שאלון להעברת השיעמום

Green SimSit

New member
../images/Emo79.gifשאלון להעברת השיעמום../images/Emo3.gif

זה בהחלט שאלון (דפוק) אבל למי שמשעמם שיענה..(חופש=שיעמום)
השאלון הוא לשני המינים
בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי?
את מי את הכי אוהב מגרין דיי?
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?(
)
מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?
מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?
אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה?
מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר?
ממצב?
יש לך בעיה אם השאלות שלי?
היה היום___ (השלימו) טוב אז זה היה מפגר אבל מי שרוצה שיענה

t r e c o o l

New member
באמת משעמם..

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי?בזכות בולוורד המדהים! את מי את הכי אוהב מגרין דיי?שלושתם אם חיבה קלה לטרה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?לא! מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?לא מתאים להם מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?חמדמד בפעמים הראשונות אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה?לא סובלת מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הכל סבבה ממצב? דבש וצימוקים יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא כ"כ היה היום: משעמםםם

Green SimSit

New member
אני עונה..כי בא לי

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? בלוורד אוף ברוקן דרימס את מי את הכי אוהב מגרין דיי? את הגיטרה השחורה של מייק (ראו תמונה) האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? כן מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? משהו קרה להם.. מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? השיר סבבה הקליפ לא מתאים להם אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אין לי בעיה איתה (אני לא ירחיב) מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הכול סבבה, הפורום ממש נחמד וכייף לדבר פה עם ילדים ממצב? חצב יש לך בעיה אם השאלות שלי? טוב נו אם היה לי בעיות עם השאלות שלי לא הייתי כותבת אותם היה היום___ (השלימו).: כמה צפוי מ-ש-ע-מ-ם (עזרתי לאמא שלי כול הבוקר בקייטרינג) טוב אז זהו יאללה ביי

Ms Brightside

New member
סופסוף שאלון לעניין!!!

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? times of your life את מי את הכי אוהב מגרין דיי? טרה!! הוא כזה שרוט, אחלה בן אדם!
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? כן, אין תקציב... קשה, קשה! מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? קורע! חוץ מהזנזונות בסוף
, לא הבנתי את הקטע שלהן... הן יותר גדולות מבילי...חחח... חלשלוש! מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? לא קשור לחיים... זה רק בגלל שבילי החליט שהוא מעורב פוליטית! זה מה שקור שמחברים את בילי לפוליטיקה- לא קשור לחיים! אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אני חיה את חיי והיא את חייה... אם יש מישי שאני באמת שונאת זו בריטני (לא להרוג אותי!) מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר?לא משו
... סתאאאאם, הכל סבבה!
ממצב? לא משו עוד כמה ימים בגרות בהסטוריה...בלללללע! יש לך בעיה אם השאלות שלי? אם אני אספר לך אני אאלץ להרוג אותך...
היה היום שכונה!!!!

helenas

New member
גמלי משעמם

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? אמריקן אידיוט, שמעתי לפני זה שירים אחרים אבל זה גרם לי לאהוב אותם את מי את הכי אוהב מגרין דיי?בילי ג'ו!!!!!!!!!!!!!! האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?()חס וחסה! מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?יפה מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?בנזונה אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה??? מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הכל בסדר ממצב?הכל טוף יש לך בעיה אם השאלות שלי? היה היום בביצפר(השלימו)

mogili

New member
/////

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי?בולוורד את מי את הכי אוהב מגרין דיי? טרה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?() לא! מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? חביב מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? על הקליפ או על השיר? אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אין בעיה למרות שהיא מעצבנת מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? מדברים יותר מדי על דברים שהם לא גרין דיי ממצב? בסדר יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא היה היום_היי ארנולד בערוץ 10__ (השלימו)

BlueBeIl

New member
a song to pass the time

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? באסקט קייס את מי את הכי אוהב מגרין דיי? ממ... מייק
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? yep מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? הוא יותר טוב מblvd ואהבתי את הצבעים הירוקים שעשו שם, אבל יחסית לגרין דיי זה לא קליפ משהו. מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? זה ווייק מי אפ, ודעתי היא
אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? היא ממש מטומטמת אבל אני לא שונאת אותה... מה לדעתך לא בסדר בפורום? המנהלת
ממצב? ככה יש לך בעיה אם השאלות שלי? מממ... לא? היה היום - רע. ועוד שעה וחצי אני מקבלת תעודות. All I have for the moment is a song to pass the time A melody to keep me from worrying Some simple progression to keep my fingers busy And some words that are sure to come back to me

whatascene

New member
flyyyyyyy fly fly flyyyy

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? basket case/when i come around את מי את הכי אוהב מגרין דיי? גנדאלף! האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? נופ מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? אה.. לא משו.. בסדר כזה מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? ווייק מי אפ, והשיר בסדר.. הקליפ זוועה אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? היא בעצמה לא מזיקה, זה המעריצים שלה שיש לי בעיה איתם.. מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? המנהלת, בהחלט המנהלת..
ממצב? יש לך בעיה אם השאלות שלי? ואם כן? היה היום - מיני שופינג!

BlueBeIl

New member
אני בעד שנתאחד ונעיף אותה

כמובן איך שכחתי מגנדלף... הוא החבר הכי שווה שם!

whatascene

New member
באמת, כולם תמיד מתעלמים ממנו

כאילו הוא בכלל לא שם! צק צק צק.

Green SimSit

New member
אמרתי שזה שאלון קצת דפוק

אז אם יש לך בעיות עם השאלות שלי זה סתם בגלל שאין לי מה לשאול

BlueBeIl

New member
וואו לקחת את זה קשה

היא מן הסתם לא אמרה את זה בכוונה של "יאללה יאללה מה זה השאלות האלה?!" אלא יותר בצחוק כי אין ממש מה לענות על שאלה כמו "יש לכם בעיה עם השאלות שלי" ואם את ממש נפגעת מכל מי שלא מהלל את זה אז אני חושבת שלא היית צריכה להכניס את השאלה הזאת...

Green SimSit

New member
לא לקחתי את זה קשה

אני מבינה שזה בצחוק בכלל אבל בכלל לא נפגעתי

WiseL

New member
אני עונה

בזכות איזה שיר התחלתי לשמוע את גרין דיי: לא שיר. כל דיסק אמריקן אידיוט ביחד. את מי אתה הכי אוהבת מגרין דיי? בילי ג'ו. נו מה לעשות....? הא יש לך דיסקים צרובים שלהם? כן. אמריקן אידיוט מה דעתך על הקליפ הולידי: נחמד מה שעתך על הקליפ וויק מי אפ..? לא נחמד אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה, או שאין בעיה איתה? לא אכפת לי מימנה. מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכל בסדר? אולי רק ששואלים אותה שאלה הרבה פעמים אבל זה לא מפריע לי. יש לך בעיה עם השאלות שלי? לא.. היה היום: חוג. שום דבר מיוחד זייהו

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? American Idiot את מי את הכי אוהב מגרין דיי? לא אוהבת.... אוהבת אותם רק בתור להקה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?() לא מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? אממממ פסדר... מצחיק מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? שיר אחד היפים בדיסק, חבל על הקליפ המטומטם שלא קשור אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אוהבת
מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? המנהלת האדום והחללית ממצב? עייפה יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא
היה היום___ (השלימו) מעייף, מעצבן

למעלה