שאלון ארוך טוסיקקקק

nobody99

New member
הממ..

שם: טל גיל:16 גובה:הממ מטר 80 ככה נראה לי מידת נעליים:43 פירסינג? :( יום ראשון אני מקווה קעקועים?עוד שנתיים צבע שיער:חום צבע עיניים:כחול אחים/אחיות: 2 אחיות לצערי בו כמה אתה נראה: אני יודע.. 16? עבר פלילי: לע יודע אף פעם לא תפסו אותי:) שפות: עברית אנגלית ואני יודע כמה מילים בערבית:) מזל:תאומים חיות מחמד: אמא רגישה לדיגדוגים: הממ קצת מספר מזל: 8 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:5.6.90 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לנגן דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: ללמוד! מנגן:כע בצפר תאר לי את ה יומן שלך: אין לי קלמר שלך: אין לי תיק שלך: בדרך כלל אין לי אבל השנה יש לי ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? הממ 100 האם הוא הגיע לך? יש מצב מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? 0.. במה זה היה? גדנ"ע נראה לי למה? כי כתבתי על כל הבחינה: "לא הייתי בטיול אז אנלא יודע כלום יא אידיוט" מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? הממ עוד לא קיבלתי את הציוני בגרות שלי אבל אני מקווה לטוב האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? הממ נופ למרות שפעם עשיתי עיינים למורה שלי בהיסטוריה והיא אהבה אותי כל השנה האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? נופ אתה קורא הרבה? נופ כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: אני יודע שבוע.. שבועיים הספר הראשון שקראת: ג'ינג'י!!!! הספר האחרון שקראת: הממ משו על השואה.. ספר אהוב:ג'ינג'י - מושיקו נכנס לבית ספר (זה שם הספר !) סופר אהוב: הממ לא יודע לע מכיר הרבה אתה רואה סרטים הרבה? אהא כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? מי צריך קולנוע יש לי מעל 500 סרטים צרובים בבית.. הסרט הראשון שראית: ממש לא זוכר הסרט האחרון שראית: אוהב לגור בבית או משו כזה לא זוכר.. סרט אהוב: אוו רוקי!! במאי אהוב:ספילברג כמובן מה התחביב שלך? הממ לנגן.. איך הגעת אליו? מאהבה למוזיקה:) רציתי בערך מגיל 10 אבל רק בגיל 12 קנו לי חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? מה אני יודע מה אני סקוטי.. מה דעתך על נעלי קרוקס? הא? מאחר הרבה?: לפעמים .. עובד?: ירדתי לזנות לפני כמה זמן אוהב את המשפחה שלך?: לע כל כך אוכל מילקי?: בטח! יש לך אובססיה/סטייה?: הממ כע אבל זה סוד שששש.. אוהב חורף?: אוהב אביב! מבריז הרבה מבצפר?: יותר מדי.. מדבר הרבה בטלפון?: הממ לפעמים מקבל ציונים טובים?: פחחחח אני מקווה שהשנה כן כותב שירים/סיפורים?: הממ שירים.. משתדל לאכול בריא?: נופ חושבת על עצמך לפני אחרים?: לרוב לא.. חוסך כסף?: כן! מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: כן:( קונה מתנות?:יאפ זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: הממ לא יודע תשאלו מישו אחר.. האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:יאפ ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: יאפ אמרת למישו שאתה שונא אותו?: יאפ ישנת עם רדיו דלוק?: נופ עם טלוויזיה דלוקה?: יאפ לא ישנת יום שלם?: יאפ היית במחשב כל הלילה יאפ היית בחו"ל?: פעם אחת בגיל 5 אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: הממ לא הופיעה תמונה שלך בעיתון?: נופ חיבקת מישו מפורסם?: יאפ הופעת על במה?: יאפ גנבת משו?: יאפ תפסת טרמפ?:יאפ אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: :S לא חושב אבל שווה לנסות הלכת לאיבוד?: אהא.. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לאXD נשברה לך שן?: נופ עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה?נופ! מה הדבר האחרון... שאכלת?: הממ נראה לי באדי.. שקנית?: מורה פרטיתXD הופעה אחרונה שהיית?:וואי אני כבר לא זוכר.. דיסק אחרון שמעת: מטאליקה שיר אחרון ששמעת:Godsmack - Running Blind שיר אחרון שנתקע לך בראש:The party song של בלינק מה הדבר האחרון שהדפסת?: הממ לע זוכר כבר שנים שאין לי מדפסת אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: המממ נראה לי מטאליסט.. אדם אחרון שראית?: נראה לי חברים שלי .. