדוגים: מאד מספר מזל: 3 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]: 22.3.88 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לכתוב דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><:לרדת עם הכלבה מנגן: לא =\ בצפר תאר לי את ה יומן שלך: למרות שאני כבר לא הולכת לביצפר יותר... יש לי יומן טינקרבל =) קלמר שלך: אין תיק שלך: אין ציונים למי אכפת?! =) מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? 100 =) האם הוא הגיע לך? בוודאי מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? 45 במה זה היה? פיזיקה למה? כי בוחן פתע מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? אממ אחרי שנקבל את כל הציונים אני אודיע לכם האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? בוודאי האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? כן אתה קורא הרבה? משתדלת כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: שעתיים-שלוש הספר הראשון שקראת:העץ הנדיב הספר האחרון שקראת: סיפורי נרניה ספר אהוב: פולגרה סופר אהוב: סמדר שיר אתה רואה סרטים הרבה? המוןןןן כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? 4-5 הסרט הראשון שראית: לא זוכרת =\ הסרט האחרון שראית: אתמול ראיתי סופרמן סרט אהוב:המון, אבל הכי-אישה יפה במאי אהוב: סטיבן שפילברג! מה התחביב שלך? לכתוב איך הגעת אליו? שיעורי כתיבה יצרתית בביצפר היסודי חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? לא! מה דעתך על נעלי קרוקס? איכס.. נראה כמו נעליים למקלחת מאחר הרבה? משתדלת שלא. עובד?: כבר לא P= אוהב את המשפחה שלך?: מאד אוכל מילקי?: לא יש לך אובססיה/סטייה?: בוודאי =) אוהב חורף?: כן מבריז הרבה מבצפר?: דיי.. מדבר הרבה בטלפון?: אווה.. כן מקבל ציונים טובים?: כן כותב שירים/סיפורים?: כן משתדל לאכול בריא?: כן חושבת על עצמך לפני אחרים?: משתדלת חוסך כסף?: כן מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: כן קונה מתנות?: כן זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: כן האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?: לא ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: יאפ אמרת למישו שאתה שונא אותו?: יאפ ישנת עם רדיו דלוק?: יאפ עם טלוויזיה דלוקה?: יאפ לא ישנת יום שלם?: יאפ היית במחשב כל הלילה: לא היית בחו"ל?: יאפ אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: יאפ הופיעה תמונה שלך בעיתון?: יאפ חיבקת מישו מפורסם?: יאפ הופעת על במה?: יאפ גנבת משו?: נופ תפסת טרמפ?: נופ אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: נופ. איכסה =\ הלכת לאיבוד?: יאפ ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: נופ נשברה לך שן?: נופ עישנת סיגריה?: כן סיגריה שלמה?: כן מה הדבר האחרון... שאכלת?: קורנפלקס עם חלב שקנית?: פיצה? הופעה אחרונה שהיית?: של שייגעצ מתישהו דיסק אחרון שמעת: של פינק, החדש! שיר אחרון ששמעת: של פינק מהדיסק שיר אחרון שנתקע לך בראש: של פינק.. נו אותו אחד. מה הדבר האחרון שהדפסת?: לא הדפסתי שנים אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: לא ביקרתי.. אדם אחרון שראית?: את אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה?: