הממ..
שם: טל גיל:16 גובה:הממ מטר 80 ככה נראה לי מידת נעליים:43 פירסינג?

יום ראשון אני מקווה קעקועים?עוד שנתיים צבע שיער:חום צבע עיניים:כחול אחים/אחיות: 2 אחיות לצערי בו כמה אתה נראה: אני יודע.. 16? עבר פלילי: לע יודע אף פעם לא תפסו אותי

שפות: עברית אנגלית ואני יודע כמה מילים בערבית

מזל:תאומים חיות מחמד: אמא רגישה לדיגדוגים: הממ קצת מספר מזל: 8 תאריך לידה [נו מה? כדי לרשום ביומן]:5.6.90 דבר אחד שאתה ממש אוהב לעשות: לנגן דבר אחד שאתה ממש שונא לעשות ובכל זאת מכריחים אותך ><: ללמוד! מנגן:כע בצפר תאר לי את ה יומן שלך: אין לי קלמר שלך: אין לי תיק שלך: בדרך כלל אין לי אבל השנה יש לי ציונים מה הציון הכי גבוהה שאי פעם קיבלת? הממ 100 האם הוא הגיע לך? יש מצב מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת? 0.. במה זה היה? גדנ"ע נראה לי למה? כי כתבתי על כל הבחינה: "לא הייתי בטיול אז אנלא יודע כלום יא אידיוט" מה ציון הבגרות הכי מביש שלך? הממ עוד לא קיבלתי את הציוני בגרות שלי אבל אני מקווה לטוב האם אי פעם הוצאת נקודה יותר ע"י שיטת הצק למורה? הממ נופ למרות שפעם עשיתי עיינים למורה שלי בהיסטוריה והיא אהבה אותי כל השנה האם אי פעם הלכת למורה ש-יוריד- לכם נקודות כשראית שהוא לא שם לב לטעות? נופ אתה קורא הרבה? נופ כמה זמן לוקח לך לסיים ספר: אני יודע שבוע.. שבועיים הספר הראשון שקראת: ג'ינג'י!!!! הספר האחרון שקראת: הממ משו על השואה.. ספר אהוב:ג'ינג'י - מושיקו נכנס לבית ספר (זה שם הספר !) סופר אהוב: הממ לא יודע לע מכיר הרבה אתה רואה סרטים הרבה? אהא כמה פעמים בחודש אתה בקולנוע? מי צריך קולנוע יש לי מעל 500 סרטים צרובים בבית.. הסרט הראשון שראית: ממש לא זוכר הסרט האחרון שראית: אוהב לגור בבית או משו כזה לא זוכר.. סרט אהוב: אוו רוקי!! במאי אהוב:ספילברג כמובן מה התחביב שלך? הממ לנגן.. איך הגעת אליו? מאהבה למוזיקה

רציתי בערך מגיל 10 אבל רק בגיל 12 קנו לי חצאיות מעל מכנסיים – כן או לא? מה אני יודע מה אני סקוטי.. מה דעתך על נעלי קרוקס? הא? מאחר הרבה?: לפעמים .. עובד?: ירדתי לזנות לפני כמה זמן אוהב את המשפחה שלך?: לע כל כך אוכל מילקי?: בטח! יש לך אובססיה/סטייה?: הממ כע אבל זה סוד שששש.. אוהב חורף?: אוהב אביב! מבריז הרבה מבצפר?: יותר מדי.. מדבר הרבה בטלפון?: הממ לפעמים מקבל ציונים טובים?: פחחחח אני מקווה שהשנה כן כותב שירים/סיפורים?: הממ שירים.. משתדל לאכול בריא?: נופ חושבת על עצמך לפני אחרים?: לרוב לא.. חוסך כסף?: כן! מבזבז כסף בעיקר על שטויות?: כן

קונה מתנות?:יאפ זהירות נרקיסיזם: חושב שאתה בנאדם טוב?: הממ לא יודע תשאלו מישו אחר.. האם אי פעם... פגעת במישו בכוונה תחילה?:יאפ ניתקת למישו את הטלפון בפרצוף?: יאפ אמרת למישו שאתה שונא אותו?: יאפ ישנת עם רדיו דלוק?: נופ עם טלוויזיה דלוקה?: יאפ לא ישנת יום שלם?: יאפ היית במחשב כל הלילה יאפ היית בחו"ל?: פעם אחת בגיל 5 אכלת משו שנשבעת לעצמך שלא תאכלי שוב?: הממ לא הופיעה תמונה שלך בעיתון?: נופ חיבקת מישו מפורסם?: יאפ הופעת על במה?: יאפ גנבת משו?: יאפ תפסת טרמפ?:יאפ אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?: :S לא חושב אבל שווה לנסות הלכת לאיבוד?: אהא.. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?: לאXD נשברה לך שן?: נופ עישנת סיגריה?: סיגריה שלמה?נופ! מה הדבר האחרון... שאכלת?: הממ נראה לי באדי.. שקנית?: מורה פרטיתXD הופעה אחרונה שהיית?:וואי אני כבר לא זוכר.. דיסק אחרון שמעת: מטאליקה שיר אחרון ששמעת:Godsmack - Running Blind שיר אחרון שנתקע לך בראש:The party song של בלינק מה הדבר האחרון שהדפסת?: הממ לע זוכר כבר שנים שאין לי מדפסת אתר אחרון שביקרת בו (לפני זה)?: המממ נראה לי מטאליסט.. אדם אחרון שראית?: נראה לי חברים שלי .. אדם אחרון שראה אותך בוכה?: אמא לפני 14 שנה אני חושב כשהגננת הרביצה לי אדם אחרון שחיבק אותך?: אתמול חברים שלי

אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?: מיכלי

אדם אחרון שצעקת עליו?: חח נראה לי מיכלי אהובים... צבע אהוב?:שחור כחול זמר/ת להקה אהובה?: יש יותר מדי דיסק אהוב: הממ דיסק של לד זפלין ברח לי מהראש השם שלו שיר אהוב?:יששש המוןןן תכנית טלוויזיה אהובה: איש משפחה! מאכל אהוב?: חומוס ופיצה! בנאדם שאתה הכי אוהב?: נו יש המון! מקצוע אהוב?: היסטוריה זמן ביום?: הא? ממתק/חטיף אהוב: אוו זאת לא שאלה! סניקרס אתר אהוב באינטרנט?: מה אני יודע.. ערוץ אהוב?: 13 העדפות... אביב או סתיו?: אביב קפה או תה?: קפה בבקשה כתום או צהוב?: צהוב טלפון או פלאפון?: פלאפון סלקום או אורנג'?:אורנג' שוקולד מריר או חלב?: חלב שיער אסוף או פזור?: פזור ירח או שמש?: כל כך שמש קולה או ספרייט?: קולה קור או חום?: אי אפשר באמצע אילת או חרמון?: אילת עיניים ירוקות או כחולות?: יש לי שילוב של שניהם חח קרמבו או גלידה?: גלידה תודה לילה או יום?: לילה! דיסקמן או מערכת:MP3 מוזיקה ישראלית או לועזית?:שניהם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: אף אחד מהם!! שחור או לבן?:

עישנו לזה הקלטה אתמול לנקות או להשאיר מלוכלך: לנקות שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?: פנים מול פנים כמובן סווטשרט-עם כובע או בלי?: בלי פסטיגל או פיטר פן?: אף אחד מהם חח נעלי בית או יחפים?: יחפים סבון רגיל או נוזלי?: הא? בצפר או צבא?:צבא האם... אתה דלוק על מישי: הממ נופ אתה רוצה לגור במקום אחר: כן! אתה חושב להתאבד: יש לי צוק מול הבית זה מאוד מגרה אתה מאמין באהבה וירטואלית: נופ אתה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה בנתיים אחד תודה.. אוהב רכבות הרים: בטח בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:נגד! להרוג אנשים:בעד עישון אצל בני עשרה: הממ לא יודע שיעשנו מה אכפת ליXD נסיעה במכונית אחרי ששתית: חח לא חושב.. מערכת יחסים של הומואים/לסביות: לסביות

האם אי פעם... בכית על בת: נופ בכית על בן: נופ נזרקת ע"י מישו: נופ זרקת מישו: יאפ ראית את מגדל אייפל: רק בתמונות שתית אלכוהול:

אהא ניסית דיאטה: נופ פגשת סלבריטי: יאפ התגעגעת למישו: יאפ

אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת: בטח הופעת בציבור עם פיג'ומה: נע בכית בסרט: נע חשבת שאתה הולך למות: כע נכשלת במקצוע: כע הורידו אותך כיתה: נע הקפיצו אותך כיתה: חחחחחח כע בטח נשבר לך הלב: כע שברת לבבות: לע יודע אולי נישקת בנות: כע נישקת בנים: נע השם שלך הופיע בעיתון: נע התחרטת על דברים שעשית: כע האם אתה חושב שאתה: מצחיק: לע יודע חברותי: הממ יש מצב מעניין: אין לי שמץ אהוב: חח מה אני יודע דואג: דואג בטח חמוד: הממ אולי.. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חומוס חטיף: סניקרס סרט מצוייר: הממ לא יודע נראה לי גופי! קורנפלקס: בטח מסטיק: טוב יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון

ג'לי: מה עם זה? בצפר/חופש: חופש!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה:אני.. הלכת איתו לסרט:הממ לא יודע אנחנו תמיד רואים סרטים אצלי.. צעק עלייך: אמא חח שלח לך אימייל: המורה שלי בכימיה אמר לך שאת חשובה לו: חבר שלי

ראית איתו טלוויזיה: נגע בך: וסתם מה השעה עכשיו: 1 וחצי בצהריים תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום:כחול רעש אחרון ששמעת: את הצלצול של הפלא שלי ריח אחרון שהרחת: ריח של הבוקר.. מה אני יודע תיכון או אוניברסיטה: הממ אין לי שמץ בשר או חלב: חלב ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:נעל טלוויזיה או מחשב: מחשב? חוף או הרים: חוף