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: אמא לפני 14 שנה אני חושב כשהגננת הרביצה לי אדם אחרון שחיבק אותך?: אתמול חברים שלי:) אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: מיכלי:) אדם אחרון שצעקת עליו?: חח נראה לי מיכלי אהובים... צבע אהוב?:שחור כחול זמר/ת להקה אהובה?: יש יותר מדי דיסק אהוב: הממ דיסק של לד זפלין ברח לי מהראש השם שלו שיר אהוב?:יששש המוןןן תכנית טלוויזיה אהובה: איש משפחה! מאכל אהוב?: חומוס ופיצה! בנאדם שאתה הכי אוהב?: נו יש המון! מקצוע אהוב?: היסטוריה זמן ביום?: הא? ממתק/חטיף אהוב: אוו זאת לא שאלה! סניקרס אתר אהוב באינטרנט?: מה אני יודע.. ערוץ אהוב?: 13 העדפות... אביב או סתיו?: אביב קפה או תה?: קפה בבקשה כתום או צהוב?: צהוב טלפון או פלאפון?: פלאפון סלקום או אורנג'?:אורנג' שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: פזור ירח או שמש?: כל כך שמש קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?: אי אפשר באמצע אילת או חרמון?: אילת עיניים ירוקות או כחולות?: יש לי שילוב של שניהם חח קרמבו או גלידה?: גלידה תודה לילה או יום?: לילה! דיסקמן או מערכת:MP3 מוזיקה ישראלית או לועזית?:שניהם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: אף אחד מהם!! שחור או לבן?: :) עישנו לזה הקלטה אתמול לנקות או להשאיר מלוכלך: לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים כמובן סווטשרט-עם כובע או בלי?: בלי פסטיגל או פיטר פן?: אף אחד מהם חח נעלי בית או יחפים?: יחפים סבון רגיל או נוזלי?: הא? בצפר או צבא?:צבא האם... אתה דלוק על מישי: הממ נופ אתה רוצה לגור במקום אחר: כן! אתה חושב להתאבד: יש לי צוק מול הבית זה מאוד מגרה אתה מאמין באהבה וירטואלית: נופ אתה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה בנתיים אחד תודה.. אוהב רכבות הרים: בטח בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:נגד! להרוג אנשים:בעד עישון אצל בני עשרה: הממ לא יודע שיעשנו מה אכפת ליXD נסיעה במכונית אחרי ששתית: חח לא חושב.. מערכת יחסים של הומואים/לסביות: לסביות:) האם אי פעם... בכית על בת: נופ בכית על בן: נופ נזרקת ע"י מישו: נופ זרקת מישו: יאפ ראית את מגדל אייפל: רק בתמונות שתית אלכוהול: :) אהא ניסית דיאטה: נופ פגשת סלבריטי: יאפ התגעגעת למישו: יאפ:( אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: בטח הופעת בציבור עם פיג'ומה: נע בכית בסרט: נע חשבת שאתה הולך למות: כע נכשלת במקצוע: כע הורידו אותך כיתה: נע הקפיצו אותך כיתה: חחחחחח כע בטח נשבר לך הלב: כע שברת לבבות: לע יודע אולי נישקת בנות: כע נישקת בנים: נע השם שלך הופיע בעיתון: נע התחרטת על דברים שעשית: כע האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לע יודע חברותי: הממ יש מצב מעניין: אין לי שמץ אהוב: חח מה אני יודע דואג: דואג בטח חמוד: הממ אולי.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חומוס חטיף: סניקרס סרט מצוייר: הממ לא יודע נראה לי גופי! קורנפלקס: בטח מסטיק: טוב יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון:( ג'לי: מה עם זה? בצפר/חופש: חופש!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה:אני.. הלכת איתו לסרט:הממ לא יודע אנחנו תמיד רואים סרטים אצלי.. צעק עלייך: אמא חח שלח לך אימייל: המורה שלי בכימיה אמר לך שאת חשובה לו: חבר שלי:) ראית איתו טלוויזיה: נגע בך: וסתם מה השעה עכשיו: 1 וחצי בצהריים תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום:כחול רעש אחרון ששמעת: את הצלצול של הפלא שלי ריח אחרון שהרחת: ריח של הבוקר.. מה אני יודע תיכון או אוניברסיטה: הממ אין לי שמץ בשר או חלב: חלב ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:נעל טלוויזיה או מחשב: מחשב? חוף או הרים: חוף