החברה הכי טובה שלי אדם אחרון שחיבק אותך?: אמא אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: החברה הכי טובה אדם אחרון שצעקת עליו?: לא זוכרת אהובים... צבע אהוב?: כחול זמר/ת להקה אהובה?: יותר מידי בשביל לרשום את כולם דיסק אהוב: כנ"ל שיר אהוב?: איריס של הגוגוג דולז תכנית טלוויזיה אהובה: ורוניקה מארס, מכושפות מאכל אהוב?: פסטה בנאדם שאתה הכי אוהב?: אמא מקצוע אהוב?: תקשורת זמן ביום?: לילה ממתק/חטיף אהוב: גלידת וניל אתר אהוב באינטרנט?: ג'נענע ערוץ אהוב?: ערוץ 3 העדפות... אביב או סתיו?: אביב קפה או תה?: שוקו כתום או צהוב?: צהוב טלפון או פלאפון?: טלפון סלקום או אורנג'?: אורנג' שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: פזור ירח או שמש?: שמש קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?: קור אילת או חרמון?: אילת עיניים ירוקות או כחולות?: ירוקות קרמבו או גלידה?: גלידה לילה או יום?: לילה דיסקמן או מערכת: מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית?: גם וגם. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: לא עדכני
שחור או לבן?: לבן לנקות או להשאיר מלוכלך: תלוי מה המצב רוח שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם כובע פסטיגל או פיטר פן?: לא עדכני..
נעלי בית או יחפים?: יחפים סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי בצפר או צבא?: לא זה ולא זה האם... אתה דלוק על מישי: נופ אתה רוצה לגור במקום אחר: יאפ אתה חושב להתאבד: נופ אתה מאמין באהבה וירטואלית: נופ אתה רוצה עוד פירסינג: יאפ אוהב רכבות הרים: יאפ בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: --- נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אני לא נוהגת אז פנאן. מערכת יחסים של הומואים/לסביות: בעד האם אי פעם... בכית על בת: יאפ בכית על בן: יאפ נזרקת ע"י מישו: יאפ זרקת מישו: יאפ ראית את מגדל אייפל: לא במציאות... שתית אלכוהול: יאפ ניסית דיאטה: יאפ פגשת סלבריטי: יאפ התגעגעת למישו: יאפ אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: בוודאי הופעת בציבור עם פיג'ומה: יאפ בכית בסרט: יאפ חשבת שאתה הולך למות: יאפ נכשלת במקצוע: יאפ הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: לא נישקת בנים: יאפ השם שלך הופיע בעיתון: כן =) התחרטת על דברים שעשית: כן האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לא חברותי: כן מעניין: אולי אהוב: כן דואג: כן חמוד: אולי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה? חטיף: גלידה! סרט מצוייר: לוני טונס P= קורנפלקס: קינמונים מסטיק: הובה-בובע! יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות? בצפר/חופש: חופש! האיש האחרון ש... ישן במיטה: אני הלכת איתו לסרט: עם המשפוחה צעק עלייך: לא זוכרת שלח לך אימייל: ג'אנק מייל אמר לך שאת חשובה לו: החברים =) ראית איתו טלוויזיה: עם אמא נגע בך: הא? וסתם מה השעה עכשיו: 12:25 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום: כחול רעש אחרון ששמעת: המחשב עושה קולות ריח אחרון שהרחת: הבושם שלי תיכון או אוניברסיטה: לאדעת בשר או חלב: חלב ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלוויזיה או מחשב: טלוויזיה חוף או הרים: חוף

