זה השעמום!
שם:הדר גיל:15 גובה:לא מדברים על זה מידת נעליים:40 פירסינג? בקרוב קעקועים?נוור צבע שיער:חום צבע עיניים:גם אחים/אחיות:אח ואחות בו כמה אתה נראה:15\16? עבר פלילי:בטח שפות:עברית.
מזל:סרטן חיות מחמד: רגישה לדיגדוגים:כן מספר מזל: תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:24.6 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><:לסדר ת'חדר
מנגן: בצפר תאר לי את ה יומן שלך:סגול כזה אתיופי קלמר שלך:שחור חלק תיק שלך:שחור חלק ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת?100 האם הוא הגיע לך?בטח מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת?4
,אבל גם הגשתי טופס ריק. במה זה היה? מתמטיקה,וריק בספרות למה?כי לא היה לי כח ללמוד מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה?ברור האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות?חח לא אתה קורא הרבה?לא כמה זמן לוקח לך לסיים ספר:תלוי אם הוא מעניין או לא הספר הראשון שקראת:לא זוכרת הספר האחרון שקראת: ספר אהוב: סופר אהוב: אתה רואה סרטים הרבה?לא כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע?פעם בחצי שנהX: הסרט הראשון שראית: הסרט האחרון שראית: סרט אהוב: במאי אהוב: מה התחביב שלך? איך הגעת אליו? חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא?כן מה דעתך על נעלי קרוקס?
איכס מאחר הרבה?: לא ממש הרבה,קודם כל זה תלוי לאן
עובד?: לא אוהב את המשפחה שלך?: חלקית אוכל מילקי?:לא יש לך אובססיה/סטייה?: אוהב חורף?: כןןןןןןןן מבריז הרבה מבצפר?: מדבר הרבה בטלפון?: יחסית מקבל ציונים טובים?: באמצע כותב שירים/סיפורים?: שירים משתדל לאכול בריא?: לא..תראו איך אני נראית חושבת על עצמך לפני אחרים?: חוסך כסף?: מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: כן קונה מתנות?: זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?:לא האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:אולי ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן ישנת עם רדיו דלוק?: לא עם טלוויזיה דלוקה?: תמיד לא ישנת יום שלם?: כן היית במחשב כל הלילה :כן היית בחו"ל?: כן אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: הופיעה תמונה שלך בעיתון?: חיבקת מישו מפורסם?: הופעת על במה?: סיום ו' גנבת משו?: כן תפסת טרמפ?: אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: הלכת לאיבוד?: ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: כן נשברה לך שן?: עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה?כן מה הדבר האחרון... שאכלת?: טוסט שקנית?: חזייה הופעה אחרונה שהיית?:יום הסטודנט
דיסק אחרון שמעת:נירוונה-בליצ' שיר אחרון ששמעת: אביב גפן-משהו בין שנינו שיר אחרון שנתקע לך בראש:גשם כבד עומד ליפול מה הדבר האחרון שהדפסת?:ברכת יומולדת אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: ישרא אדם אחרון שראית?: אדם אחרון שראה אותך בוכה?:אחותי\אמא אדם אחרון שחיבק אותך?: אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:ליאת אדם אחרון שצעקת עליו?: אמא אהובים... צבע אהוב?:כחול אדום שחור ירוק זמר/ת להקה אהובה?:אינפקציה,אביב גפן דיסק אהוב: שיר אהוב?: תכנית טלוויזיה אהובה: האלופה
מאכל אהוב?: לא חסר בנאדם שאתה הכי אוהב?: מקצוע אהוב?: זמן ביום?: ממתק/חטיף אהוב:סניקרס,טעמי,שוקולד לבן עם עוגיות
|שמנה| אתר אהוב באינטרנט?:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערוץ אהוב?: ביפ,3 העדפות... אביב או סתיו?: סתיו קפה או תה?: קפה כתום או צהוב?: כתום טלפון או פלאפון?: טלפון סלקום או אורנג'?:אורנג' שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: אסוף ירח או שמש?: ירח קולה או ספרייט?:ספרייט קור או חום?:קור אילת או חרמון?:חרמוון עיניים ירוקות או כחולות?:ירוק קרמבו או גלידה?: קרמבו לילה או יום?: לילה דיסקמן או מערכת:מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית?:ישראלית השיר שלנו או טלנובלה בע"מ:טל"ב שחור או לבן?: שחור לנקות או להשאיר מלוכלך:מלוכלך,ותלוי מה שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם פסטיגל או פיטר פן?: אה? נעלי בית או יחפים?: יחפ סבון רגיל או נוזלי?: רגיל בצפר או צבא?:לא הגעתי לצבא אבל אני משערת שבצפר האם... אתה דלוק על מישי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חושב להתאבד: אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא אתה רוצה עוד פירסינג: כן אוהב רכבות הרים: מאוד בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:תלוי מי
עישון אצל בני עשרה:נגד אבל מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות:בעד האם אי פעם... בכית על בת: כן בכית על בן: לא נזרקת ע"י מישו:לא זרקת מישו: לא ראית את מגדל אייפל: כן שתית אלכוהול: כן ניסית דיאטה: כן פגשת סלבריטי: כן התגעגעת למישו: כן אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור עם פיג'ומה: כן בכית בסרט:לא חשבת שאתה הולך למות:אל נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה:לא הקפיצו אותך כיתה: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות:לא נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לפעמים חברותי: לא ממש מעניין: לא אהוב: תלוי דואג: כן חמוד: לא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:ציצי חטיף: סרט מצוייר: קורנפלקס: רגיל מסטיק: איירוייס יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: בצפר/חופש:חופש האיש האחרון ש... ישן במיטה:אני הלכת איתו לסרט: צעק עלייך:אבא שלח לך אימייל: אמר לך שאת חשובה לו: ראית איתו טלוויזיה: נגע בך: וסתם מה השעה עכשיו:22:45 תפוח או בננה:בננה כחול או אדום:כחול רעש אחרון ששמעת: ריח אחרון שהרחת: תיכון או אוניברסיטה: בשר או חלב:חלב ג'ינס או שרוול:שרוול סנדל או נעל:סנדל טלוויזיה או מחשב:טלוויזיה חוף או הרים:חוף