שאלון להעברת השיעמום

whatsername 234

New member
טוף הנה זה

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? בולוורד את מי את הכי אוהב מגרין דיי? כולם טובים... האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? לא מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? בהתחלה בסדר בסוף נורא תקוע מה דעתך על "וויק מי אפ.."? כ"כ הרבה חלקים מיותרים... אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? היא טובה מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? יש כמה אנשים מעפנים ממצב? סבבי יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא היה היום כיף

מיאו.../images/Emo163.gif

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? אמריקן אידיוט..
את מי את הכי אוהב מגרין דיי? אני חושבת שטרה. האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? לא. מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? בסדר. מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? הממ, בטח יותר טוב עכשיו שקיצרו את הקליפ.. אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? לא אוהבת אותה. מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הכל ממש טוב. זה הפורום האהוב עליי, רק שתדעו. יש פה אנשים אחלה ודווקא בגלל כל הוויכוחים אני אוהבת אותו. ממצב? הכל טוב. יש לך בעיה אם השאלות שלי? בואנה בואנהההה!! לא. היה היום___ (השלימו): כבשה.

נועלה 123

New member
עונה..../images/Emo11.gif

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? BOBD את מי את הכי אוהב מגרין דיי? הממ.. האמת, החלטתי שכולם מוכשרים באותה מידה ואני אוהבת את כולם..
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?(
) לא, כי אם הייתי אוהבת את כל הדיסק הייתי קונה.
מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? נחמד, אבל טרה נראה קצת טיפשי...
מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? ארוך.. עד שרואים את ג"ד כבר כמעט נרדמתי...|סדגש
אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? מי זאת?
מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר?אממ.. הפורום בסדר אני מניחה...
ממצב?מה נסגר עם השאלון הזה??
יש לך בעיה אם השאלות שלי? הן כוסיות ושוות.. היה היום___ (השלימו)

GD ROCKS

New member
נו גם אני עונה..

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? AMERICAN IDIOT את מי את הכי אוהב מגרין דיי? רגע תנו לחשוב.. נראה לי שטרה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? כן מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? קליפ נחמד חוץ מהקטע של הרקדניות ( אם אפשר לקרוא לזה רקדניות) אבל חרשו עליו הוא כבר יצא מכל החורים מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? חרא של קליפ למה לעזאזל תקעו את השחקנים בשקל האלו? חבל דווקא שיר נחמד!! אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? בעעעע צריך להכחיד אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הוא בסדר (מזה השאלה הקשורה הזאת?) ממצב? הכל ס-סב-סבב-סבבה!!! מה איתך?????????????? יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא הם אחלה למה להן יש בעיה איתי?
היה היום___ (השלימו) אחלה החיים יפים!

BlueBeIl

New member
דווקא לי הזונות האלה לא הפריעו,

הם סתם שם כהמשך לפאב וזה שהכל כזה סליזי וזול, לא?

לדעתי יש איזו משמעות מסויימת../images/Emo163.gif

ל"קיום" שלהן שם בזמן שבילי שר. אבל אין לי וכח להסביר כי כואבת לי היד.

^_^

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי?בסקט קייס את מי את הכי אוהב מגרין דיי?מייק^_^ האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?()כע,את אמריקן אידיוט מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?הזוי.. מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?חמוד:) אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה?שונאת. מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר?בכל מעולהה ממצב?סבבה יש לך בעיה אם השאלות שלי?לא.חולה עליהן^_^ היה היום___ (השלימו) :ירוק

Nitzanyo

New member
עונה

סתם לא בא לי ללמוד להיסטוריה אז אני עונה 1. שמעתי את אמריקן אידיוט בMTV ואז הורדתי את האלבום ואז שמעתי אותו ואז הורדתי עוד אלבומים ואז הורדתי את כולם וכיום אני אפילו לא שומע את אמריקן אידיוט [מרוב שהאמריקאי אידיוט] 2. את זה שמאוד מגניב [טרע קול בצרפתית - מאוד מגניב] 3. עקרונית אין לי, כי כל הדיסקים במחשב [אין לי מקוריים] והם גם בIPOD ככה שאין לי צרובים. 4. לא ממש אהבתי אותו, קצת מפגר הקטע בבר 5. אהבתי אותו מאוד, נחמד הסיפור שם 6. אין לי בעיה איתה [מעכשיו אני ממשיך רק עם 6] 6. דיי בסדר, אבל מעצבן שכל הודעה שניה היא "שלום אני חדש" 6. הכל טוב, HOW DO YOU DOING? [תעשו את זה כמו ג'ואי] 6. נראה לי שלא, למה לך יש בעיות עם שלי? 6. היה היום____(השלימו): . טוב ביי

coullette

New member
אני עייפה

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? באסקט קייס,טיים אוף יור לייף,בולוורד אוף ברוקן דרימס (השיר המכוער ביותר ביקום!) את מי את הכי אוהב מגרין דיי? הממ... האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?() לא מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? מצחיק בהתחלה אחר כך כבר מי שם לב אליו מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? מעצבן אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? מי מתייחס אליה? מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? בואו לא נכנס לזה.. ממצב? חרא.היה לי היום מבחן ע-נ-ק-י ואני סחוטה מעייפות 5 שעות מבחן כמה אפשר??? אל תלכו ללמוד קרימינולוגיה! זה עינוי!!! יש לך בעיה אם השאלות שלי? היה היום מבחן (השלימו)

Evil T

New member
הוא ממאש לא דפוק../images/Emo70.gif

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? את מי את הכי אוהב מגרין דיי? את טרה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?() כן DOOKIE מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? הוא כימעט נחמד מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? אין לי מושג מה זה אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? למה אין לנקוב בשמה: א-ו-ו-ר-י-ל ל-א-ו-ו-י-ן. והיא קצת מעצבנת מה לדעתך לא בסדר בפורום? לוידע או שהכול בסדר? נירה לי שכן ממצב? בסדר יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא היה היום חופש!!! (השלימו)

Lee G1

New member
בעעב

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? טיימ אוף יור לייף את מי את הכי אוהב מגרין דיי?לא מישהו מיוחד האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?()אה הא מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?לא משהו נחמד מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?לא ראיתי אותו אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אין תגובה מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? אמ... הסטה מסויימת אני לא ירחיב עכשיו ממצב?טוב ואת? יש לך בעיה אם השאלות שלי? אמ.... קצת פוגעה השאלה אל זאת שאין לנקוב בשמה לא? היה היום___ מצויין =] (השלימו)

AriellA100

New member
עונה

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? BOBD את מי את הכי אוהב מגרין דיי? כולם האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? שירים במחשב נחשבים? מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? מצחיק מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? מוזר.. אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? לא מתה עליה מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? בסדר ממצב? נחמד יש לך בעיה אם השאלות שלי? בכלל לא היה היום: למדתי לבגרות בהיסטוריה אז משעמם..

barboshkiss

New member
אני יענה בשמחה :))))))))))

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? לא זוכרת :p את מי את הכי אוהב מגרין דיי? טרה האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? לא מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? חרא שיר- חרא קליפ מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? בסדר אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? שונאת מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? הכל מצויין פה
ממצב? מצויין! משלומך את? יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא בכלל לא... היה היום כ"כ כיף!

למעלה