ססילייה

New member
יו.../images/Emo12.gifזה באמת ארוך!נו שוין.

שם: ליל. גיל:18. גובה:1.69 מידת נעליים:40?39? פירסינג? אחד. קעקועים?אחד. צבע שיער:חום שחור. צבע עיניים: חום. אחים/אחיות: שניים, תודה רבה מספיק. בו כמה אתה נראה: ואו, נתנו לי 14.15.16.
עבר פלילי: לא. שפות:אנגלית.עברית.רוסית. מזל: טלה.
חיות מחמד: חתול.וכלבה במושב של דוד
רגישה לדיגדוגים: סוג של. מספר מזל:9 או 4. תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:14.4 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לשיר.
דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: לשטוף כלים. מנגן:גיטרה אחת גלמודה בשם וואלי. בצפר תאר לי את ה יומן שלך: לא קניתי
קלמר שלך: שחור משנה שעברה
תיק שלך: כחול.מלא בשטויות שציירתי עם טוליפים. ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת?96. האם הוא הגיע לך? וודאי! מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת?23. במה זה היה? מתמטיקה. למה? כי אני גרועה?
מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? 69.לשון.
האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? לא. האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות?פחח ממש לא. אתה קורא הרבה?כן.בזמן האחרון לא.אבל בכללי כן >< כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: תלוי כמה הספר לוכד. הספר הראשון שקראת:הנסיך הקטן הספר האחרון שקראת: דפי של רפי. ספר אהוב: הנסיך הקטן. סופר אהוב: המ.רם אורן אני חושבת. אתה רואה סרטים הרבה?חח הרבה מאוד. כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? חחחחחחחחחחח בחודש האחרון 7 פעמים!!!!11 הסרט הראשון שראית: לא זוכרתO_ס הסרט האחרון שראית: מישהו לרוץ איתו
סרט אהוב: 10 דברים שאני שונאת בך. במאי אהוב: הווי זה קשה.
לאדעת. מה התחביב שלך?אומנות.[שירה,נגינה,ציור וכאלה אלה.] איך הגעת אליו?אין לי שמץ של מושג.
חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? כן!!!!!!!!!!!!!1111111111
מה דעתך על נעלי קרוקס? איכס.
מאחר הרבה?: סוג של. עובד?: כבר לא. אוהב את המשפחה שלך?: כן. אוכל מילקי?: כן.
יש לך אובססיה/סטייה?: סוג של.
אוהב חורף?: כן! מבריז הרבה מבצפר?: נאאא... מדבר הרבה בטלפון?: כן. מקבל ציונים טובים?: לפעמים. כותב שירים/סיפורים?: שירים.
משתדל לאכול בריא?: לא
חושבת על עצמך לפני אחרים?: ממש לא \: חוסך כסף?: ממש ממש לא. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: כן.>< קונה מתנות?: כשיש כסף.
זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: לא יודעת.
תגידו לי אתם
האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:כן
ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן ישנת עם רדיו דלוק?: כן עם טלוויזיה דלוקה?: כן, כל הזמן
לא ישנת יום שלם?: ועוד יותר מזה.. היית במחשב כל הלילה :כן היית בחו"ל?: כן אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: סוג של הופיעה תמונה שלך בעיתון?: לא חיבקת מישו מפורסם?: אני לא חושבת שזה נחשב מפורסם
הופעת על במה?: כן גנבת משו?: כן
תפסת טרמפ?: כן אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?:לא Oס הלכת לאיבוד?: תמיד ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: תוכנית אחת!
הבושה..אוי הבושה.. נשברה לך שן?: לא Oס עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? כן
מה הדבר האחרון... שאכלת?: פיצה אצל אסתי. שקנית?: לא זוכרת כבר. הופעה אחרונה שהיית?: מ-ז-מ-ן.נראה לי מההופעה הקלושה בטכניון דיסק אחרון שמעת: שרון הולצמן- פתח את ליבך שיר אחרון ששמעת: מחר זה יקרה לי משהו טוב שיר אחרון שנתקע לך בראש: Rise Aganist-Swing Life Away מה הדבר האחרון שהדפסת?: מדבקות D: אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: היידפארק.^_^ אדם אחרון שראית?: אסתי! אדם אחרון שראה אותך בוכה?: גל.הקטנה שלי
אדם אחרון שחיבק אותך?: אסתי D: אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: אמא.
אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא.
.חצופה.צועקת עליי >< אהובים... צבע אהוב?: סגול! זמר/ת להקה אהובה?: נו מה.זה קשה.
דיסק אהוב:מוניקה סקס-פצעים ונשיקות שיר אהוב?: בן ארצי-עוד יום עובר.[סתמו הוא מדהים.
] תכנית טלוויזיה אהובה: איש משפחה, אבי הלהקה,נמלטים, האנטומייה של גריי ועוד.D: מאכל אהוב?: סושי?
בנאדם שאתה הכי אוהב?:
מקצוע אהוב?: ספרות
זמן ביום?: ערב.@@#% ממתק/חטיף אהוב: במבה@@$
אתר אהוב באינטרנט?: תפוז והיידפארק D: ערוץ אהוב?: CARTOON NETWORK -
העדפות... אביב או סתיו?: סתיו. קפה או תה?: תה. כתום או צהוב?: כתום. טלפון או פלאפון?: פלאפון. סלקום או אורנג'?:אורנג'. שוקולד מריר או חלב?: חלב. שיער אסוף או פזור?: פזור. ירח או שמש?: ירח קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?: קור אילת או חרמון?: חרמון עיניים ירוקות או כחולות?: לא משנה.
קרמבו או גלידה?: קרמבו לילה או יום?: ברור שלילה!!!! דיסקמן או מערכת:דיסקמן מוזיקה ישראלית או לועזית?: שתיהן
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: השיר שלנו! שחור או לבן?: שחור. לנקות או להשאיר מלוכלך:לנקות! שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: גם וגם. סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם כובע
פסטיגל או פיטר פן?: פיטר פן.
נעלי בית או יחפים?: יחפים :) סבון רגיל או נוזלי?: O_ס בצפר או צבא?: המ.אני חושבת שצבא. ><