ססילייה

New member
שמע שמע שמע

אתה פריק בן 12, לך הביתה!
סתם נשמה.
למה חיית מחמד:אמא!?
איפה הכבוד להורים!?

nobody99

New member
שמעי שמעי שמעי

את פריקית ב5 !
והכבוד להורים.. בתחת רוצה לבוא לחפש אותו?!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifתזהר../images/Emo6.gif היא במת תבואXD

X::::::::::::: סתםסתם את לא תבואי%^*#%^*$&@#

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifנו, הנה אתה אוהב חוף.../images/Emo9.gif

בואו נלך לים ביומראשון&*@$*$^*@$&#$^!#~% אני רוצה ים&@$*@*@^&%^@#^! אני רוצה לפחד שיבוא לאכול אותי כריש כשהמים מגיעים לי עד הברך#&@%*@$*@$*&@$ באליבאליבאליבאלייייי
.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifיפה שקיעת שמש ללב עצוב

שם:שי ג. גיל:עוד שלושה ימים 16 גובה:1.65 בערך מידת נעליים:40 פירסינג? עוד לא קעקועים?בקרוב בקרוב
צבע שיער:חום צבע עיניים:חום-דבש-ירוק אחים/אחיות:אח בו כמה אתה נראה:לא'דע עבר פלילי:מה איתו? שפות:עברית בקושי מזל:טוב חיות מחמד:כלבה בלונדינית, יפה וטיפשה <היא בכלל חומה> רגישה לדיגדוגים:לא מספר מזל:7 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:27.8.90 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות:לנגן, לשמוע מוסיקה, לשבת ליד הפסנתר כשאחי מנגן דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><:לקום מנגן:גיטרות, פסנתר בערך ובקרוב בס בצפר תאר לי את ה יומן שלך:אין קלמר שלך:כנ"ל תיק שלך:מה יש לתאר? ציוניםאיכשהו הם עוברים את ה55 מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת?100 האם הוא הגיע לך?כן מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת?0 במה זה היה? תנ"ך, גיאוגרפיה, אנגלית למה?כי הגשתי טפסים ריקים או שהברזתי מהשיעורים מה ציון הבגרות הכי מביש שלך?לא יודע האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה?כן האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות?חלילה אתה קורא הרבה?לא ממש כמה זמן לוקח לך לסיים ספר:אם הוא מעניין, ופחות מ300 עמודים אז כמה שעות הספר הראשון שקראת:לא זוכר הספר האחרון שקראת:"התמימים", שם מוזר אבל ספר מעולה! ספר אהוב:"מישהו לרוץ איתו"/דוד גרוסמן, "התמימים"/הרלן קובן סופר אהוב:דוד גרוסמן אתה רואה סרטים הרבה?לא כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע?מינוס 1 הסרט הראשון שראית:לא יודע הסרט האחרון שראית:פיייייייי לא זוכר סרט אהוב: במאי אהוב: מה התחביב שלך?מוסיקה איך הגעת אליו?ככה | | חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא?לא מה דעתך על נעלי קרוקס?נוח ומכוער מאחר הרבה?לא עובד?: לא אוהב את המשפחה שלך?: כן אוכל מילקי?:לא יש לך אובססיה/סטייה?: כן אוהב חורף?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מבריז הרבה מבצפר?: המון מדבר הרבה בטלפון?: לא מקבל ציונים טובים?: לא כותב שירים/סיפורים?: לא משתדל לאכול בריא?: כן חושבת על עצמך לפני אחרים?: לא חוסך כסף?: כן מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: לא קונה מתנות?:בקושי זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?:לא האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:
ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?:
אמרת למישו שאתה שונא אותו?:
ישנת עם רדיו דלוק?:
עם טלוויזיה דלוקה?:
לא ישנת יום שלם?:
היית במחשב כל הלילה
היית בחו"ל?:
אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?:
הופיעה תמונה שלך בעיתון?:
חיבקת מישו מפורסם?:
הופעת על במה?:
גנבת משו?:
תפסת טרמפ?:
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?:
הלכת לאיבוד?:
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?:
נשברה לך שן?:
עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה?
מה הדבר האחרון... שאכלת?: וופלים שקנית?: הפס-קול של Hair הופעה אחרונה שהיית?:
דיסק אחרון שמעת:היהודים-לייב 1 שיר אחרון ששמעת:היהודים-תעזור לי שיר אחרון שנתקע לך בראש:משו שאח שלי כתב מה הדבר האחרון שהדפסת?:לא זוכר אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: מדגישומטיק אדם אחרון שראית?: אחי אדם אחרון שראה אותך בוכה?: אדם אחרון שחיבק אותך?: אבא אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:נדב אדם אחרון שצעקת עליו?:

