שאלון להעברת השיעמום

חסבי

New member
אררררר

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? לא זוכר- שמעתי את הדיסק ה-1 אצל חבר ואהבתי! את מי את הכי אוהב מגרין דיי? ג'יסון! האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? כן 8 מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? חרא! חרא! חרא! שונא קליפים! מה דעתך על "אוויק מי אפ.."? חרא! חרא! שונא קליפים! אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? שונא מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? מממ הכל בסדר לדעתי ממצב? שלומי בעננים אחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך בעיה אם השאלות שלי? כן חלרן דפוקות (הרוב נו אני יגיד ת'אמת) היה היום לפניייייייייים! כמו כל חופשה

Dorin555

New member
תשובות../images/Emo9.gif

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי? basket case
את מי את הכי אוהב מגרין דיי? אין מיוחד
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם? כה :]
מה דעתך על הקליפ HOLIDAY? לא ראיתי
אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה? אה?
מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר? אני חדשה
ממצב? סבבה מאיתך?
יש לך בעיה אם השאלות שלי? לא
היה היום___ (השלימו) אה?

Evil T

New member
זאת שאין לנקוב בשמה היא

א ו ו ר י ל ל א ב י ן מה תעשו לי עכשיו???

נועלה 123

New member
../images/Emo2.gif

אררררגגג... אם לא תתעוררי בבוקר תדעי שאלה אנחנו.... גרררר
לא באמת..B-]

../images/Emo125.gif

בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי?
Time Of Your Life את מי את הכי אוהב מגרין דיי?
כולם
האם יש לך דיסקים צרובים שלהם?()
כן את ווארנינג ודוקי אבל יש לי אותם גם מקוריים מה דעתך על הקליפ HOLIDAY?
נחמד... לא מדהים מה דעתך על "אוויק מי אפ.."?
הקליפ זוועתי השיר בסדר... אוהב/שונא את זאת שאין לנקוב בשמה,או שאין בעיה איתה?
לא אוהבת ולא שונאת אותה... מה לדעתך לא בסדר בפורום? או שהכול בסדר?
לוידעת

טוב המלך עונה !

טוב אז ככה..... בזכות איזה שיר התחלת לשמוע את גרין דיי: At the library . את מי אתה הכי אוהב מגרין: בילי. *האם יש לך דיסקים צרובים שלהם:אחד שעשיתי אוסף שלהם... *מה דעתך על הקליפ הולידי: נחמד דווקא לא יותר מזה... *מה דעתך על "אוייק מי אפ" : קליפ מדהים אחד הקליפים היותר יפים ומושקעים שראיתי אי פעם..,כל הקונספט הזה של השיר ואז המיני סרט הזה עושה את זה ליותר יפה. *אוהב שונא את זאת שאין לנקוב בשמה:אתם יכולים להגיד אבריל מה אתם חננות מה זה אסור לנקוב בשמה מה אין לכם חיים ,אהה והיא לא מפריע לי.. *מה לדעתך לא בסדר בפורום:שלא מכירים בגדולתו של הקפטן !!,אני... *ממצב:חצב... *יש לך בעיה עם השאלות שלי: אההה תראה.... טוב אל השאלה האחרונה אני לא יענה כי אני לא מבין מה ניסית לעשות פה ...בכלל, לך תדגמן ללכם פרוס!

Green SimSit

New member
Green SimSit זה נשמע לך שם של בן?

תעבוד קצת על האגו שלך (אתה לא ממש מתנהג כמו מלך) אני איך לומר לך את זה זאת שאין לנקוב בשמה ממש אבל ממש עושה אותי חננה ! (מקווה שהבנת שזה היה בציניות
)

אין חבל לכם על הזמן...

מה זה ואללאק עבריינים פה...,אין חבל לכם על הזמן "משחקי קלפים"..,אין פה אף אחד לא יהנה "משחק קלפים"....,אין אני לא נהנה אתם לא "משחקים קלפים" נהנים חבל לכם על הזמן "משחקי קלפים".

ADCMAN

New member
אני מתחיל לחשוב

שאם אני אכה אותך, אני אעצר על ניתנת מכות לילד קטין שלא עבר גיל 14

למעלה