ססילייה

New member
חלק שני.../images/Emo11.gif

האם... אתה דלוק על מישי: סוג של
אתה רוצה לגור במקום אחר: כן!!!1111 אתה חושב להתאבד: לא. אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא אתה רוצה עוד פירסינג: כן.
אוהב רכבות הרים: פעם אהבתי..היום לא XD בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים/לסביות:
האם אי פעם... בכית על בת: כן. בכית על בן: לא. נזרקת ע"י מישו: כן. זרקת מישו: כן. ראית את מגדל אייפל: אהא..
שתית אלכוהול: וודאי
ניסית דיאטה: כן.
פגשת סלבריטי: ושוב, אני לא יודעת אם זה נכלל XD התגעגעת למישו: כן
אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: סוג של. הופעת בציבור עם פיג'ומה: פיג'ומה?אולי XD בכית בסרט: כן.במלך האריות, כשמופסא מת
חשבת שאתה הולך למות: כן. נכשלת במקצוע: כן. הורידו אותך כיתה: יש מצב שבכיתה א'.. הקפיצו אותך כיתה: לא. נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: לא. נישקת בנות: כן. נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: תמיד.
האם אתה חושב שאתה: מצחיק: אולי. חברותי: מאוד.^_^ מעניין: לא יודעת.
אהוב: לא יודעת.
דואג: קצת חמוד: לא יודעתO_ס דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: כלבה חטיף: במבה סרט מצוייר: פיטר פן. קורנפלקס: קראנצ'."
מסטיק: אורביט?XD יום בשבוע: חמישי! היום הכי לא מועדף:ראשון.
ג'לי: אע? בצפר/חופש: בית ספר.תתפלאו.

ססילייה

New member
שלישי ודיי כבר!!../images/Emo178.gif

האיש האחרון ש... ישן במיטה:
הלכת איתו לסרט: נמרוד.
צעק עלייך: אמא. >< שלח לך אימייל: איווה הקטנה שלי.
אמר לך שאת חשובה לו: נמרוד.
ראית איתו טלוויזיה: אח שלי?
נגע בך: עזבו.אני צי'וואוואה. וסתם מה השעה עכשיו: סתכלו למעלה בצד.
תפוח או בננה: תפוח. כחול או אדום:אדום! רעש אחרון ששמעת: השעון המעורר שלי, שמשום מה איחר בשעה
ריח אחרון שהרחת: לימון
תיכון או אוניברסיטה: תיכון. בשר או חלב: חלב. ג'ינס או שרוול: ג'ינס#%@ סנדל או נעל: נעל.
טלוויזיה או מחשב: מחשב. חוף או הרים: לא יודעת.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifיווו שמנצ שלייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תביאי אותו יום ראשון!
אני מתגעגעת לשמנצ הקטן שליייי

למעלה