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifPart 2

אהובים... צבע אהוב?:כחול אדום שחור זמר/ת להקה אהובה?:אין לי כח לעשות לכתוב מגילה דיסק אהוב:הכבש השישה-עשר שיר אהוב?:רעמים וברקים תכנית טלוויזיה אהובה: מאכל אהוב?: אנטריקוט בנאדם שאתה הכי אוהב?: אדוה מקצוע אהוב?:תיאוריה וסולפז' זמן ביום?: ערב ממתק/חטיף אהוב: אתר אהוב באינטרנט?:תפוז ערוץ אהוב?: העדפות... אביב או סתיו?: חורף קפה או תה?: קפה כתום או צהוב?: אדום טלפון או פלאפון?: סלקום סלקום או אורנג'?:פלאפון שוקולד מריר או חלב?: לבן שיער אסוף או פזור?: פזור ירח או שמש?: ירח קולה או ספרייט?: ספרייט קור או חום?:קור אילת או חרמון?: חרמון עיניים ירוקות או כחולות?:ירוקות קרמבו או גלידה?: גלידה לילה או יום?: לילה דיסקמן או מערכת:מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית?:לועזית השיר שלנו או טלנובלה בע"מ:אפחד שחור או לבן?: לבן לנקות או להשאיר מלוכלך:לא ללכלך שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים סווטשרט-עם כובע או בלי?: בלי פסטיגל או פיטר פן?: נעלי בית או יחפים?: יחף סבון רגיל או נוזלי?: רגיל בצפר או צבא?:חופש האם... אתה דלוק על מישי:כן אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חושב להתאבד: לא אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא אתה רוצה עוד פירסינג: כן אוהב רכבות הרים: כן בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:ברור להרוג אנשים:במידת הצורך עישון אצל בני עשרה:כן נסיעה במכונית אחרי ששתית:במושב האחורי:p מערכת יחסים של הומואים/לסביות:כן האם אי פעם... בכית על בת: לא בכית על בן: לא נזרקת ע"י מישו: |סדגשכן| זרקת מישו: כן ראית את מגדל אייפל: כן שתית אלכוהול: כן ניסית דיאטה: לא פגשת סלבריטי: כן התגעגעת למישו: כן אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור עם פיג'ומה: לא בכית בסרט:לא חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לפעמים חברותי: כן מעניין: כן אהוב: לא דואג: כן חמוד: לא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אדוה חטיף: סרט מצוייר: טום וג'רי קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: מנטה יום בשבוע: ראשון וחמישי היום הכי לא מועדף:שבת ג'לי: ? בצפר/חופש:

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifPart 3

האיש האחרון ש... ישן במיטה:אני? הלכת איתו לסרט:ממממ יעל צעק עלייך:חן שלח לך אימייל:ספאם אמר לך שאת חשובה לו:אדוה ראית איתו טלוויזיה:אבא נגע בך:אחי וסתם מה השעה עכשיו:רבע לשתיים תפוח או בננה:בננה כחול או אדום:גם וגם רעש אחרון ששמעת:מוסיקה ריח אחרון שהרחת: קפה תיכון או אוניברסיטה: גן חובה בשר או חלב:ביחד ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:יחף טלוויזיה או מחשב:מחשב חוף או הרים:גם וגם

Hezi The One

New member
יואו זה ארוך

שם:חזי גיל:16 גובה:1.75 מידת נעליים:43 פירסינג? אין קעקועים?אין צבע שיער:בלונדיני צבע עיניים:כחולות אחים/אחיות:אח,אחד בו כמה אתה נראה:בגיל שלי מה עבר פלילי:אל תשאלו...דקירות,גניבות... שפות:עברית,אנגלית,ספרדית,וערבית (אני ממש מדבר כבר^^ כפרעלי) מזל:סרטן חיות מחמד:אח שלי רגישה לדיגדוגים:חושרמוטה מספר מזל:6 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:26.6.90 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות:צופים דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><:להוריד ת'זבל מה מנגן:לא בצפר תאר לי את ה יומן שלך:יש לי את היומן של הצופים...באמת צריכים עכשיו לקבל חדש קלמר שלך:סתם כחול כזה תיק שלך:הוא יפה :] ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? 100 האם הוא הגיע לך?ברור מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? נראהלי 20...לא בטוח במה זה היה? מתמטיקה למה?כי ככה מה ציון הבגרות הכי מביש שלך?לפי מה שאני יודע? לוידע עוד ציוני בגרות פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה?ברור האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות?לאO_O מה אני דפוק? אתה קורא הרבה? עיתון כמה זמן לוקח לך לסיים ספר:תלוי איזה...אבל אני קורא ממש מהר הספר הראשון שקראת:לא זוכר הספר האחרון שקראת:עלובי החיים נראה לי...די מזמן ספר אהוב:הארי פוטר סופר אהוב:לוידע אתה רואה סרטים הרבה? כן כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע?תלוי מתי...בקיץ המון... הסרט הראשון שראית:נראה לכם שאני זוכר?! הסרט האחרון שראית:סלולאר...אבל בטלוויזיה לפני יומיים סרט אהוב:איילנד,שודדי הקריביים,מלך האריות:] במאי אהוב:לוידע מה התחביב שלך?צופיםםםםם איך הגעת אליו?לוידע...מכיתה ה' אני שם חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא?לא מת על זה...אבל היי אני לא צריך ללבוש את זה^^ מה דעתך על נעלי קרוקס?בסדר כאלה מאחר הרבה?: דייקן להחריד...אבל כשאני יודע שאני יכול לאחר,אני מאחרD: עובד?: כן אוהב את המשפחה שלך?: כן אוכל מילקי?:לא יש לך אובססיה/סטייה?: לא ממש אוהב חורף?: לא:( מבריז הרבה מבצפר?: די כן... מדבר הרבה בטלפון?: כן...אבל יותר SMS מקבל ציונים טובים?: כן כותב שירים/סיפורים?: פעם כתבתי משתדל לאכול בריא?: לא חושבת על עצמך לפני אחרים?: לרוב. היי מה,כולם ככה חוסך כסף?: עכשיו כן מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: לא בעיקר...בעיקר על אוכל ודברים כאלה האמת קונה מתנות?:מדי פעם זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?:כן פחות או יותר האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:כן ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: כן אמרת למישו שאתה שונא אותו?: כן ישנת עם רדיו דלוק?: לא עם טלוויזיה דלוקה?: כן לא ישנת יום שלם?: ברור,צופים וזה היית במחשב כל הלילה:כע היית בחו"ל?: כן אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: כן נראהלי הופיעה תמונה שלך בעיתון?: תמונה? לא,כתבה כן חיבקת מישו מפורסם?: כן הופעת על במה?: כעע גנבת משו?: לא מה,מסטיק כשהייתי קטן נחשב? תפסת טרמפ?: לא אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?:לאO_O הלכת לאיבוד?: כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לא נשברה לך שן?: לא עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה? כן כן מה הדבר האחרון... שאכלת?: לוזוכר שקנית?: לא זוכרD: הופעה אחרונה שהיית?:יום סטודנט דיסק אחרון שמעת:עזבו שיר אחרון ששמעת:ג'יזס אוף סבארביה-גרין דיי...אבל מהDVD שיר אחרון שנתקע לך בראש:לא יודע מה הדבר האחרון שהדפסת?:פייייייייייייי אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: של הבגרויות,ואין ציונים:( אדם אחרון שראית?: גל נראהלי אדם אחרון שראה אותך בוכה?: וואי לא זוכר כבר מתי זה היה אדם אחרון שחיבק אותך?: לא זוכר אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:המדריך שלי אדם אחרון שצעקת עליו?: לא זוכר אהובים... צבע אהוב?:כחול זמר/ת להקה אהובה?:היהודים,אביב גפן,עברי,גרין דיי,משינה דיסק אהוב:יש המון שיר אהוב?:יש מלא מה תכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות מאכל אהוב?: פיצה[?] בנאדם שאתה הכי אוהב?: הכי? לא יודע יש הרבה מקצוע אהוב?:הסטוריה^^ בעיקרון נו זמן ביום?: לילה ממתק/חטיף אהוב:לוידע אתר אהוב באינטרנט?:עולם הסקס של ענת (והנה הוא קיבל פרסומת) ערוץ אהוב?: HOT3 העדפות... אביב או סתיו?: אביב קפה או תה?: תה כתום או צהוב?: צהוב טלפון או פלאפון?: פלאפון סלקום או אורנג'?:סלקום שוקולד מריר או חלב?: איכ ואיכ שיער אסוף או פזור?: פזור ירח או שמש?: ירח קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?:באמצע נו אילת או חרמון?: אילת עיניים ירוקות או כחולות?:כחולות קרמבו או גלידה?: גלידה לילה או יום?: לילה דיסקמן או מערכת:מערכת מוזיקה ישראלית או לועזית?:מה שבא השיר שלנו או טלנובלה בע"מ:חחחח איזה נוסטלגיה...טלנובלה בע"מ הייתה ענקית!!!!! שחור או לבן?: שחור לנקות או להשאיר מלוכלך:להשאירD: שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים אל פנים...בטלפון זה מייגע סווטשרט-עם כובע או בלי?: עם...זה נקרא קפוצ'ון כפרות פסטיגל או פיטר פן?: ההצגה? ממתי השאלון הזה? נעלי בית או יחפים?: יחפים סבון רגיל או נוזלי?: נוזלי,הכי טוב בצפר או צבא?:בצפר האם... אתה דלוק על מישי:לא ממש אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חושב להתאבד: ממש לא אתה מאמין באהבה וירטואלית:לא אתה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד אוהב רכבות הרים: כןןן:] בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:בעד,אבל צריך לוותר בשביל זה על הרבה...אני לא הייתי עושה את זה להרוג אנשים:לאO_O עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה בראש שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות:בעד,בכיף שלהם האם אי פעם... בכית על בת: כן בכית על בן: לא נזרקת ע"י מישו:לא בדיווק זרקת מישו: מספיק בנות. ראית את מגדל אייפל: כן,נחמד בתוכו אבל לא כזה כיף שתית אלכוהול: כן ניסית דיאטה: לא פגשת סלבריטי: כן התגעגעת למישו: כן אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: דה הופעת בציבור עם פיג'ומה: לא בכית בסרט:לא ממש,אבל אני ממש עצוב בקטע שמופאסה מת במלך האריות חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע: כן איזה כמה פעמים הורידו אותך כיתה: לא חח הקפיצו אותך כיתה: רצו פעמיים...ההורים לא הסכימו נשבר לך הלב: לא ממש,אולי בערך שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:ברור האם אתה חושב שאתה: מצחיק: מדי פעם חברותי: מאוד. מעניין: כן אהוב: ברור מה:] דואג: כן בערך,תלוי למי חמוד: כן
סעמק דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: סעמק,שאגב אמורים לכתוב את זה עם א',אבל עם ע' זה פשוט נראה יותר טוב^^ חטיף: במבה סרט מצוייר: מלך האריות קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: בזוקה,אורביט יום בשבוע: אני לא מבדיל בימים...בגלל החופש וזה,אז לא משנה לי היום הכי לא מועדף:^ ג'לי: איכ בצפר/חופש:חופש,הוא כ"כ כיף ועובר כ"כ מהר האיש האחרון ש... ישן במיטה:מישי הלכת איתו לסרט:נראה לי ניצן תומר ורייפר צעק עלייך:אמא בטח שלח לך אימייל:לא יודע אמר לך שאת חשובה לו:מישי ראית איתו טלוויזיה:אותה מישי נו נגע בך:מישי.... וסתם מה השעה עכשיו:13:57 תפוח או בננה:תפוח כחול או אדום:כחול אדום!!!!!11111 צר"ג!!!!!!!!1111 רעש אחרון ששמעת:מהעבודות פה ליד ריח אחרון שהרחת: בושם בחדר מ שו תיכון או אוניברסיטה: תיכון:] זה פשוט כיף בשר או חלב:תלוי מה בא ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:נעל טלוויזיה או מחשב:מחשב חוף או הרים:חוף

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifאני חייבת לכתוב את זהD::::

אתר הסקס של ענת זה חרא#%^*%^*#%&@$ דומינה הכי טוב!!!!!!!1111111111111 X:::: לא להגיב!

למעלה